Ultimele stiri

OFICIAL: Jorge Jesus a părăsit-o pe Benfica și a semnat cu Sporting Lisabona

jorge jesus1

Sporting Lisabona a reușit lovitura începutului de vară în Portugalia. Oficialii "leilor" l-au convins Jorge Jesus, antrenor la rivala Benfica în ultimii 6 ani, să semneze un contract cu Sporting.

Se destramă BBC? Benzema negociază cu Man. United și ar putea pleca de la Real

benzema

Karim Benzema nu mai este un jucător de neînlocuit la Real Madrid. Francezul simte că rolul său în echipa lui Rafa Benitez nu mai este la fel de important ca sub comanda predecesorilor antrenorului spaniol. De aceea, atacantul de 27 de ani pare să ia în calcul tot mai serios plecarea de pe Santiago Bernabeu

VIDEO EXCLUSIV  Primul antrenor al lui Rădoi: ”Mirel își altoia colegii care nu veneau la antrenamente!”

radoi steaua antrenor

Pe Mirel Rădoi, fotbalistul de la Steaua sau de la echipa națională, îl cunoaștem foarte bine. Pe antrenorul Mirel Rădoi așteptăm să-l descoperim.

Steaua l-a ratat pe Tade, dar poate lua alt jucător de la CFR Cluj. Muniru, soluție pentru postul de mijlocaș!

muniru tade

Steaua s-a despărțit deja de cinci jucători, dar până acum nu a trensferat pe nimeni în loc iar luni, 8 iunie, este reunirea roș-albaștrilor pentru sezonul viitor. Campioana caută mai multe soluții acum pentru a acoperi găurile din formula de bază, mai ales că obiectivul declarat este calificarea în grupele UEFA Champions League.

S-a făcut! Berlusconi i-a vândut 48% din acțiunile AC Milan thailandezului Bee Taechaubol

silvio berlusconi

Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan, a ajuns în sfârșit la un acord cu omul de afaceri thailandez Bee Taechaubol, vânzându-i acestuia 48% din acțiunile clubului rossonero, potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială a clubului milanez.

VIDEO Românul Adegbuyi a fost învins de Verhoeven. Olandezul păstrează centura

captura glory

Benjamin Adegbuyi a ratat şansa de a deveni campion mondial la categoria grea. Românul nu a reușit să-i ia centura lui Rico Verhoeven în gala de kickbox Glory 22 de la Lille, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

VIDEO Juventus - Barcelona 1-3. Finală memorabilă! Catalanii sunt pentru a 5-a oară campionii Europei

barcelona trofeul ucl

Barcelona a câștigat cu 3-1 în fața lui Juventus în finala UEFA Champions League și a cucerit pentru a cincea oară în istorie cel mai râvnit trofeu european.Ivan Rakitic a deschis scorul rapid, în al patrulea minut de joc, Alvaro Morata a egalat în repriza secundă (55), iar reușitele care au decis victoria catalană au fost semnate de Luis Suarez (68) și Neymar (90+7).

Halep e favorită principală la Birmingham, turneu transmis exclusiv în România de Digi Sport

simona lucic

Simona Halep va participa în premieră la turneul WTA de la Birmingham, transmis în direct de Digi Sport 2, începând cu data de 15 iunie. Românca e favorită principală a întrecerii britanice care pregătește Grand Slam-ul de la Wimbledon, de asemenea transmis exclusiv în România de Digi Sport.

EXCLUSIV Primul transfer pentru Liga 2, la Rapid. A fost adus un portar spaniol

pulpo romero

Rapid a rezolvat primul transfer al verii. Retrogradată din Liga 1 la finalul acestui sezon, gruparea giuleșteană începe reconstrucția de la bază și prioritară este aducerea unui portar.

VIDEO Olanda – SUA 3-4. Americanii au întors scorul, de la 1-3, în ultimele minute

olanda-sua

Amical spectaculos între Olanda şi Statele Unite! Portocala Mecanică a condus cu 3-1, dar americanii au reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună la final cu 4-3.

VIDEO Lucescu, înainte de finala UCL: "Simpatizez Barcelona, dar voi ţine cu Juventus, pentru Pirlo"

pirlo lucescu

Descoperit de Mircea Lucescu, Andrea Pirlo poate câştiga trofeul UEFA Champions League pentru a treia oară în carieră. "O să ţin cu Juventus pentru el", a declarat antrenorul român.

VIDEO Mircea Lucescu vrea să rămână la Șahtior: “E o situție dificilă și mie îmi place să lupt!”

lucescu-ramane

Mircea Lucescu a încheiat nefericit sezonul cu Shahtior, în Ucraina, echipa sa pierzând joi seara, la lovituri de departajare, finala Cupei, contra lui Dinamo Kiev. Tehnicianul român nu e 100% sigur că va continua pe banca minerilor, dar spune că situația clubului îl provoacă să continue.

VIDEO Huntelaar a devenit al doilea marcator din istoria Olandei, grație dublei cu SUA

huntelaar 2

VIDEO Olanda - SUA. Klaas-Jan Huntelaar a devenit al doilea marcator din istoria echipei naționale a Olandei, grație dublei reușite vineri, în meciul amical cu Statele Unite ale Americii, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Robinho s-a accidentat şi este incert pentru Copa America. Felipe Anderson l-ar putea înlocui

robinho

Selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga, are mari probleme de lot înainte de Copa America, turneu care va începe săptămâna viitoare în Chile şi care va fi transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

VIDEO Ungaria, rivala României din preliminariile Euro, a făcut instrucție cu echipa lui Matulevicius

ungaria lituania

Reprezentativa Ungariei, una dintre adversarele României în preliminariile Campionatului European din 2016, a învins, vineri, cu scorul de 4-0, selecţionata Lituaniei, într-un meci amical disputat la Debrecen.

VIDEO Jucătorii lui Juve ştiu că Barça este favorită, dar nu se tem: "Nu am venit aici ca să fim victime"

bonucci buffon

Juventus Torino şi FC Barcelona se întâlnesc în finala UEFA Champions League, sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, învingătoarea urmând nu doar să cucerească cel mai important trofeu la nivel de club, dar şi să realizeze tripla campionat-cupă-UCL.

VIDEO Paraschiv are o propunere surprinzătoare pentru Steaua. Ce transfer îi recomandă lui Rădoi

paraschiv nicolita

Sorin Paraschiv este sigur că Steaua nu va avea rivală nici în sezonul următor, în lupta pentru al patrulea titlu consecutiv. Fostul mijlocaş are o recomandare pentru conducerea roş-albaştrilor: "Bănel Nicoliţă poate să ajute Steaua şi la vârsta asta".

Dan Petrescu negociază cu două echipe din România. Una dintre ele tocmai a promovat în Liga 1

dan petrescu

Dan Petrescu ar putea reveni să antreneze în România după o pauză de şase ani. Fără angajament după despărţirea de Al Arabi, din Qatar, tehnicianul care a cucerit titlul în Liga 1 cu Unirea Urziceni negociază cu două formaţii din ţară, potrivit surselor Digi Sport.

FC Voluntari se întărește pentru Liga 1. Nou-promovata a transferat doi jucători

Hamed Kone

FC Voluntari a promovat în premieră în Liga 1, însă oficialii echipei inființate în urmă cu 5 ani sunt conștienți că au nevoie de întăriri serioase pentru a putea face fața nivelului din prima divizie.

VIDEO Ganea nu uită și nu iartă: "Rapid n-are nicio bază materială. E foarte dezorganizat!"

ionel ganea rapid

Ionel Ganea, antrenorul alături de care Rapidul a început sezonul trecut, nu crede într-o revenire a giuleştenilor retrogradaţi în liga secundă. Rapidiştii au terminat campionatul pe locul 16, la 8 puncte sub linie.

VIDEO Dani Alves, fără frică! A uimit pe toată lumea înainte de antrenamentul oficial de la Berlin

captura dani alves pe scari

Juventus și Barcelona au susținut vineri seara antrenamentele oficiale pe Olympiastadion, din Berlin, înainte de finala UEFA Champions League. Dani Alves a uimit pe toată lumea cu modul în care a ales să parcurgă distanța de la vestiare până la tunelul prin care se iese în teren.

Serena Williams, în pericol să nu joace finala de la Roland Garros! Nu s-a antrenat, cu o zi înaintea meciului

serena williams

Serena Williams nu s-a antrenat în preziua finalei turneului de la Roland Garros și nu știe dacă va reuși să se recupereze la timp pentru meciul cu Lucie Safarova, de sâmbătă.Problemele americancei sunt cauzate de o răceală puternică, ce a însoțit-o pentru o mare parte din acest turneu.

VIDEO ASA este aproape de a numi un nou antrenor şi negociază prelungirea contractelor jucătorilor

ASA

ASA Tg. Mureş a ratat dramatic cucerirea titlului de campioană în Liga 1, iar viitorul echipei este incert. Echipa care a terminat campionatul pe locul 2 a rămas deja fără doi oameni din conducere, Narcis Răducan, noul președinte al celor de la Pandurii, și Daniel Stanciu, care s-a întors la Timișoara, în timp ce antrenorul Liviu Ciobotariu a semnat cu saudiţii de la Al Faisaly. În acelaşi timp, contractele mai multor jucători importanţi s-au încheiat şi nu se ştie încă dacă aceştia vor continua la ASA.

VIDEO Șumudică: "S-au sistat negocierile pentru jucători, dintre Astra și Steaua. Ne vom bate la titlu"

marius sumudica astra

Marius Șumudică a anunțat-o pe Astra drept una dintre candidatele la titlu în sezonul următor. Tehnicianul așteaptă rezolvarea problemelor financiare și oficializarea transferurilor cerute, pentru a decide dacă va rămâne și în sezonul viitor pe banca giurgiuvenilor.

Chiellini ratează finala UCL, dar este alături de colegi. Mesajul fundaşului înaintea meciului cu Barcelona

chiellini finala mesaj

Juventus Torino va juca prima sa finală de UEFA Champions League după o pauză de 12 ani, dar va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi. Giorgio Chiellini va rata meciul cu FC Barcelona, care se va disputa sâmbără, de la ora 21:45, şi care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, din cauza unor probleme musculare.

Monica Niculescu, în semifinalele turneului ITF de la Marsilia

monica niculescu

Monica Niculescu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. A doua favorită a turneului, Niculescu a acces în penultimul act după ce a dispus cu 6-2, 7-5 de cehoaica Denisa Allertova, cap de serie numărul şase.

Hamilton, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Canadei

hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a realizat cel mai bun timp din prima sesiune de antrenamente libere, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, pe circuitul Gilles-Villeneuve (4,361 km) din Montreal.

VIDEO Surpriză pentru Juventus, la antrenamentul oficial de la Berlin! Cum arăta peluza catalană

barcelona berlin

Juventus și Barcelona închid sâmbătă seara sezonul în fotbalul european cu finala UEFA Champions League, care se dispută la Berlin. Vineri după-amiază, la antrenamentul oficial, Juventus a avut o surpriză pe stadionul Olimpic. La peluza la care vor sta suproterii rivalei catalane, era deja afișat mozaicul pe care aceștia îl vor forma la startul finalei.

VIDEO Un fost căpitan al Stelei îl avertizează pe Rădoi: "Un eşec nu ar fi bun pentru viitorul lui"

radoi steaua

Deşi a cucerit toate cele trei trofee interne, Steaua a decis să se despartă de Costel Gâlcă, locul acestuia pe banca echipei campioane urmând să fie luat de fostul căpitan al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi. Finul patronului Gigi Becali nu va avea deloc o misiune uşoară, mai ales că mai mulţi jucători importanţi ai echipei deja au plecat.

VIDEO Pentru Niculae urmează un sezon departe de România: nu stă la Rapid în Liga 2 și a refuzat Astra

daniel niculae rapid

Daniel Niculae nu va continua la Rapid și în Liga a 2-a. Speră ca giuleștenii să rămână în primul eșalon, printr-un concurs de împrejurări, cu toate că nu au putut să își câștige pe teren acest drept, dar știe că sunt șanse foarte mici și că alb-vișiniii se vor bate din nou la promovare, în sezonul următor.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult