Ultimele stiri

Spaniolii anunţă că Hazard s-a înţeles cu Real. Sumă uriaşă de transfer

eden hazard

Presa din Spania anunţă că Eden Hazard va fi noul jucător al Realului, începând din sezonul viitor, după ce cele două părţi au ajuns la o înţelegere.

Video Șumudică: "Dacă îmi bag degetul în gură după resturi de gumă, mă dă în judecată şi vecinul"

captura sumudica conferinta

VIDEO Astra - ASA 1-0. După cele două înfrângeri cu Steaua de săptămâna trecută, formația lui Marius Șumudică a simțit din nou gustul victoriei. Antrenorul giurgiuvenilor s-a bucurat pentru succesul din partida cu vicecampioana și a oferit din nou câteva momente spumoase la conferința de presă de la finalul partidei.

Real a făcut primul pas pentru repatrierea lui Morata! Motivul pentru care a fost sunat

alvaro morata

Real Madrid este interesat de repatrierea lui Alvaro Morata şi au făcut primul pas în acest sens, după evoluţia extraordinară a atacantului lui Juventus, în returul optimilor UEFA Champions League, cu Bayern.

Primarul Voluntariului: "Doresc să prezint scuze. Regret că Ganea nu a înţeles unele lucruri"

ganea

VIDEO CSMS Iaşi - FC Voluntari 0-1. Incidentul de aseară, în care au fost implicaţi antrenorul celor de la FC Voluntari, Ionel Ganea, şi jurnalista Look TV, Alina Iosub, nu a rămas fără urmări. La finalul partidei de la Iaşi, cei doi au fost implicaţi într-un schimb dur de replici.

Tadici a uitat de războiul cu Ryde: "Fetele s-au adaptat foarte bine tactic"

tadici

VIDEO România - Danemarca 32-25. Tricolorele sunt cu un pas la Jocurile Olimpice, după succesul clar din primul meci al turneului preolimpic. Gheorghe Tadici a uitat de războiul cu Tomas Ryde şi a lăudat jocul şi tactica naţionalei.

Varianta lui Ionel Ganea după incidentul de la Iași: "Nu am pentru ce să-mi cer scuze"

ionel ganea

VIDEO CSMS Iași - FC Voluntari 0-1. Victoria ilfovenilor pe tererenul din Copou a fost trecută cu vederea destul de ușor vineri seară. În prim plan a fost antrenorul oaspeților, care a avut un conflict cu o jurnalistă de la Look TV.

Nicuşor Stanciu a dezvăluit secretul celui mai bun sezon în tricoul Stelei

stanciu steaua

Revista LPF a publicat în ultimul număr un dialog cu intenaționalul Nicolae Stanciu, principalul produs de export al Stelei și unul dintre cei mai buni jucători din competiția internă.

Danezele, făcute praf după eşecul cu România: "Să vă lăsaţi de sportul ăsta!"

danemarca-1

VIDEO România - Danemarca 32-25. Tricolorele le-au învins pe nordice fără drept de apel şi au avut pe final chiar şi un avantaj incredibil de 10 goluri (32-22). Presa daneză nu le-a iertat pe jucătoarele lui Klavs Bruun Jorgensen.

Americanii pun la îndoială forţa Simonei de a câştiga un Grand Slam: "Nu e pregătită"

simona 2

Simona Halep a avut parte la Indian Wells de cel mai bun turneu de la US Open încoace, chiar dacă a părăsit competiţia în faza sferturilor de finală, acolo unde a fost învinsă în două seturi de Serena Williams, 4-6, 3-6.

Video Viitorul - Steaua 1-3. Roș-albaștrii au câștigat și la Ovidiu și se mențin la 3 puncte de Astra

bucurie steaua viitorul

Meciul zilei din play-off-ul Ligii 1 se joacă la Ovidiu, de la ora 20:30, între Viitorul și Steaua, și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Trei echipe dau cel mai scump prim 11 din Liga 1. Steaua are cinci jucători

steaua 2 -1

Doar trei echipe din Liga 1 dau jucători pentru cel mai scump prim 11 al campionatului. Steaua, Astra şi Dinamo sunt grupările care se pot lăuda cu fotbaliştii cel mai bine cotaţi din România.

Video Nico Rosberg a câştigat prima etapă de Formula 1 din 2016

rosberg

ÎN DIRECT la Digi Sport, startul noului sezon din Formula 1 s-a petrecut în Australia, unde Lewis Hamilton a început cu pole position, confirmând supremația Mercedes și în 2016.

Foto Cum arăta glezna Elizei Buceschi, după meciul cu Danemarca. "A fost o săptămână dificilă"

lizuca

VIDEO România - Danemarca 32-25. Eliza Buceschi, cea mai bună jucătoare a meciului câştigat de România cu Danemarca, la turneul preolimpic de la Aarhus, spune că a fost o victorie muncită şi meritată şi se bucură că a reuşit să ajute echipa.

Valentino Rossi a semnat un nou contract cu Yamaha. "Voi continua să dau totul la fiecare cursă"

valentino rossi

Valentino Rossi va mai concura în MotoGP încă două sezoane. "Doctorul" a semnat un nou contract cu echipa Yamaha Movistar și va rămâne în Campionatul Mondial până la sfârșitul anului 2018.

Video România - Uruguay 36-19. Tricolorele s-au calificat la Jocurile Olimpice!

buc Rom BUN

Naționala feminină a României a câștigat clar al doilea meci de la turneul preolimpic din Danemarca, scor 36-19 împotriva reprezentativei Uruguayului.

“Esteeeee!!!”

handbal fete

Nu e doar despre a câştiga. Ci şi despre a o face cu stil. La un moment dat colegul Prună cu vocea gâtuită de fericire vorbea de tiki-taka în handbal...Atunci când colegii din extra sporturi se raportează la fotbal chiar că înseamnă că nimic nu mai contează. De obicei se înfoaie la comparaţiile pe care noi ăştia mulţi le facem cu „pătrăţica” lor.

Serena Williams şi Victoria Azarenka vor disputa finala turneului WTA de la Indian Wells

serena azarenka

Serena Williams, numărul unu mondial, s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells, de categoria WTA Premier, dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari, învingând-o în două seturi, 6-4, 7-6 (7/1), pe poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 3 pe lista capilor de serie, vineri, într-o partidă din penultimul act.

Video Exclusiv Planul lui Neagu pentru turneul preolimpic: "Am stabilit din Muntenegru"

neagu

VIDEO România - Danemarca 32-25. Cristina Neagu a recunoscut la finalul meciului că şi-a făcut un plan cu colegele de la Buducnost, înainte de turneul preolimpic.

Video Djokovic şi Nadal se întâlnesc în semifinale la Indian Wells, LIVE la Digi Sport 3

nadal nole

Novak Djokovic - Rafael Nadal va fi marele duel din semifinalele de la Indian Wells. În sferturi, cei doi i-au eliminat cu victorii în două seturi pe Tsonga, respectiv Nishikori.

Viorel Simion a câștigat centura IBF Intercontinental la categoria pană

vorel

Boxerul român Viorel Simion a câştigat centura IBF Intercontinental la categoria pană, vineri seara, într-o gală profesionistă desfăşurată la Circul Globus din Bucureşti, după ce l-a învins pe belgianul Alexander Miskirtchian, la puncte, într-un meci desfăşurat pe durata a 12 reprize.

Reghe atenționează înaintea meciului cu Viitorul: ”Nu avem motive să ne bucurăm!”

steaua-2

Roș-albaștrii au obținut o victorie extrem de importantă în etapa a doua din play-off, contra liderului, dar Laurențiu Reghecampf nu are deloc momente de liniște.

Barcelonei nu-i priesc duelurile europene cu echipe spaniole. Iar Atletico e piază rea

atletico barca

Barcelona va lua parte pentru a 15-a oară într-un ”duel fratricid” cu o echipă din propria țară în Europa, cu cinci mai multe decât orice alt club european. Din precedentele 14, însă, catalanii au pierdut nu mai puțin de opt, câștigând doar șase dintre ele!

Video Exclusiv Imagini superbe cu bucuria tricolorelor de la finalul victoriei cu Danemarca

captura bucurie romania

VIDEO România - Danemarca 32-25. Tricolorele sunt din ce în ce mai aproape de calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, motiv pentru ele de a sărbători la finalul meciului de la Aarhus, câştigat de o manieră categorică, româncele având spre final şi un avantaj de 10 goluri.

Video Marseille - Rennes 2-5. Meci rezolvat în primele 14 minute

gourcuff

Cu cinci remize consecutive în campionat, Olympique Marseille a sperat la o victorie cu Rennes, dar s-a făcut de râs pe teren propriu.

Video Ganea, incident cu o jurnalistă: ”Hai, ochelaristo, mai repede!” / ”Ai grijă la Botoșani, să nu pleci rupt!”

video ganezu

VIDEO CSMS Iași - FC Voluntari 0-1. Tehnicianul echipei FC Voluntari, Ionel Ganea, a agresat verbal o jurnalistă de la Look TV, vineri seară, după partida cu CSMS Iaşi, câştigată cu scorul de 1-0, el ameninţând-o şi înjurând-o pe tânără, informează looktv.ro.

Video Giurgiuvenii sunt lideri, dar nu se gândesc la titlu: "Obiectivul meu e locul 3"

astrali

VIDEO Astra - ASA 1-0. Giurgiuvenii au obţinut a doua victorie din play-off şi vor rămâne pe primul loc în campionat, indiferent de celelalte rezultate din a treia etapă. Chiar şi aşa, Marius Şumudică anunţă că obiectivul său rămâne locul 3.

Video CSM Oradea - CSU Sibiu 100-62. Avantaj de 30 de puncte până la pauza mare

captura baschet-oradea

Liderul Ligii Naţionale, CSM Oradea, a făcut instrucție cu CSU Sibiu.

Kickbox-ul spectacol, GP Tracia 33, este la Digi Sport. ”Va fi printre cele mai tari din ultimii ani”

tracia k1

Duminică, în direct la Digi Sport 2 de la ora 19:00 are loc Grand Prix-ului TRACIA 33. Fightcardul competiţiei este unul de cinci stele.

Video U Cluj - SCMU Craiova 76-74. Ardelenii s-au impus după o repriză suplimentară

baschet cluj

Clujul a învins Craiova după un final încins şi o repriză suplimentară. La finalul timpului regulamentar a fost 62-62, dar ambele echipe au ratat şansa victoriei în ultimele secunde.

Video Exclusiv Tricolorele exultă după succesul categoric cu Danemarca: "Ştiam că le e frică de noi"

bucurie romania

VIDEO România - Danemarca 32-25. România a ratat prezenţa la Jocurile Olimpice de la Londra, dar se poate revanşa în 2016. La trei luni după ce au câştigat dramatic, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, tricolorele le-au dat o lovitură importantă danezelor şi în turneul preolimpic.

  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
  • 20:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult