Ultimele stiri

Ronaldo "a uitat" să îl felicite pe Messi. FOTO Singura reacţie a lui CR7, după gală

cr7 principal

Dacă Neymar şi Lionel Messi au fost extrem de comunicativi după gala de decernare a Balonului de Aur, felicitându-se reciproc şi discutând deschis cu presa pe marginea mai multor subiecte, Cristiano Ronaldo a părut destul de afectat.

Messi şi Ronaldo nu s-au votat niciodată la Balonul de Aur, deşi fiecare a avut ani glorioşi "în spate" 

messi cr7

Messi, Ronaldo şi Neymar au votat "în familie", niciunul neincluzând în lista nominalizărilor fotbalişti care să joace la rivală. Decarul Barcelonei şi CR7 nu s-au votat niciodată în trecut, independent de cât de bună prestaţie a avut celălalt în precedenţii ani.

VIDEO Steliştii sunt optimişti: "Tragerea mulţumeşte pe toată lumea"

dinamo steaua

Steaua şi Dinamo se vor întâlni în semifinalele Cupei României, care se vor disputa în sistem tur-retur, astfel că în acest sezon vom asista la cel puţin 6 derby-uri.

Oficial: Andrei Ciolacu a semnat cu ASA Tg. Mureș

ciolacu rapid

Echipa de fotbal ASA Târgu Mureş l-a transferat pe fostul internaţional de tineret Andrei Ciolacu, potrivit site-ului vicecampioanei României. Atacantul în vârstă de 23 de ani a evoluat ultima dată la formaţia poloneză Slask Wroclaw.

VIDEO Va avea aviz Arena Națională, până la turul semifinalelor? "Ar fi păcat să nu jucăm acolo"

dinamo - steaua derby 1

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, anticipează o dublă spectaculoasă împotriva Stelei, în semifinalele din Cupa României. Fostul atacant este unul dintre puținii fotbaliști care au trecut prin curtea celor două rivale și care a rămas în inima suporterilor ambelor rivale.

Halep: "Am jucat cel mai bun tenis în setul trei". Simona ne linişteşte în privinţa accidentării 

halep conferinta

Simona Halep este mulţumită după primul meci al anului. În direct la Digi Sport 2, sportiva din Constanţa, principală favorită a turneului de la Sydney, s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-1, în duelul cu sportiva franceză Caroline Garcia, locul 34 WTA.

Michel Platini a făcut oficial apel împotriva suspendării de opt ani

platini

Michel Platini, preşedintele UEFA, suspendat pentru o perioadă de opt ani de către FIFA din toate activităţile legate de fotbal, a făcut apel împotriva acestei sancţiuni, luni după-amiază, la Camera de recurs a Federaţiei Internaţionale, a anunţat marţi anturajul său, citat de AFP.

Steaua conduce clar în duelurile din Cupă, cu Dinamo. Acum doi ani, Reghe s-a "distrat" cu rivala

lato dinamo

Semifinalele Cupei României aduc în prim plan "eternul derby" Steaua - Dinamo. Roş-albaştrii au avantaj în Cupă în faţa rivalilor, ultima dată când s-au întâlnit - se

VIDEO "Eternul Derby" x 6. Primele roade ale noului sistem competițional

steaua dinamo derby

Steaua și Dinamo se întâlnesc din nou în Cupa României și sunt șanse mari ca acesta să fie primul sezon din istoria fotbalului românesc în care vom avea 6 derby-uri între cei doi "granzi" bucureșteni.

Reacţia lui Iuliu Mureşan când a fost întrebat de o revenire a lui Tade la CFR

tade cfr

Imediat după tragerea la sorţi din semifinalele Cupei României, care i-a scos în cale CFR-ului pe ASA Târgu Mureş, Iuliu Mureşan, preşedintele din Gruia, a vorbit despre subiectele fierbinţi care privesc echipa.

Cel puțin 10 jucători, out de la ACS Poli. Timișorenii au efectuat vizita medicală

acs poli

ACS Poli Timișoara nu mai are nicio șansă să se califice în play-off și managerul Daniel Stanciu a recunosc că pe Bega urmează o perioadă grea. Situația financiară a clubului nu e una deloc bună, astfel că bănățenii vor renunța în această iarnă la mai mulți jucători pentru a reduce cheltuielile.

Întăriri din Anglia. Barcelona pregătește peste 100 de milioane € pentru doi jucători

ramsey walcott

După cei 77 de jucători legitimați în prima zi, după expirarea interdicției la transferuri pe care a avut-o pentru două perioade de mercato, Barcelona pune deja la cale strategia pentru la vară.

Becali pregăteşte marea lovitură: "Poate o să vă anunţ transferul lui Marica"

marica steaua-1

Steaua nu renunţă la varianta "Marica". Atacantul este în continuare dorit de Gigi Becali, care continuă negocierile cu fotbalistul.

VIDEO Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 7-5! Sportiva noastră este în semifinale la Sydney

captura final halep

Simona Halep (2 WTA) va da piept în sferturile de finală de la Sydney cu sportiva din Cehia Karolina Pliskova (cap de serie numărul 5), în direct la Digi Sport 2, miercuri dimineaţă, de la ora 7:00.

Zidane și Roberto Carlos ar putea fi din nou colegi la Real Madrid

roberto carlos zidane

Zinedine Zidane i-a luat locul lui Rafa Benitez și, odată cu instalarea francezului pe banca tehnică a "galacticilor", presa internațională a scris că la formația din Madrid vor avea loc mai multe mișcări de trupe. Până să-și întărească echipa, Zidane își poate întări staff-ul, prin aducerea lui Roberto Carlos.

Pogba, cea mai strălucitoare apariție la Balonul de Aur. Ce a spus despre câștigător

pogba balonul de aur

Paul Pogba a atras toate privirile luni seară, la Gala Balonului de Aur. Mijlocașul francez de la Juventus a avut cea mai strălucitoare vestimentație dintre jucătorii prezenți la Zurich, afișându-se cu un sacou negru, plin cu flori aurii.

Dinamoviştii au efectuat vizita medicală. Cei 3 nou-veniţi au fost prezenţi

vizita medicala dinamo

Jucătorii lui Dinamo au efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), din cadrul Complexului Sportiv Naţional ''Lia Manoliu''. Fotbaliştii au trecut prin circuitul tradiţional de laboratoare pentru analizele care se fac la fiecare început de an, înaintea perioadei de pregătire centralizată.

Mergea și Bopanna s-au calificat în sferturi la Sydney

mergea bopanna

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în sferturile probei de dublu în turneul de la Sydney, grație victoriei obținute marți dimineață în super tie-break în fața perechii formate din Denis Istomin și Henri Kontinen.

CR7 l-a ignorat, Alves l-a "înțepat": "M-a mirat că Neymar n-a fost al doilea"

alves gala balonului de aur

La gala Balonului de Aur, de luni, Cristiano Ronaldo nu l-a salutat pe Daniel Alves, după ultimele critici venite din partea acestuia, iar tensiunea a fost evidentă. După deznodământul galei, fundașul dreapta a "pus gaz pe foc" și a spus că nu înțelege de ce Neymar nu a fost pe locul al doilea, în spatele câștigătorului Messi.

Andrei Ivan, tot mai aproape de Barcelona. Ce scrie presa catalană

andrei ivan-3

Fostul internaţional român Gheorghe Craioveanu a confirmat, pentru presa catalană, că FC Barcelona, campioana en titre a Spaniei, este foarte aproape de a-l înregimenta pe românul Andrei Ivan, atacantul lui CS Universitatea Craiova.

Guardiola își cere scuze pentru anunțul său: "În general îmi respect colegii"

guardiola

Josep Guardiola și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen la finalul sezonului și a dezvăluit că destinația sa va fi o echipă din Premier League.

Van Gaal: "Unele meciuri ale lui Manchester mă plictisesc și pe mine"

van gaal united

Antrenorul lui Manchester United, Louis van Gaal, a recunoscut că s-a plictisit foarte tare chiar şi el atunci când a urmărit unele dintre meciurile echipei sale din acest sezon, unul în care gruparea de pe Old Trafford nu pare să-şi găsească ritmul sub conducerea olandezului.

VIDEO Ivan: "Vreau să plec din România!" Cu cine a ținut la Balonul de Aur

ivan craiova

Andrei Ivan a plecat alături de CS Universitatea Craiova în primul cantonament al iernii, în Turcia. Jucătorul dorit de Barcelona spune că nu ar vrea să se transfere decât în străinătate, chiar dacă Steaua a intenționat să îl transfere.

Real e gata de operaţiunea "Pogba": 133 de milioane € pentru mijlocaşul lui Juve

pogba-1

Florentino Perez e decis să construiască un nou Real "galactic" pentru a opri supremaţia Barcelonei. Mundo Deportivo anunţă că preşedintele Realului e dispus să cheltuiască în vară 133 de milioane de euro pentru transferul lui Paul Pogba la Madrid.

Tecău şi Rojer, OUT din primul tur la Sydney

tecau rojer

Principalii favoriţi ai probei de dublu din cadrul turneului ATP de tenis de la Sydney, românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, au fost învinşi, marţi, de australienii Matt Reid/Jordan Thompson, cu 4-6, 7-6 (9), 10-4, în primul tur al competiţiei.

EXCLUSIV Becali a renunţat pentru moment la transferurile de la Craiova

gigi becali

Ivan, Vătăjelu, Bancu și Mateiu sunt foarte aproape de Steaua. Mihai Rotaru şi Gigi Becali au bătut palma, iar patronul oltenilor i-a anunţat pe jucători de acest lucru.

VIDEO Transferul lui Mutu la Pandurii, dificil de realizat: "Şanse foarte slabe"

mutu pandurii

Revenirea lui Adrian Mutu în Liga 1 este dificil de realizat. "Sunt şanse foarte mici să vină la Pandurii", a recunoscut antrenorul celor de la Pandurii Tg. Jiu, Edi Iordănescu.

S-a terminat vacanța și pentru golgheterul lui Dinamo. Obiectivul lui Gnohere

harlem gnohere

La o zi după reunirea lotului dinamovist a ajuns în România şi golgheterul Harlem-Eddy Gnohere (27 de ani), care a întârziat pentru că a stat mai mult cu familia.

Neymar, exemplu de fair-play: "Messi e cel mai bun din lume, merită trofeul"

neymar messi

Atacantul brazilian Neymar, singurul care şi-a dat prima opţiune pentru un adversar din finală, a declarat la finalul galei în care Messi a câştigat pentru a 5-a oară Balonul de Aur că argentinianul, coechipier al său la Barce

VIDEO Obiectivele lui Cristi Săpunaru în 2016: play-off-ul Ligii 1 şi Euro 2016

sapunaru nationala 1

Cristi Săpunaru şi-a stabilit obiectivele pentru 2016. Fundaşul celor de la Pandurii vrea să ajungă în play-off cu echipa antrenată de Edi Iordănescu şi să prindă lotul naţionalei pentru Campionatul European din Franţa.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal European
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult