Ultimele stiri

Exclusiv Din cauza scandalului cu Madson, Vătăjelu poate pierde trenul pentru Euro 2016

vatajelu exclus

Bogdan Vătăjelu este unul dintre cei trei olteni, alături de Mateiu şi de Ivan, care au fost în cantonament cu selecţionata divizionară condusă de Anghel Iordănescu şi speră acum la convocare pentru dubla cu Spania şi Lituania. Cearta aprigă pe care fundaşul stânga a avut-o cu Madson la ultimul antrenament al echipei de club, înaintea plecării spre Bucureşti, le-a adus celor doi scoaterea din lotul Craiovei.

Capello, încântat de Dybala: ”Nimeni nu a demonstrat tehnica sa la 22 de ani!”

dybala

Campioana din Serie A TIM s-a impus grație golului marcat de Paulo Dybala (22 de ani), argentinianul fiind la cel mai bun sezon din carieră.

Barry a făcut lumină în cazul scandalului cu Diego Costa: "Nu m-a muşcat!"

barry2

Gareth Barry a făcut lumină în cazul incidentului care i-a avut în prim-plan pe jucătorul lui Everton şi Diego Costa, în urma căruia atacantul spaniol a încasat primul cartonaş roşu, în tricoul lui Chelsea.

Un singur fotbalist a fost pe teren în toate meciurile Stelei, de la revenirea lui Reghecampf

steaua jucatori

Laurențiu Reghecampf se află în fața unei partide extrem de importante în Liga 1, cu Astra, a 11-a în noul său mandat pe banca Stelei. De la revenirea sa, tehnicianul a avut zece meciuri, dintre care șapte în Liga 1, unul în Cupa Ligii și două în Cupă. Un singur fotbalist a fost pe teren în toate disputele.

Pep nu se dezminte: Bayern a avut o posesie uriaşă în victoria cu 5-0, cu Werder Bremen

pep

Bayern Munchen a obţinut prima victorie după două etape, în Bundesliga. Liderul s-a impus cu 5-0 în faţa lui Werder Bremen şi a excelat la capitolul posesie. Echipa lui Pep Guardiola a avut mingea în 83% din timpul jocului, o performanţă notabilă la nivelul celor mai importante cinci campionate din Europa.

Video Las Palmas - Real Madrid 1-2. Casemiro a adus victoria în minutul 89!

Ronaldo Las Palmas

Real Madrid revine după peste 14 ani la Las Palmas, unde a pierdut la ultima vizită, din 2001. Trupa din Gran Canaria are trei victorii consecutive în La Liga, însă "galacticii" nu-şi permit paşi greşiţi pentru a nu pierde contactul cu a doua clasată, Atletico Madrid.

Simona Halep și Horia Tecău vor juca împreună la două Grand Slam-uri: “Vrem medalie la Rio!”

halep tecau

Simona Halep n-a ascuns că unul dintre obiectivele ei primordiale în 2016 este să câștige o medalie olimpică la Rio, considerând că cel mai ușor ar fi să o facă în proba de dublu mixt, alături de Horia Tecău. Tocmai pentru a fi mai aproape de această performanță, cei doi vor juca împreună la următoarele două Grand Slam-uri.

Iordănescu jr recunoaște că Viitorul merita un penalty: ”Dar de ofsaid nu zicem nimic?

captura offsaid

Gorjenii au ratat șansa de a trece pe primul loc, după remiza de la Severin, dar Gică Hagi, antrenorul trupei din Ovidiu, este convins că echipa sa ar fi meritat victoria.

Video Poli Timişoara - CFR 2-2. Oaspeții egalează la ultima fază, după un final halucinant!

captura bucurie timisoara

Poli Timişoara continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa viola primeşte vizita lui CFR Cluj, iar ardelenii sunt într-o formă de invidiat - au câştigat ultimele trei meciuri fără să primească gol. Şi gazdele traversează o perioadă bună - s-au impus în ultima partidă de acasă, cu Petrolul, şi vin după o remiză obţinută la Chiajna.

Video Șumudică, savuros înainte de Steaua: “Mi-am plătit taxele și impozitele, gazele, să nu le taie...”

sumi savuros

Marius Şumudică spune că nu se simte sub presiune în lupta pentru titlu, dar are grijă la fiecare pas, după ce a fost implicat în scandalul pariurilor. "Sunt atent şi unde parchez maşina!", spune antrenorul liderului, Astra, înainte de meciul cu Steaua.

Video Final nebun la Brașov! U Cluj putea câștiga, chiar dacă a terminat meciul în 8 oameni

captura faze

Universitatea Cluj a fost la un pas să dea lovitura pe finalul meciului de la Braşov, 0-0, unul în care echipa lui Mihai Teja a încasat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii.

Declarația săptămânii vine de la Eto’o: “Nu eu am jucat cu Lionel Messi…”. Cifrele îi dau dreptate

ETO MESSI

Fotbalul e mereu plin de momente surprinzătoare și multe dintre ele sunt oferite de declarațiile pe care jucătorii sau antrenorii le fac. Multe dintre ele de un umor involuntar savuros, nu pot fi trecute cu vederea. S-a întâmplat și în această săptămână, când Samuel Eto’o a oferit declarația săptămânii. Iar cifrele îi dau dreptate.

Video Cea mai spectaculoasă paradă a carierei lui Buffon? Italianul, aproape de recordul absolut

buffon-2

Gianluigi Buffon este considerat unul dintre cei mai mari portari din istorie şi un top al celor mai spectaculoase parade nu este uşor de întocmit. Totuşi, o intervenţie miraculoasă rămâne în amintirea fanilor "Squadrei Azzurra".

Video Copil rănit în cea mai modernă sală de sport din România. S-a întâmplat la U Cluj - CSM Oradea

sala-polivalenta-cluj-plina

Partida, care s-a desfășurat în Sala Polivalentă din Cluj, cea mai modernă din România, a avut parte de un moment ce se putea transforma într-o tragedie.

Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova, 6-2, 6-4, în turul trei la Indian Wells!

simona victorie

Simona Halep a coborât 3 poziţii în acest start de sezon în ierarhia mondială, fiind depăşită de Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska şi Garbine Muguruza. Chiar şi aşa, jucătoarea de 24 de ani îşi propune să rămână în top 10 şi în următorii ani.

Vasile Dâncu: ”Primăria va primi luni agrementul pentru Arena Națională, deci se pot juca meciuri!”

arena nationala-2

”Arena Națională”, cel mai mare stadion din România, are toate șansele să fie redeschis săptămâna viitoare. Ultimul document pe care-l așteaptă proprietarul arenei de cinci stele va fi depus, cel mai probabil luni, la Primărie.

Video Dragoș Grigore a marcat un autogol în Qatar, în cel mai categoric eșec al echipei sale

grigore

Dragoș Grigore a avut un sfârșit de săptămână nefast, fundașul tricolorilor înscriind un autogol sâmbătă, în campionatul din Qatar, în cel mai categoric eșec al echipei sale, în acest sezon.

Video Diego Costa, eliminat prima oară la Chelsea, se apără: "Nu l-am muşcat". A scuipat spre arbitru

costa

Diego Costa a reacţionat după cartonaşul roşu primit în meciul din Cupa Angliei cu Everton, pierdut de Chelsea, cu 0-2. Atacantul londonezilor a negat că l-ar fi muşcat de gât pe Gareth Barry, în timpul altercaţiei care i-a adus al doilea cartonaş galben şi implicit eliminarea.

Video Arda Turan e invincibil. Barcelona a câștigat toate meciurile în care acesta a jucat!

arda turan-1

Gruparea blaugrana a ajuns la 84 de goluri marcate în actualul sezon din La Liga, după sextetul administrat și celor de la Getafe.

Video Murray, Wawrinka şi Berdych, în turul 3 la Indian Wells

murray

Andy Murray a debutat cu victorie la Indian Wells! Cotat cu şansa a doua la câştigarea trofeului, scoţianul nu a avut însă un meci uşor în faţa spaniolului Marcel Granollers-Pujol.

Antrenorul a oprit-o pe Simona să fie aproape de Roger Federer: "E periculos"

halep-2

Simona Halep a povestit înaintea meciului cu Ekaterina Makarova, din turul 3 de la Indian Wells, un episod inedit petrecut în vremea în care era doar un copil. Numărul 5 mondial a recunoscut că a vrut să fie copil de mingi la un meci de Cupa Davis al României, cu Elveţia, pentru a-l vedea la lucru pe marele Roger Federer.

Pițurcă le-a cerut scuze fanilor după eșecul de sâmbătă și a explicat jocul slab făcut de Sânmărtean

sanmartean

Al Ittihad a pierdut surprinzător sâmbătă în etapa a 20-a a campionatului Arabiei Saudite, 0-2 pe teren propriu cu Al Wehda, a zecea clasată, și s-a îndepărtat de titlu. Victor Pițurcă și-a cerut la final scuze fanilor, explicând totodată jocul slab făcut de Sânmărtean.

Gareth Bale are nevoie de un singur gol pentru a depăşi un record vechi de trei decenii

bale

Gareth Bale este la un singur gol distanţă de un record vechi de trei decenii. Galezul de 26 de ani poate deveni cel mai prolific jucător britanic din La Liga, dacă va marca în meciul din etapa a 29-a din Spania cu Las Palmas, din deplasare.

FC Brașov - U Cluj 0-0. Oaspeții au terminat în 8! Rezultatele și clasamentele din Liga 2

fc brasov

FC Brașov și Universitatea Cluj au mari probleme financiare, dar chiar și așa mai au speranțe pentru un loc în play-off.

Video Steaua - Astra 2-0. Campioana rămâne în lupta pentru titlu

bucurie steaua

Duelul dintre Steaua şi Astra este cel mai important al etapei a doua din play-off-ul Ligii 1. Campioana are nevoie de victorie pentru a reduce din handicapul de şase puncte care o despart de liderul condus de Marius Şumudică.

Real mizează totul pe Champions League. Doi oameni importanți n-au făcut deplasarea la Las Palmas

kroos rodriguez

Real Madrid pare că a renunțat definitiv la lupta pentru titlu în Spania și acest lucru e confirmat de decizia lui Zinedine Zidane de a nu-i convoca pentru deplasarea de la Las Palmas pe doi dintre oamenii importanți. Tehnicianul odihnește astfel jucătorii în perspectiva partidelor din Champions League, singura competiție în care madrilenii mai au șanse la victoria finală.

Video Hagi are dreptate! Viitorul a avut penalty cu Pandurii, dar arbitrul a dat galben pentru simulare!

captura pen

Trupa din Ovidiu a plecat cu un punct de la Severin, după golul superb marcat de Vlad Rusu, dar în minutul 72 s-a petrecut o fază ce ar fi putut schimba deznodământul partidei.

Mergea şi Bopanna au fost eliminaţi în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells

mergea-1

Perechea alcătuită din Florin Mergea şi Rohan Bopanna a fost învinsă de cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cu 2-6, 6-4, 10-4, sâmbătă, în runda inaugurală a probei de dublu a turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Video Rico Verhoeven şi-a apărat centura de campion mondial, în cadrul galei Glory 28

verhoeven

Olandezul Rico Verhoeven şi-a apărat cu succes centura de campion mondial al greilor în gala Glory 28 de la Paris, transmisă în direct de Digi Sport. El l-a învins la puncte cu o decizie unanimă pe croatul Mladen Brestovac şi a primit centura chiar de la campionul mondial al greilor la box, britanicul Tyson Fury.

Video Astra mută presiunea pe Steaua: ”Nu noi avem obiectiv campionatul, ei pot pierde tot”

astra steaua

Învins de Steaua sezonul actual doar în Cupa Ligii, Şumudică e liniştit şi înaintea meciului de azi. Lideri din etapa a şaptea, giurgiuvenii se mulţumesc la final şi cu un loc pe podium dacă n-o să se menţină în frunte.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 10:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 12:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:30 Etapa 5 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Mioveni
  • 13:15 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult