Ultimele stiri

Vlad Moldoveanu a plecat de la Turow, dar va juca din nou în Euroligă! Cu ce campioană a semnat românul

turow pge

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu (27 de ani) va rămâne în Polonia și va juca din nou în Euroligă, ÎN DIRECT la Digi Sport.Acesta a semnat un contract pe un an cu Stelmet Zielona Gora, noua campioană a Poloniei care este angrenată în cea mai puternică competiție continentală la nivel de club. Sezonul trecut, românul a îmbrăcat tricoul campioanei din urmă cu doi ani, Turow Zgorzelec.

Laporta mizează pe Messi pentru a recâștiga șefia Barcelonei: ”Se va simți mult mai bine cu mine președinte!”

messi-3

Joan Laporta (53 de ani), unul dintre candidații pentru șefia clubului FC Barcelona, face tot posibilul pentru a câștiga alegerile programate sâmbătă 18 iulie. Politicianul catalan încearcă să revină la președinția clubului și mizează pe aportul indirect al lui Lionel Messi.

Misiune grea pentru Steaua! Totul despre Trencin și 3 impresii ale unui fost adversar

as trencin hull

Steaua a arătat rău în Supercupa României, pe care a pierdut-o la Constanța în fața vicecampioanei ASA Târgu Mureș (0-1), dar Mirel Rădoi trebuie să schimbe starea de spirit și fața jocului roș-albaștrilor în mai puțin de o săptămână. Miercuri, de la ora 21:45, Steaua se duelează cu AS Trencin în prima manșă a turului 2 preliminar UEFA Champions League.

VIDEO Guilherme pune eșecul din Supercupă pe seama întâmplării: ”Vom demonstra cu Petrolul!”

guilherme

Sitya Guilherme (25 de ani) nu a reușit să se impună ca titular în banda stângă a Stelei. Mirel Rădoi l-a preferat tot pe Alin Toșca pe acest post în Supercupa pierdută în fața celor de la ASA. Brazilianul nu are însă moralul afectat și spune că roș-albaștrii vor arăta o altă față în meciul cu Petrolul.

Un nou super transfer? Victor Valdes, în negocieri cu echipa la care evoluează Eto'o şi Ronaldinho

victor valdes antalyaspor

Victor Valdes (33 de ani) a petrecut doar un retur de campionat la Manchester United și este pe punctul de a deveni al treilea fost jucător al Barcelonei care semnează cu prim-divizionara turcă Antalyaspor, unde au mai ajuns Samuel Eto'o și Ronaldinho.

VIDEO Horia Tecău e campion la Wimbledon! A câştigat finala de dublu alături de Jean-Julien Rojer

captura tecau trofeu

Horia Tecău (30 de ani) și Jean-Julien Rojer (33 de ani) vor juca sâmbătă după-amiază în finala de dublu masculin de la Wimbledon, împotriva cuplului favorit 13, format din Jamie Murray și John Peers. Un succes împotriva lui Jamie Murray şi John Peers i-ar aduce lui Tecău prima victorie într-un turneu de Grand Slam.

ACS Poli vrea în Europa și a pus la cale un plan pentru a atrage suporterii 

dan paltinisanu

ACS Poli Timișoara se află în fața unui nou start în Liga 1. Noua conducere a clubului de pe Bega are planuri mari în privința evoluției echipei din acest sezon

Srgian Luchin, spre ACS Poli. Negocierile cu Steaua sunt avansate

srdjan luchin timisoara

ACS Poli a prezentat, vineri, jucătorii transferaţi în această vară pentru sezonul viitor. Este vorba de şapte jucători noi, din care patru stranieri. În plus, cu doar două zile înainte de debutul sezonului 2015-2016, lotul "viola" a fost completat și cu fundașul Stelei, Srdjan Luchin.

Makienok și Keșeru sunt deja istorie. Mihai Roman este vârful ales de Steaua pentru a o duce în UCL

mihai roman pandurii

Oficialii Stelei caută cu disperare un atacant veritabil capabil să ajute echipe în dezideratul de a se califica în grupele UEFA Champions League. După ce variantele Simon Makienok (24 de ani), internațional danez, și Claudiu Keșeru (28 de ani) au picat, conducerea campionilor pare că s-a reorientat tot spre Liga 1 și a pus ochii pe Mihai Roman de la Pandurii.

VIDEO Steaua - Petrolul 0-0. Debut fără victorie pentru Rădoi, în campionat. Câte o bară de fiecare parte 

steaua petrolul-2

Steaua lui Mirel Rădoi a picat primul test al noului sezon. Dupa ce a pierdut Supercupa în fata celor de la ASA, antrenorul ros-albastrilor speră să se revanșeze cu o victorie în prima etapă a Ligii 1.

VIDEO De ce n-a ajuns Budescu la Steaua: ”Au fost în permanență oferte pentru el, veneau periodic”

budescu astra - concordia 2-2

VIDEO Astra - Concordia 2-2. Constantin Budescu a marcat primul gol al Astrei în noul sezon cu o execuție superbă, din lovitură liberă, dar căpitanul giurgiuvenilor a fost aproape de o plecare în această vară.

Presiune mare pe Rădoi: "Nașul te poate susține până la un punct. Mirel și-a asumat un risc uriaș"

mirel radoi-1

Mirel Rădoi a pierdut deja primul obiectiv al sezonului, Supercupa şi va avea parte de mai multe examene dificile în startul acestei stagiuni. Dubla cu Trencin e prioritară, dar nu va avea viaţă uşoară nici în campionat.

VIDEO Vali Lazăr promite: ”Voi fi unul dintre jucătorii importanți ai lui Dinamo”

lazar

Valentin Lazăr le face promisiuni fanilor dinamovişti la început de sezon. „Veţi vedea un alt jucător”, a spus mijlocaşul de 25 de ani în exclusivitate pentru Digi Sport.

Adversara Botoșaniului din preliminariile UEL, învinsă în Supercupa Poloniei

legia

FC Botoșani a trecut de georgienii de la FC Tskhinvali în primul tur preliminar din UEFA Europa League, însă va avea o misiune mult mai dificilă în runda următoare, acolo unde o va întâlni pe Legia Varșovia.

VIDEO Purece, primul marcator al Concordiei în 2015-2016: "Vrem în play-off, gata cu emoțiile"

gol purece astra - concordia chiajna 2-2

VIDEO Astra - Concordia 2-2. Concordia Chiajna speră la mai mult, începând cu acest sezon, al cincilea consecutiv petrecut în Liga 1 de gruparea ilfoveană. A debutat cu un egal pe terenul Astrei, una dintre reprezentantele României în cupele europene în această stagiune, iar obiectivul este clasarea între primele 6 echipe în sezonul regulat, adică participarea în play-off și scăparea de grijile retrogradării.

VIDEO Budescu explică semieșcul cu ilfovenii de la Chiajna: "S-a văzut că au lipsit"

capt Budescu

VIDEO Astra - Concordia 2-2. Echipa lui Marius Șumudică a început cu stângul noua stagiune din Liga 1. Giurgiuvenii nu au obținut decât un egal pe teren propriu, în disputa cu ilfovenii de la Chiajna.

BILD anunță ”transferul anului”: Schweinsteiger dă Bayern pe Manchester United

bastian sch

Louis Van Gaal a reușit să-l convingă pe unul dintre foștii săi elevi de la Bayern Munchen să i se alăture la Manchester United. Vice-căpitanul bavarezilor s-a înțeles astăzi, vineri, 10 iulie, cu ”diavolii roșii” și, după 17 ani la Bayern, a acceptat o nouă provocare.

VIDEO Ce le lipsește oltenilor ca să atace Europa: "Un atacant de careu, un killer"

capt Craioveanu

CSU Craiova a terminat pe locul 5 în sezonul trecut, primul de la promovarea în Liga 1. Evoluţia peste aşteptări, încununată cu o serie de 19 meciuri fără eşec, a crescut pretenţiile celor de la CSU. Oltenii au declarat un buget de 5 milioane de euro pentru noul sezon.

VIDEO Ana Maria Brânză: "Sperăm se ne întoarcem cu medalii de la Campionatele Mondiale"

capt Branza

Sportivii participanți la Campionatele Internaționale de Înot găzduite de București au avut parte de un spectator surpriză în cea de-a treia zi a concursului. Cursele au fost urmărite din tribună de către Ana Maria Brânză, vicecampioană olimpică în 2008 la Beijing.

Încă un român în Serie A. Portarul Ionuț Pop, promovat la prima echipă la Roma

ionut pop

Ajuns la AS Roma în 2013, sub formă de împrumut de la FC Bihor, și cumpărat definitiv vara trecută, goalkeeperul român de 18 ani Ionuț Pop a fost promovat de antrenorul Rudi Garcia la prima echipă în această vară.

VIDEO Constantin Budescu lovește din nou. Supergol marcat de decarul Astrei în primul meci al sezonului

bucurie budescu

Noul sezon din Liga 1 a început în forță pe canalele Digi Sport. Primele două meciuri ale etapei inaugurale au adus două goluri de excepție. După ce Ștefan Grigorie a deschis scorul în disputa FC Voluntari - CSMS Iași cu o reluare la vinclu, Constantin Budescu a marcat și el un gol la fel de spectaculos.

VIDEO Pîrvulescu a marcat primul gol al Voluntariului în Liga 1, dar nu el trebuia să bată penalty-ul!

gol pirvulescu voluntari - iasi 1-1

VIDEO FC Voluntari - CSMS Iași 1-1. Paul Pîrvulescu, jucătorul împrumutat de FC Voluntari de la campioana Steaua, a semnat primul gol al ilfovenilor în Liga 1.Fundașul stânga a punctat din lovitură de la 11 metri, în minutul 30, egalând pentru formația nou promovată. Interesant este că nu Pîrvulescu era desemnat să execute penalty-ul obținut de Călințaru.

VIDEO FC Voluntari, la primul punct în prima ligă. "Puteam obține mai mult”

voluntari bucurie

FC Voluntari a obținut un rezultat de egalitate la primul meci din istoria clublui pe prima scenă fotbalistică din România. Ilfovenii s-au declarat mulțumiți la finalul partidei pentru punctul obținut însă cred că ar fi putut reuși chiar victoria dacă ar fi avut mai mult curaj.

VIDEO Primul meci al sezonului, prima controversă: ”Nu cred că a fost penalty”

capt Napoli

Sezonul 2015/2016 din Liga 1 a început ÎN DIRECT la Digi Sport cu partida dintre nou-promovata FC Voluntari și CSMS Iași. Duelul s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar rezultatul i-a mulțumit pe ieșeni deși antrenorul Nicolo Napoli e de părere că echipa sa putea obține mai mult.

Monaco i-a găsit înlocuitor lui Ferreira-Carrasco. Monegascii au luat un vicecampion european

cavaleir

După ce l-a vândut pe belgianul Yannick Ferreira-Carrasco la Atletico Madrid pentru 20 de milioane de euro, AS Monaco i-a găsit rapid înlocuitor.

VIDEO Două faulturi la indigo i-au adus eliminarea lui Ciucă, încă din prima etapă!

eliminare Ciuca

VIDEO FC Voluntari - CSMS Iași 1-1. După ce au marcat primul gol al sezonului 2015-2016 din Liga 1, ieșenii au avut și primul eliminat din noua stagiune.

Românii au obținut peste 100 de medalii în cele 3 zile ale Campionatelor Internaționale de Înot

captura inot-1

Cea de-a treia zi a Campionatelor Internaționale de Natație organizate în această săptămână la București a început cum nu se putea mai bine pentru sportivii români.

S-a decis cine va arbitra derby-ul primei etape. Ovidiu Hațegan, la Steaua-Petrolul

petrl hateg

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul FC Viitorul - CFR Cluj, iar Ovidiu Haţegan va arbitra partida Steaua - Petrolul Ploieşti, ambele întâlniri fiind programate, sâmbătă, în prima etapă a Ligii I, informează frf-cca.ro.

Impresarul lui Andone a vorbit despre ofertele românului: ”Până la 1 august, Florin va pleca”

andonefl

Potrivit lui Juan Jose Moral, agentul lui Florin Andone, președintele clubului Cordoba, Carlos Gonzalez, a fost informat cu privire la ofertele pe care le are atacantul român de 22 de ani. Andone are o clauză de reziliere de 6 milioane de euro, dar Moral susține că nicio echipă nu va plăti atât de mult pentru un jucător cu doar o jumătate de an experiență în La Liga.

9 românce în calificările de la BRD Bucharest Open. Turneul este ÎN DIRECT la Digi Sport

brd bucharest open

Nouă jucătoare române de tenis vor lua startul, sâmbătă, în calificările pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitală și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult