Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Lazio - Sassuolo 0-2. Oaspeţii visează la Europa

lazio

Sassuolo s-a impus cu 2-0 pe Olimpico, în faţa lui Lazio şi speră la un loc de cupele europene.După 40 de minute fa

Chipciu nu se regăseşte, dar Reghe are răbdare: "Trebuie să joace mai simplu"

chipciu-2

Unul dintre motivele pentru care jocul Stelei nu a impresionat în meciurile oficiale din 2016 este şi forma slabă pe care o traversează Alexandru Chipciu, mijlocaşul care nu a mai fost decisiv pentru gruparea campioană din meciul tur cu CSMS Iaşi, câştigat cu 2-1, pe 3 octombrie, atunci când a înscris un gol.

Video Atac fără precedent al lui Hagi: "Suntem cobai. Vă aduc 30 de faze în care am fost dezavantajat"

hagi-nervos

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 3-1 (0-0), luni seara, la Ovidiu, în ultimul meci al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal şi din sezonul regulat.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Edi Iordănescu așteaptă rezolvarea problemelor financiare: “E păcat ca Pandurii să moară pe parcurs”

edi iordanescu

VIDEO Viitorul – Pandurii 1-3. Gorjenii termină sezonul regulat pe podium după victoria de luni seara de la Ovidiu, dar pentru Edi Iordănescu problemele la club sunt îngrijorătoare. Jucătorii au restanțe salariale și principalul finațator a anunțat că nu va mai sprijini clubul. Tehnicianul se teme de ce e mai rău.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Dunărea - Spicom 4-3. Gazdele au fost salvate de portar, pe final

capt futsal

Dunărea Călăraşi a învins-o cu 4-3 pe Spicom Sf. Gheorghe, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii Naţionale de futsal. Gazdele au controlat prima repriză, dar au intrat cu avantaj minim la vestiare, 2-1.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Municipal Zalău - SCMU Craiova 3-1. Prima înfrângere în campionat pentru olteni

156

Vicecampioana ACS Volei Municipal Zalău a învins-o pe SCMU Craiova cu scorul de 3-1 (21-25, 25-23, 25-17, 25-21), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 18-a a Divizia A1 la volei masculin. Liderul Diviziei A1 a suferit prima sa înfrângere în actuala ediţie d

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Pecanha a greșit flagrant la golul trei al gorjenilor. Vinovat și la reușita lui Hora

pecanha

VIDEO Viitorul – Pandurii 1-3. Elevii lui Edi Iordănescu au încheiat sezonul regulat pe podium, după succesul de luni seara de la Ovidiu. Unul facilitat însă de erorile defensive decisive ale echipei lui Gică Hagi, Pecanha fiind campion la acest capitol.

Eternul derby, de două ori în această săptămână! Programul complet al play-off-ului şi clasamentul

collage plazoff

Sezonul regulat s-a încheiat în această seară, cu derby-ul dintre Viitorul şi Pandurii. Oaspeţii s-au impus cu 3-1, astfel că în acest moment ştim cu exactitate cum arată ţi

Ultima descoperire a lui Gâlcă, la Espanyol: “Mi-a dat mai multă încredere”

burguy

Burgui a marcat sâmbătă cel mai frumos gol al etapei a 25-a în La Liga, în victoria lui Espanyol, 4-2, de la Gijon. Extrema împrumutată în acest sezon de la sezon e ultima descoperire a lui Costel Gâlcă și jucătorul recunoaște că venirea românului pe banca lui Espanyol i-a schimbat cariera.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} BC Mureş - CSU Atlassib Sibiu 72-66. Revenire spectaculoasă a gazdelor

bc-mures

BC Mureş Târgu Mureş a învins-o pe CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 72-66 (24-21, 11-18, 16-21, 21-6), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Reghecampf a explicat faza golului Stelei din meciul cu CSMS Iași, marcat la 7 secunde după pauză

gol Pitesti steaua

Steaua a remizat sâmbătă la Pitești, 1-1 cu CSMS Iași, înscriind la 7 secunde după pauză golul egalizator. A fost o combinație în doi, între Nicușor Stanciu și Ciprian Marica, primul marcând în poarta lui Grahovac. Laurențiu Reghecampf a explicat la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, faza golului Stelei.

Maxim, la cel mai bun meci. Românul este în echipa etapei din Bundesliga!

Maxim Stuttgart

Alexandru Maxim a revenit printre titularii lui VfB Stuttgart cu Hannover 96 (1-2), profitând de suspendarea concurentului său pe post, Daniel Didavi.

El e noul antrenor al Astrei. Andone se va ocupa în această săptămână de pregătirea echipei

bogdan-andone-astra

Sunt şanse mari ca prima rundă din play-off să îl găsească la cârma Astrei pe Bogdan Andone, secundul lui Şumudică.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Suspendarea îl va afecta pe Șumudică în viitor: “N-o să dea bine în CV!”

sumudica vama

Marius Șumudică a fost suspendat șase luni după ce a fost prins că a pariat pe meciuri din competiția internă, decizia Comisiei de Disciplină a FRF fiind executorie. Astfel, tehnicianul Astrei nu mai are voie să fie implicat, în orice formă, în fotbal, pe perioada suspendării. Dincolo de asta, va trebui de acum înainte să ducă această problemă mai departe, în carieră.

A renunţat Simeone la titlu? "E greu de crezut că Barcelona va pierde. E cea mai bună echipă"

diego simeone-2

Chiar dacă Atletico Madrid a câştigat derby-ul cu Real, cu 1-0, gruparea de pe "Vicente Calderon" e la 8 puncte în spatele liderului Barcelona şi Diego Simeone a recunoscut că va fi foarte greu ca echipa lui să îi "sufle" titlul grupării conduse de Luis Enrique.

Conducerea Astrei nu se dezice de Şumudică: "Nu ne lepădăm de el!"

astra-1

Marius Şumudică a fost suspendat în această seară pentru şase luni, Comisia de Disciplină a FRF găsindu-l vinovat pentru că ar fi mizat diferite sume la pariuri, pe meciurile din campionatul intern.

Inventarul superstițiilor. Ce face Mutu înainte de meciuri, ce-l îngrozea pe Gică Popescu și tradiția selecționerilor

mutu superstitii

Site-ul oficial al UEFA a publicat luni un amplu articol în care a făcut inventarul superstițiilor în fotbalul de pe continent. Nu au fost uitați nici românii, plecându-se de la faptul că 29 februarie, dată care apare în calendar o dată la patru ani, e plină de semnificații magice în multe culturi.

Reghe caută răspunsuri pentru forma slabă a Stelei: "În momentul de faţă, avem o problemă"

reghe-7

Steaua nu a convins în ultimele 3 meciuri ale sezonului regulat, disputate în debutul lui 2016. Campioana a adunat numai 4 puncte, chiar dacă a întâlnit doar echipe de play-out. Laurenţiu Reghecampf recunoaşte că echipa are probleme şi că jucătorii sunt obosiţi în urma perioadei de pregătire.

Burleanu a anunţat primele de calificare ale tricolorilor: "Vor fi sub 50% din ce primim de la UEFA"

romania-4

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei naţionale a României vor fi premiaţi pentru calificarea la EURO 2016 cu mai puţin de 50% din suma pe care Federaţia Română de Fotbal o va încasa de la UEFA pentru participarea la turneul final din Franţa.

Florentino Perez se gândește să-l schimbe pe Zidane la vară. Valverde e principala țintă

perez-zidane

Zinedine Zidane a recunoscut după eșecul de sâmbătă, 0-1, cu Atletico, faptul că Real nu mai are șanse la titlu, avansul Barcelonei în fruntea clasamentului în La Liga fiind de 12 puncte, cu 12 etape rămase de jucat. Florentino Perez se gândește să-l schimbe pe francez pe banca madrilenilor și Ernesto Valverde e principala țintă.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Steaua, Dinamo şi FRF fac front comun. Soluţia lui Reghe pentru redeschiderea Arenei Naţionale

lr

Steaua, Dinamo şi FRF fac front comun astfel încât Arena Naţională să fie redeschisă.

Niang a comis din nou un accident grav. Jucătorul lui Milan va lipsi o perioadă lungă

niang

Mbaye Niang, atacantul francez al echipei de fotbal AC Milan, victima unui accident de circulaţie în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a rănit la un umăr şi la o gleznă, informează presa di

Natea, în cursa pentru Rio! Judoka a câștigat open-ul European de la Praga

Daniel Natea

Judoka Daniel Natea a câștigat open-ul European de la Praga, turneu contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. El a obținut medalia de aur la categoria +100 kg.

Rashford nu a avut timp să sărbătorească "dubla" cu Arsenal: "Am examen la chimie!"

rashford-2

Marcus Rashford este noul erou al lui Manchester United. Atacantul de 18 ani a reuşit o dublă în meciul câştigat împotriva lui Arsenal, cu 3-2, dar nu a avut timp pentru a sărbători. Întrebat de un reporter după meci în ce fel se va distra după această performanţă, acesta a uimit pe toată lumea:

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Messi a mai doborât un record, cu golul marcat duminică în poarta Sevillei. E peste Cristiano Ronaldo

gol messi

Barcelona a învins duminică seara cu 2-1 pe FC Sevilla, în ultimul meci al etapei a 26-a din La Liga, partidă în care oaspeții au condus, dar campioana a revenit după un gol de senzație marcat de Messi. Argentinianul a mai doborât astfel un record, cel al sezoanelor consecutive cu cel puțin 30 de reușite.

Marea eroare a lui Reghecampf. O explicaţie pentru jocul lipsit de orizont al Stelei

reghe nervos-1

Steaua se află în criză, iar evoluţia sub orice critică din cele două partide oficiale din 2016 (1-3 cu Voluntariul şi 1-1 cu CSMS Iaşi)

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Dinamo - Steaua, cu casa închisă! Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul din Cupă

Dinamo fani

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua are toate șansele să se dispute cu casa închisă! Entuziasmați de jocul bun și de rezultatele echipei lui Mircea Rednic, fanii promit să umple arena din Ștefan cel Mare la derby-ul cu Steaua, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Golul etapei în Spania a fost marcat de un jucător al lui Costel Gâlcă, în Gijon – Espanyol

burgui gol

Espanyol a reușit sâmbătă a doua victorie consecutivă în La Liga, 4-2 pe terenul lui Sporting Gijon, iar un jucător al lui Costel Gâlcă a marcat golul etapei în Spania. A fost prima reușită din carieră în Primera Division pentru acesta, debutant în acest sezon în prima ligă iberică.

Benzema s-a accidentat şi ratează următoarele cinci meciuri ale Realului

karim

Accidentat la ischiogambierii de la piciorul drept şi la coapsă în derby-ul Madridului de sâmbătă, pierdut în faţa lui Atletico (0-1), atacantul lui Real Madrid, francezul Karim Benzema, este forfait pentru deplasarea la Levante de miercuri, în etapa a 27-a din La Liga, scrie L'Equipe.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Fanii lui Dinamo au aruncat cu un telefon după Șumudică! Reacția antrenorului

Sumi telefon

Partida de la Giurgiu a avut parte de mai multe momente tensionate. Marius Șumudică, antrenorul liderului, a fost ”one man show” pe toată durata partidei.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Euro Fotbal
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Euro Fotbal
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult