Ultimele stiri

Inter are o listă cu cinci posibili înlocuitori ai lui Mancini, în cazul în care ratează UCL

mancini inter

Inter Milano a început excelent sezonul în Serie A TIM şi a fost mult timp lider, dar rezultatele slabe înregistrate în meciurile din 2016 i-au scos pe nerazzurri de pe podium.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Victima incidentului rasist de la metroul din Paris va asista la meciul dintre PSG și Chelsea

metrou Paris

Victima incidentului rasist produs de suporterii echipei Chelsea în capitala Franţei, în urmă cu an, va fi prezent în tribunele stadionului Parc des Princes, cu ocazia meciului pe care gruparea londoneză îl va disputa împotriva lui Paris Saint-Germain, pe 16 februarie, în optimile UEFA Champions League.

Scăpat de demitere, Gâlcă ia măsuri la Espanyol

galca espanyol-1

Costel Gâlcă a scăpat pentru moment de demitere, dar un nou rezultat negativ al lui Espanyol, cu Valencia, în deplasare, i-ar putea fi fatal antrenorului român. Fără victorie în La Liga de aproape două luni, fostul tehnician al Stelei pare pregătit să ia o primă măsură înaintea duelului cu "liliecii".

Negoiţă e singur împotriva tuturor. Nimeni nu-i dă dreptate în cazul suspendării steliştilor

negoita singur

Ionuţ Negoiţă a rămas singur împotriva tuturor în cazul suspendării steliştilor la EURO. Niciun alt conducător de club nu i-a dat dreptate finanţatorului dinamovist.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Lucrările la noua arenă din Craiova decurg conform planului. Stadionul va fi gata în noiembrie

craiova

Noul stadion din Craiova va fi gata în luna noiembrie. CSU joacă până atunci pe Extensiv, unde va dispua şi primul meci oficial din 2016, cu Petrolul, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 14:00.

Alege sloganul României la Euro! Cel mai bun mesaj va fi imprimat pe autocarul naționalei

autocar euro 2016

UEFA se pregătește, deja, de Campionatul European, care va avea loc între 10 iunie și 10 iulie 2016.

Ştefan Radu nu revine asupra deciziei de a nu mai juca la naţională: "Prefer să mă păstrez pentru club"

stefan radu nationala

Ştefan Radu nu va reveni asupra deciziei de a nu mai juca pentru naţionala României, pe care a luat-o în urmă cu aproape 3 ani. Apărătorul lui Lazio vrea să se concentreze pe ceea ce are de făcut la echipa de club şi crede că Bogdan Vătăjelu poate fi o soluţie pentru postul de fundaş stânga al "tricolorilor".

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Liverpool a fost eliminată dramatic din Cupa Angliei! Klopp: "Benteke să meargă mai departe!"

Liverpool Cupa Angliei

Liverpool a părăsit dramatic Cupa Angliei, după ce a fost învinsă de West Ham United, scor 1-2.

Mourinho le-a dezvăluit apropiaţilor că o va prelua pe Man. United în vară

jose-1

Portughezul Jose Mourinho le-a dezvăluit prietenilor şi asociaţilor săi că îl va înlocui pe olandezul Louis van Gaal în postul de antrenor al lui Manchester United, la finalul acestui sezon, au anunţat miercuri mai multe ziare britanice, citate de agenţia Reuters.

Cristi Manea nu ar fi fost vândut la Chelsea, ci la Apollon Limassol! Detaliile unui transfer ciudat

Cristi Manea

Cristian Manea a fost transferat de la Viitorul Constanța la echipa cipriotă Apollon Limassol, în iunie 2014, pentru suma de 2,5 milioane de euro, deși Mouscron, clubul unde evoluează acum fundașul, anunțase că jucătorul a fost împrumutat de la Chelsea.

Steaua nu mai face transferuri în această iarnă: "Cred că s-a încheiat campania de achiziţii"

steaua transferuri

Steaua pare să se fi resemnat cu gândul că nu-l va putea aduce pe Gabriel Enache, iar preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, a anunţat încheierea campaniei de achiziţii pentru campioana României.

Se pregăteşte mutarea anului în Europa! Două super forțe din Anglia vor să achite clauza lui Neymar

Neymar bucurie

Dacă pe Leo Messi nu-l pot lua, Manchester United și Manchester City sunt în luptă directă pentru un alt star al Barcelonei, brazilianul Neymar.

Şumudică va fi audiat de FRF, pentru că ar fi jucat la pariuri. Ce riscă antrenorul liderului

sumudica pariuri

Lupta pentru titlu în Liga 1 riscă să fie aruncată în aer, după ce antrenorul liderului Astra Giurgiu, Marius Şumudică, ar fi pariat sume cuprinse între 500 şi 900 de euro pe mai multe partide din campionatul României, Liga Campionilor, Europa League sau meciuri ale echipelor naţionale U17, U19 şi U21 ale României.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} "O parte din România mi-a arătat o lipsă de respect". Pineau, după calvarul trăit la Zalău

pineau

Allison Pineau are toate motivele să fie supărată pe o parte dintre fanii handbalului din România. Jucătoarea de culoare născută în Franţa a trecut printr-un adevărat calvar în meciul de la Zalău, câştigat de HCM Baia Mare, cu 36-26. Suporterii gazdelor au atacat-o dur şi i-au adresat mesaje rasiste.

Florin Mergea, în sferturi de finală la dublu în turneul de tenis de la Rotterdam

mergea

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.115 euro, marţi seara, după ce s-au impus cu 6-7 (7), 6-3, 10-7 în faţa polonezilor Lukasz Kubot/Marcin Matkowski.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Bucureşti - Dunărea Călăraşi 32-26. 16 parade pentru Ionuţ Iancu

csm-1

CSM Bucureşti şi Dunarea Călăraşi au deschis etapa a 20-a din Liga Naţională. Aflate în luptă pentru câştigarea titlului, gazdele au preluat iniţiativa şi au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri.

Keşeru se gândeşte la revenirea în Liga 1: "M-aş întoarce". Ce spune de Euro şi de relaţia cu Sânmărtean

keseru

După doar un an la Steaua, Claudiu Keşeru a fost nevoit să se transfere la Al-Gharafa, club care i-a oferit atât lui, cât şi campioanei sume importante de bani. Între timp atacantul a ajuns la Ludogorets, în Bulgaria, dar aşteaptă cu nerăbdare momentul întoarcerii în Liga 1.Plecat în Franţa fără să apuce să debuteze în prima ligă din

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Victor Piţurcă şi Lucian Sânmărtean s-au calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei

al ittihad

Echipa antrenată de Victor Piţurcă, Al Ittihad, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei. Cu Lucian Sânmărtean titular şi înlocuit în prelungiri, saudiţii s-au impus pe teren propriu, cu 2-1, în faţa lui Al Wihdat.

Transfer surpriză pentru Guardiola. City oferă 50 de milioane de euro pentru "magicianul" lui West Ham

payet

Primul transfer al lui Guardiola la Manchester City ar putea fi unul surpriză: Dimitri Payet, "magicianul" de la mijlocul lui West Ham.

Imagini rare: fanii lui Dortmund au aruncat cu sute de mingi de tenis în teren la meciul cu Stuttgart. Motivul

dortmund

Protest inedit al fanilor lui Dortmund, la partida din deplasarea de la Stuttgart. Nemulţumiţi de preţurile mari ale biletelor de pe Mercedes-Benz Arena, suporterii oaspeţi au luat atitudine.

Mutu îi răspunde după doi ani lui Arlauskis: "Încă eşti la grupa mică printre fotbalişti"

mutu

Adrian Mutu a lansat un atac surprinzător la adresa portarului lui Espanyol, Giedruis Arlauskis, venit într-un moment greu pentru lituatian (11 goluri încasate în primele două meciuri la Espanyol).

Se întorc suporterii din Nord la stadion? Fanii nu vor să mai fie pasivi în conflictul Becali-Armată

nord

Steaua ar putea avea din nou în tribune suporterii de la Peluza Nord. Fanii sunt de părere că Arm

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Anton a aşteptat convocarea pentru turneul din Antalya: "Este un obiectiv pentru mine"

anton

Paul Anton este unul dintre cei mai buni mijlocaşi la închidere din Liga 1 şi s-a integrat foarte rapid la Dinamo, fiind numit deja căpitanul echipei, de către Mircea Rednic. Chiar şi aşa, fostul jucător al Pandurilor nu a fost convocat pentru turneul naţionalei din Antalya şi a admis că a aşteptat un semn din partea selecţionerului Anghel Iordănescu.

Un alt puşti român e gata să impresioneze în Anglia. La doar 16 ani a jucat pentru echipa U21 a lui Leicester

collage pascanu

Dacă Vlad Dragomir se apropie de debutul pentru prima echipă a lui Arsenal, un alt puşti român e pe cale să îşi facă loc printre vedetele din Premier League.

A învins România și a pierdut neaşteptat! Surprize mari la Sankt Petersburg

Strycova

Nu au lipsit surprizele în primul tur la Sankt Petersburg. ÎN DIRECT la Digi Sport, Barbora Strycova, numărul 41 mondial, a fost eliminată de o jucătoare venită din calificări, Kateryna Kozlova.

Transferul lui Gabi Enache la Steaua rămâne incert: "300.000 de euro e o sumă mică"

enache-3

Transferul lui Gabriel Enache la Steaua rămâne incert. Cu doar câteva zile înainte de startul campionatului, jucătorul Astrei n-a primit nicio veste în privinţa viitorului său, asta deşi "roş-albaştrii" ar fi înaintat o ofertă de 300.000 de euro.

Tecău și Rojer, în sferturi la Rotterdam! Victorie în mai puțin de o oră

Tecau Rojer

Principalii favoriţi ai probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat în sferturile de finală, după victoria cu 6-3, 6-2, obținută în fața cuplului Guillermo Garcia-Lopez (Spania)/Viktor Troicki (Serbia).

Gaţu susţine că Becali are dreptate în conflictul cu Armata: "E aceeaşi echipă care a câştigat în '86"

becali acte

Războiul dintre Steaua şi Armată continuă, clubul de fotbal anunţând astăzi că nu a ajuns la un compromis pentru revenirea în Ghencea şi că va evolua "acasă" tot la Piteşti, până când Naţional Arena va fi din nou un stadion funcţional.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} HC Zalău - HCM Baia Mare 26-36. Meciul a avut 13 eliminări şi două cartonaşe roşii

baia mare-1

HC Zalău a ţinut ritmul doar o repriză cu vicecampioana României, HCM Baia Mare, în startul etapei a 19-a din Liga Naţională. Handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au condus în debut, dar la pauză adversarele aveau avantaj de un gol.

a:1:{i:0;s:14:"Video Exclusiv";} Pantilimon, lăudat de Harry Kewell: "Un transfer grozav!"

captura kewell

Transferul lui Costel Pantilimon de la Sunderland la Watford este lăudat de oamenii din club.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult