Ultimele stiri

Thiago Silva vrea la Barcelona. Motivul pentru care ar renunţa la banii şeicilor de la PSG

silva-1

Thiago Silva vrea să joace la Barcelona. Ajuns la 31 de ani, fundaşul brazilian îşi doreşte să câştige UEFA Champions League şi crede că gruparea de pe Camp Nou este cea potrivită pentru a-şi îndeplini acest vis.

Mesajul emoționant al lui Florin Mergea, la despărțirea de BRD Năstase-Țiriac Trophy

mergea tecau brd nastase tiriac trophy

După triumful din finala de dublu de la BRD Năstase-Țiriac Trophy, obținut alături de Horia Tecău, Florin Mergea a postat un mesaj emoționant, la despărțirea de turneul bucureștean, care tocmai și-a încheiat ultima ediție în capitala României.

Exclusiv Sorin Popescu este noul antrenor principal de la FC Voluntari

sorin popescu2

FC Voluntari a renunţat la serviciile lui Ionel Ganea, după meciul pierdut cu CS U Craiova, 0-2, dar ilfovenii au găsit deja un înlocuitor pentru fostul internaţional. Sorin Popescu va fi noul antrenor principal al nou-promovatei, conform surselor Digi Sport.

Armata nu mai vrea ca echipa de fotbal să poarte numele ”Steaua”. Becali: "Pierdem timpul"

stelisti debusolati

Războiul dintre reprezentanții Clubului Sportiv Steaua și echipa de fotbal este mai activ ca niciodată, deși în ultima vreme au apărut tot felul de informații potrivit cărora se părea că cele două părți vor ajunge la un numitor comun.

Euro 2016 ar putea fi marea șansă a lui Alibec la un nou transfer în afară: "Aștept până în vară"

alibec astra-1

Denis Alibec este golgheterul la zi din play-off-ul Ligii 1, cu 7 reușite, iar în tot sezonul are 19 reușite, fiind cel mai bun marcator al Astrei în acest sezon.Giurgiuvenii sunt la un singur punct de primul titlu din istoria clubului, iar în vară ar putea câștiga bani buni și dintr-un eventual transfer al atacantului care a preluat numărul 10 după plecarea lui Budescu.

Pe urmele lui Gotze şi Lewandowski: Bayern confirmă negocierile cu Hummels

hummels-1

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, a confirmat că a intrat în negocieri cu internaţionalul german Mats Hummels (27 ani), fundaşul şi căpitanul rivalei Borussia Dortmund.

Mircea Lucescu, aproape de Galatasaray. Ce salariu şi ce buget i-au pregătit turcii

il luce-1

Chiar dacă a ajuns la 70 de ani, Mircea Lucescu este încă un antrenor la mare căutare, mai ales după performanţa din acest sezon, în care a atins pentru a treia oară în carieră semifinalele unei competiţii europene.

Aproape de perfecțiune, la cel mai înalt nivel. A greșit o singură pasă într-un meci de Liga Campionilor

kroos real

VIDEO Manchester City - Real Madrid 0-0. Real Madrid este în revenire de formă pe acest final de sezon și are în Toni Kroos un adevărat factor de echilibru la mijlocul terenului.

David Silva, OUT pentru returul de la Madrid

silva

David Silva, mijlocaşul lui Manchester City, a părăsit terenul de joc din cauza unei accidentări, marţi în partida cu Real Madrid, şi nu va putea disputa returul semifinalelor Ligii Campionilor, miercurea viitoare în Spania, a anunţat antrenorul său.

Dinamoviştii, motivaţi înaintea meciului de la Giurgiu: ”Mergem să câștigăm!”

dinamo astra-2

Dinamo are ambiția de a se revanșa după acel 1-4 de pe ”Arena Națională” în fața Astrei și tocmai de aceea pregătește cea mai bună formulă pentru meciul de la Giurgiu, care se va juca luni, 2 mai, de la ora 20:30.

Doroftei, sfaturi pentru Bute: "Să nu stea la bătaie cu el!"

bute-1

Lucian Bute - Badou Jack, meciul pentru titlul mondial WBC din noaptea de 30 aprilie, care va avea loc la Washington, va fi transmis în direct şi în exclusivitate pentru România de Digi Sport 1.

Exclusiv Se conturează "lista neagră". După Marica, şi Papp se va despărţi de Steaua în vară

paup

După ce a fost eliminată din Cupă de Dinamo, Steaua are şanse extrem de mari să mai rateze un obiectiv: titlu. Roş-albaştrii sunt la 6 puncte în spatele Astrei, cu două etape înainte de final, iar speranţele tind către zero. În aceste condiţii, oficialii formaţiei din Ghencea pregătesc deja, în secret, primele mutări pe care vor să le facă în vară. Reghe va continua la Steaua şi a început deja să îşi contureze lista cu fotbaliştii de care se va despărţi. Marica îşi va rezilia înţelegerea, iar următorul jucător de care clubul vrea să se descotorosească este Paul Papp.

Pellegrini crede că City se poate califica pe ”Bernabeu”: ”Nu cred că ei sunt favoriți!”

pellegrini city eal

Prima manșă a primei semifinale din cadrul UEFA Champions League din actualul sezon, cea dintre Manchester City și Real Madrid, s-a încheiat așa cum a început, astfel că finalista se va decide în returul de pe ”Santiago Bernabeu”.

Surpriză pentru iubitorii tenisului. BRD Năstase-Ţiriac Trophy poate reveni în Capitală

tecau-1

Ilie Năstase a anunţat săptămâna trecută că turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, găzduit în ultimii 20 de ani de Bucureşti, a fost cedat de proprietarul Ion Ţiriac pentru doi ani, la Marbella, în Spania, după ce terenul central de la Arenele BNR a fost închis din cauza absenţei avizului ISU.

Real a țintit egalul la Manchester: "Ne întoarcem cu ce ne-am dorit, a fost planul nostru"

zidane pellegrini

VIDEO Manchester City - Real Madrid 0-0. Madrilenii nu au reușit să marcheze în deplasarea de la Manchester, în turul semifinalelor Ligii Campionilor și Zinedine Zidane spune că șansele sunt egale pentru calificarea în marea finală.

Cum a pierdut Steaua meciul în care s-a decis titlul: ”Am crezut că ne vom impune oricum!”

marica-9

Astra este foarte aproape de a câștiga primul titlul din istoria clubului, după ce s-a impus cu 2-0 în fața Stelei, în etapa a 7-a din play-off. În acest moment, giurgiuvenii mai au nevoie de un singur punct pentru a deveni campioni matematic și două etape de disputat.

Pantalonii lui Zidane s-au rupt din nou! "Tinde să devină o tradiție în Champions League"

zidane pantaloni 2

VIDEO Manchester City - Real Madrid 0-0. Deja vu pentru Zidane. Antrenorul Realului a pățit-o iar: i s-au descusut din nou pantalonii în timpul meciului și a rămas din nou pe marginea și apar tot mai glume pe seama sa.

Ce se întâmplă cu Ronaldo? Portughezul poate rata şi returul cu Manchester City, din UCL

cr7-1

Cristiano Ronaldo nu a făcut parte din lotul "galacticilor" în meciul din semifinalele UEFA Champions League, cu Manchester City (0-0), chiar dacă a stat pe bancă. Decizia lui Zinedine Zidane a venit cu puţin timp înaintea startului partidei, acesta fiind înlocuit în primul 11 cu Lucas Vazquez.

Exclusiv Nicoliţă a identificat momentul în care Steaua a pierdut titlul în acest sezon

nicolita steaua

Bănel Nicoliţă consideră că Steaua a pierdut titlul, în acest sezon, pe mâna ei.

Video Phoenix Galaţi - CSM CSU Oradea 62-81. Ardelenii, în semifinalele Ligii Naţionale

oradea galati

În drumul spre semifinalele Ligii Naţionale de baschet, CSM Oradea a trecut de nou-promovata Phoenix. 3-1 a fost scorul la general, după 81-62 la Galaţi.

Aguero rămâne fără victorie în fața Realului! A fost cel mai slab la City, în semifinala de UCL de marți

aguero real

Real Madrid a remizat marți seara la Manchester, cu City, 0-0, în prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League. Sergio Aguero a fost cel mai slab de pe teren în echipa sa și rămâne fără victorie în fața madrilenilor.

Inspiraţi de Simeone. Manchester City - Real Madrid 0-0, în prima semifinală a Ligii

kdb

Manchester City şi Real Madrid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în manşa tur a semifinalelo

Primăria Craiova îi cere daune de 9 milioane de euro echipei lui Mititelu

mititelu

Adrian Mititelu are din nou probleme. Clubului FC Universitatea Craiova, al cărui patron este Adrian Mititelu, i se cer daune de aproximativ 9 milioane de euro, după cum notează Ediţie Specială.

Video România - Ungaria 7-15. Eşec categoric în preliminariile Ligii Mondiale

polo romania ungaria

România a fost învinsă de Ungaria, în penultima etapă a grupei A din preliminariile Ligii Mondiale. Maghiarii, care au în palmares nouă titluri olimpice, s-au impus cu 15-7.

Video Surpriză imensă în Euroligă! Barcelona a fost eliminată de Lokomotiv Kuban

baschet Barcelona

Lokomotiv Kuban este marea surpriză din Euroliga de baschet, după ce ruşii s-au calificat în dauna Barcelonei. În meciul decisiv Lokomotiv s-a impus fără drept de apel, cu 81-67.

Paolo Maldini a primit distincția “One club man Award”. Toată cariera a jucat doar la Milan

maldini

Paolo Maldini continuă să strângă distincții și la 47 de ani și după 7 ani de la retragere. Italianul va primi sâmbătă One club man Award, trofeu onorific pe care-l oferă clubul de primă ligă din lume cu cei mai mulți fotbaliști crescuți în propriul centru de copii și juniori.

Simeone le dă speranţe fanilor nerazzurri: "Într-o zi mă voi întoarce la Inter"

simeone inter

Diego Simeone este unul dintre cei mai doriţi antrenori din Europa, dar argentinianul speră să o pregătească într-o zi pe Inter Milano, echipă pentru care a evoluat timp de două sezoane, la sfârşitul anilor '90.

Silva s-a rupt iar! A şaptea accidentare a sezonului pentru spaniol, în semifinala cu Real

david silva

David Silva a rezistat doar 40 de minute pe teren în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, cu Real Madrid. Acesta a primit o lovitură în genunchi şi nu a mai putut continua

Video Bacsinszky, în sferturile de la Rabat! Turneul este la Digi Sport

Bacsinszky

ÎN DIRECT la Digi Sport, Timea Bacsinszky nu a avut nicio emoţie în ziua a doua a turneului de la Rabat.

Video Ce primire! 1.000 de fani au făcut spectacol în fața hotelului unde sunt cazați jucătorii lui Atletico

suporteri-atletico

Atletico Madrid joacă miercuri seara pe teren propriu în prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, cu Bayern Munchen, și fotbaliștii așteaptă o atmosferă incendiară pe Vicente Calderon. Că va fi așa o demonstrează primirea pe care jucătorii lui Simeone au avut-o la hotel, cu o zi înainte de meci.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Champions League: Rezumate
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult