Ultimele stiri

Video Respect World Series, sâmbătă, ora 22:30, în direct la Digi Sport 2

benny

Luptătorii români sunt pregătiţi să cucerească Madridul. Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica au plecat spre capitala Spaniei, unde vor lupta la gala Respect World Series, sâmbătă, în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:30.

Gest superb făcut de Real şi Ronaldo. I-au îndeplinit visul unui puşti palestinian

cr7

Ahmed Dawabcheh, un palestinian de 5 ani care a supravieţuit unui atac comis de extremişti israelieni, şi-a înfăptuit visul întâlnindu-se joi în Spania cu idolul său Cristiano Ronaldo, a anunţ

Cât de fezabil e proiectul noului Ghencea? Stadionul ar urma să aibă 50.000 de locuri, pe două inele

arena nati1

În direct la Digi Sport, Gigi Becali a anunţat ieri că s-a înţeles cu Armata pentru o întoarcere în Ghencea pentru antrenamente. Doar pentru şedinţele de pregătire, deoarece stadionul va intra într-un amplu proces de modernizare. În următorii ani, arena va ajunge la 55-60.000 de locuri, potrivit patronului roş-albaştrilor.

Mesajul lui Darren Cahill, după înfrângerea suferită de Simona în faţa Serenei Williams

cahill

Simona Halep a fost învinsă în sferturile de finală de la Indian Wells de Serena Williams, dar antrenorul sportivei noastre a fost mulţumit de evoluţia numărului 5 mondial, Darren Cahill recunoscând superioritatea jucătoarei din Statele Unite.

Video Raul Garcia a oferit assist-ul săptămânii, în Europa, la golul calificării lui Bilbao

garcia

Athletic Bilbao s-a calificat în sferturile de finală din Europa League, datorită golului marcat în deplasare, scorul general al dublei cu Valencia fiind 2-2. Reuşita bascilor a venit însă după cel mai frumos assist al săptămânii, în Europa.

Video Italia, în picaj! Lazio a fost desfiinţată în EL, Serie A nu mai are reprezentantă în cupele europene

collage lazio

După un sezon istoric, în care Juventus a ajuns până în finala Champions Leauge, campionatul Italiei cunoaşte un recul extrem de puternic. Nicio formaţie din Serie A nu est

Video Rednic, dat de gol de un fost elev: "Va pleca, dacă Dinamo nu ajunge în Europa"

rednic-4

Mircea Rednic a recunoscut că nu ştie dacă va rămâne la Dinamo şi din sezonul viitor, iar un fost elev al tehnicianului, Florin Bratu, a dezvăluit şi condiţiile în care acesta îşi va prelungi înţelegerea cu gruparea din "Ştefan cel Mare", una scadentă la finalul acestei stagiuni.

Blestemul numărului 10 la Real Madrid. James Rodriguez, a 5-a victimă

james rodriguez

Aventura lui James Rodriguez la Real Madrid are mari șanse de a se încheia la finalul acestui sezon, al doilea pe care columbianul îl bifează în tricoul trupei de pe Santiago Bernabeu.

Danezii vor medalii la Jocurile Olimpice: "E o presiune maximă pe antrenor"

danemarca

Echipa de handbal feminin a României va întâlni Danemarca în primul meci din turneul preolimpic, în urma căruia tricolorele speră să ajungă la Jocurile Olimpice. Înaintea competiţiei, presiunea este pusă însă pe nordice, Comitetul Sportiv Danez susţinând că trupa lui Klavs Bruun Jorgensen trebuie să se bată pentru medalii.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Ibra. Blanc îl vrea cu orice preţ pe Martial

ibra cavani

Anthony Martial e văzut de Blanc drept înlocuitorul perfect pentru Zlatan Ibrahimovic. Francezii pregătesc o ofertă de nerefuzat pentru perioada de mercato din vară.

Video Înfrângere pentru naționala U16 a României în al doilea amical cu Italia

captura ro u16

Tricolorii născuţi în anul 2.000 vor să calce pe urmele naţionalei mari şi să se califice la Campionatul European. Puştii au disputat două amicale cu Italia, în care au înregistrat o victorie şi un eşec.

Video Negoiță: "Modelul de patron care aduce bani e depășit. Vreau ca Dinamo să se autofinanțeze"

collage bun

Proiecția imaginii lui Ionuț Negoiță în viziunea suporterilor lui Dinamo încă pendulează între două ecrane opuse. Niciun trofeu câștigat în cei trei ani de când e singurul acționar și redresarea financiară a clubului preluat cu datorii de aproape 20 de milioane de euro. Pentru prima oară în ultimul timp, cele două imagini, ale perfor

Video Consolare pentru Simona, după eşecul cu Serena. A reuşit lovitura zilei, la Indian Wells

simo 2

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Indian Wells de cea mai bună jucătoare a lumii, Serena Williams, dar a primit un premiu de consolare din partea site-ului WTA. Un punct câştigat de numărul 5 mondial e considerat lovitura zilei, în circuitul feminin.

De Rossi, gest superb. Medalia de campion mondial, omagiu pentru un om din umbra squadrei azzurra

de rossi

Daniele De Rossi, emblematicul fotbalist al celor de la AS Roma, a fost protagonistul unui gest de toată admirația. A condus pe ultimul drum magazionerul naționalei Italiei și i-a lăsat acestuia cel mai de preț bun al său: medalia de campion mondial câștigată cu squadra azzurra în 2006, la turneul din Germania.

Peter Prevc stabileşte noi recorduri! Kasai, la al 500-lea start dintr-o carieră impresionantă

top-3

Slovenul Peter Prevc, care şi-a asigurat deja câştigarea Globului de Cristal, a obţinut joi, pe t

Ilie Năstase: "Nu am încredere în înţelegerea dintre Becali şi Armată. Nu e nimic concret"

ghencea-1

Gigi Becali a confirmat miercuri că Steaua va reveni pentru antrenamente în Ghencea, după ce a ajuns la un acord cu reprezentanţii MApN. Ilie Năstase nu crede însă că cele două părţi vor ajunge la un punct comun în viitorul apropiat.

Messi pune capăt speculaţiilor: "Nu voi juca pentru alt club cu excepţia lui Newell's"

messi barcelona

Lionel Messi a explicat încă o dată că nu are niciun plan să o părăsească pe Barcelona. Singur

Ryde, circumspect înaintea duelului cu Danemarca: "Poate juca foarte bine tactic"

thomas ryde

Suedezul Thomas Ryde, selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, s-a arătat circumspect înaintea partidei cu Danemarca, de vineri, din prima zi a turneului preolimpic de la Aarhus, în ciuda absenţelor din lotul formaţiei gazdă.

Video Prunea, de partea fostului club: "Dinamo merită să joace în Europa"

bucurie dinamo1

Calificată în play-off și aflață "în cărți" să joace și finala Cupei României, Dinamo are șanse mari să prindă unul dintre locurile care duc în Europa în sezonul următor, dar situația sa rămâne în continuare neclară.

Video Contractul Stelei cu Armata trebuie făcut pe o perioadă lungă. Fostele glorii fac scut în jurul echipei

ghencea

Gigi Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit miercuri pentru a discuta pe marginea situaţiei în care se află c

Video Nadal a întors incredibil partida cu Zverev, după o minge de meci ratată de german

nadal 2

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după ce l-a învins cu mari emoţii pe Alexander Zverev, la capătul unui meci pe care germanul de numai 18 ani a avut o şansă imensă să îl închidă în favoarea lui.

Video Mihai Neșu n-a fost uitat de olandezi. Gest superb pentru fostul internațional

mihai nesu 80855300

Accidentat grav în timpul unui antrenament al lui Utrecht din urmă cu 5 ani, Mihai Neșu rămâne un erou pentru olandezi. O televiziune batavă a realizat un scurt documentar cu cele mai frumoase faze care l-au avut în prim plan pe fotbalistul român atât după cumplita accidentare cât și în timp ce îmbrăca tricoul lui Utrecht.

Veste excelentă pentru Barcelona! Rafinha Alcantara poate juca, după o absenţă de 6 luni

Rafinha-Alcantara-Barcelona

Mijlocaşul brazilian Rafinha, victima unei grave accidentări la un genunchi în luna septembrie cu FC Barcelona, a fost autorizat joi de medici să revină în teren, după o a

Video Veste bună pentru Şumudică! Alibec a revenit la antrenamente şi e apt de joc

alibec-1

Marius Şumudică a primit o veste bună. Accidentat în meciul cu Steaua (0-2), Denis Alibec era anunţat indisponibil pentru următoarea lună, dar a revenit deja la antrenamentul de joi al giurgiuvenilor.

Ranieri a dezvăluit ce i-au spus conducătorii lui Leicester când l-au numit antrenor

ranieri-1

Claudiu Ranieri a devenit unul dintre cei mai mediatizaţi antrenori graţie performanţelor uluitoare ale lui Leicester din acest sezon. Într-un interviu pentru Marca, italia

Garantează pentru Gebhart. Reghe speră ca la finalul lui martie neamţul să îi intre în graţii lui Becali 

geb111

Timo Gebhart intră în continuare în planurile lui Reghecampf, în ciuda atitudinii avute de

Roger Federer revine după aproape două luni. Va participa la turneul de la Miami

federer

Absent din circuit de la Australian Open, din cauza unei accidentări, elveţianul Roger Federer va reveni pe teren săptămâna viitoare la Miami

Video&Foto Poliția spaniolă și cea olandeză îi caută acasă pe fanii lui PSV care au umilit cerșetorii romi din Madrid

fani psv

Poliția spaniolă și cea olandeză, în parteneriat, continuă căutările pentru identificarea fanilor lui PSV Eindhoven care au umilit marțea trecută mai multe cerșetoare de etnie romă și cetățenie română în Plaza Mayor din Madrid.

Optimism înaintea turneului preolimpic: "România se va califica la JO de la Rio"

bucurie romania

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, a declarat că echipa naţională feminină a României se va califica la Jocurile Olimpice de la Rio în urma turneului preolimpic din Danemarca, dacă se ţine cont de forma sportivă şi de valoare.

Dorit în Belgia de Standard, Rednic menține suspansul: "Deocamdată nu m-am hotărât"

rednic

Standard Liege are probleme grave în campionatul belgian. Fosta echipă a lui Mircea Rednic a rămas în afara locurilor de play-off, după finalizarea sezonului regulat din Pro League. În aceste condiții, postul antrenorului Yannick Ferrera se clatină. Presa belgiană a rostit deja numele salvatorului dorit: Mircea Rednic.

  • 15:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • 15:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult