Ultimele stiri

VIDEO Cristiano Ronaldo a fost aproape de o accidentare la primul antrenament cu Benitez. Pepe nu l-a iertat

ronaldo antrenament1

Cristiano Ronaldo s-a alăturat lotului deplasat de Real Madrid în Australia pentru al doilea stagiu de pregătire al verii și "a intrat direct în pâine". După ce și-a revăzut toți colegii și s-a salutat cu noul tehnician al madrilenilor, golgheterul lusitan a participat alături de coechipieri la ședința de pregătire condusă de Benitez.

FOTO Iker Casillas, prima poză în tricoul lui FC Porto

casillas sosire porto

Fostul căpitan și jucător emblematic al celor de la Real Madrid, Iker Casillas (34 de ani), a ajuns la Porto, dar nu va zăbovi mult timp în al doilea oraș ca mărime din Portugalia.

Gigi Becali anunţă şi alte transferuri: "Poate înainte de play-off, poate după play-off" 

stelisti

Atacantul francez Gregory Tade a completat lista de achiziţii a Stelei din această vară. Pe lângă vârful sosit de la CFR, campioana i-a mai adus în această perioadă de mercato pe Alcenat, Muniru, Tahar, Hamroun, Mihalcea şi Tudorie.

Lewandowski, următoarea ţintă a lui United. Suma fabuloasă pe care trebuie să o plătească englezii

lewandowski

Manchester United are nevoie de întăriri în ofensivă după plecarile lui Van Persie și Falcao și principala țintă a lui Van Gaal este uruguayanul Edinson Cavani. Presa din Anglia a venit însă în ultimele ore cu o altă variantă: Robert Lewandowski.

S-a stabilit țintarul primei etape din campionatul Spaniei. Barcelona și Real vor juca în deplasare

messi spania

Adunarea Generală a Federației Regale Spaniole de Fotbal a stabilit calendarul competițional al noului sezon din La Liga, ediția 2015-2016.

VIDEO Etapă istorică la debutul noii ediții din Liga 1: 6 egaluri în 7 meciuri. Ce spun protagoniștii

captura concluzii etapa

Prima etapă a noii ediții de Liga 1 va rămâne în istorie drept cea mai echilibrată rundă de debut din toate cele 98 de sezoane. Nu mai puțin de 28 jucători, dintre care 8 români, au debutat în etapa inaugurală.

VIDEO Steaua n-a marcat niciun gol în noul sezon. Adi Popa: ”Se simte lipsa unor jucători care au plecat!”

adi popa petrolul

În așteptarea primului duel european, contra slovacilor de la AS Trencin, jucătorii roș-albaștrilor au vorbit despre lipsa de eficiență din primele două meciuri oficiale ale sezonului.

Steliştii, încrezători înaintea meciului tur cu Trencin: "Nu ne e frică! Suntem obişnuiţi cu Ajax, cu Chelsea"

steaua-3

Steliştii aşteaptă ca ultimele achiziţii să confirme chiar de la meciul tur cu Trencin, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Gregory Tade şi Jugurtha Hamroun ar putea debuta chiar în mecuil din Slovacia.

Dinamo pune joi în vânzare biletele pentru meciul cu CSU Craiova. 10 lei e cel mai ieftin

bilete dinamo

Dinamo va pune în vânzare, începând de joi, biletele pentru partida pe care o va disputa pe teren propriu cu CSU Craiova, în cadrul etapei a II-a a Ligii 1, cel mai ieftin tichet, la peluze, fiind de 10 lei, informează site-ul oficial al clubului bucureştean.

Arsenal îl vrea pe Benzema şi ţinteşte un transfer similiar cu cel al lui Ozil, din 2013

benzema-1

Oficialii celor de la Real Madrid nu doresc să se despartă și de Karim Benzema (27 de ani) în această vară, dar cei de la Arsenal sunt gata să facă o ofertă concretă în cazul în care atacantul francez nu va fi dorit de Rafa Benitez.

Ce mesaj i-a transmis Cristiano Ronaldo lui Casillas după transferul la Porto

ronaldo cassillas

Iker Casillas s-a despărțit de Real Madrid pentru a merge la FC Porto și imediat rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje de susținere ale foștilor coechipieri sau adversari pentru portarul iberic.

EXCLUSIV Astra transferă un marcator pur-sânge, care a fost şi pe lista Stelei, pentru a se lupta la titlu

krsta

Astra are un singur atacant de careu în lot, pe Denis Alibec. Dar acesta este accidentat încă din pregătiri, astfel că problema vârfului îi dă cele mai mari bătai de cap lui Marius Şumudică. În plus, sunt şanse foarte mari ca Alibec să fie vândut Stelei, alături de De Amorim, pentru 1,5 milioane de euro, dacă Becali va accepta să plătească şi taxele către stat.

Francezii scriu că Di Maria s-a înțeles cu PSG. Suma de transfer și durata contractului

di maria1

Cumpărat de Manchester United în schimbul a 75 de milioane de euro în vara lui 2014 de la Real Madrid, Angel di Maria își poate încheia aventura pe Old Trafford după numai un an. Presa din Franța anunță că argentinianul a ajuns la un acord cu PSG.

Vlad Chiricheș lasă Premier League pentru campionatul Turciei. Tottenham a ajuns la o înțelegere cu Galata!

vlad chiriches

Presa engleză, mai exact standard.co.uk, anunță că oficialii celor de la Tottenham au ajuns, până la urmă, la un numitor comun cu omologii de la Galatasaray în privința transferului internaționalului român Vlad Chiricheș (25 de ani).

Motta vrea să revină la Inter. "Ar fi o adevărată provocare"

thiago motta1

Thiago Motta a ajuns la 32 de ani și e gata pentru o nouă provocare în carieră. Chiar dacă mai are contract cu PSG până în 2016, mijlocașul italian de origine braziliană a recunoscut că își dorește să plece de la campioana Franței pentru a reveni în Italia.

VIDEO Ajuns la spital după atacul lui Cânu, Roman vrea neapărat să joace cu Steaua

captura accidentare roman

Atacul criminal produs de Gabriel Cânu asupra lui Mihai Roman s-a lăsat cu un cartonaş roşu pentru jucătorul timişorenilor, dar şi cu o mare sperietură pentru atacantul gorjean şi coechipierii lui. Spre norocul fotbalistului de 23 de ani, medicii timişoreni l-au asigurat că va putea fi pe teren la jocul cu Steaua, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1.

Alcenat, fundașul dreapta din Liga 1 cu cel mai bun indice InStat. Steliștii domină topul

alcenat petrolul

Jean Sony Alcenat a fost desemnat conform statisticilor firmei de monitorizare InStat drept cel mai bun fundaș dreapta al sezonului trecut din Liga 1, anunță site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Apărătorul care a îmbrăcat tricoul Petrolului timp de 2930 de minute în stagiunea precedentă a avut un indice de 226.

VIDEO 40.000 de fani l-au întâmpinat pe Tevez la revenirea pe La Bombonera

tevez

Suporterii argentinieni ai echipei Boca Juniors l-au primit ca pe un erou pe Carlos Tevez, revenit la clubul său de suflet după 11 ani de "exil" în Europa, la Manchester City, Manchester United şi Juventus Torino, informează AFP.

VIDEO Dinamo Kiev - Șahtior 0-2. Goluri decisive în prelungiri! Srna și rezerva Bernard au rezolvat meciul

poza Supercupa Sahtior

Şahtior Donetsk caută revanşa în faţa rivalei Dinamo Kiev ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în primul meci oficial al sezonului din fotbalul ucrainean.

Rusia a renunţat la serviciile lui Fabio Capello

capello

Federaţia rusă de fotbal (RFU) a anunţat că i-a reziliat contractul selecţionerului italian Fabio Capello, care ar fi trebuit să conducă naţionala Rusiei până la CM 2018.

Încă o echipă din Franța pe urmele lui George Pușcaș, dar Mancini preferă să-l împrumute în Italia

puscas

George Pușcaș e considerat unul dintre cei mai buni tineri atacanți din Italia însă jucătorul român de 19 ani are șanse mici să prindă primul 11 al lui Inter așa că Mancini a decis că e mai bine să-l împrumute.

Coşmarul lui Lucian Bute, Carl Froch şi-a anunţat retragerea. Cu ce se va ocupa fostul campion mondial

carl froch bun

Carl Froch a luat cea mai grea decizie şi a hotărât să se retragă din activitate, după 13 ani în boxul profesionist.

Programul și televizările etapei a 3-a a Ligii 1. Steaua și Dinamo joacă în aceeași zi

cameramani

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au stabilit programul etapei a treia a Ligii 1, care se va desfășura în perioada 24-27 iulie.

Becali e ferm: "Mirel pleacă de la Steaua când vrea el. Nici dacă se cutremură pământul nu-l dau afară"

mirel radoi-2

Steaua nu a avut un start bun de sezon sub comanda noului antrenor, Mirel Rădoi. Campioana României a pierdut Supercupa în faţa celor de la ASA Târgu Mureş (0-1) şi a remizat în prima etapă din Liga 1 (0-0), pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti.

Real Madrid nu vrea să renunțe la Ramos. Fundașul a fost declarat netransferabil

sergio ramos-1

Conflictul dintre Sergio Ramos și Real Madrid este departe de a fi încheiat, susține presa din Spania. Dorit insistent de Manchester United, fundașul spaniol își dorește să plece de pe Bernabeu, dar a fost declarat netransferabil de clubul madrilen, scrie ziarul de casă al "galacticilor".

Liber de contract după despărțirea de Rapid, Săpunaru are șansa unei prime experiențe în Italia

sapunaru

Cristi Săpunaru (31 de ani) și-a încheiat conturile cu Rapid, dar încă nu a stabilit la ce echipă va evolua de acum înainte. Fostul căpitan al giuleștenilor nu duce însă lipsă de oferte, unele demne de luat în seamă chiar din străinătate.

Schweinsteiger îi asigură pe fani că nu are probleme medicale: "Mă simt excelent"

Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger a plecat de la Bayern după 13 ani petrecuți în tricoul formației din Munchen și în următoarele 3 sezoane va evolua pentru Manchester United.

VIDEO Casillas, aclamat de fani la sosirea în Portugalia. Semnificația numărului pe care-l va purta pe tricou

casillas porto

Iker Casillas (34 de ani), portarul reprezentativei de fotbal a Spaniei, a fost aclamat de aproximativ 200 de suporteri ai noii sale echipe, FC Porto, luni seara, la sosirea în Portugalia, după despărţirea în lacrimi de Real Madrid.

VIDEO Marius Copil şi Adrian Ungur s-au antrenat la Mamaia, înaintea meciului cu Slovacia, din Cupa Davis

captura copil tenis

Marius Copil şi Adrian Ungur s-au antrenat la Mamaia. Lor li se vor alătura marţi Horia Tecău şi Florin Mergea. Echipa de Cupa Davis a României va înfrunta, la sfârşitul acestei săptămâni, Slovacia, în turul doi a Grupei I, zona Euro-Africană.

Alcenat ratează și returul cu Trencin din preliminariile UCL

haiti gold cup

Steaua va trebui să se descurce în dubla cu Trencin fără Jean Sony Alcenat. Fundașul adus în această vară de la Petrolul își va prelungi șederea la Gold Cup, acolo unde naționala statului Haiti a reușit calificarea în sferturile de finală.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult