Ultimele stiri

Claudia Ștef recunoaște că a luat și ea meldonium până în decembrie: “Nu sunt vinovată!”

stef declaratii

Mihai Donisan și Claudia Ștef au fost depistați pozitiv cu meldonium, a anunțat vineri Agenția Națională Antidoping, cei doi fiind calificați pentru Jocurile Olimpice de la Rio. În vârstă de 38 de ani, Claudia Ștef, calificată la Rio în cursa de 20 km marș, a reacționat pe contul personal de pe o rețea de socializare.

Real n-a renunțat la titlu și pune presiune pe Barça. Ce le-a transmis Zidane jucătorilor

ronaldo ramos

Titlul în La Liga se va decide sâmbătă, 14 mai, atunci când sunt programate ultimele partide ale celor două mari rivale din actualul sezon de campionat. Real Madrid va merge pe ”Riazor” pentru duelul cu Deportivo, în timp ce Barcelona va juca la Granada, ambele partide de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Video Nico Rosberg, cel mai bun în antrenamentele Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei

Rosberg antrenamente

Ferrari a dominat prima sesiune de antrenamente libere disputată vineri pe circuitul catalan Montmelo, gazda Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, după ce germanul Sebastian Vettel şi finlandezul Kimi Raikkonen au reuşit cei mai buni timpi,

Primă uriașă pentru fiecare jucător, dacă Real reușește să câștige Champions League și La Liga

real premii

Real Madrid a ajuns aproape de finalul sezonului păstrând șanse de a cuceri titlul în La Liga, și de asemenea de a reuși câștigarea Champions League. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, madrilenii sunt pe doi, un punct în urma Barcelonei, și vor juca finala UCL cu Atletico. Dacă va câștiga ambele trofee, jucătorii vor încasa o primă uriașă.

Exclusiv Adi Popa nu știe cât va mai juca la Steaua: "Nu poți să stai cu forța undeva!"

adi popa

Steliștii își fac autocritica după ce au terminat pe locul 2 în Liga 1. Jucătorii lui Laurențiu Reghecampf se consideră principalii vinovați pentru ratarea titlului în acest sezon.

Video CFR Cluj - FC Voluntari 2-1. A şasea înfrângere consecutivă a ilfovenilor

cfr voluntari

CFR Cluj este ca și salvată de la retrogradare dacă o învinge pe FC Voluntari. Bătuți în primul meci direct din play-out în fața rivalei de azi, ardelenii vor avea misiune grea. FC Voluntari e decisă să întrerupă seria neagră, după cinci înfrângeri consecutive.

Exclusiv Donisan, surprins de testul pozitiv: “Am luat meldonium ani de zile, în decembrie m-am oprit”

donisan-exclusiv

Mihai Donisian și Claudia Ștef au fost depistați pozitiv cu meldonium, a anunțat vineri Agenția Națională Antidoping, cei doi fiind calificați pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Exclusiv pentru Digi Sport, Donisian a vorbit despre acest lucru și recunoaște că a luat substanța până în decembrie. E însă contrariat că la un test din februarie rezultatul a fost negativ.

Rednic şi doi jucători de la Dinamo vor da declaraţii la poliţie, după decesul lui Ekeng

ekeng-13

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au loc vineri audieri în dosarul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare.

Becali recunoaște, s-a temut că Steaua îi va fi luată. Ce măsuri a luat, cu ultimele transferuri

gigi stema

Gigi Becali a dezvăluit de ce i-a fost teamă să mai investească la Steaua în acest sezon. Finanțatorul roș-albaștrilor se temea că o să piardă dreptul de a folosi numele de Steaua și a preferat să nu mai bage bani în echipă.

Doi atleți români calificați la Jocurile Olimpice de la Rio au fost depistați pozitiv cu meldonium

atleti bun

Doi atelți români calificați la Jocurile Olimpice de la Rio au fost depistați pozitiv cu meldonium, anunță agenșia de presă News.ro. Informația a fost confirmată pentru sursa citată de președintele Agenției Naționale Antidoping, Graziela Vâjială.

Exclusiv Liviu Dumitrescu reacţionează după ce a fost depistat pozitiv: "Voi demonstra că nu sunt vinovat"

canoe

Scandalul declanşat de proba pozitivă descoperită în cazul campionului mondial Liviu Dumitrescu, din kaiacul de doi, a declanşat un noul scandal în lumea sportului românesc.

Dacă toți steliștii din lotul preliminar merg în Franța, vicecampioana primește cel puțin un milion de euro

stelisti prime

Anghel Iordănescu a anunțat joi lotul preliminar de 28 de jucători pentru Euro 2016, dintre aceștia urmând să-i aleagă pe cei 23 care vor merge în Franța. Steaua are 5 fotbaliști convocați și dacă toți vor ajunge la turneul final, vicecampioana va primi cel puțin un milion de euro.

Zlatan şi-a anunţat despărţirea de PSG: "Am venit ca un rege şi plec ca o legendă"

ibra-2

Zlatan Ibrahimovic pleacă de la PSG la finalul acestui sezon, un lucru recunoscut chiar de atacantul suedez. Ibra a postat un mesaj pe contul personal de Facebook prin care a anunţat că va jucă în acest weekend ultimul meci pe Parc des Princes, pentru campioana din Hexagon.

Continuă suspansul în cazul lui Gâlcă: oficialii lui Espanyol s-au întâlnit cu Sampaoli

galca-1

Chiar dacă a anunţat că nu e momentul să vină la Espanyol, jurnaliştii de la AS afirmă că Jorge Sampaoli s-a întâlnit cu oficialii catalani, pentru a negocia un eventual contract cu gruparea din Barcelona.

Video PSG a pregătit 70 de milioane euro pentru transferul lui Griezmann

griezmann-2

Antonie Griezmann a intrat în vizorul celor de la PSG. După ce s-au chinuit câteva luni să-i convingă pe Ronaldo sau Neymar, șefii lui PSG s-au reorientat către atacantul francez Antonie Griezmann.

Video Patrick Ekeng, ultima oară pe stadionul din Ștefan cel Mare. Omagiu pentru jucătorul lui Dinamo

captura plecare ekeng

Trupul neînsuflețit al lui Patrick Ekeng a fost adus vineri de dimineață pe stadionul Dinamo, într-un ultim omagiu adus jucătorului decedat în urmă cu o săptămână, în timpul partidei cu Viitorul. Toți fotbaliștii lui Mircea Rednic au fost pe gazon, alături de ei reprezentanți ai LPF și ai FRF, precum și ai altor echipe din Liga 1.

Video Exclusiv Chinurile lui Szukala! Fostul stelist e out din lotul polonezilor pentru Euro 2016

szukala

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Poloniei, Adam Nawalka, a anunţat un lot lărgit de 28 de jucători pentru Euro 2016, în fruntea căruia se află golgheterul Robert Lewandowski, dar nu se regăseşte fostul fundaş stelist Lukasz Szukala.

Video Cearta pe meniuri. Burleanu și medicul Pompiliu Popescu se contrazic

nationala

Scandalul dintre Răzvan Burleanu și fostul doctor al echipei naționale continuă. Acuzat de către președintele FRF că le-ar fi dat jucătorilor tocăniță și cartofi prăjiți, cu o zi înaintea unui meci din preliminariile Euro 2016, doctorul Pompiliu Popescu a făcut public meniul jucătorilor.

Steaua a ratat titlul, dar a câștigat 1.000.000 €!

tricouri steaua

Steaua a ratat titlul de campioană în acest sezon, Cupa României și mai este în grafic doar pentru Cupa Ligii, dar, chiar și în aceste condiții, s-a ales cu un milion e euro.

Irina Begu s-a calificat în semifinale, la Roma, unde va juca împotriva Serenei Williams

irina-1

Irina Begu (35 WTA) traversează o perioadă foarte bună, jucând al doilea sfert consecutiv într-un turneu important, după cel de la Madrid, pierdut în faţa Simonei Halep. De această dată, la Roma, în faţa sportivei de 25 de ani se va afla o jucătoare mai slab cotată, Misaki Doi (45 WTA).

Video O echipă din liga a patra spaniolă va juca în cel mai neobișnuit echipament din lume

palencia

Club de Futbol Palencia, formație din liga a patra spaniolă, a prezentat joi seara echipamentul pentru viitorul sezon. “Tricoul cu cel mai mare impact în lumea fotbalului” a fost sloganul care a însoțit evenimentul găzduit de stadionul La Nueva Balastera.

Video Exclusiv Rafa Nadal, înainte de întâlnirea de Cupa Davis cu România: "E o partidă complicată"

gabelo nadal

România întâlneşte Spania în turul secund al Grupei I a Cupei Davis, Zona Europa-Africa, în perioada 15-15 iulie, la Cluj-Napoca, şi una dintre cele mai dese întrebări puse se leagă de prezenţa lui Rafael Nadal în ţara noastră.

Îngrijorare pentru Iordănescu. Florin Andone nu s-a antrenat și e incert pentru următorul meci al Cordobei

andone

Florin Andone s-a accidentat miercuri la antrenamentul echipei sale de club și a lipsit de la ședința de pregătire de joi. Atacantul tricolor e incert pentru următoarea partidă a Cordobei și asta e un motiv de îngrijorare pentru selecționerul Anghel Iordănescu.

Dragomir a anticipat asta! Becali vrea FC Voluntari în B pentru ca Steaua să-i ia locul: ”Jucăm acolo la anul!”

anghel iorda

Gigi Becali a anunţat că este posibil ca echipa Steaua să se antreneze şi să joace pe stadionul din Voluntari din sezonul următor, dacă gruparea locală va retrograda în Liga a II-a. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, în prezent președinte onorific la Voluntari, anticipase mutarea încă de luna trecută.

Video Plecarea lui Hagi de la Viitorul i-ar putea trimite pe Răzvan Marin şi Florin Tănase la Steaua

hagi becali viitorul

Gigi Becali îşi doreşte ca Gică Hagi să n-o mai antreneze pe Viitorul în Liga 1, pentru a putea transfera mai uşor jucătorii pe care şi-i doreşte din lotul constănţenilor. În acelaşi timp, finanţatorul Stelei speră ca naşul său să nu semneze ruşii de la Rubin Kazan

Video Sfert de vis între Nadal şi Djokovic la Roma. Federer, eliminat în optimi 

federer roma

Dominic Thiem a produs surpriza optimilor de finală de la Roma. Cotat cu a 13-a şansă la câştigarea trofeului, austriacul de 22 de ani l-a eliminat în două seturi pe finalistul de anul trecut, Roger Federer.

Video Dan Alexa a fost la un pas de tragedie, la Călăraşi: "Putea să-şi taie gâtul"

alexa dinu gheorghe

Dan Alexa a ajuns la spital, la pauza meciului de liga a doua dintre Dunărea Călăraşi şi Rapid, după ce s-a tăiat la mână în geamul de la uşa de la vestiar. Managerul sportiv al giuleştenilor, Dinu Gheorghe, spune, însă, că totul se putea termina cu o tragedie.

Video FC Brașov - Mioveni 3-3. ”Stegarii” au risipit un avantaj de 3 goluri și au ieșit din cărțile promovării

brasopv

FC Brașov a fost egalată în ultimele minute ale confruntării cu CS Mioveni, după ce a risipit avantajul de trei goluri luat încă din 23. Veniți direct la stadion cu două ore înainte de meci, stegarii au reușit o primă jumătate de repriză senzațională.

CSA Steaua atacă decizia Tribunalului Bucureşti, care i-a dat dreptate lui Becali: "Mergem până în pânzele albe"

talpan csa

CSA Steaua acuză dur Tribunalul Bucureşti, care i-a dat câştig de cauză lui Gigi Becali în procesul cu Armata.

Video Real Madrid, cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an la rând

forbes

Real Madrid a câștigat deja o bătălie cu Barcelona. Pentru al patrulea an la rând a fost desemnat cel mai valoros club de fotbal din lume, potrivit topului întocmit de jurnaliștii Forbes. Finalista UEFA Champions League este cotată la o valoare de 3,64 miliarde de dolari

  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult