Ultimele stiri

Cristiano Ronaldo a făcut duminică cel mai slab meci în tricoul Realului, în La Liga

ronaldo slab

Cristiano Ronaldo continuă să surprindă neplăcut și duminică, la Las Palmas, a făcut cel mai slab meci al său în campionat, în tricoul Realului. Forma slabă a lusitanului poate fi explicația pentru numărul redus de goluri pe care madrilenii îl marchează în deplasare.

Dică: "Acest meci era ultima şansă pentru Steaua!" Ce jucător şi-ar fi dorit în echipă când era "secund"

dica

VIDEO Steaua - Astra 2-0. Campioana a câştigat al doilea duel cu trupa lui Şumudică în decurs de câteva zile. Miercuri, în turul semifinalelor Cupei Ligii, roş-albaştrii se impuseseră cu 1-0, tot la Piteşti.

MotoGP revine la Digi Sport în această săptămână. Rezultatele ultimelor teste

Sam Lowes motogp

Sam Lowes și Niccolo Antonelli au stabilit cele mai bune rezultate la finalul testelor colective Moto2 - Moto3, desfăsurate pe traseul Losail din Qatar.

News Alert Acoperișul a fost omologat! Se redeschide Arena Naţională

arena nationala

Ministerul Dezvoltării a oferit Primăriei Capitalei agrementul pentru materialul din care e confecționat acoperișul Arenei Naționale, astfel că stadionul a fost omologat. Fotbalul poate reveni pe cel mai mare stadion al țării.

Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real: "Nu voi mai sta mult timp aici"

arbeloa real madrid

VIDEO Las Palmas - Real Madrid 1-0. Formația lui Zinedine Zidane a câștigat cu emoții pe Estadio Gran Canaria, la capătul unei partide în care antrenorul francez a folosit mai mulți jucători care de obicei stau pe banca de rezerve. Unul dintre ei a fost apărătorul Alvaro Arbeloa, care a recunoscut la final că probabil se va despărți de Real la vară.

Jose Mourinho păstrează secretă viitoarea sa echipă: “Am avut opțiuni bune”

jose

Jose Mourinho a fost demis de Chelsea în decembrie anul trecut și n-a ascuns faptul că planurile sale sunt să revină pe bancă la startul viitorului sezon. Portughezul recunoaște că a avut opțiuni bune după despărțirea de londonezi, dar a păstrat tăcerea în legătură cu posibilitatea de a o prelua pe Manchester United.

Video Marica poate intra, dar nu-l lasă Gigi Becali: “Mai încolo, să fim siguri. Avem cu cine juca!”

marica gigi

VIDEO Steaua – Astra 2-0. Campioana a câștigat duminică seara la Pitești contra liderului fără să folosească un vârf autentic. Ciprian Marica a fost în tribună, iar Tade rezervă neutilizată. Primul poate juca, după accidentarea din meciul cu Dinamo, dar Gigi Becali nu-l lasă.

Florin Andone, după încă o înfrângere acasă a Cordobei: "Totul este în mâinile noastre"

florin andone

Florin Andone a marcat golul cu numărul 5 al anului 2016 și al 13-lea al sezonului în Segunda Division, împotriva galicienilor de la Lugo, în etapa cu numărul 29. Cordoba a pierdut însă, 1-2, și cu 13 runde înainte de finalul sezonului se află pe locul 5 în liga a doua spaniolă.

Răspuns dur al lui Nadal după ce a fost acuzat de dopaj: "O voi acționa în justiție"

nadal-1

După scandalul provocat de anunțul făcut de rusoaica Maria Sharapova, care a dezvăluit că a fost depistată pozitiv la Australian Open, un alt mare jucător de tenis a fost arătat cu degetul sub acuzația de dopaj. Este vorba de Rafa Nadal, fostul lider al clasamentului ATP.

Video Ioan Andone laudă sezonul bun al “câinilor”: “Și locul doi e un pas înainte”

andone dinamo

Campion cu Dinamo în 2004 ca antrenor și în alte două ocazii, 1984 și 1990 ca jucător, Ioan Andone speră că în acest sezon echipa din Ștefan cel Mare poate cuceri un nou titlu, primul după 9 ani. Tehnicianul care marți va împlini 56 de ani laudă parcursul formației antrenate de Mirce Rednic.

News Alert Gebhart, OUT! "Nu e jucătorul Stelei! Să fie sănătos! Mai are o lună-două şi pleacă"

timo-1

VIDEO Steaua - Astra 2-0. Roş-albaştrii s-au apropiat la 3 puncte de liderul Astra după victoria de aseară, de la Piteşti. Momcilovic şi Stanciu au adus victoria Stelei, la capătul unul meci după care Gigi Becali a criticat un singur jucător.

Juan Pablo Montoya, învingător în prima etapă a sezonului din IndyCar

montoya

ÎN DIRECT la Digi Sport, fostul pilot columbian de Formula 1, Juan Pablo Montoya, a câştigat prima etapă a ediţiei 2016 a Campionatului nord-american de automobilism IndyCar, Marele Premiu de la St. Petersburg (Florida), care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Zidane, prima oară critic cu jucătorii Realului: “Așa nu ajungem prea departe!”

zidane-critici

Real Madrid a câștigat duminică seara la Las Palmas, 2-1, cu un gol marcat în minutul 89, iar la final Zinedine Zidane și-a criticat prima oară jucătorii, de când a preluat conducerea tehnică a madrilenilor. Îngrijorat de jocul acestora, francezul a spus că în acest fel echipa nu va ajunge prea departe.

Nemții scriu că Alaba rămâne la Bayern. Ce salariu va primi austriacul

alaba

Presa din Germania anunță că David Alaba rămâne la Bayern Munchen deși în ultima perioadă au existat zvonuri care îl dădeau cu un pas în curtea lui Manchester City, formație care începând din sezonul viitor va fi pregătită de Pep Guardiola.

Singurul jucător criticat de patron după Steaua - Astra. "A fost pur şi simplu aerian"

enache

VIDEO Steaua - Astra 2-0. Campioana a învins-o pe gruparea giurgiuveană pentru a doua oară într-o săptămână, după ce miercuri se impusese cu 1-0 în turul semifinalelor Cupei Ligii.

Zlatan a anunțat care e condiția să rămână la PSG și în sezonul viitor: “Dacă înlocuiți Turnul Eiffel ...”

ibra eiffel

Zlatan Ibrahimovic a marcat duminică 4 goluri în victoria lui PSG, 9-0, de pe terenul lui Troyes, care a dus la câștigarea unui nou titlu în Franța, cu opt etape rămase de jucat în Ligue 1. Suedezul a ajuns astfel la 27 de goluri în campionat în acest sezon, dar a anunțat că nu va mai continua pe Parc des Princes și sezonul viitor decât cu o condiție.

Djokovic şi Nadal s-au calificat în turul al treilea la Indian Wells. Rezultatele zilei

djokovic-1

Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari, învingându-l mai greu decât se aştepta, cu 2-6, 6-1, 6-2, pe americanul Bjorn Fratangelo, după o oră şi 46 minute de joc.

Foto Smiley a susținut-o pe Simona în tribune, la meciul cu Makarova, de la Indian Wells

halep smiley

Simona Halep a învins-o luni de dimineață pe Ekaterina Makarova, 6-2, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells. Cap de serie numărul 5, românca a avut în tribune și un suporteri inedit, Smiley susținând-o, alături de Horia Tecău.

De ce sunt sigur că Şumudică nu bravează...

blog

Şumudică nu minte şi nu bravează. Astra a depus armele. Nu mă iau după diverşi amici care văd la fiecare evoluţie sub aşteptări a unei echipe sau alta ceva necurat. Fac parte din generaţia jurnaliştilor ce în anii ‘90 vedeau blaturi la tot pasul.

Simona Halep a explicat de ce l-a chemat pe Darren Cahill în teren, la 5-4 în setul doi cu Makarova

simona cahill

Simona Halep s-a calificat luni de dimineață în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, victorie clară, 6-2, 6-4, cu Ekaterina Makarova, din Rusia. A fost ultimul meci al zilei pe arena centrală din California și românca a fost foarte expeditivă, încheind disputa după o oră și 5 minute. Nu crede, însă, că a avut o partidă simplă.

Video La 34 de ani, Ibra a marcat 27 de goluri în Ligue 1. Nimeni n-a dat mai multe în Top 5 campionate

ibra

La 34 de ani, Zlatan Ibrahimovic trăiește o a doua tinerețe. Suedezul a înscris un ”poker” în victoria lui PSG pe terenul lui Troyes, 9-0, care a spulberat recordurile în Ligue 1 și Europa și care a adus titlul parizienilor cu opt etape înainte de finalul sezonului. Cu cele patru reușite de duminică, Ibra a ajuns la 27 de goluri în actualul sezon al Ligue 1 și la 100 în campionatul francez de la sosirea la clubul din capitala Franței.

Video Surpriză la Indian Wells. Grigor Dimitrov a fost eliminat în turul 2

dimitrov

Grigor Dimitrov a părăsit turneul de la Indian Wells încă din turul 2. Bulgarul a pierdut în trei seturi în faţa unui jucător de doar 18 ani.

Video Palermo - Napoli 0-1. Oaspeţii au câştigat dintr-un penalty controversat

higuain palermo

Napoli continuă duelul umăr la umăr cu Juventus pentru titlu, în Serie A TIM. Fără Vlad Chiricheş, rămas tot meciul pe bancă, echipa lui Maurizio Sarri s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul lui Palermo, formaţie pe a cărei bancă a debutat Walter Novellino.

Video Larisa Iordache a revenit în țară, după operație. ”Le țin pumnii colegelor”

captura larisa iordache

Larisa Iordache s-a operat după accidentarea la mână. Sportiva noastră ar putea participa la Olimpiada de la Rio dacă echipa României va termina în primele 4 la turneul preolimpic.

Foto Steliștii au avut galerie la Pitești! Ce au transmis ultrașii la meciul cu Astra

Tamas fani

O parte a ultrașilor steliști au revenit alături de echipă la derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, iar suporterii de la Peluza Nord au făcut deplasarea și duminică seara, la Pitești, pentru duelul cu Astra Giurgiu.

Becali și-a recăpătat optimismul: ”Nu mai am niciun dubiu. Asta înseamnă să ai valoare”

steaua astra becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, și-a recâștigat optimismul, după victoria echipei sale împotriva liderului Astra, cu 2-0, în meciul de la Pitești.

Reghecampf a remarcat doi jucători, în victoria cu Astra. Ambii sunt printre preferaţii săi

chipciu bourceanu reghe

Steaua a câştigat cu 2-0 meciul de la Piteşti cu liderul Astra Giurgiu, la capătul unui meci pe care l-a controlat în majoritatea timpului. La finalul partidei, antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a avut doi remarcaţi din rândul echipei sale - Alex Bourceanu şi Alex Chipciu.

Video Niculae, despre marele minus al Astrei: "ASA va avea și ea un cuvânt greu de spus"

Niculae suparat

Daniel Niculae a fost dezamăgit de înfrângerea Astrei cu Steaua, scor 0-2, însă la fel ca Marius Șumudică, fostul rapidist a ținut să sublinieze superioritatea roș-albaștrilor.

Video Steaua râde la urmă: ”Nu e ușor să bați campioana morală de două ori în 3 zile. Suntem pe val”

alabala

După ce Marius Șumudică i-a ironizat de câte ori a avut ocazia în acest sezon, roș-albaștrii au avut, în sfârșit, ocazia să-i întoarcă antrenorului Astrei ”serviciul”. Steaua s-a impus în fața Astrei cu 2-0, în runda a doua a play-off-ului, după ce o învinsese și în meciul tur al semifinalelor Cupei Ligii, cu 1-0, miercuri, 9 martie.

Video Reghe rămâne rezervat după victoria cu Astra: "Deocamdată nu am realizat nimic"

reghe astra

Steaua s-a impus convingător în faţa liderului Astra Giurgiu, scor 2-0, şi s-a apropiat la 3 puncte de formaţia lui Marius Şumudică, dar antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, rămâne rezervat.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult