Ultimele stiri

Incidente la Tbilisi, provocate de fanii disperați să cumpere un bilet la Supercupa Europei

incidente tbilisi

Meciul dintre Barcelona și Sevilla a stârnit un interes uriaş în Georgia. Zeci de oameni au fost răniți la Tbilisi, orașul care va găzdui Supercupa Europei, pe 11 august, pe stadionul Boris Paichadze.

6 românce debutează AZI pe tabloul de simplu de la BRD Bucharest Open! Programul complet al zilei

romance brd

Nu mai puţin de cinci românce vor evolua marţi pe Terenul Central de la Arenele BNR în runda inaugurală a turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari şi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

VIDEO CSM București s-a reunit cu gânduri mari: Final Four-ul Ligii Campionilor

klit csm bucuresti

Campioana României la handbal feminin, CSM București, s-a reunit în această după-amiază în sala Apollo din Capitală. La primul antrenament din noul sezon Mette Klit a avut la dispoziție doar 7 jucătoare dintre cele care au câștigat titlul în luna mai.

VIDEO Maradona l-a criticat dur pe Messi după finala Copei America: "Nu atinge mingea la naţională!"

messi maradona

Lumea fotbalului din Argentina l-a criticat dur pe Lionel Messi după evoluţia sa din ultimul act al Copei America 2015, unul pierdut de "Pume" în faţa gazdei Chile.

VIDEO Antrenorul lui AS Trencin nu a aflat că Steaua l-a luat pe Tade: "Un atacant de origine franceză?"

Sevela

Steliştii au ajuns la Zilina, acolo unde au dat de o temperatură mai scăzută cu zece grade decât la Bucureşti. Lotul s-a cazat la un hotel aflat la 50 de metri de stadionul pe care se va juca partida cu Trencin.

VIDEO Nu mai pleacă nimeni de la ASA Târgu Mureș. Antrenorul Miriuță anunță că doi străini vor veni gratis!

muresan asa tg mures

VIDEO ASA Tg. Mureș - Dinamo 0-0. Vicecampioana și noua deținătoare a Supercupei României, ASA Tg. Mureș, s-a despărțit de Dacian Varga la doar câteva ore după remiza cu Dinamo, din debutul în noul sezon de Liga 1.

Claudio Ranieri revine în Premier League după 11 ani

claudio ranieri

Claudio Ranieri a revenit în Premier League după 11 ani. Italianul de 63 de ani a fost numit noul antrenor al lui Leicester City, după ce i-a luat locul lui Nigel Pearson, tehnicianul de care "vulpile" s-au despărţit pe 30 iunie.

VIDEO Avertisment pentru Steaua: "Un om nu poate rezolva tot". Ce tactică l-a făcut golgheter pe Tade

tade transfer

Gregory Tade a semnat cu Steaua și ar putea debuta în tricoul roș-albastru încă de a doua zi după transfer, în meciul cu Trencin, din manșa întâi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.Atacantul francez a primit recomandări bune și din partea lui Vasile Miriuță, antrenorul care l-a pregătit la CFR în turul sezonului trecut, în care a terminat pe prima poziție în clasamentul golgheterilor, cu 18 reușite. Tehnicianul consideră că Tade este un transfer bun pentru campioana din ultimii 3 ani, dar avertizează că un singur om nu poate rezolva toate problemele.

VIDEO Patricia Maria Ţig s-a calificat în optimile de la BRD Bucharest Open. Victorie la debutul în circuitul WTA

Patricia Tig

Patricia Maria Ţig s-a calificat în optimile turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari şi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, după ce Silvia Soler-Espinosa (Spania) a abandonat la scorul de 6-4, 3-1 şi 15-15, din cauza unor probleme medicale la umărul drept.

Croatul Ante Vucemilovic va arbitra meciul Legia Varşovia - FC Botoşani, în UEL

arbitru fc botosani

O brigadă croată, la centru cu Ante Vucemilovic, va arbitra meciul de fotbal Legia Varşovia - FC Botoşani, programat joi, 16 iulie, în manşa întâi a turului 2 preliminar al UEFA Europa League, a anunţat UEFA, citată de Agerpres.

VIDEO Carlos Tevez a fost prezentat oficial la Boca Juniors. Detaliile mutării

carlo tevez boca

Juventus a confirmat detaliile acordului cu Boca Juniors, în legătură cu transferul lui Carlos Tevez: "Bătrâna Doamnă" va primi 6,5 milioane de euro pentru atacantul de 31 de ani până la 15 decembrie 2016.

Meciul Inverness - Astra va fi condus de un arbitru norvegian, care a mai oficiat la un meci al Petrolului

kevin henry arbitru

Meciul de fotbal Inverness Caledonian Thistle (Scoţia) - Astra Giurgiu, programat joi, 16 iulie, în manşa întâi a turului 2 preliminar al Europa League, va fi condus de o brigadă norvegiană, avându-l la centru pe Ken Henry Johnsen, informează site-ul Astrei, citat de Agerpres.

Tatăl lui Jules Bianchi vine cu noutăți despre starea pilotului accidentat grav la Suzuka

326331 326331 bianchi japonia accident

Starea francezului Jules Bianchi este în continuare gravă, la distanță de 9 luni de la accidentul suferit în octombrie 2014, în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei.Tatăl pilotului a spus că Jules nu a făcut vreun progres semnificativ față de perioada ce a urmat imediat accidentului de la Suzuka. Philippe Bianchi s-a declarat mai puțin optimist, după atât timp, decât era în primele luni.

OFICIAL Dacian Varga s-a despărţit de ASA Târgu Mureş, dar vicecampioana anunţă patru noi transferuri

dacian varga tg mures

ASA Târgu Mureş a confirmat luni că Dacian Varga este un nou nume de care vicecampioana se desparte în această vară. Chiar dacă au câştigat un trofeu în această vară, Supercupa României, mijlocaşul de 30 de ani s-a decis să plece din cauza problemelor finaniciare ale clubului.

Campionatul European de kali eskrima, la Bucureşti

eskrima arnis

Vineri 17 iulie, sala Apollo din Bucureşti va găzdui, începând cu ora 10:00, Campionatul European de kali eskrima la care vor participa peste 60 de sportivi din 8 ţări.Kali eskrima arnis este un sport nou care face parte din marea familie a sporturilor provenite din artele marţiale. Aceasta îşi are originile în artele marţiale filipineze.

Cristina Dinu s-a calificat pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open. Buzărnescu a fost învinsă în set decisiv

tenis arena centrala

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de unguroaica Reka-Luca Jani cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, luni, în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari şi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

Ciclistul Ivan Basso suferă de cancer la testicule şi s-a retras din Turul Franţei!

ivan basso

Ivan Basso (Tinkoff) suferă de cancer la testicule, descoperit la un examen medical făcut în timpul Turului Franţei, şi abandonează cursa, potrivit anunţului făcut de rutierul italian luni, într-o conferinţă de presă la Pau.

Campionat cu sistem play X

hategan2015

Chiar dacă veniţi târziu Tade, Alibec şi De Amorim par a fi ce trebuie pentru Steaua. Adică da, sunt jucători cu nume, fotbalişti care au confirmat la un nivel decent şi al căror nume şi realizări te fac să crezi că îi poţi trimite în teren imediat. Nu ar trebui să aibă nevoie de mult timp, de perioadă de acomodare, etc. Din păcate au venit târziu.

VIDEO Debut de vis la Banfield pentru fiul cel mare al lui Diego Simeone

simeone mic

Debut de vis pentru fiul lui Diego Simeone (20 de ani) la Banfield. Împrumutat de Rivel Plate la formația pregătită de Matis Jesus Almeyda, Giovanni Simeone a marcat golul victoriei în disputat de pe terenul lui Quilmes.

Tade, cel mai scump transfer al verii. "Situaţia financiară ne-a obligat să-l vindem"

gregory tade-1

CFR Cluj a fost nevoită să se despartă de primul marcator din acest sezon - Tade a ajuns la Steaua şi a devenit cel mai scump transfer al verii în Liga 1.

Pedro recunoaște că are oferte pentru a pleca de la Barça, dar e ferm: “N-am vorbit cu Mourinho”

pedro plecare

Pedro s-ar putea despărți în această vară de Barcelona și recunoaște că are mai multe oferte. Atacantul catalanilor spune că situația lui e dificilă, pentru că a jucat prea puțin pe Camp Nou, dar în același timp n-a discutat cu nicio echipă, nici cu Jose Mourinho.

United a anunțat oficial două transferuri în 20 de minute: "Schweini" și Schneiderlin

schwein schnider

Manchester United a finalizat luni transferul lui Bastian Schweinsteiger și a anunțat oficial aducerea mijlocașului de la Bayern Munchen. Tranzacția s-a realizat în schimbul a 14,4 milioane de lire sterline și fotbalistul a semnat o înțelegere valabilă trei sezoane.

VIDEO Fanii Realului i-au cerut demisia lui Florentino Perez, după plecarea lui Iker

florentino perez

Câteva sute de fani ai echipei Real Madrid i-au cerut demisia preşedintelui Florentino Perez, cu câteva minute înainte de apariţia lui pentru festivitatea de despărţire organizată de clubul spaniol în onoarea portarului Iker Casillas, relatează EFE.

Mincă, cel mai bun portar din Liga 1 în sezonul trecut. Top 10 în clasamentul InStat

mihai minca

Mihai Mincă a fost desemnat conform statisticilor InStat drept cel mai bun portar al sezonului trecut din Liga 1, anunță site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Goalkeeperul care a apărat poarta CFR-ului în 1229 de minute a avut un indice de 225.

VIDEO Steaua a plecat în Slovacia preocupată să marcheze: “Din păcate nu avem timp să avem răbdare”

dukadam zilina

Steaua va juca marți la Zilina prima manșă a turului doi preliminar din UEFA Champions League, contra lui AS Trencin, și a plecat luni spre Slovacia preocupată să marcheze. După ce n-a înscris niciun gol în primele două partide oficiale ale sezonului, Supercupa și prima etapă a Ligii 1, campioana speră să spargă gheața acum. Mai ales că nu mai e timp pentru a aștepta reglarea jocului de atac.

Iancu titular în atac, Tade rezervă, revine Adi Popa. Cum va arăta 11-le lui Rădoi pentru meciul cu Trencin

radoi-3

Steaua l-a achiziţionat azi pe atacantul francez Gregory Tade, golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, când a evoluat pentru CFR Cluj, care a semnat un acord pe trei ani cu gruparea roş-albastră. Francezul va purta numărul 15 la noua sa echipă.

VIDEO ACS Poli - Pandurii 0-1. Mihai Răduț a adus prima victorie a sezonului! Gorjenii sunt pe primul loc

acs pandurii

Etapa inaugurală a ediției 2015/2016 din Liga 1 se încheia ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:00, cu partida dintre ACS Poli Timișoara și Pandurii.

Moraru are două variante de antrenor pentru Rapid. "Cu Andone doar mă sfătuiesc"

moraru rapid

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, a declarat că postul de antrenor principal al formaţiei giuleştene are în momentul de faţă două variante, Petre Grigoraş sau Mihai Ianovschi.

Doar 12 jucători la reunirea Barcelonei. Vedetele revin abia la începutul lunii august

barca-reunire

Luis Enrique a condus luni de dimineață primul antrenament din noul sezon al campioanei continentale, dar a avut la dispoziție doar 13 fotbaliști. Au lipsit cei mai importanți oameni din lotul catalanilor, iar vedetele vor reveni la echipă abia la începutul lunii august.

Mama lui Iker şi-a cerut scuze, după afirmaţiile făcute: "Îi mulţumesc lui Porto că a semnat cu fiul meu"

mama iker

Afectată de plecarea fiului său de la Real Madrid la FC Porto, mama portarului Iker Casillas, a declarat că fiul său merita mai mult decât o "echipă din Segunda B" (echivalentul diviziei a treia). Însă femeia nu a întârziat să-şi ceară scuze pentru afirmaţia sa, în direct la postul de radio Cadena Cope. "Ţin să mulţumesc echipei Porto pentru că a semnat cu fiul meu. Mii de scuze".

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult