Ultimele stiri

Graţie şi eleganţă, la Dance All Stars. ”Primele două locuri merg la Mondiale!”

dance all stars

Sala Polivalentă din Capitală găzduiește, în acest final de săptămână, Campionatul Național de Dans Sportiv. Aproximativ 1000 de concurenți se vor lupta pentru a urca pe podium.

Foto Imagini superbe: un ciclist s-a oprit pe șosea și i-a dat unui urs Koala să bea apă din sticla sa

urs koala australia

Un ciclist a fost protagonistul unui moment impresionant zilele trecute, în Australia. S-a oprit pe mijlocul șoselei, pentru a-i oferi apă unui urs Koala însetat.

Bale a revenit la antrenamentele Realului. Zidane: "E o bucurie pentru toată lumea"

bale real

Internaţionalul galez Gareth Bale, refăcut după o leziune musculară suferită la jumătatea lunii ianuarie, a revenit vineri în lotul lui Real Madrid, în vederea meciului de pe teren propriu cu Celta Vigo, programat sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

S-au stabilit zilele și orele semifinalelor Cupei Ligii. Ambele meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1

cupa ligii

Săptămâna viitoare, mai exact miercuri, 9 martie și joi, 10 martie, se vor derula partidele din manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii.

Amenzi de peste 40.000 de lei și 12 interdicții, după Dinamo - Steaua

dinamo - steaua sanctiuni jandarmerie

Dinamo - Steaua 0-0. Chiar dacă nu a avut parte în tribune de un duel al galeriilor, primul "Derby de România" din 2016 s-a lăsat cu sancțiuni serioase pentru o parte din fani și pentru Dinamo, clubul organizator. Jandarmeria a dat amenzi în valoare totală de peste 40.000 de lei și interdicții de 6 luni pe stadioane.

OFICIAL: Amicalul cu Spania se joacă la Cluj. Partida cu Lituania, la Giurgiu

echipa nationala

La doar două ore după ce Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului, a spus că ”Arena Națională” va fi redeschisă cel mai târziu la 21 martie, oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat, prin intermediul site-ului oficial al instituției de la Casa Fotbalului că amicalul cu Spania se va juca la Cluj, duminică, 27 martie, de la 21:45.

Câștigătorul concursului "Trăiește Liga BBVA Experience cu Digi Sport" merge la Valencia - Atletico

valencia - atletico madrid

S-a uitat la Digi Sport, s-a înscris în concurs şi a câştigat cel mai tare premiu - cel mai norocos telespectator îşi va petrece weekend-ul în Spania, iar duminică seara va fi pe stadion la Valencia - Atletico Madrid.

Exclusiv Steaua ar putea avea suporteri în Ștefan cel Mare! Măsuri de securitate speciale pentru derby

galerie steaua pe dinamo

Duminică va fi un derby de România în adevăratul sens al cuvântului! Steliștii vor fi și ei susținuți de suporteri, însă nu se știe, deocamdată, dacă galeriile, sau măcar Peluza Nord, va reveni alături de campioana României.

Video Budescu speră să joace în amicalul cu Spania și și-a trasat obiectivul din China

budescu romania

Naționala de fotbal a României va disputa duminică, 27 martie, cel mai important amical al începutului de an, contra Spaniei. Partida are șanse foarte mari să se dispute pe ”Arena Națională”, mai ales după anunțul pe care l-a făcut vineri, 4 martie, Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului.

Moraru a anunțat când va ieși Rapid din insolvență, dacă planul de reorganizare va fi aprobat pe 20 mai

rapid moraru

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, a declarat, vineri, că noul plan de reorganizare al clubului va fi supus spre aprobare Adunării Generale a Creditorilor la 28 martie şi spre confirmare Tribunalului Bucureşti în 20 mai și se va întinde pe doi ani.

Becali susţine că Şumudică ar fi pariat pe schimbări: "Aşa am auzit" / "Nu ştia cum să-mi zică la mulţi ani!"

becali sumi

Gigi Becali a lansat un atac surprinzător la adresa lui Şumudică, în intervenţia telefonică de la emisiunea moderată de Dan Filoti în fiecare dimineaţă, între 10:00 şi 12:00, pe Digi Sport 1.

Video Rapid - Dunărea Călărași 1-0. Giuleștenii au trecut pe primul loc, în Seria 1

rapid

Vineri, de la ora 18:00, Rapid București și Dunărea Călărași se întâlnesc în derby-ul etapei a 20-a din eșalonul secund. Meciul e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro.

Tehnologia pentru linia porții va fi utilizată și în UCL și UEL, începând cu finalele din acest an

tehnologie gol

Tehnologia video pentru linia porţii va fi utilizată la finalele ediţiilor din acest sezon ale celor două competiţii continentale intercluburi, Liga Campionilor şi Europa League, după cum a anunțat un purtător de cuvânt al UEFA.

Spaniolii au aflat cine are șansele cele mai mari să-l înlocuiască pe Del Bosque la națională

Caparros

Antrenorul spaniol Joaquin Caparros, 60 ani, este favoritul preşedintelui Federaţiei spaniole, Angel Villar, la înlocuirea selecţionerului Vicente del Bosque, care a anunţat că va părăsi banca tehnică a naţionalei iberice după EURO 2016, susțin cei de la AS.

Video&Text Botoșani - Petrolul 1-0. Vașvari a marcat din penalty

vasvari

Play-out-ul Ligii 1 debutează vineri, 4 martie, cu meciul dintre FC Botoșani și Petrolul Ploiești, programat de la ora 20:30 și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro.

Aguero este principala prioritate a Realului! Cu cine se mai luptă madrilenii și planul lui Pep

Aguero

Real Madrid are un sezon ratat în Primera Division, lupta la titlu pare deja încheiată pentru echipa lui Zinedine Zidane, care mai speră doar să se revanșeze în UEFA Champions League, singurul trofeul pe care îl mai poate cuceri.

News Alert Arena Națională se va redeschide cel mai târziu la 21 martie!

arena nationala

În urma întâlnirii pe care Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal și Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au avut-o cu Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului, s-a găsit o variantă ca ”Arena Națională” să fie redeschisă.

Exclusiv Pariul lui Rădoi, reamintit după 10 ani: "Nu s-a luat nicio decizie! Lui Șumi i se dă în cap!"

radoi bilet

Marius Șumudică, suspendat 6 luni din fotbal pentru că a jucat la pariuri pe meciuri din campionatul României, nu este primul personaj din fotbalul românesc care și recunoaște că a făcut-o.

Varane, reinventat de Zidane. "Se aşteaptă să fiu creativ pe faza de atac"

Varane Real Roma

Din 2011 la Real Madrid, an în care a fost transferat de la Lens, Raphael Varane a început să fie un om important pentru spanioli, iar în acest sezon de Primera Division a adunat 20 de meciuri, în 17 întâlniri fiind titular.

Cum a vrut Steaua să scape de Tade și de ce a jucat cu Dinamo: ”Nu l-am adus pe Marica pentru asta”

tade steaua

În manșa tur a semifinalei Cupei României, Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albaștrilor, a mizat din primul minut pe Gregory Tade (29 de ani), adică exact pe atacantul care a fost ”exilat” de conducerea clubului la începutul anului.

Exclusiv Remarcaţii lui Becali: "Chipciu are clasă, Marica mi-a plăcut mult, Enache a jucat ca ceasul"

marica-1

Steaua a terminat la egalitate, 0-0, în Ştefan cel Mare, prima manşă a semifinalelor Cupei României cu Dinamo. Finanţatorul Gigi Becali s-a declarat optimist înaintea derby-ului de duminică, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Suspendarea lui Șumudică, fatală pentru Astra? ”Nu vor mai avea aceeași șansă la titlu!”

sumudica astra

Marius Șumudică a fost suspendat șase luni de către Comisia de Disciplină iar acum așteaptă un răspuns la contestația pe care a înaintat-o Comisiei de Recurs.

Exclusiv Becali, înaintea derby-ului din play-off: "E diferenţă mare. Dinamo nu ne poate învinge"

gigi

Dinamo şi Steaua au făcut 0-0 în Ştefan cel Mare, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Cele două rivale se vor întâlni şi duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa tot pe stadionul roş-albilor.

Exclusiv Șumudică, amânare de ziua lui. "S-au prezentat doar doi membri din Comisia de Recurs"

sumudica astra giurgiu

Luni, Marius Șumudică a fost suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care l-a judecat și l-a găsit vinovat pentru încălcarea regulilor care le interzic oamenilor din fotbal să joace la pariuri. Vineri, de ziua lui, a primit o amânare din partea Comisiei de Recurs, care nu a putut întruni completul de judecată pentru o ședință extraordinară.

Video Vinales, "al 5-lea extratestru" din Moto GP? Ce s-a întâmplat la testele din Qatar

Vinales

Maverick Vinales a obținut cel mai bun rezultat în cea de-a doua zi a testelor oficiale MotoGP, din Qatar.

Motivație pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla dacă-și va păstra titlul de la Indian Wells

shalep

Simona Halep (24 de ani) are toate motivele să facă un turneu bun la Indian Wells. În afara faptului că va avea un traseu mai uşor, după ce Maria Sharapova a anunţat că nu va participa la turneul câştigat anul trecut de sportiva din Constanţa, Simona are șansa de a intra și în istoria competiției americane.

Exclusiv Super transfer în handbalul românesc: Paula Ungureanu, de la Baia Mare la CSM Bucureşti

paula

Lovitură importană în handbalul românesc! Paula Ungureanu (35 de ani), portarul lui HCM Baia Mare, va evolua din sezonul viitor la CSM Bucureşti. Alături de ea, o altă vedetă de la Baia Mare a fost transferată la gruparea din Capitală. Este vorba despre pivotul croat Katarina Jezic (23 de ani).

Dinamo așteaptă din nou un stadion plin! Cât costă biletele la derby-ul cu Steaua, de duminică

Dinamo Steaua Cupa

Dinamo a avut peste 13.000 de suporteri la partida cu Steaua, din semifinalele Cupei României, iar roș-albii așteaptă o asistență la fel de mare și duminică, atunci când cele două echipe se vor întâlni din nou, tot în Ștefan cel Mare, de această dată în prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Balaci a găsit explicaţia pentru prestaţiile lui Chipciu. "Nu joacă acolo unde ştie să joace"

chipciu

Dinamo şi Steaua au remizat în Ştefan cel Mare, scor 0-0, în turul semifinalelor Cupei României. Alex Chipciu a fost din nou titular în echipa lui Reghe şi a ratat cele mai mari ocazii ale campioanei.

Video Suarez adâncește problema penalty-urilor la Barcelona. Nu a mai avut atâtea ratări din 1979!

suarez ratare

VIDEO Rayo Vallecano - Barcelona 1-5. Campioana Spaniei a câștigat clar joi seară pe terenulul lui Rayo, însă a ieșit la iveală din nou o mare problemă pe care o are în acest sezon.

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Champions League: Rezumate
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult