Ultimele stiri

Mesajul clubului Real Madrid la plecarea lui San Iker: ”Ne părăsește cel mai bun portar din istorie”

iker pleaca

Iker Casillas a plecat de la Real Madrid după 25 de ani de când a îmbrăcat prima dată tricoul ”blanco”, la vârsta de doar nouă ani. Goalkeeperul spaniol va juca pentru prima dată la o altă echipă, la FC Porto, cu care va continua să încerce să doboare recorduri istorice.

VIDEO Rădoi nu crede că Dinamo se bate la titlu: "Ne luptăm cu CFR, Astra, FC Botoşani şi CSU Craiova"

captura radoi-1

Steaua a început noul sezon cu stângul, fiind învinsă în Supercupa României de ASA Tg. Mureş şi obţinând doar o remiză pe teren propriu cu Petrolul, în prima etapă a Ligii 1. Cu toate acestea, roş-albaştrii rămân printre favoriţii la titlul pe care l-au cucerit de fiecare dată în precedentele trei ediţii de campionat.

VIDEO Gremio - Vasco da Gama 2-0. A şasea victorie în ultimele şapte meciuri

gremio vasco

Gremio continuă să facă victime în Brazilia. Formaţia din Porto Alegre s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu cu Vasco da Gama şi a ajuns la şase victorii în ultimele şapte partide.

Ronaldinho a anunțat de la ce echipă se va retrage! Nu va fi coleg cu Eto'o

ronniesemnat

Deși la un moment dat ajunsese la un acord cu nou-promovata Antalyaspor, Ronaldinho nu își va încheia cariera în Turcia. Starul brazilian de 35 de ani a anunțat pe contul său oficial de Twitter unde va juca din sezonul viitor și, totodată, de unde se va retrage din activitate.

VIDEO Rădoi încă speră ca Tade să ajungă la Steaua: "A fost şi este pe lista noastră"

radoi tade

Steaua nu a reuşit încă să marcheze în două meciuri oficiale în noul sezon, iar problema omului de gol pentru campioana României riscă să devină una cronică. În contextul în care roş-albaştrii au anunţat deja că renunţă la George Ţucudean, transferul unui atacant în perioada următoare devine absolut necesar.

VIDEO Rădoi n-a avut fanii alături la primul său meci acasă. ”Lupii” au dominat sonor Arena Națională

fani petrolul

Suporterii Stelei nu au fost alături de echipă nici la Constanța, la Supercupa României, pierdută de roș-albaștri în fața lui ASA Târgu Mureș, cu 0-1. Acum, la debutul în noua ediție a Ligii 1, suporterii campioanei continuă ”boicotul” la adresa echipei.

VIDEO River Plate - Temperley 1-1. A treia remiză la rând pentru "Milionari"

river plate

Surpriză mare în Argentina, în prima rundă de după Copa America. River Plate, una dintre candidatele la titlu, a remizat pe teren propriu cu nou-promovata Temperley, scor 1-1, iar "Milionarii" ajuns la a patra partidă din acest sezon în care nu reuşesc să câştige pe El Monumental.

VIDEO Hingis şi Mirza s-au impus în proba de dublu de la Wimbledon. Victorie după 17 ani pentru elveţiancă

martina sania

Aflată în prima sa finală la Wimbledon după 17 ani, Martina Hingis a făcut spectacol. Elveţianca a strălucit din nou şi a cucerit titlul în proba de dublu feminin. Alături de Sania Mirza, Hingis a câştigat disputa cu perechea formată din Elena Vesnina şi Ekaterina Makarova.

VIDEO New Dinamo și la polo: “Să creștem tineri, să ajungă la echipa națională”

captura polo matei

Echipa masculină de ștafetă a clubului Dinamo a avut parte de un sportiv surpriză în penultima zi a Campionatelor Internaționale de Natație ale României. Poloistul Alex Matei a încercat să aducă o medalie pentru clubul la care activează și s-a declarat mulțumit de timpul scos în cei 100 de metri de bazin parcurși.

VIDEO EXCLUSIV Tecău, după primul succes într-un Grand Slam: "Am ştiut de la primul meci că vom câştiga"

rojer si tecau

Horia Tecău a reuşit, alături de Jean-Julien Rojer, cea mai mare performanţă a carierei: a triumfat într-un turneu de Grand Slam, după ce s-a impus în finala de la Wimbledon în faţa perechii Jamie Murray/John Peers, cu 7-6, 6-4, 6-4.

VIDEO Marco Wittmann, prima victorie din sezonul 2015 în campionatul DTM

dtm

Marco Wittmann a câștigat prima cursa DTM de la Zandvoort și le-a adus celor de la BMW prima victorie din sezonul 2015. După primele două etape, adevarat coșmar pentru BMW, raza de speranță a apărut pe Norisring, când canadianul Bruno Spengler a urcat pe podium.

VIDEO EXCLUSIV Tecău a sărbătorit cu șampanie succesul de la Londra

captura tecau sampanie

Horia Tecău a cucerit sâmbătă titlul în proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Alături de Jean-Julien Roger, românul i-a învins în finală pe Jamie Murray (Marea Britanie) / John Peers (Australia), scor 7-6, 6-4, 6-4. Apoi a sărbătorit cu șampanie, pe aleile de la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

VIDEO Performanţa lui Horia Tecău a fost salutată de sportivii români! Mesaje de felicitare de la Hagi și Halep

tecau bucurie

Performanţa lui Horia Tecău nu a fost trecută cu vederea de lumea sportului din România. Cel mai bun jucător de fotbal din istoria ţării noastre, Gică Hagi, l-a felicitat pentru trofeul câştigat la Wimbledon.

VIDEO Penultima zi de la Internaționalele de Natație a adus noi medalii românilor

captura natatie sambata

Sportivii romani au cucerit medalii și în penultima zi a Campionatelor Internaționale de Natație găzduite de bazinul acoperit Dinamo. În prima probă a zilei, cea de 1500 de metri liber, Bogdan Scarlat s-a clasat pe locul secund, după francezul Benoit Debast. Cei doi sunt colegi în Franța, unde românul se pregătește de 8 luni încoace.

VIDEO Steliștii, fără gol în mandatul lui Rădoi: "Nu mai pot reproșa nimic, sperăm să marcăm cu Trencin"

radoi steaua - petrolul 0-0

VIDEO Steaua - Petrolul 0-0. Steaua a bifat al doilea meci consecutiv fără victorie și fără gol marcat, dar antrenorul Mirel Rădoi nu disperă, după "seceta" din primele sale jocuri oficiale din postura de tehnician.

VIDEO Campioana va transfera un atacant: "E o poziţie liberă pe lista UEFA"

iancu petrolul

Steaua a anunţat că se va despărţi de George Ţucudean săptămâna viitoare, dar oficialii bucureşteni nu se tem de dubla cu Trencin din turul al doilea al premilinariilor UEFA Champions League.

VIDEO Steliştii au confirmat că George Ţucudean va pleca din lotul campioanei: "Nu ne mai bazăm pe el"

george tucudean

George Ţucudean nu l-a convins pe Mirel Rădoi şi va pleca de la Steaua în acest start de sezon. Atacantul de 24 de ani nu a fost înclus în lotul pentru meciul cu slovacii de la Trencin, din turul al doilea preliminar al UEFA Champions League.

VIDEO Petrolul își recuperează golgheterul din sezonul trecut: “În două săptămâni e în echipă”

tamuz-revine

VIDEO Steaua – Petrolul 0-0. Campioana a remizat în primul meci al sezonului în Liga 1, prima partidă fără goluri dintre primele patru ale primei etape, în care ocaziile mai mari le-au avut oaspeții. Prahovenii au resimțit lipsa unui atacant de valoare, dar își vor recupera golgheterul din sezonul trecut. În două săptămâni acesta va reveni în echipă.

Două lovituri într-o zi pentru Man. United! Schweinsteiger face vizita medicală în Anglia

schweinsteiger-1

Bastian Schweinsteiger este cu un pas și jumătate la Manchester United. Britanicii au ajuns la un acord cu Bayern Munchen și fotbalistul va face vizita medicală în Anglia.

OFICIAL Darmian este noul jucător al lui Manchester Utd. "Abia aștept să lucrez cu el" 

darmian van gaal

Manchester United a anunțat că s-a înțeles cu italianul Matteo Darmian, care a semnat pe 4 ani cu gruparea de pe Old Trafford.17,7 milioane de euro au plătit "diavolii" în schimbul fundașului dreapta de la Torino.

VIDEO La revenirea în Liga 1 după 7 ani, Adrian Ropotan a fost aproape să-l accidenteze grav pe Guilherme!

intrare ropotan

Doar 27 de minute i-au trebuit lui Adrian Ropotan pentru a-și trece în cont primul cartonaș galben de la revenirea în Liga 1, la 8 ani de când a plecat de la Dinamo.Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a început ca titular pentru Petrolul la meciul de sâmbătă, din prima etapă a noului sezon competițional.

Victoria de la Wimbledon i-a adus lui Horia Tecău și locul 1 în lume la dublu, în 2015

rojer tecau

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au primit încă o veste extraordinară, după ce au câştigat în premieră proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, turneu transmis ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport, în perioada 29 iunie - 12 iulie.

VIDEO Situația "perlei" de la Viitorul: "Ianis Hagi e enervant de tânăr, dar a meritat să fie titular"

captura interviu hagi

VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj 2-2. FC Viitorul a revenit de la 0-2 în meciul cu CFR, sâmbătă, în prima etapă și a obținut un punct în fața echipei de pe locul 3 în stagiunea trecută. Antrenorul Gheorghe Hagi s-a arătat mulțumit la finalul primului joc disputat pe stadionul de la Ovidiu, mai ales ținând cont de evoluția scorului și mizează pe o creștere de formă în perioada următoare.

VIDEO Fernando Varela a greșit flagrant, dar Steaua a avut noroc la cea mai mare ocazie a Petrolului

captura greseala varela

VIDEO Steaua – Petrolul. Mirel Rădoi a debutat pe banca Stelei în Liga 1 pe Arena Națională și a trecut prin emoții mari în minutul 30 al disputei cu Petrolul. Varela a greșit flagrant, dar Steaua a avut noroc la cea mai mare ocazie a oaspeților.

VIDEO Sergiu Buș a marcat la primul amical al verii jucat de Sheffield Wednesday

bus-gol

Sergiu Buș are un început de presezon excelent și atacantul român a reușit să înscrie la primul amical al verii jucat de Sheffield Wednesday. A jucat doar o repriză și a înscris la puține minute după ce a intrat pe teren.

VIDEO Un stelist îl cheamă insistent pe Tade: "Se poate să ajung acolo"

captura interviu tade

VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj 2-2. Gregory Tade a debutat cu gol în prima etapă a noului sezon. Golgheterul sezonului trecut (18 goluri) punctat după doar 11 minute în fața Viitorului, dar nu este sigur că va rămâne și în continuare la CFR.

Cristi Manea nu a jucat cu CFR, pentru că va evolua la o formație din Belgia

cristi manea vitesse

VIDEO Viitorul – CFR 2-2. Viitorul a jucat sâmbătă seara primul meci pe noua arenă din Ovidiu, de la baza de pregătire a Academiei Hagi, dar nu l-a avut pe teren pe Cristi Manea, cel mai tânăr internațional român din istorie. Jucătorul în vârstă de 17 ani a fost în tribună, pentru că va evolua în acest sezon la o echipă din străinătate.

Încălzire pentru BRD Bucharest Open! Alexandra Dulgheru s-a calificat în finala de la Contrexeville

dulgheru-1

Alexandra Dulgheru, principala favorită, s-a calificat în finala turneului ITF de la Contrexeville (Franţa), sâmbătă, după ce a învins-o în semifinale pe Teliana Pereira (Brazilia), cap de serie numărul 5, cu un sec 6-0, 6-3. Pereira (26 ani) ocupă locul 77 în ierarhia mondială.

Bianca Răzor, titlul european de tineret, în proba de 400 m

razor bianca

Atleta româncă Bianca Răzor a cucerit titlul european şi medalia de aur la Campionatele europene pentru tineret de la Tallinn (Estonia) la 400 m, realizând, cu timpul de 51'31/100, un nou record al campionatelor continentale.

Prețul lui Neymar poate urca la 220 de milioane €!

neymar-1

Campania electorală pentru președinția Barcelonei este în toi, iar candidații nu se menajează deloc, în această perioadă.Joan Oliver este mâna dreaptă a lui Joan Laporta, care intenționează să îl instaleze în funcția de director general, dacă va câștiga alegerile și va reveni la președinția clubului.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult