Ultimele stiri

Victor Pițurcă și-a reziliat contractul cu Ittihad! Ofertă de ultimă oră pentru fostul selecționer al României

victor piturca

Victor Pițurcă a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului Al Ittihad și și-a reziliat contractul cu gruparea saudită, după mai puțin de un sezon.Pe contul oficial de Twitter al clubului, Al Ittihad îl prezintă pe român drept fostul antrenor al echipei. Pițurcă (59 de ani) a primit din partea președintelui Ibrahem Albalwi un carnet de membru de onoare.

Sevilla i-a găsit înlocuitor lui Bacca. L-a luat pe Immobile, de la Borussia Dortmund

immobile sevilla

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Europa League, Sevilla, s-a despărţit în această vară de golgheterul său, columbianul Carlos Bacca, vândut în Italia, la AC Milan. Andaluzii au găsit însă un înlocuitor pe măsură pentru sud-american. L-au adus de la Borussia Dortmund pe Ciro Immobile.

Bilinski s-a întors acasă. Fostul atacant al lui Dinamo a semnat cu Slask Wroclaw

bilinski slask

Polonezul Kamil Bilinski, care s-a despărţit de Dinamo în această vară, a semnat un contract pe două sezoane cu Slask Wroclaw, echipa din oraşul său natal.

VIDEO Pommer a câștigat la Zandvoort, dar Giovinazzi e din nou lider în F3

formula 3

Markus Pommer a câștigat cea de-a treia cursă de Formula 3 de la Zandvoort și a obținut astfel prima victorie din carieră în Campionatul European. Câștigătorul titlului german din 2014 a condus toată cursa și nu i-a lăsat nicio șansă italianului Antonio Giovinazzi.

VIDEO ASA Târgu Mureş - Dinamo 0-0. A șasea remiză în primele șase meciuri ale noului sezon al Ligii 1

captura meci asa

VIDEO Lacrimile lui Iker Casillas la despărțirea de Real: ”Sper să mă țineți minte ca pe un om bun”

casillas

Fostul căpitan al lui Real Madrid și-a luat la revedere de la fani într-o conferință de presă emoționantă, în care nu și-a putut conteni lacrimile.

Șumi i-a supărat pe scoțieni! "A fost la fel de subtil ca ridicola Casă a Poporului"

sumudica astra-1

John Hughes, tehnicianul scoțienilor de la Inverness reacționează, după ce Marius Șumudică a spus că echipa lui joacă un fotbal mai puțin estetic, cu mingi înalte, aruncate în față.Hughes (50 de ani) antrenează la Caley Thistle din 2013 și de numele lui se leagă și această primă participare în cupele europene în istoria de aproape 21 de ani a clubului. A clasat echipa pe locul al treilea în sezonul trecut, iar acum se pregătește de meciul cu Astra.

VIDEO Steliștii promit o altă față în Europa: ”Cu Trencin va veni și golul. După aceea vom fi mai entuziaști”

steaua promsi

Fără gol marcat în primele două meciuri, Mirel Rădoi promite altă faţă a Stelei, în turul cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League. Prima ocazie este meciul cu Trencin din preliminariile Ligii Campionilor. Prima manşă din turul secund se joacă miercuri, în Slovacia.

VIDEO Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Germaniei! "Dublă" Honda, podium pentru Rossi

moto marc marquez

UPDATE: Spaniolul Marc Marquez a câștigat Marele Premiu al Germaniei la MotoGP.Campionul mondial a obținut, astfel, a doua victorie a sezonului, pe un circuit unde a fost imbatabil încă din 2010. An de an, Marquez a obținut pole position și victorie, indiferent de clasa la care a concurat, acesta fiind al șaselea succes de acest fel la Sachsenring.

El Shaarawy se desparte de Milan. Plecarea "Micului Faraon" declanşează un efect de domino

el shaarawy

AC Milan a decis să accepte oferta celor de la AS Monaco pentru Stephan El Shaarawy, iar plecarea "Micului Faraon" ar putea declanşa un efect de domino în care să fie implicaţi Alessio Romagnoli şi Edin Dzeko.

VIDEO Kyle Busch s-a impus în cursa Nascar din Kentucky

nascar kyle

În a 18-a etapă din actualul sezon Kyle Busch s-a aflat din nou în prim plan. Pilotul Toyota a plecat de pe 9, a condus 163 din cele 267 de tururi programate și a triumfat pentru a doua oară în Nascar la Kentucky, la patru ani de la prima reușită.

VIDEO Show marca Zidane în Dubai! "Zizou" și fiii săi au conlucrat excelent la un gol spectaculos

zidane

Zinedine Zidane și doi dintre cei 4 fii ai săi au făcut spectacol într-un turneu desfășurat în Dubai. Luca (17 ani), singurul din familie care este portar - la Real Madrid Juvenil B - a înscris un gol de toată frumusețea, după o pasă primită de la tatăl său, în urma unei faze lucrate de Enzo (20 de ani), care joacă la Real Madrid C.

VIDEO CSU Craiova - FC Botoşani 0-0. Ocazii mari, o paradă de generic și o ciocnire violentă între olteni

captura meci csu botosani

Victoriile întârzie să apară în noul sezon de Liga 1. Și cel de-al cincilea meci al primei etape, cel dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Ibrahimovic, tot mai aproape de revenirea în Italia: "Cu el, Milan ar fi favorită la titlu"

ibra milan

Posibila revenire a lui Zlatan Ibrahimovic în Italia ţine capul de afiş al perioadei de transferuri din această vară. Suedezul mai are un singur an de contract cu Paris St. Germain şi s-ar putea întoarce în Serie A TIM, acolo unde s-a simţit excelent şi unde a evoluat pentru toate cele trei mari - Juventus, Inter Milano şi AC Milan.

Părinții lui Casillas dau de pământ cu Florentino Perez. ”Din 2010 îl urăște pe Iker. Mai bine mergea la Barça”

mama lu iker

Cei mai aprigi contestatari ai clubului ”blanco” sunt chiar părinții celui care a debutat în urmă cu 18 ani în prima echipă a lui Real. Principalul vizat: Florentino Perez, președintele grupării madrilene.

Real Madrid a primit o ofertă imensă pentru Gareth Bale. Van Gaal vrea un "dream team" la Manchester

bale real madrid

Manchester United continuă asaltul pe piața tranferurilor. După ce l-a luat pe Matteo Darmian și e foarte aproape să-l aducă pe campionul mondial Bastian Schweinsteiger, echipa lui Van Gaal a făcut o ofertă imensă pentru Gareth Bale.

VIDEO Nani a dat gol încă de la debutul pentru Fenerbahce

nani

Luis Nani a debutat cum nu se putea mai bine în tricoul lui Fenerbahce. A marcat primul său gol chiar în săptămâna în care s-a transferat la Istanbul.

VIDEO Gerrard a debutat la LA Galaxy. A jucat o repriză şi a ratat o ocazie mare

gerrard galaxy

Steven Gerrard a debutat la noua sa echipă, Los Angeles Galaxy. Fostul căpitan al lui Liverpool a jucat 45 de minute în meciul pe care echipa californiană l-a câştigat cu 2-1 în faţa mexicanilor de la Club America, în cadrul International Champions Cup, turneul amical transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

Mesajul clubului Real Madrid la plecarea lui San Iker: ”Ne părăsește cel mai bun portar din istorie”

iker pleaca

Iker Casillas a plecat de la Real Madrid după 25 de ani de când a îmbrăcat prima dată tricoul ”blanco”, la vârsta de doar nouă ani. Goalkeeperul spaniol va juca pentru prima dată la o altă echipă, la FC Porto, cu care va continua să încerce să doboare recorduri istorice.

VIDEO Rădoi nu crede că Dinamo se bate la titlu: "Ne luptăm cu CFR, Astra, FC Botoşani şi CSU Craiova"

captura radoi-1

Steaua a început noul sezon cu stângul, fiind învinsă în Supercupa României de ASA Tg. Mureş şi obţinând doar o remiză pe teren propriu cu Petrolul, în prima etapă a Ligii 1. Cu toate acestea, roş-albaştrii rămân printre favoriţii la titlul pe care l-au cucerit de fiecare dată în precedentele trei ediţii de campionat.

VIDEO Gremio - Vasco da Gama 2-0. A şasea victorie în ultimele şapte meciuri

gremio vasco

Gremio continuă să facă victime în Brazilia. Formaţia din Porto Alegre s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu cu Vasco da Gama şi a ajuns la şase victorii în ultimele şapte partide.

Ronaldinho a anunțat de la ce echipă se va retrage! Nu va fi coleg cu Eto'o

ronniesemnat

Deși la un moment dat ajunsese la un acord cu nou-promovata Antalyaspor, Ronaldinho nu își va încheia cariera în Turcia. Starul brazilian de 35 de ani a anunțat pe contul său oficial de Twitter unde va juca din sezonul viitor și, totodată, de unde se va retrage din activitate.

VIDEO Rădoi încă speră ca Tade să ajungă la Steaua: "A fost şi este pe lista noastră"

radoi tade

Steaua nu a reuşit încă să marcheze în două meciuri oficiale în noul sezon, iar problema omului de gol pentru campioana României riscă să devină una cronică. În contextul în care roş-albaştrii au anunţat deja că renunţă la George Ţucudean, transferul unui atacant în perioada următoare devine absolut necesar.

VIDEO Rădoi n-a avut fanii alături la primul său meci acasă. ”Lupii” au dominat sonor Arena Națională

fani petrolul

Suporterii Stelei nu au fost alături de echipă nici la Constanța, la Supercupa României, pierdută de roș-albaștri în fața lui ASA Târgu Mureș, cu 0-1. Acum, la debutul în noua ediție a Ligii 1, suporterii campioanei continuă ”boicotul” la adresa echipei.

VIDEO River Plate - Temperley 1-1. A treia remiză la rând pentru "Milionari"

river plate

Surpriză mare în Argentina, în prima rundă de după Copa America. River Plate, una dintre candidatele la titlu, a remizat pe teren propriu cu nou-promovata Temperley, scor 1-1, iar "Milionarii" ajuns la a patra partidă din acest sezon în care nu reuşesc să câştige pe El Monumental.

VIDEO Hingis şi Mirza s-au impus în proba de dublu de la Wimbledon. Victorie după 17 ani pentru elveţiancă

martina sania

Aflată în prima sa finală la Wimbledon după 17 ani, Martina Hingis a făcut spectacol. Elveţianca a strălucit din nou şi a cucerit titlul în proba de dublu feminin. Alături de Sania Mirza, Hingis a câştigat disputa cu perechea formată din Elena Vesnina şi Ekaterina Makarova.

VIDEO New Dinamo și la polo: “Să creștem tineri, să ajungă la echipa națională”

captura polo matei

Echipa masculină de ștafetă a clubului Dinamo a avut parte de un sportiv surpriză în penultima zi a Campionatelor Internaționale de Natație ale României. Poloistul Alex Matei a încercat să aducă o medalie pentru clubul la care activează și s-a declarat mulțumit de timpul scos în cei 100 de metri de bazin parcurși.

VIDEO EXCLUSIV Tecău, după primul succes într-un Grand Slam: "Am ştiut de la primul meci că vom câştiga"

rojer si tecau

Horia Tecău a reuşit, alături de Jean-Julien Rojer, cea mai mare performanţă a carierei: a triumfat într-un turneu de Grand Slam, după ce s-a impus în finala de la Wimbledon în faţa perechii Jamie Murray/John Peers, cu 7-6, 6-4, 6-4.

VIDEO Marco Wittmann, prima victorie din sezonul 2015 în campionatul DTM

dtm

Marco Wittmann a câștigat prima cursa DTM de la Zandvoort și le-a adus celor de la BMW prima victorie din sezonul 2015. După primele două etape, adevarat coșmar pentru BMW, raza de speranță a apărut pe Norisring, când canadianul Bruno Spengler a urcat pe podium.

VIDEO EXCLUSIV Tecău a sărbătorit cu șampanie succesul de la Londra

captura tecau sampanie

Horia Tecău a cucerit sâmbătă titlul în proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Alături de Jean-Julien Roger, românul i-a învins în finală pe Jamie Murray (Marea Britanie) / John Peers (Australia), scor 7-6, 6-4, 6-4. Apoi a sărbătorit cu șampanie, pe aleile de la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • 20:30 LIVE Cupa Romaniei
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 LIVE Cupa Romaniei
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult