Ultimele stiri

Clujenii vor purta tricouri speciale în finala cu Dinamo. Mesaj pentru Ekeng!

cfr tricou special cupa rom

Fotbaliștii de la CFR Cluj au înțeles perfect durerea pe care o resimt dinamoviștii după decesul lui Patrick Ekeng și au decis să facă și ei un gest prin care să-și exprime compasiunea față de întreaga suflare a roș-albilor.

Hamroun nu se gândeşte să plece de la Steaua: "Sunt fericit aici. Putem juca în Liga Campionilor"

hamroun plecare

Deşi Steaua a avut un sezon dezamăgitor, Jugurtha Hamroun s-a numărat printre remarcaţii roş-albaştrilor. Cu 9 goluri în toate competiţiile, algerianul a fost al doilea golgheter al echipei, după Nicuşor Stanciu şi la egalitate cu Alex Chipciu.

Real Madrid îl vrea pe golgeterul lui Juventus. Paulo Dybala, principala ţintă a verii pentru "galactici"

dybala real

Evoluţiile excelente ale lui Paulo Dybala de la Juventus l-au adus pe argentinian în atenţia lui Real Madrid.

Video Exclusiv Lotul lărgit al Spaniei pentru Euro 2016. Cu Saul şi Vazquez - fără Mata, Diego Costa şi Torres

del bos

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a anunţat lotul lărgit al Spaniei pentru Euro 2016. 25 de jucători sunt pe această listă şi înaintea turneului final din Franţa antrenorul va decide care sunt cei doi fotbalişti care vor rămâne acasă.

Agentul lui Chiricheş anunţă că românul rămâne la Napoli: "Anul viitor va fi mai puternic"

chiriches napoli-1

Vlad Chiricheş va continua la Napoli, a anunţat agentul internaţionalului român, Pietro Chiodi, care a insistat că transferul lui Lorenzo Tonelli nu îl îngrijorează pe clientul său.

Video Exclusiv Gabriel Bodescu a anunţat prima pe care a primit-o Pompiliu Popescu: ”92.130 de euro!”

bodescu burleanu

Scandalul dintre actuala conducere a Federației Române de Fotbal și Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, este departe de a se fi încheiat.

Exclusiv Dragomir a dezvăluit motivele care l-au împins să demisioneze de la FC Voluntari

dragomir mitica

FC Voluntari se află într-o situaţie extrem de dificilă. Aflată în hora pentru evitarea retrogradării, gruparea ilfoveană are nu mai puţin de 6 eşecuri la rând şi pare că nu se regăseşte.

Agentul lui Ibrahimovic neagă interesul lui Manchester United pentru suedez

ibrahimovic psg-1

Transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United nu mai pare atât de sigur.

Video Exclusiv Pompiliu Popescu îl face praf pe Burleanu: "E împotriva jucătorilor. I-a făcut proşti"

burleanu jucatori

Conflictul dintre preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi Pompiliu Popescu este departe de a se încheia. Fostul medic al naţionalei României a lansat noi acuzaţii la adresa lui Burleanu, despre care spune că este împotriva jucătorilor şi că i-a jignit pe aceştia.

Hagi l-a refuzat pe Becali! ”Regele” a explicat de ce Florin Tănase și Răzvan Marin nu ajung la Steaua

tanase viitorul steaua

Oficialii Stelei lucrează de zor în această perioadă la campania de transferuri, una menită a întări echipa, mai ales că accesul în grupele Champions League este mai greau acum când roș-albaștrii nu mai sunt capi de serie.

Astra îşi cunoaşte doar doi dintre posibilii adversari din turul 3 preliminar al UCL

astra ucl

Astra Giurgiu a cucerit primul titlu din istoria clubului, iar acum se pregăteşte de participarea în premieră în Liga Campionilor. Echipa lui Marius Şumudică va intra în competiţie din turul 3 preliminar, în care nu va fi cap de serie, astfel că misiunea campioanei României se anunţă încă de acum una foarte dificilă.

Dumitru Dragomir a demisionat de la FC Voluntari, cu 3 etape înainte de finalul sezonului

dragomir voluntari

FC Voluntari tremură tot mai mult pentru menţinerea în Liga 1, iar Dumitru Dragomir a ajuns la capătul răbdării după seria de şase eşecuri a ilfovenilor.

Exclusiv Dinu Gheorghe îi linişteşte pe rapidişti: "Vom face plata, altceva nu mai contează"

vamalau

FIFA a decis să sancţioneze Rapidul cu 6 puncte, pentru o datorie către fostul jucător al giuleştenilor, Rhema Obed. Clubul a prezentat luni o înțelegere semnată cu fotbalistul, iar FRF nu a ratificat hotărârea FIFA.

Finala Cupei României va avea parte de o atmosferă de vis. 40.000 de bilete deja vândute!

dinamo fani arena

Sezonul 2015-2016 se va încheia cu finala Cupei României, care le va aduce față în față pe Dinamo și pe CFR Cluj, două echipe care nu au dreptul de a participa în cupele europene.

James Rodriguez, dorit de PSG. Ofertă de 80 de milioane de euro pentru Real Madrid

james rodriguez

James Rodriguez rămâne unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din lotul lui Real Madrid.

Claudio Ranieri, antrenorul anului în PL. Doar al doilea nebritanic care primeşte distincţia

ranieri antrenorul anului

Italianul Claudio Ranieri a fost desemnat antrenorul anului în Anglia, de către Asociaţia managerilor din Premier League, după ce a cucerit titlul cu Leicester City, echipă care a devenit campioană pentru prima oară în istoria de 132 de ani a clubului.

Diferenţele dintre Mourinho şi Guardiola: "Unuia îi place să manipuleze, celălalt e ca o maşină"

ibra mou pep

Jose Mourinho este o persoană care impune diciplina şi căruia îi place să manipuleze, în timp ce Pep Guardiola este ca o maşină. Astfel explică Zlatan Ibrahimovic diferenţele dintre cei doi antrenori, unii dintre cei mai importanţi din istoria fotbalului.

Andre Gomes, prioritatea lui Juventus. Mijlocaşul Valenciei costă 30 de milioane de euro

gomes valencia

Juventus a găsit o soluţie mai ieftină pentru întărirea centrului terenului decât Miralem Pjanic, al cărui transfer de la Roma ar costa 38 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului bosniacului cu capitolinii.

Dinamo - CFR Cluj 2-2 (4-5 d.l.d.). Trofeul, pentru a patra oară la feroviarii ardeleni

dinamo cfr finala

CFR Cluj a câștigat pentru a 4-a oară în istorie Cupa României, după ce a câștigat la loviturile de departajare finala de marți. După 2-2 la finalul a 90 și 120 de minute, Rotariu a fost singurul care a ratat la penalty-uri, iar vișiniii au reușit să cucerească trofeul.CFR mai câștigase trofeul de 3 ori, în ediții consecutive (2008, 2009, 2010). A mai jucat o finală și în 2013, pierdută cu 0-1 în fața Petrolului Ploiești.

Video Exclusiv Alibec e apt pentru Euro. Pompiliu Popescu: "Va fi operat după turneul final"

alibec-1

Convocat în lotul de 28 de jucători care vor face deplasarea în Italia, pentru amicalele cu naţionalele statelor Congo şi Ucraina, Denis Alibec se confruntă cu probleme. Atacantul Astrei are, de ceva vreme, o fractură la metacarpul stâng, iar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că fotbalistul ar putea fi nevoit să sufere o intervenţie chirurgicală.

Bolt se simte puțin ”ruginit” înainte de Jocurile Olimpice. ”E dificil să revii în competiție!”

usain bolt

Sprinterul jamaican Usain Bolt, starul mondial al altetismului, urmează un tratament în Germania, după o accidentare la un ischiogamiber care s-a agravat, a anunţat luni antrenorul său, citat de un post de radio din Jamaica.

Prezentarea posibililor adversari ai Stelei în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Champions-League

Şahtior Donețk, Ajax Amsterdam, Fenerbahce Istanbul, Anderlecht Bruxelles și Sparta Praga sunt posibilele adversare ale Stelei în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, roş-albaştrii scăpând de Zenit St. Petersburg, după ce ruşii au ratat calificarea în ediţia viitoare a celei mai importante competiţii la nivel de club.

Godin crede într-o revanşă contra Realului în finala Ligii: "Atletico e cea mai bună din lume"

godin atletico

Diego Godin e sigur că Atletico Madrid are toate atuurile pentru a se revanşa în faţa rivalei Real Madrid sâmbăta viitoare, în finala Ligii Campionilor de la Milano.

Ei sunt următorii doi jucători de care Steaua se va despărţi, după Marica şi Iancu

steaua-3

Steaua a început deja să-şi facă planurile pentru sezonul viitor, acolo unde ştie deja ce posibili adversari o aşteaptă în turul III preliminar din Champions League. După Ciprian Marica, roş-albaştrii s-au despărţit şi de Gabi Iancu, lucru confirmat de preşedintele Valeriu Argăseală. Pe lista plecărilor se află însă mai mulţi jucători, de care vicecampioana va încerca să se dispenseze în următoarea perioadă.

Real a pierdut titlul, dar a câștigat un mare portar. Navas, 22 de meciuri fără gol primit

navas

El a jucat 34 din 38 jocuri liga si a primit doar 28 de goluri. In apropierea record de IllgnerCon o medie de 0,82 goluri primite în competiția spaniolă, Costa Rica se apropie cel mai bun record moderne în sezonul 1996-1997, el a semnat Illgner în setul alb. Germanul a jucat 40 de jocuri în acel sezon și a primit doar 31 de goluri. Sau ce este același lucru, că ediția sa încheiat cu o medie de 0,77 goluri pe partido.Y Mortice de atunci, nici un portar a fost în măsură să depășească aceste cifre. Nici măcar Iker Casillas în timpul celor 14 sezoane a jucat ca un starter de la Real Madrid. Cel mai aproape a fost Móstoles să se potrivească cu media Keylor a fost în sezonul 2004-05. Casillas a jucat 36 de meciuri pentru Zamora calculabil League (un altul a fost rănit) și a primit 30 de goluri. O medie de 0.83 goluri pe meci, care să nu depășească restrictiv Navas 0.82 in acest sezon. Iar rezultatele celorlalți doi portari care au jucat în Madrid, în timpul ultimelor 20 de campanii, sau chiar se apropie de Navas. Diego López a semnat cel mai bine marca sa în 2013-14, cu un gol primit pe meci în competiție spaniolă. Și Canizares, în sezonul 1997-1998, a marcat o medie de 1,15 goluri. Aceste cifre sunt departe de numerele stratosferice Keylor Navas.

Real Madrid mai are o şansă să-l cumpere pe De Gea. Clauză de 50 de milioane € pentru "galactici"

de gea real

David De Gea a redevenit o ţintă pentru Real Madrid, care a ratat la câteva minute vara trecută transferul portarului lui Manchester United.

Barça nu renunță la Lemos. Catalanii au oferit 12 milioane €, dar jucătorul are o clauză imensă

mauricio lemos

La Barcelona încă se mai aud ecourile petrecerii ce a urmat după câștigarea titlului 24 din La Liga, dar oficialii catalanilor au trecut deja la treabă pentru a pune la punct lotul ce va ataca sezonul viitor.

Video Șumudică se declară mulțumit cu 3 transferuri: ”Așa am avea șanse la grupe”

sumi sapu

Marius Șumudică, antrenorul campioanei Ligii 1, a dezvăluit, în direct la Digi Sport Special, ce jucători vrea să aducă la Astra din această vară. Pe lângă Săpunaru și Cabrera, tehnicianului giurgiuvenilor îi mai place un jucător din Liga 1.

Oltenii nu renunță la Europa! "Sperăm să terminăm pe prima poziție"

csu craiova botosani

Meci de totul sau nimic pentru CSU în etapa viitoare! Dacă vrea să prindă locul de Europa, Craiova trebuie să învingă liderul Iaşi, în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 17:00.

Video Exclusiv Tricolorii se pregătesc de cantonamentul din Italia. Raț: ”Va fi un turneu util”

rat capitan

Echipa națională va susține un turneu de pregătire, premergător Campionatului European, în Italia, în perioada 18-30 mai 2016. Dacă o parte din jucătorii din campionatul intern se pregătesc deja la Mogoșoaia, stranierii convocați de Anghel Iordănescu pentru acest stagiu de pregătire au început și ei să sosească în țară pentru reunirea care va avea loc pe 17 mai la Mogoșoaia.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult