Ultimele stiri

Reportaj de la Belgrad, de la victoria cu 6-0 a lui Partizan: VIDEO "Steliștii să se teamă!"

colaj partizan

Partizan Belgrad vine la București cu un moral excelent. Sârbii i-au eliminat pe georgienii de la Dila Gori cu 3-0 la general, iar în campionat au un start de vis, cu două victorii în primele două etape și un golaveraj de 10-0.

Dragomir Iordache, campion european la tir sportiv!

iordache dragomir

Dragomir Iordache, de la CS Politehnica Iaşi, a terminat sâmbătă pe primul loc al probei 60 focuri poziţia culcat, distanţă 50m, calibru 5.6 mm, la Campionatele Europene de Tir Sportiv probe de glonţ, ce au loc în oraşul sloven Maribor.

Steaua București a câștigat titlul național la polo feminin

polo steaua fete

Echipa Steaua Bucureşti a devenit campioană naţională la polo feminin, elevele antrenorilor Eugen Georgescu şi Andrei Stoicuţ fiind neînvinse în actuala ediţie de campionat, cu cinci victorii şi un egal, la finalul celor trei turnee, informează un comunicat remis AGERPRES.

Oficial: Programul României în preliminariile CM 2018. Tricolorii încheie campania în Danemarca, ca în 2003!

romania echipa

România va debuta în grupa E a calificărilor pentru Campionatul Mondial 2018 pe teren propriu, contra Muntenegrului, și va încheia preliminariile în deplasare, cu Danemarca.

VIDEO Dinamo și-a găsit vârful: "E foarte puternic, are detentă bună! Fără el, nu aveam așa multe ocazii"

harlem dinamo

VIDEO Viitorul - Dinamo 1-1. Deși condusă de echipa lui Gică Hagi, formația alb-roșie a reușit să revină în joc și a smuls un punct la Ovidiu, grație golului marcat de Patrick Petre.

Dueluri de lux la Digi Sport, în preliminariile CM 2018. "Este cea mai veche rivalitate!"

italia - spania

Preliminariile Campionatului Mondial din 2018 vor aduce meciuri extraordinare, transmise ÎN DIRECT de Digi Sport. Olanda, Franța și Suedia se vor duela într-o grupă de foc. Campionii din urmă cu 17 ani promit să facă spectacol, dar nici galben-albaștrii nu se lasă mai prejos.

VIDEO CSMS Iași - Petrolul 1-0. Golubovic a adus pe final victoria. Moldovenii, la egalitate cu Tg. Mureș!

bucurie csmsiasi

VIDEO CSMS Iasi - Petrolul 26 iulie 2015, etapa 3, liga 1, sezonul 2015-2016

VIDEO Louis Van Gaal: "Victoria cu Barcelona a arătat lumii ceea ce poate Manchester United să facă!"

united

VIDEO Manchester United - Barcelona 3-1. "Diavolii" lui Louis Van Gaal s-au impus în fața campioanei Europei la International Champions Cup, iar succesul l-a entuziasmat pe antrenorul olandez al lui United, care l-a lăudat în mod deosebit pe Adnan Januzaj.

VIDEO CS U Craiova - Astra 1-2. Oaspeții se impun după un gol marcat în prelungiri. Penalty ratat de olteni

bucurie astra2

VIDEO CS U Craiova - Astra 26 iulie 2015, etapa 3, liga 1, sezonul 2015-2016

Experimente cu tineri. Steaua a avut cea mai mică medie de vârstă la un meci de Liga 1

gradinaru steaua

VIDEO Steaua - CFR Cluj 1-1. Campioana en-titre a irosit puncte pe teren propriu, dar Mirel Rădoi și-a menajat toți titularii în perspectiva primei manșe cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Roș-albaștrii au câștigat un punct, dar și satisfacția că au rulat la un meci de campionat mai mulți tineri de perspectivă, precum Carp, Toșca, Enceanu, Tudorie sau Mihalcea.

SONDAJ Zbigniew Boniek, președintele Federației din Polonia: "În grupa E, toată lumea e fericită și speră!"

boniek polonia

Niciuna dintre cele 6 echipe din grupa României pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018 nu răsuflă ușurată după tragerea la sorți de vineri. Zbigniew Boniek, unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Poloniei și actualul președinte al Federației din țara sa, consideră că Grupa E, din care face parte și România, este una foarte echilibrată, în care toate echipele au șanse de calificare și fiecare crede în șansa ei.

VIDEO Atletico Mineiro - Figueirense 1-0. Unicul gol a fost marcat din penalty

prato mineiro

Atletico Mineiro este lider în Brazilia, după victoria la limită cu Figueirense, din etapa a 15-a.

România a câștigat încă două medalii de aur la Mondialele de canotaj U23!

Aicoboae Gontaru

România a cucerit duminică alte două medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv (Bulgaria), în probele de dublu rame masculin şi dublu vâsle feminin.

VIDEO Casey Stoner are leziuni multiple, după un accident suferit la prima cursă a sa din 2012 încoace

casey stoner

De două ori campion al lumii la clasa MotoGP în Campionatul Mondial de motociclism viteză, Casey Stoner a suferit un accident serios dduminică, la prima cursă în care a participat în ultimii 3 ani.

VIDEO Panama a învins SUA în finala mică de la Gold Cup! Locul 3, decis la penalty-uri

panama bucurie

Selecţionata Panama a ocupat locul al treilea în Gold Cup 2015, campionatul zonei CONCACAF pe naţiuni la fotbal, la Chester (Pennsylvania) după ce a învins formaţia Statelor Unite cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, în finala mică în care scorul era egal, 1-1, la capătul prelungirilor.

VIDEO Primele tensiuni între fani și Mirel Rădoi: "Eu zic să-ți iei tu un tricou și să joci!"

captura radoi scandal

VIDEO Steaua - CFR Cluj 1-1. Chiar dacă la meciul de sâmbătă, de pe Arena Națională, au asistat doar aproximativ 5.000 de spectatori, nu au lipsit neplăcerile cauzate de tensiunile existente între fani și echipă.

VIDEO Gigi Becali și-a îndulcit tonul la adresa lui Gabi Iancu: "El are mii de șanse, dar trebuie să le fructifice"

gabi iancu sptfm

În urmă cu o săptămână se părea că atacantul Gabi Iancu (21 de ani) nu mai are viitor la Steaua, după ce conducerea tehnică a echipei a decis să-l împrumute la alt club din Liga 1. Între timp, însă, Iancu a fost titularizat în partida cu CFR Cluj (1-1), din etapa a 3-a a Ligii 1, iar plecarea sa nu mai pare certă, de vreme ce antrenorul Mirel Rădoi nu are multe soluții ofensive în lot.

Dinamo a terminat pe locul al 3-lea la turneul internațional amical de la Esslingen

dinamo handbal

Handbaliștii de la Dinamo au ocupat locul al treilea la turneul internaţional în aer liber de la Esslingen (Germania), după ce au câştigat finala mică a competiţiei în fața germanilor de la BBM Bietigheim (Germania).

Victorie clară pentru România în faţa Angolei, la Mondialul U21! Pe 26 iulie, joc cu Spania

romaniau21 handbal

România a învins formaţia Angolei cu scorul de 39-29 (20-14), sâmbătă, în Arena Sabiazinho din Uberlandia, în Grupa B a Campionatului Mondial de handbal masculin pentru tineret Under-21 din Brazilia.

VIDEO PSG - Chelsea 1-1 (5-6 d.l.d.). Courtois a fost eroul londonezilor la penalty-uri!

courtois

A fost nevoie de penalty-uri pentru a se stabili câştigătoarea între PSG şi Chelsea, la International Champions Cup. Portarul Thibaut Courtois a impresionat în poarta londonezilor: a reuşit două parade şi a înscris golul victoriei.

EXCLUSIV Un fost fundaș al Petrolului vrea la Steaua: "Acolo nu sunt probleme"

adi popa petrolul satli

Mourad Satli (25 de ani), fostul fundaș al Petrolului, nu exclude o întoarcere în România. După ce a fost neplătit 4 luni, francezul cu 25 de partide în tricoul prahovenilor în Liga 1 vrea să evite de acum înainte problemele financiare și ar accepta doar oferta de la Steaua.

PSG a încercat să profite de situația lui Cristiano Ronaldo la Real și i-a făcut o ofertă

cristiano ronaldo oferta

Paris Saint-Germain a trecut la acțiune, imediat ce UEFA i-a micșorat restricțiile în privința transferurilor. La o zi după măsurile forului european, campioana Franței din ultimii 3 ani a făcut o ofertă imensă pentru Cristiano Ronaldo, în valoare de 120 de milioane de euro.

VIDEO Manchester United - Barcelona 3-1. Fără Messi și Neymar, catalanii au avut 3 bare și un gol superb

manchester - barcelona

Barcelona a pierdut cu 1-3 duelul de 5 stele cu Manchester United, de la International Champions Cup. Fără Messi și Neymar, Luis Suarez a fost responsabil cu spectacolul pe Levi's Stadium, din Santa Clara.

Planurile lui Rădoi înainte de meciul cu Partizan. Miercuri, apărare nouă pentru calificare

planuri radoi

Steaua s-a calificat cu emoţii în turul III preliminar din UEFA Champions League, după ce a trecut de Trencin: 2-0 şi 2-3. Mirel Rădoi s-a confruntat cu mari probleme în returul de la Bucureşti, fiind nevoit să îi schimbe încă din prima repriză pe Nicuşor Stanciu şi pe Fernando Varela. Antrenorul a creionat deja echipa pentru disputa de miercuri.

VIDEO River Plate - Colon de Santa Fe 3-1. "Milionarii" urcă pentru moment pe primul loc

river colon

River Plate a făcut o demonstraţie de forţă pe teren propriu, în etapa a 18-a din campionatul Argentinei. Trupa lui Marcelo Gallardo a revenit de la 0-1 şi s-a impus cu 3-1.

Lukasz Szukala se întoarce în țară ca adversar: "În drum spre CM cu frații și prietenii din România"

szukala in centru

Lukasz Szukala va reveni în România, de această dată ca adversar. Fundașul central a devenit, în ultimii ani, un obișnuit în lotul Poloniei, viitoarea adversară a tricolorilor în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Preliminarii CM 2018. Grupa G, singura cu două campioane mondiale. Dueluri tari în grupa A şi în grupa C

grupa g

Grupa G a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018 este singura care are în componenţă două foste deţinătoare ale trofeului. Spania, campioană în 2010, şi Italia, câştigătoare în 1934, 1938, 1982 şi 2006, se vor înfrunta într-o grupă din care mai fac parte Albania, Israel, Macedonia şi Liechtenstein.

Marica, mesaj pentru fani, după tragerea la sorți: "Aveți mai multă încredere în noi!"

ciprian marica nationala romania

Ciprian Marica rămâne unul dintre liderii primei reprezentative a României, chiar dacă nu a mai jucat din septembrie la națională, de la meciul din prima etapă a calificărilor pentru Campionatul European din 2016.

VIDEO Kortrijk - Standard 2-1. Luxemburghezul Chanot, prima dublă din carieră

chanot

Standard Liege a început noul sezon din Belgia cu o înfrângere. Ultima oară campioană în 2009, cu Ladislau Boloni pe bancă, Standard a pierdut în prima etapă pe terenul lui Kortrijk, scor 1-2.

VIDEO Banderola, motiv de polemici la Dinamo: "Dacă cineva o merită mai mult, i-o dau fără probleme"

vojnovic-1

Aljosa Vojnovic a reacţionat la finalul meciului cu Viitorul, după ce Marius Niculae a declarat că jucătorul croat nu ar trebui să fie căpitanul lui Dinamo. "Port cu onoare banderola. Dacă cineva o va merita mai mult, nu am nicio problemă să i-o dau", a anunţat jucătorul de 29 de ani.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult