Ultimele stiri

FRF, donaţie importantă pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

colectiv

Federaţia Română de Fotbal a semnat un acord cu Fundaţia Estuar prin intermediul căreia donează suma de 22.000 de euro, în vederea continuării programelor de susţinere a victim

O nouă emisiune la Digi Sport! Dan Filoti prezintă Digi Sport Matinal

DIGI SPORT MATINAL Postare

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Simona a primit premiul Digi Sport pentru Sportivul Anului 2015, în România

halep trofeu singura captura

Simona Halep a fost desemnată de fanii sportului din România cel mai bun sportiv al anului 2015, în cadrul Premiilor Digi Sport. Jucătoarea de 24 de ani a primit premiul pentru al doilea an consecutiv, impunându-se în faţa amicului ei, Horia Tecău, după ce a fost votată de aproape 16.000 de suporteri.

Concordia și-a prezentat achizițiile iernii. Primul obiectiv: "Punct sau puncte cu Steaua"

captura achizitii chiajna 1

Concordia Chiajna și-a prezentat noul directorul sportiv, Daniel Prodan, dar și cele 6 achiziții din pauza de iarnă. Totul s-a petrecut în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la stadionul din Chiajna.

Pleacă Hagi de la Viitorul? "Ştiu sigur asta"

hagi

Gică Hagi este decis ca, în viitorul apropiat, să dea curs unei noi provocări, care să îi ofere mai multe satisfacţii profesionale.Potrivit lui Bogdan Stancu, fostul său elev la Galat

Prunea s-a dezlănţuit la adresa FRF: "S-a întors Ceauşescu, nu mai avem voie la opinie"

prunea

Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, riscă să fie suspendat, după declaraţiile date în direct la Digi Sport. Fostul mare internaţional acuzase FRF că face jocuri

Dan Petrescu e în pericol. Chinezii vor să îl dea afară. Cine e favorit să îi ia locul

dan petrescu

Dan Petrescu ar putea avea surpriza neplăcută să nu apuce să îi antreneze pe Ramires şi Alex Teixeira. Chinezii de la Jiangsu Suning vor să îl demită şi favorit să îi ia locul este un portughez.

Kristoff, victorie în etapa a 4-a din Turul Qatarului. Cavendish e aproape de victoria finală 

kristoff

Alexander Kristoff (Katusha) a câştigat etapa a 4-a din Turul Qatarului. La general, Mark Cavendish (Dimension Data) a revenit pe primul loc, după ce Edwald Boasson Hagen, coechipierul său, a spart cu puţin timp înainte de final.

Higuain, înainte de derby-ul cu Juventus: "Să egalez performanţa lui Maradona ar fi incredibil"

gonzalo higuain

Gonzalo Higuain este cel mai în formă atacant al Europei şi principalul motiv pentru care Napoli este pe primul loc în Serie A TIM, după 24 de etape disputate. Argentinianul venit de la Real se pregăteşte de derby-ul cu Juventus şi a vorbit despre comparaţia cu Diego Maradona.

Un fost antrenor al Realului, în cursa pentru postul lui Gâlcă

costel galca suparat

Spaniolii anunță că pe lângă Joaquin Caparros, pe lista posiblilor înlocuitori ai românului a apărut și un fost antrenor al celor de la Real Madrid.

Mourinho, 382 de milioane de euro pentru transferuri în vară. Lista impresionantă a lui United

mou-varane

Jose Mourinho nu va fi la United doar al doilea cel mai bine plătit antrenor din lume - va primi

Rui Duarte nu a uitat de marea rivală: "Singurul lucru care nu îmi place la Bucureşti e că sunt stelişti"

rui duarte

Rui Duarte a fost unul dintre cei mai iubiţi străini care au trecut pe la Rapid şi, într-un interviu acordat pentru Rapid TV a demonstrat că nu a uitat de rivalitatea pe care a avut-o cu Steaua, în cei 3 ani petrecuţi în Giuleşti.

Nu doar "domnul febră musculară" le cauzează coşmaruri steliştilor. Marea problemă a lui Reghe 

reghe nervos

Marea problemă pe care o are Reghecampf în perspectiva returului e reprezentată de imposibilitatea de a se pregăti în Ghencea. Jucătorii află abia în dimineaţa antr

Crespo, despre rezultatele dezastruoase ale lui Gary Neville: "Aproape că mă bucur pentru eşecurile lui"

gary neville

VIDEO Valencia - Barcelona 1-1. "Liliecii" au remizat în returul din semifinalele Cupei Regelui la capătul unui meci fără miză și Garry Neville pare a avea zilele numărate pe Mestall. Cu fostul analist TV pe bancă, Valencia nu a câștigat niciun meci în La Liga, dar nu toată lumea îl compătimește pe tehnicianul "liliecilor".

Niculescu s-a oprit în optimi, la Sankt Petersburg. Al doilea eşec consecutiv în faţa lui Babos

monica niculescu-3

Monica Niculescu a fost învinsă de unguroaica Timea Babos, cu 4-6, 6-1, 6-3, joi, după două ore şi 15 minute, în optimile de finală ale turneului WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 687.900 dolari şi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

Oferta reală a lui Becali pentru Andrei Ivan. Ce i-a promis de fapt patronul Stelei atacantului

andrei ivan fb

Andrei Ivan a refuzat în această iarnă oferta Stelei, deşi Rotaru şi Becali bătuseră palma pentru transfer. Nemulţumirea atacantului nu a ţinut neapărat de un ataşament pentru culori, ci de faptul că patronul campioanei i-a oferit

Willian critică politica de transferuri a lui Şahtior: "Aşa s-a întâmplat şi în cazul meu"

sahtior

Fostul jucător al lui Şahtior, Willian, a criticat politica de transferuri a clubului ucrainean, după ce "minerii" au preferat să îl vândă pe Alex Teixeira în China, chiar dacă au avut o ofertă consistentă şi de la Liverpool. Mutarea în Asia i-a slăbit şansele lui Teixeira de a mai prinde naţionala, crede brazilianul lui Chelsea.

Recordul Barcelonei în cifre. 10 detalii despre seria de invincibilitate a catalanilor

bucurie barcelona

VIDEO Valencia - Barcelona 1-1. Fomația pregătită de Luis Enrique continuă să strângă record după record. Ultimul stabilit de catalani a venit pe Mestalla, când, la capătul meciului cu Valencia, au ajuns la 29 de meciuri consecutive fără înfrângere, record absolut în istoria clubului.

Guardiola le-ar fi promis şefilor Barcelonei că nu va transfera la City "extratereştri". Revoluţia lui Pep 

pep sergio

Pep Guardiola şi oficialii Barcelonei au ajuns la un gentlemen's agreement privind posibilitatea ca tehnicianul să cumpere în vară jucători de la catalani. Acest lucru se va întâmpla doar în măsura în care trupa de pe Camp Nou va pune v

Distanţa dintre Steaua şi contracandidate s-a comprimat din punct de vedere al cotelor de piaţă

steaua astra bun

De startul părţii secunde a campionatului ne mai desparte o singură zi, etapa a 24-a propunând o partidă cu implicaţii pentru play-off: Târgu Mureş - Pandurii. Am creionat mai jos primul "11" al candidatelor la titlu şi am analizat care formaţie este cel mai probabil să câştige trofeul judecând după cotele de piaţă ale fotbaliştilor din echipele tip.

Fanii lui Liverpool au învins. Patronii renunță la scumpirea bileltelor de pe Anfield

fani liverpool

Patronii americani ai clubului de fotbal Liverpool au cedat presiunii fanilor şi au renunţat la preconizatele măriri de tarife la bilete şi abonamente începând cu sezonul 2016/2017 din Premier League, relatează Reuters.

Marcelo ar putea juca în meciul cu AS Roma. Ultimele detalii în cazul fundașului brazilian

marcelo real madrid

Zinedine Zidane a primit o veste excelentă cu mai puțin de o săptămână înainte de meciul tur pe care Real Madrid îl va disputa în compania italienilor de la AS Roma, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Francezul l-ar putea folosi pe Marcelo în disputa programată săptămâna viitoare.

Kharja, "pacient italian". Marocanul va fi supus unor teste amănunţite în capitala Italiei

kharja1

Houssine Kharja este marele pariu al lui Reghe pentru a doua parte a campionatului. Marocanul va pleca săptămâna viitoare în Italia, unde va efectua mai multe te

Luis Enrique nu e impresionat de recordul Barcelonei: "Sunt doar numere"

luis enrique-1

VIDEO Valencia - Barcelona 1-1. Echipa antrenată de Luis Enrique scrie istorie pentru clubul de pe Camp Nou. Odată cu remiza din returul semifinalei de Cupa Regeleui, Barcelona a ajuns la 29 de meciuri consecutive fără înfrângere, record în istoria formației catalane, dar antrenorul Luis Enrique nu a dat prea multă împortanță acestui aspect.

Englezii au aflat ce salariu imens va avea Mourinho la United. Condiţia pusă de "Special": Mata, out!

mourinho sir alex

Jose Mourinho va veni aproape sigur din vară pe banca lui United. Jurnaliştii englezi au aflat ce salariu imens îi oferă "diavolii", dar şi care va fi primul jucător "debarcat".

S-au stabilit semifinalele din Cupa Germaniei. Bayern, victorie la pas în sferturi

bayern

Bayern Munchen a completat careul semifinalistelor Cupei Germaniei la fotbal, după victoria cu scorul de 3-0 înregistrată miercuri seara pe terenul echipei de ligă secundă VfL Bochum, redusă la 10 jucători cu puţin înainte de pauză.

Eboue, fotbalistul "dorit" de Steaua, aproape de Premier League. Ivorianul se antrenează cu Sunderland 

eboue steaua-1

Emmanuel Eboue este aproape de o înţelegere cu Sunderland. El se antrenează deja cu "pisicile negre" şi discută termenii unui viitor contract.

OFICIAL: Cluj va găzdui disputa România - Germania, din play-off-ul Fed Cup. Se va juca pe zgură 

cluj tenis

România a avut noroc la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Fed Cup, sorţii stabilind că partida decisivă, cu Germania, se va disputa în România. Meciul se va disputa tot la Cluj. De această dată, pe zgură.

Cât de profitabil e transferul lui Bale? Fiecare meci în care lipseşte o costă pe Real 750.000 de euro

bale ronaldo

Gareth Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, e din nou accidentat. Spaniolii au calculat şi au ajuns la concluzia că fiecare meci fără galez o costă pe Real Madrid 750.00

OFICIAL: Laurent Blanc a semnat prelungirea contractului cu PSG

laurent blanc

Laurent Blanc, fostul selecţioner al Franţei, şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain până la 30 iunie 2018, a anunţat joi dimineaţa clubul de fotbal din capitala Franţei, pe contul său Twitter.

  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 Stirile Digi Sport
  • 23:15 LIVE Premier League: West Ham-Tottenham
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult