Ultimele stiri

Exclusiv Hagi dă cărţile pe faţă: "Depindem de 2-3 jucători." De ce au plecat Aganovic şi Achim

hagi viitorul

Viitorul a pornit în play-off cu şanse reale la titlu, însă nu a reuşit să obţină decât un punct în cele 3 etape disputate până acum. Elevii lui Gică Hagi au pierdut în deplasare cu Astra (0-2), au remizat la Pandurii (1-1) şi au fost învinşi pe teren propriu de Steaua (1-3).

Ibra s-a decis asupra viitorului său: "Ştim ce urmează, însă nu spunem nimic până în vară"

ibra bun

Zlatan Ibrahimovic a decis cu ce formaţie va semna din vară. Mino Raiola, agentul jucătorului, a recunoscut că suedezul a ajuns la un acord cu un nou club, însă a punctat că

Video Maestru la penalty-uri. Keylor Navas a apărat încă unul și are un sezon de senzație

navas penalty real

VIDEO Real - Sevilla 4-0. În ciuda scorului categoric, Real Madrid nu a avut deloc o misiune ușoară pe teren propriu contra Sevillei. Portarul Keylor Navas a avut un rol deosebit de important în victoria cu andaluzii.

Steaua are cele mai multe puncte în play-off. "Până la sfârşitul lunii suntem lideri!" Toate calculele

steaua bucurie

Dinamo şi Pandurii au terminat la egalitate, 1-1, ultima partidă a etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Urmează acum pauza competiţională datorată partidelor de pregătire pe care naţionala României le va disputa cu Lituania (23 martie) şi Spania (27 martie).

Neagu, o dezamăgire şi în liga a doua turcă. Şanse infime să fie păstrat de Reghe, din vară

neagu-2

Ionuţ Neagu nu a confirmat nici în liga a doua a Turciei, unde Steaua l-a împrumutat până în vară. Mijlocaşul de 26 de ani nu va mai fi păstrat cel mai probabil în lot de

City, decimată înainte de dubla cu PSG. Încă doi oameni importanţi s-au rupt în derby-ul cu United

hart

City a pierdut pe teren propriu derby-ul cu United, scor 1-0, şi e în pericol să piard

Simona Halep și-a aflat traseul la turneul de la Miami. Adversarele româncelor

halep-3

Pentru Simona Halep și celelalte jucătoare din elita mondială urmează turneul de la Miami, acolo unde sportiva din România va intra în competiție din turul al doilea și deja își știe posibilele adversare.

Criză la Dinamo. De şase ani echipa nu a avut atâtea meciuri la rând fără victorie

dinamo bun

Dinamo are un parcurs extrem de slab în această primăvară. Echipa lui Rednic a ajuns la al şaselea meci la rând fără victorie în competiţiile interne, cea mai modestă performanţă din ultimii şase ani.

Djokovic: "Simt că pot câştiga turneul de la Roland Garros în acest an. E una dintre priorităţi"

djokovic-2

Ocupantul locului 1 mondial în clasamentul ATP, sârbul Novak Djokovic, s-a declarat încrezător în şansele de a câştiga, anul acesta, turneul de la Roland Garros, singurul turneu de Grand Slam care-i lipseşte din palmares.

Dinamo, al 6-lea meci la rând fără victorie! ”Obiectivul nostru n-a fost niciodată campionatul”

obiectiv dinamo

Golul marcat de Ioan Hora, în minutul 89 al partidei din ”Ștefan cel Mare”, adâncește criza pe care o traversează roș-albii, care au ajuns la al 6-lea meci fără victorie, în toate competițiile.

Video PSG - Monaco 0-2. Prima înfrângere acasă a parizienilor din ultimii doi ani

psg monaco

Încoronată deja campioană, PSG a pregătit adevărata sărbătoare pentru meciul cu Monaco. Fosta glorie a formației pariziene, Jay Jay Okocha a dat lovitura de începere, iar Zlatan Ibrahimovic a încercat să deschidă rapid scorul, însă arbitrul i-a anulat golul (4).

Video Naționala de handbal și-a fixat obiectivul pentru Rio: ”Credem cu adevărat într-o medalie!”

zamfirescu handbal

Parcursul perfect din turneul de la Aarhusle dă speranţe handbalistelor lui Tomas Ryde.

Video Moroșanu: "Nu mă așteptam ca gala Tracia 33 să aibă un așa succes. Mă bucur că am fost invitat"

gala tracia 33

Interes maxim la prima ediţie a Grand Prix-ului Tracia 33, gala de kickbox transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport! Nu doar spectatorii prezenţi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au rămas impresionaţi de calitatea meciurilor din ring.

Video Două trofee pentru CTF Mihai I, la Cupa Liceelor

captura volei licee

S-au decis campionii la volei în cadrul Olimpiadei Liceelor. Sportivii de la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București au câștigat atât finala la masculin, cât și la feminin.

Video Djokovic, din nou campion la Indian Wells. Sârbul, șase victorii din șase cu Raonic

djoj

Novak Djokovic și-a păstrat titlul la Indian Wells, după cea de-a șasea victorie din tot atâtea meciuri jucate în carieră contra lui Milos Raonic. Liderul mondial a început excelent finala și s-a distanțat la 4-0, după ce a reușit două break-uri.

Dinamoviștii nu vor să mai rateze și a doua șansă de calificare în sferturile Cupei EHF

dinamo handbal-1

Roș-albii şi-au propus să uite cât mai repede eşecul dramatic suferit în faţa spaniolilor. Partida a contat pentru penultima etapă a Grupei A a Cupei EHF la handbal masculin.

Video Milan - Lazio 1-1. A treia partidă fără victorie pentru rossoneri

milan lazio

Milan a remizat pe San Siro cu Lazio, 1-1, și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în campionat. Fără Ștefan Radu, accidentat, capitolinii au preluat conducerea în minutul 9, după reușita cu capul semnată de Parolo. Trupa lui Mihajlovic a reacționat repede. Bacca a egalat în minutul 15 din pasa lui Luiz Adriano.

Încă o medalie! Ștafeta feminină de 4x400m a României a luat bronzul la CM de atletism în sală!

medalie romania 4x400m stafeta feminina

Echipa feminină de ștafetă 4x400m a României a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale indoor, desfășurate la Portland (SUA).

Video Spectacol în ring la gala "Tracia 33"! Cel mai frumos KO de la Cluj a venit într-un super fight

captura gala cluj

4 centuri au fost puse la bătaie în Grand Prix-ul de kickbox “Tracia 33” de la Cluj Napoca, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

România, Muntenegru, Olanda, Franţa, Rusia şi Suedia s-au calificat la JO de la turneele preolimpice 

france olim

Naţionalele de handbal feminin ale României, Muntenegrului, Olandei, Franţei, Rusiei şi Suediei s-au calificat la Jocurile Olimpice, în urma turneelor disputate la Aarhus, Metz şi Astrahan, tragerea la sorţi a grupelor din cadrul Olimpiadei fiind programată în 1 mai.

Și-a găsit adversar? Azarenka, prima jucătoare care o învinge pe Serena în patru finale

azarenka

Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul 13 şi locul 15 WTA, a câştigat turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o, duminică, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Serena Williams (SUA), liderul clasamentului mondial.

Rednic: "Sunt șanse mari să rămân la Dinamo". Ce spune de venirea cuplului Napoli - Prunea

rednic dinamo contract

VIDEO Dinamo - Pandurii 1-1. Antrenorul dinamovist Mircea Rednic mai are contract cu roș-albii până la finalul acestui sezon. Încă nu a apucat să discute cu patronul Ionuț Negoiță de prelungirea înțelegerii, dar este optimist că va rămâne în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Video Nu termină meciurile cu Dinamo pe bancă. Iordănescu jr, la a 4-a eliminare! ”O să vin cu cătușe!”

iordanescu dinamo pandurii

Finalul partidei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a fost plin de evenimente. Golul marcat de Hora, în minutul 89 al întâlnirii de duminică seară, a declanșat fiesta pe banca gorjenilor.

Video Ropotan: "Sunt fericit pentru convocare, vreau să le închid gura contestatarilor"

ropotan dinamo pandurii

VIDEO Dinamo - Pandurii 1-1. Convocat după aproape 5 ani în lotul echipei naționale, pentru meciurile amicale cu Lituania și Spania, mijlocașul Adrian Ropotan, de la Pandurii, este ambiționat de analizele care îi sunt potrivnice și spune că vrea să le închidă gura contestatarilor prin evoluțiile sale.

Video Răduț, criticat dur după evoluția din meciul cu Dinamo: ”Păcălește fotbalul de mulți ani!”

radut dinamo

Roș-albii au deschis scorul prin Palic, după o fază care a plecat de la o gafă a lui Mihai Răduț. Mijlocașul gorjenilor a pierdut ușor un balon în bandă, Anton a recuperat i-a pasat croatului iar acesta din urmă nu a iertat.

Video Pandurii ar fi putut primi un penalty contra lui Dinamo, la duelul Hanca - Acsinte

hanca dinamo pandurii

VIDEO Dinamo - Pandurii. Arbitrul Cristian Balaj a avut de interpretat o fază grea în a doua repriză a meciului dintre Dinamo și Pandurii, din a treia etapă a play-off-ului din Liga 1. Gorjenii ar fi putut primi o lovitură de la 11 metri.

Video Emoții mari la naționala U18 a României, după o accidentare gravă a fiicei Marianei Tîrcă! 

sorina tirca handbal accide4ntare

Handbalistele sub 18 ani ale României au pierdut amicalul din Danemarca, iar Mariana Tîrcă a primit o altă veste tristă. Fiica ei, Sorina, s-a accidentat grav şi a părăsit terenul cu gâtul imobilizat.

Video Benzema a marcat golul 250 al carierei! Niciun francez n-a înscris mai mult ca el în acest sezon

karim benz

Karim Benzema nu e sigur de prezența la Euro 2016, dar asta nu-l împiedică să continue meciurile bune făcute la echipa de club. Atacantul francez a deschis scorul pentru Real Madrid în minutul 6 al meciului cu Sevilla, din etapa cu numărul 30 din La Liga, cu un șut din drop, după o centrare impecabilă primită de la Gareth Bale.

Video Bancu i-a mulțumit lui Iliev: ”M-a salvat de la două gafe pe care era să le fac!”

bancu craiova poli

Succesul la limită al oltenilor obținut în fața bănățenilor a readus liniştea în Bănie. Lideri în play-out, în acest moment, ”juveții” rămân, totuşi, precauţi după cea de-a doua victorie în trei etape.

Video Napoli - Genoa 3-1. ”Dublă” Higuain, care ajunge la 29 de goluri în acest sezon, record în Top 5 ligi

hgu

Napoli a fost condusă la pauză de Genoa, dar a reuşit o a doua repriză de senzaţie şi s-a impus cu 3-1. Gonzalo Higuain a înscris de două ori şi a ajuns la 29 de goluri în acest sezon de Serie A TIM.

  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult