Ultimele stiri

EXCLUSIV Cât va câştiga Constantin Budescu în liga a doua din China

budescu-10

Telenovela Constantin Budescu e aproape de final. După ce a fost dorit de Steaua şi a ratat transferul la Umm Salal, atancatul Astrei va ajunge până la urmă în liga a doua chineză, acolo unde va semna cu Dalian Yifang.

VIDEO Marica, primul gol pentru Steaua: "Mă simt din ce în ce mai bine!"

captura marica BUNA

În amicalul cu Sturm Graz, transmis în direct de Digi Sport 1, Ciprian Marica a marcat primul său gol în tricoul Stelei.Atacantul demonstrează cu fiecare apariţie pentru r

FIFA a suspendat sancţiunea dictată împotriva lui Real şi Atletico Madrid

cristiano-3

Veste bună pentru Atletico şi Real Madrid: în urma apelului făcut la FIFA, forul mondial a luat decizia de a suspenda temporar sancţiunea dictată iniţial împotriva celor două echipe, de a avea interdicţie la transferuri în următoarele două perioade de mercato.

O nouă forţă se naşte în fotbalul mondial? Anunţul făcut vineri

nice psg

Nice ar putea deveni o forţă în fotbalul mondial, după modelul PSG. Un om de afaceri britanic şi un prinţ saudit, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, au cumpărat 49% din acţiunile clubului francez.

VIDEO Manevră periculoasă făcută de CR7 în trafic

cr7 masina

Cristiano Ronaldo a ajuns azi pe prima pagină

VIDEO Revine Zlatan la Ajax? Mesajul surprinzător al suedezului

zlatan-1

Zlatan Ibrahimovic, celebrul fotbalist suedez al lui Paris Saint-Germain, a dat de înţeles că ar putea reveni la Ajax Amsterdam, echipa olandeză la care a jucat între 2001 şi 2004, informează site-ul goal.com.

Neymar şi Jordi Alba, apţi pentru derby-ul cu Atletico

neymar jordi alba

Atacantul brazilian Neymar, accidentat la picior, şi fundaşul lateral spaniol Jordi Alba, revenit după o accidentare, sunt apţi pentru meciul dintre Barcelona şi Atletico Madrid (transmis în direct sâmbătă de Digi Sport 1, de la ora 17:00), din campionatul Spaniei, a anunţat vineri antrenorul Barcei, Luis Enrique.

VIDEO Marica, din ce în ce mai important. A obţinut un penalty cu Sturm

captura pen steaua

VIDEO. Steaua - Sturm Graz. Ciprian Marica îşi intră uşor, uşor în ritm. Atacantul venit în această iarnă la echipa campioană a obţinut un penalty în prima repriză a amicalului cu gruparea din Austria.

Pierdere grea pentru Juve, înainte de dubla cu Bayern! Mandzukic s-a accidentat

mandzukic

Juventus trece printr-o perioadă excelentă în Serie A TIM, unde a legat 11 victorii, dar Max Allegri a primit o veste proastă: Mario Mandzukic s-a accidentat şi poate pierde meciul tur cu Bayern Munchen, din UEFA Champions League.

Arbitrii disputei Steaua - Sturm Graz au întârziat aproape 25 de minute

captura arbitrii

Al treilea amical al Stelei, contra austriecilor de la Sturm Graz, a fost amânat preţ de aproape 25 de minute dintr-un motiv incredibil: brigada de arbitri care trebuia să conducă disputa a întârziat.

OFICIAL S-a rezolvat situaţia lui Patrick Petre: a semnat prelungirea contractului

petre

Dinamo a rezolvat situaţia lui Patrick Petre (18 ani), jucător care a fost dorit în această perioadă şi de Gică Hagi, la Viitorul. Mijlocaşul bucureştenilor a semnat vineri, în prezenţa directorului sportiv Ionel Dănciulescu, prelungirea contractului cu gruparea din "Ştefan cel Mare".

Murray ştie care va fi "cheia" finalei cu Djokovic. Scoţianul crede în şansa lui 

murray nole

Tenismanul britanic Andy Murray, numărul doi mondial, care va disputa finala Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, împotriva liderului clasamentului ATP, Novak Djokovic, spune că, duminică, în faţa sârbului, cheia este să păstreze un nivel foarte înalt cât mai mult timp posibil.

VIDEO CFR a fost învinsă de Partizan Belgrad. Al doilea eşec al iernii pentru ardeleni

cluj

CFR Cluj a fost învinsă de Partizan Belgrad, cu scorul de 3-1 (2-1), vineri, pe stadionul Makario din Nicosia, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Cipru.

Petrolul e tot mai aproape de liga a doua. Clubul a renunţat la procesul de la TAS

petrolul

Petrolul Ploieşti se îndreaptă spre liga a doua. Prahovenii au doar 8 puncte după primele 23 de etape şi nu îşi vor mai primi punctele înapoi de la TAS. Motivul este unul simplu: clubul a renunţat la procesul prin care contesta depunctarea de 6 puncte dictată de comisiile FRF

Mario Felgueiras a devenit liber de contract! Ce spune Reghe de transfer

felgueiras-2

Mario Felguerias (29 de ani) a rămas astăzi liber de contract, după ce a ajuns la un acord cu formaţia Konyaspor (Turcia) privind termenii rezilierii contractului. Fostul goalkeeper al CFR-ului e dorit de Steaua

VIDEO Boudjemaa vrea titlul cu Astra: "Sper să ajut echipa să câştige trofee"

captura boudjema

Astra a fost cea mai bună alegere, spune Damien Boudjemaa, revenit în Liga 1 după doi ani. Fostul mijlocaş al Petrolului este convins că poate cuceri în premieră titlul în România cu echipa pregătită de Marius Şumudică.

EXCLUSIV Lemnaru a plecat de la Cluj şi va juca în Orientul Mijlociu

lemnaru

Valentin Lemnaru s-a antrenat cu Universitatea Cluj, după ce şi-a reziliat contractul cu Petrolul, la începutul acestui an, dar nu va evolua pentru "Şepcile Roşii". Atacantul de 31 de ani s-a înţeles cu o echipă din Orientul Mijlociu.

Campania spectaculoasă de transferuri a Stelei a costat doar 400.000 de euro

steaua transfer

Cei 9 jucători transferaţi în această iarnă de Steaua au costat doar 400.000 de euro. Becali va plăti însă sume importante pentru performanţe, mai mulţi fotbalişti având prime speciale pentru calificarea în Ligă.

Inter s-a întărit înaintea duelului cu Milan. L-a luat pe golgheterul Sampdoriei

eder inter

Inter se întăreşte chiar înaintea derby-ului cu AC Milan, care se va disputa duminică, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Oficialii nerazzurri au rezolvat transferul lui Eder, golgheterul Sampdoriei şi al doilea marcator din Serie A TIM în acest sezon.

EXCLUSIV Rapidiștii au primit un salariu și pleacă în India

Rapid meci

Jucătorii Rapidului au fost la un pas să boicoteze cantonamentul din India, însă revolta fotbaliștilor, nemulțumiți de restanțele financiare, a fost stopată, în cele din urmă.

Motivul pentru care Andrei Ivan refuză Steaua. De ce se teme tânărul atacant

andrei ivan-10

Steaua a făcut până acum 10 achiziții, dar campania de transferuri nu este încheiată. Andrei Ivan (19 ani), puștiul-minune al celor de la CSU Craiova, este încă una dintre țintele roș-albaștrilor.

Alex Teixeira, tot mai departe de Liverpool: "Îl vom vinde doar la finalul sezonului"

Alex Teixeira

Șahtior nu acceptă să se despartă prea ușor de cel mai valoros jucător pe care îl are în acest moment, Alex Teixeira.

Real Madrid nu face achiziții, chiar dacă va avea interzis la transferuri 

real madrid zidane-1

Real Madrid nu va face mișcări în ultimele zile de mercato, chiar dacă FIFA le-a dat ”interzis” la transferuri ”galacticilor” în următoarele două perioade, adică până în vara lui 2017.

VIDEO Lazăr a revenit cu ambiții mari la Dinamo: "Vreau să joc meci de meci!"

Lazar Dinamo

Valentin Lazăr a revenit în această iarnă la Dinamo după împrumutul de la Chiajna, unde a marcat de două ori în 14 meciuri de Liga I.

Murray l-a învins pe Raonic şi va juca finala Australian Open cu Djokovic

Murray semifinala

Andy Murray s-a calificat în finala de la Australian Open, după ce l-a învins în 4 seturi pe canadianul Milos Raonic (14 ATP), scor 4-6, 7-5, 6-7(4), 6-4, 6-2. Astfel, britanicul îl va întâlni în ultimul act pe Novak Djokovic, care a trecut în prima semifinală de elvețianul Roger Federer.

CFR a scăpat de faliment! Ardelenilor li s-a aprobat planul de reorganizare

cfr cluj bucurie

Tribunalul Cluj a decis azi să respingă drept nefondată contestația depusă asupra aprobării planului de reorganizare al celor de la CFR Cluj.

FOTO Gebhart a făcut vizita medicală şi va semna cu Steaua. Anunţul OFICIAL

gebhart-3

Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns azi noapte în cantonamentul Stelei din Antalya. Mijlocaşul german şi-a rezolvat situaţia cu fostul club, FC Nurnberg, şi va semna o înţelegere valabilă până în vară, cu opţiune de prelungire pe doi ani, cu roş-albaştrii.

Nemanja Vidic a anunțat că se retrage: "A venit timpul să pun ghetele în cui!"

Vidic aplauze

La 34 de ani, Nemanja Vidic a anunțat că se va retrage, la puțin timp după ce fundașul a încheiat conturile cu Inter. Desele accidentări suferite în ultima perioadă l-au convins pe sârb că nu mai poate juca la un nivel înalt.

Răzvan Sava: "Nu există deocamdată o soluție reală pentru redeschiderea Arenei Naționale"

acoperis

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat că, pentru moment, nu există o soluţie de punere în funcţiune a Arenei Naţionale nici în cazul în care acoperişul neavizat corespunzător nu ar fi folosit.

Dinamo, echipa cu cele mai multe deposedări corecte! Cum arată topul inedit

Dinamo Voluntari

Dinamo este în lupta la titlu din Liga 1, dar roș-albii domină și un top inedit!

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult