Ultimele stiri

Vătăjelu: "E un avantaj pentru noi că întâlnim Dinamo în etapa a doua"

vatajelu

Fundaşul Bogdan Vătăjelu a declarat că este un avantaj pentru echipa sa, CSU Craiova, să o întâlnească pe Dinamo în etapa a doua a Ligii 1, deoarece formaţia "alb-roşie" nu a avut timp de omogenizare, informează site-ul oficial al grupării oltene.

VIDEO "Mai bine pierdem cu 2-1, decât să facem 0-0." Ce le-a spus Rădoi steliştilor în pauza meciului cu Trencin

captura radoi-2

Steaua este ca şi calificată în turul III preliminar din UEFA Champions League, după victoria obţinută în deplasare, cu Trencin (2-0).

Steaua îşi poate face planuri pentru turul 3 preliminar al UCL. Posibilii adversari ai roş-albaştrilor

steaua trencin-1

Steaua a câştigat cu 2-0 în faţa lui Trencin, în Slovacia, şi a rezolvat în mare măsură ecuaţia calificării în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. În aceste condiţii, oficialii, antrenorii şi jucătorii roş-albaştrilor se pot gândi deja la următorul adversar, al cărui nume îl vor afla vineri, atunci când va avea loc tragerea la sorţi.

VIDEO Halep, în tribune la BRD Bucharest Open: "Sper să câştige o româncă"

captura halep tribuna bucharest open

Simona Halep nu a luat startul în ediţia din acest an de la BRD Bucharest Open, dar are aşteptări mari de la jucătoarele din România. Câştigătoarea din 2014 a fost prezentă la meciul dintre Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

VIDEO Hamroun a avut un debut de vis la Steaua: "E una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea"

captura hamroun

Steaua a debutat cu dreptul în noul sezon european, reuşind să câştige cu 2-0 în deplasare prima manşă a duelului cu slovacii de la Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Andreea Mitu, în optimi la BRD Bucharest Open: "Antrenorul meu a contribuit foarte mult la victorie"

andreea mitu-1

Andreea Mitu a declarat că discuţia cu antrenorul său, Adrian Marcu, a fost decisivă pentru victoria din meciul cu Annika Beck, marţi seara, în runda inaugurală a turneului BRD Bucharest Open (WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitală.

Analiză post cu post: prima victorie în mandatul lui Mirel Rădoi. Multe plusuri pentru campioana României

Trencin Steaua 2

Trencin - Steaua 0-2. Al treilea meci oficial al Stelei sub comanda lui Mirel Rădoi a fost și cel mai reușit dintre eșe pentru campioana României din ultimii 3 ani. După două meciuri fără gol marcat - 0-1 cu ASA Tg. Mureș în Supercupa României și 0-0 cu Petrolul în prima etapă din Liga 1 - roș-albaștrii au afișat un joc mai solid și mai fluent, mai ales în repriza secundă a meciului cu Trencin, din manșa întâi a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

VIDEO Tatăl e rapidist, fiul e dinamovist. Cătălin Țîră: "Dinamo e clubul de suflet, sunt pregătit să joc acolo"

capt Tira

Atacanţii sunt la mare căutare în Liga 1. Dinamo, Steaua, Astra, ASA Târgu Mureș, Poli Timişoara şi FC Botoşani aşteaptă în continuare întăriri până la finalul perioadei de transferuri.

Cruyff, uimit de suma care se cere pentru Pogba: "Cifrele vehiculate sunt absurde!"

Pogba

Paul Pogba este în acest moment principala țintă pe piața transferurilor pentru cluburile de top din Europa, iar Juventus încearcă să facă o afacere cât mai bună prin vânzarea mijlocașului francez.

Rădoi a adus liniștea Stelei cu o schimbare bună: "Am vrut să dau consistenţă jocului"

radoi stanciu steaua

Steaua s-a impus cu 2-0 pe terenul campioanei Slovaciei, AS Trencin, iar problema calificării în turul 3 preliminar UEFA Champions League este ca și rezolvată.Victoria din deplasare a venit pe fondul unei dominări aproximative a gazdelor, care au avut câteva ocazii bune de gol înainte de execuția sclipitoare a lui Nicușor Stanciu, cel care a deschis scorul în minutul 63. Apoi, în minutul 70, din pasa lui Adi Popa, nou-achiziționatul Jugurtha Hamroun (rezervă la startul meciului) a închis tabela.

VIDEO Adversar italian pentru Lucian Bute! Românul revine în ring după un an și jumătate

lucian bute revenire

Lucian Bute revine în ring, la un an şi jumătate după înfrângerea cu Jean Pascal. Se va lupta cu campionul european Andrea Di Luisa, din Italia. Pugilistul român va urca în ring, la gala din 15 august, cu Andrea Di Luisa. Italianul de 33 de ani este campion european en-titre la categoria supermijlocie.

VIDEO Junior Moraes a fost titular la Dinamo Kiev, dar putea fi eliminat în minutul 35

fault Moraes

Șahtior Donețk a câștigat pentru a 7-a oară în istorie Supercupa Ucrainei, după ce a învins-o cu 2-0 pe marea rivală Dinamo Kiev, pe terenul lui Dnepr Dnepropetrovsk.

VIDEO Andreea Mitu s-a calificat dramatic în optimile BRD Bucharest Open, după ce a cedat cu 1-6 în setul 1

Mitu captura

Andreea Mitu s-a calificat, marţi seara, în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitală, cu premii totale de 226.750 de dolari, după ce a dispus de germanca Annika Beck, a opta favorită, cu 1-6, 6-3, 6-3.

VIDEO Dybala a pășit prima dată pe Juventus Stadium ca jucător al campioanei Italiei. A primit un număr legendar

dybala

Argentinianul Paolo Dybala a fost prezentat oficial la Juventus Torino, care îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Carlos Tevez, plecat la Boca Juniors, echipa sa de suflet. Atacantul pentru care campioana Italiei din ultimii 4 ani a plătit 32 de milioane de euro a spus că nu a stat deloc pe gânduri, atunci când a primit oferta de la Juventus, fiindcă este un tip căruia îi place să câștige, iar clubul torinez este perfect pentru mentalitatea sa.

Pleacă și Alexandru Mitriță? Italienii scriu că jucătorul lui Gică Hagi ajunge în Serie B

Mitrita

După Cristi Manea, cumpărat de Chelsea și împrumutat apoi în prima ligă din Belgia, Viitorul lui Gică Hagi este pe cale să mai dea o lovitură importantă.

Toate rezultatele și marcatorii din turul 2 preliminar din UEFA Champions League

Ludogorets Milsami Orhei

Marți și miercuri se desfășoară meciurile din manșa întâi a turului 2 preliminar din Champions League, fază în care intră în competiție și campioana României, Steaua București.Digi Sport vă ține la curent cu rezultatele tuturor celor 17 meciuri disputate în această fază în această săptămână.

OFICIAL Marius Constantin a fost împrumutat la Jiangsu Sainty. Când va reveni fundaşul la Tg. Mureş

marius constantin transfer

Plecarea lui Marius Constantin (30 de ani) de la ASA Târgu Mureș a luat prin surprindere lumea fotbalului românesc, dar apărătorul brașovean avea viitorul pregătit. Acesta va semna pe două sezoane cu Jiangtsu Sainty, echipa preluată de curând de Dan Petrescu!

VIDEO Liverpool a marcat goluri frumoase în Bangkok: 4-0 cu Thai All Stars

liverpool gol origi

Liverpool s-a impus cu uşurinţă (4-0) în faţa Thai All Stars, o selecţionată a primei divizii de fotbal thailandeze, marţi, într-un meci amical disputat la Bangkok pe o ploaie torenţială, în fața a 50.000 de spectatori.

VIDEO Probleme pentru Monica Niculescu: "Sper să mă recuperez". Ana Bogdan țintește topul 100 WTA!

monica niculescu brd bucharest open

Monica Niculescu, a treia favorită a turneului BRD Bucharest Open (WTA), este prima jucătoare din România calificată în optimile de finală ale competiției din Capitală.Jucătoarea de pe locul 41 WTA a trecut, marți, în 3 seturi de Ana Bogdan (locul 204 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-2. Niculescu venea ce a jucat finală la Nottingham şi optimi de finală la Wimbledon, ambele pe iarbă și a acuzat trecerea rapidă pe suprafața de zgură.

Alexandra Dulgheru şi Sorana Cîrstea joacă AZI la BRD Bucharest Open, LIVE la Digi Sport 2. Transmisiunile zilei

alexandra dulgheru-1

Meciurile pe care româncele Alexandra Dulgheru şi Sorana Cîrstea trebuiau să le joace, marţi, în runda inaugurală a turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), la Arenele BNR din Capitală, au fost reprogramate pentru miercuri din cauza vremii, au anunţat organizatorii.

Manchester United are un înlocuitor lui De Gea, dar ținta englezilor s-a accidentat

Lloris United

David De Gea este tot mai aproape de un transfer la Real Madrid, după ce spaniolii s-au despărțit recent de Iker Casillas. Manchester United vrea să-și asigure poarta și a găsit varianta ideală.

VIDEO E posibil ca golul sezonului din Germania să se fi înscris într-un meci amical!

ndjeng bolton

Mijlocașul Marcel Ndjeng (33 de ani) este omul momentului în fotbalul german, după ce fotbalistul de la Paderborn a marcat un gol extraordinar într-un amical cu Bolton Wandarers (4-1).

Pavel prefațează duelul cu Slovacia din Cupa Davis: "Ei stau mai bine la simplu"

andrei pavel slovacia cupa davis

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a declarat, marţi, în staţiunea Mamaia, că speră în victoria în confruntarea cu echipa Slovaciei şi în calificarea în barajul pentru Grupa Mondială.

VIDEO Săpunaru nu va mai juca în Liga 1, chiar dacă a fost ofertat de Astra: "Ne terorizează Dani Coman!"

sapunaru rapid asa targu mures

Cristi Săpunaru nu va mai continua în tricoul Rapidului, iar la 31 de ani are șansa să joace iar în străinătate, după experiențele de la Porto, Zaragoza și Elche.

VIDEO Situația lui Torje s-a complicat. Konyaspor nu are suficienți bani să-l transfere

torje sut konyaspor

Mijlocașul român Gabriel Torje (25 de ani) nu știe încă pentru ce echipă va evolua din sezonul viitor. Deși se credea că fostul dinamovist va rămâne la Konyaspor încă un sezon, se pare că turcii nu au suficienți bani pentru a-l transfera.

Tiberiu Dolniceanu a câștigat a treia medalie de bronz la Mondialele de scrimă!

tiberiu dolniceanu

UPDATE: Sabrerul român Tiberiu Dolniceanu a fost învins marţi de americanul Daryl Homer, cu 15-14, în semifinalele probei individuale masculine de sabie la Campionatul Mondial de Scrimă 2015 din Rusia, şi a rămas cu medalia de bronz, prima obținută de România la această ediție.

VIDEO Monica Niculescu, în optimi la BRD Bucharest Open. Ana Bogdan reușise o revenire senzațională!

Niculescu-2

Monica Niculescu s-a calificat, marţi, în optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitală, cu premii totale de 226.750 dolari, după un meci maraton cu Ana Bogdan, de care a dispus în runda inaugurală cu 6-2, 5-7, 6-2.

Transferul anului în handbal: Karabatic a semnat cu PSG!

Karabatic

Paris Saint-Germain a oficializat, marţi, transferul internaţionalului francez Nikola Karabatic, care a semnat un contract pe patru ani.

VIDEO Petre Grigoraș a ieșit de la discuțiile cu Moraru. "Rapid va avea cu siguranță antrenor până duminică"

Moraru Grigoras

Petre Grigoraș a mers, marți, la baza de pregătire a Rapidului, împreună cu acționarul majoritar Valerii Moraru, la prima parte a reunirii lotului giuleștean.La Pro Rapid, pe lângă Nicolae Vasile, Andrei Cerlincă și Daniel Pancu - jucători mai vechi, care au jucat inclusiv în sezonul trecut - s-au aflat și alți aproximativ 20 de jucători tineri, majoritatea necunoscuți și toți aduși în această vară, pentru sezonul de Liga a 2-a.

Un jucător al Stelei nu a putut intra în Slovacia. Cum s-au descurcat roș-albaștrii

Vlad Mihalcea

Marți seara, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, Steaua joacă în deplasare cu Trencin, în prima manșă a turului 2 preliminar al UEFA Champions League.

  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:50 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult