Ultimele stiri

a:1:{i:0;s:5:"Video";} CSM Bucureşti - Gyor 22-24. Eşec în ultimul meci din grupa a doua principală a Ligii Campionilor

csm-5

CSM Bucureşti a încheiat meciurile din grupa a doua principală a Ligii Campionilor cu un eşec pe teren propriu, în faţa lui Gyor. Gazdele au fost conduse încă din startul partidei. Vicecampioana Ungariei a avut cinci goluri avans în minutul 16.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Bogdan Stancu, ”dublă” pentru Genclerbirligi. ”Motanul” a ajuns la cinci goluri în Turcia

stancu bog

Problema atacanților la naționala României pare să se fi rezolvat. Anghel Iordănescu va avea de unde alege. Jucătorii ofensivi români din străinătate par să-și fi recăpătat forma, cu trei luni înainte de startul pregătirilor pentru Euro.

a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Breeveld nu se mai antrenează cu juniorii. A primit acceptul de a se pregăti cu Steaua la Domnești!

breeveled steaua

Roș-albaștrii au obținut doar patru puncte din nouă posibile în 2016 și au intrat în play-off cu 22 de puncte. După eșecul din etapa a 25-a, în fața celor de la Voluntari, scor 1-3, patronul Gigi Becali a decis să-l readucă la prima echipă pe Gregory Tade.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Juventus - Inter 2-0. Bianconerii, la al 8-lea meci la rând fără gol primit în Serie A

morata2

Inter speră să o încurce pe marea rivală Juventus, în lupta pentru un nou titlu în Italia. Bianconerii au un singur punct peste Napoli, ocupanta locului doi în Serie A TIM, şi nu îşi mai permit niciun pas greşit după ce, în runda trecută, au remizat pe terenul Bolognei.

Olympiakos, record absolut la nivel european. E matematic campioană încă din februarie!

olymp

Olympiakos Pireu, liderul campionatului grec, a câștigat meciul cu Veria, din etapa a 24-a cu 3-0 și s-a distanțat în fruntea clasamentului. Deși mai au de jucat astăzi principalele sale urmăritoare, AEK Atena și Panathinaikos, diferența de puncte a devenit insurmontabilă și echipa pregătită de portughezul Marco Silva a stabilit un nou record european!

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Corona Brașov - Odense 21-21. Româncele merg în semifinalele Cupei EHF!

corona brasov semifinale ehf

Brașovencele de la Corona s-au calificat, duminică, în semifinalele Cupei EHF, după egalul cu danezele de la Odense, scor 1-1 în returul sferturilor.

Scenariu surpriză lansat de presa spaniolă: Inter Milano pregăteşte o ofertă uriaşă pentru Simeone

simeone inter

Diego Simeone este unul dintre antrenorii momentului în Europa, iar succesul pe care Atletico Madrid l-a obţinut sâmbătă pe terenul rivalilor de la Real, ocazie cu care a stabilit un record istoric, nu a făcut decât să confirme că eforturile marilor cluburi europene de a-şi asigura serviciile tehnicianului argentinian sunt îndreptăţite.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Aproape de o triplă accidentare. Gest impresionant al lui N. Vasile, după ce a doborât un steward

colaj clinceni rapid steward

VIDEO Clinceni - Rapid 0-2. Rapid a debutat cu o victorie în meciurile oficiale din 2016, 2-0 pe terenul Academicii Clinceni, dar alb-vișiniii au avut emoții pe final, când căpitanul Nicolae Vasile a fost aproape de o accidentare.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Villarreal - Levante 3-0. Neînvinsă de 13 etape, echipa lui Marcelino e la 2 puncte de Real

villarreal levante

Villarreal îşi continuă parcursul excelent în La Liga. Echipa lui Marcelino a ajuns la 13 meciuri consecutive fără eşec în campionat şi s-a apropiat la doar două puncte de locul 3, ocupat de Real Madrid, după 3-0 pe teren propriu în faţa lui Levante.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Alexa, înaintea derby-ului pentru primul loc: "Rapid e principala favorită la promovare"

alexa clinceni - rapid 0-2

VIDEO Clinceni - Rapid 0-2. Giuleștenii au pornit cu dreptul în anul 2016, cu o victorie clară pe terenul Academicii Clinceni, a patra clasată din Seria 1 a Ligii a 2-a și echipa cu care s-au luptat pentru promovare în 2014.

Horia Tecău și Florin  Mergea vor juca împreună în proba de dublu de la București, în direct la Digi Sport

mergea tecau

Horia Tecău și Florin Mergea și-au propus să câștige o medalie olimpică la Rio, în această vară, în proba de dublu a turneului de tenis din Brazilia, iar pentru asta cei doi au decis să dispute mai multe turnee ATP împreună. Primul dintre ele va fi la București, turneu transmis în direct de Digi Sport.

Insigne a fost jefuit sub ameninţarea pistolului: "Să-mi dedici un gol în meciul cu Fiorentina"

insigne jaf

Unul dintre cei mai iubiţi jucători ai lui Napoli, Lorenzo Insigne, originar chiar din oraşul de lângă Vezuviu, a fost jefuit sub ameninţarea pistolului, în timpul unei ieşiri cu soţia şi prietenii.

Video Barcelona - Sevilla 2-1. Catalanii s-au distanţat la 12 puncte de rivala Real Madrid

pique-1

Etapa a 26-a din Spania se încheie cu meciul dintre liderul Barcelona și FC Sevilla, cu începere de la ora 21:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Liverpool - Manchester City 1-1 (1-3, d.l.d.). "Cetăţenii" au câştigat Cupa Ligii pentru a patra oară

man city

Liverpool şi Manchester City îşi vor disputa primul trofeu al sezonului în Anglia, în finala Cupei Ligii. Partida va avea loc pe Stadionul Wembley, astăzi, de la ora 18:30, şi va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Video Concordia - Voluntari 1-2. Maximum de puncte în 2016 pentru trupa lui Ganea

voluntari bucurie

FC Voluntari are punctaj maxim în 2016, după succesul în faţa Concordiei.Prima ocazie le-a aparţinut gazdelor, dar lovitura de cap a lui Obodo a ocolit colţul lung. La poarta cealaltă, Bălgrădean a respins reluarea lui Barna, apoi FC Voluntari a deschis scorul prin Ţîru.

Următorii 11. Steaua poate avea o echipă complet schimbată cu Dinamo, față de meciul cu CSMS Iași

steaua schimbata

VIDEO Steaua – CSMS Iași 1-1. Remiza de sâmbătă seara, de la Pitești, a fost al doilea meci consecutiv fără victorie pentru campioană, care a pierdut puncte importante în Liga 1. O situație care l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf să declare că echipa sa nu e foarte interesantă de celălalte trofee pe care le poate câștiga, Cupa și Cupa Ligii. Astfel, contra lui Dinamo, joi, în prima manșă a semifinalelor Cupei, tehnicianul poate alinia o echipă complet schimbată față de meciul cu CSMS Iași.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Real Sociedad - Malaga 1-1. Gazdele au egalat cu un gol controversat

sociedad-2

Real Sociedad şi Malaga au remizat la San Sebastian, scor 1-1, după ce oaspeţii au ratat marile ocazii ale partidei. Ambele echipe sunt la jumătatea clasamentului din La Liga.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Şefii lui ASA nu se gândesc la vreun antrenor: "Până miercuri, va rămâne aceeaşi formulă"

mutu maior

ASA Tg. Mureş a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa lui FC Botoşani. A fost primul meci după despărţirea de Petre Grigoraş, iar pe banca vicecampioanei a stat Carol Fekete.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Moți al Irlandei de Nord! Un fundaș a apărat un penalty în derby-ul etapei

moti portar irlanda de nord

Un episod inedit s-a petrecut sâmbătă, la un meci între ocupantele locurilor 2 și 3 din prima ligă din Irlanda de Nord. Un jucător de câmp, intrat în locul portarului eliminat, a apărat un penalty și a salvat un punct pentru Linfield în fața oaspeților de la Glenavon.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Stăncioiu a salvat locul de play-off al mureșenilor. Paradă senzațională la torpila lui Vașvari

stancoiu

VIDEO ASA Tg. Mureș - FC Botoșani 1-0. Ultimul meci din sezonul regulat le-a adus vicecampionilor ultimul loc din play-off-ul Ligii 1, grație unui succes la limită contra Botoșaniului, salvat însă de Edi Stăncioiu, cu o paradă senzațională.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Huracan - San Lorenzo 1-1. Gazdele au salvat un punct la ultima fază

huracan

San Lorenzo a ratat la ultima fază victoria în derby-ul din deplasare cu Huracan. S-a terminat 1-1, gazdele egalând în al patrulea minut al prelungirilor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} El Shaarawy confirmă forma excelentă. Gol de generic împotriva lui Empoli: "Vreau la Euro"

el sha

Continuă forma extraordinară a lui Stephan El Shaarawy. "Micul faraon" a reuşit prima dublă în tricoul Romei, în victoria giallorossilor cu Empoli, scor 3-1, iar golul cu care a deschis scorul a fost o adevărată bijuterie.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Adi Mutu a vrut să-l schimbe pe Gabi Mureșan, acesta a refuzat: “Nu era cazul!”

mutu muresan

VIDEO ASA Tg. Mureș - FC Botoșani 1-0. Adi Mutu a condus de pe bancă formația mureșeană la ultimul meci din sezonul regulat, chiar dacă oficial antrenor era Carol Fekete. Acesta a stat la marginea terenului, dar asculta indicațiile transmise de Mutu și le comunica jucătorilor. Când a vrut să-l schimbe pe Gabi Mureșan, Adi s-a lovit de refuzul acestuia.

Programul play-out-ului din Liga 1. CSMS Iași - CFR Cluj, capul de afiș al primei etape

csms iasi - cfr cluj

Meciurile de vineri și sâmbătă din Liga 1 au definitivat a doua jumătate a clasamentului și deja se cunoaște programul play-out-ului, înainte de încheierea ultimei etape din sezonul regulat.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Cristiano Ronaldo și-a certat colegii, dar el a fost cel mai slab în meciul cu Atletico

ronaldo cifre

VIDEO Real – Atletico 0-1. Eșecul de sâmbătă, de pe Santiago Bernabeu, a fost digerat greu de Cristiano Ronaldo, care nu s-a ferit să-și certe colegii. Portughezul are însă cele mai slabe cifre în derby-ul cu Atletico, irosind și cele mai mari ocazii ale echipei sale.

Video Astra - Dinamo 1-1. Roș-albii au condus în inferioritate. Giurgiuvenii au rămas pe locul 1

bicfalvi morais

Astra și Dinamo au terminat la egalitate derby-ul pentru poziţia de lider la finalul sezonului regulat.Obligaţi să câştige pentru a trece pe primul loc, roș-albii au avut o șansă uriașă de a deschide scorul din minutul 10. Dorin Rotariu a scăpat singur cu Gavrilaş, dar căpitanul ”câinilor” a șutat în portarul gazdelor.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Gâlcă e pe val în Spania, după 4-2 la Gijon: "Am văzut un Espanyol mai puternic"

galca espanyol-2

VIDEO Sporting Gijon - Espanyol 2-4. Costel Gâlcă a bifat pentru prima dată două victorii la rând în campionat pe banca lui Espanyol Barcelona. Mai mult, sâmbătă, la Gijon, a fost meciul cu cele mai multe goluri marcate în mandatul său.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Golubovic, al treilea cel mai bun marcator străin din Liga 1. Verdictul în cazul accidentării 

golubovic gol steaua

CSMS Iaşi a ratat calificarea în play-off, după 1-1 cu Steaua, dar Bojan Golubovic se poate consola cu o performanţă importantă. Atacantul bosniac a reuşit golul prin care moldovenii au condus la pauză şi l-a egalat astfel pe Eric în topul marcatorilor străini din istoria Ligii 1. Cei doi ocupă împreună locul 3.

Speriat de rezultatele din campionat, Reghecampf a stabilit prioritățile: “Nu ne interesează celelalte trofee”

reghe cupa

VIDEO Steaua – CSMS Iași 1-1. Campioana n-a convins în 2016, reușind o singură victorie în cele trei meciuri din Liga 1 disputate de la reluarea campionatului și strângând doar patru puncte din nouă. Reghecampf e îngrijorat și din acest motiv a stabilit prioritățile. Cupa și Cupa Ligii nu sunt importante pentru Steaua.

a:1:{i:0;s:5:"Video";} Zidane s-a răzgândit. Renunţă la titlu, după eşecul cu Atletico: "La Liga s-a terminat"

zidane atletico

Real Madrid a pierdut pe teren propriu derby-ul cu Atletico, scor 0-1, şi poate rămâne la 12 puncte în urma Barcelonei. În aceste condiţiţii, Zinedine Zidane consideră că echipa sa nu mai are şanse de a cuceri titlul.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult