Ultimele stiri

VIDEO Neymar a avut două faze sclipitoare în ultimul meci de la Copa America, în care și-a ridiculizat rivalii

captura neymar

VIDEO Brazilia - Columbia 0-1. Naționala lui Dunga și-a pus în pericol calificarea în fazele superioare de la Copa America, după un eșec surprinzător suferit în etapa a doua a grupelor. Golul lui Murillo a decis rezultatul final, dar Neymar jr. a fost din nou în centrul atenției.

VIDEO Nervi întinşi la maxim la finalul meciului dintre Brazilia şi Columbia. Neymar şi Bacca, eliminați

captura-bataie

VIDEO. Brazilia - Columbia 0-1. Nervii au fost întinşi la maxim la finalul derby-ului Grupei C a Copei America: imediat după ultimul fluier, Neymar şi-a ieşit din minţi după înfrângerea echipei sale.

VIDEO Firmino a ratat cea mai mare ocazie de la Copa America! Şansă uriaşă de egalare pentru Selecao

captura ratare min57

VIDEO. Brazilia - Columbia. În minutul 57 al meciului din faza grupelor Copei America, a avut loc cea mai mare ratare a partidei, care l-a avut în prim-plan pe Roberto Firmino.

VIDEO Neymar, henț în careul Columbiei. A repetat ”isprava” din finala Champions League

captura neymar

VIDEO. Brazilia - Columbia. În finalul primei reprize, când selecţionata lui Pekerman conducea cu 1-0, a avut loc o nouă fază controversată care l-a avut în prim-plan pe Neymar.

VIDEO Confuzie la Copa America! Arbitrul a acordat un cartonaş galben unui alt columbian, dar a revenit

captura galben

VIDEO. Brazilia - Columbia. Cea mai hazlie fază a meciului de la Copa America a venit în minutul 19 şi l-a avut în prim-plan pe arbitrul partidei, Enrique Osses.

VIDEO Rafa Benitez îl vrea la Real pe golgheterul Seriei A, Mauro Icardi. Concurenţă pentru Benzema

mauro icardi

Rafa Benitez îşi pregăteşte deja primul sezon pe care îl va petrece ca antrenor principal pe banca lui Real Madrid. Tehnicianul îşi doreşte un golgheter, după ce Chicharito Hernandez nu şi-a prelungit şederea pe "Santiago Bernabeu".

VIDEO Franţa-Grecia 51-42, în Grupa E a Campionatului European de baschet feminin

captura franta

La Debrecen, în Grupa E a europenelor de baschet feminin, Franţa a învins Grecia cu 51-42, după un meci mai greu decât se aştepta echipa din Hexagon.

VIDEO Concordia Chiajna a plecat în Austria şi se pregăteşte să atace calificarea în cupele europene

concordia

Concordia s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului, dar schimbă strategia pentru stagiunea următoare. Noile achiziţii ale ilfovenilor au vorbit despre ambiţiile de a duce echipa în Europa.

VIDEO Nume noi în poarta lui Dinamo! Cerniauskas revine în Liga 1, iar Brănescu poate sosi împrumut

cerni

Dinamo va închide poarta în faţa adversarilor în sezonul viitor cu doi goalkeeperi noi. Vytautas Cerniauskas va apăra poarta alb-roşiilor şi îl poate avea concurent pe post pe Laurenţiu Brănescu.

Petrolul Ploieşti se va pregăti pentru noul sezon în Serbia. Programul complet al echipei lui Tibor Selymes

fani petrolul

Petrolul Ploieşti va efectua un stagiu de pregătire în Serbia, la Zlatibor, în perioada 21 iunie - 4 iulie, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării prahovene.

Rivalul lui Messi şi Cristiano Ronaldo? Copa America îl poate lansa pe Neymar spre Balonul de Aur

neymar brazilia

În ultimii 7 ani, Balonul de Aur a fost o afacere în doi, între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Monopolul celor mai buni jucători ai lumii poate fi, însă, spart de Neymar, care are un 2015 excelent. Copa America poate fi competiţia în urma căreia Neymar să intre în cursa pentru trofeul acordat de FIFA şi revista franceză France Football.

VIDEO Fratele unui fundaș argentinian prezent la Copa America a băgat un arbitru în spital cu un pumn

rocgalia

În timp ce fratele său, Facundo Roncaglia, fundașul Fiorentinei, evolua cu naționala Argentinei la Copa America 2015, Alejandro Roncaglia evolua cu echipa sa Ferro Carril împotriva celor de la Tiro Federal, din liga a patra.

România a surclasat Namibia! "Stejarii" au reuşit cel mai mare scor de la World Rugby Nations Cup 2015

romania namibia2

Reprezentativa României a surclasat selecţionata Namibiei cu scorul de 43-3 (17-3), miercuri seara, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf din Bucureşti, în a doua etapă a competiţiei World Rugby Nations Cup 2015.

Claudiu Bumba s-a înţeles cu Hapoel Tel Aviv şi va semna un contract pe 4 ani. Ce salariu va avea în Israel

claudiu bumba

Claudiu Bumba a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui ASA Târgu Mureş într-un sezon în care nou-promovata a luptat pentru titlu cu Steaua până în ultimul meci.

VIDEO Sabine Lisicki a stabilit un nou record WTA! Câţi aşi a servit în numai două seturi

sabine lisicki

Sabine Lisicki a stabilit un record în circuitul WTA: germanca a servit nu mai puţin de 27 de aşi într-un singur meci! Performanţa e impresionantă ţinând cont că partida a durat numai două seturi.

Caz încheiat? Juve: ”Pogba ne-a zis că nu vrea să plece, iar noi nu vrem să-l vindem”

paul pogba

Giuseppe Marotta, directorul general al lui Juventus, le-a transmis tuturor cluburilor interesate de transferul starului francez Paul Pogba că mijlocașul a anunțat că nu vrea să plece de la bianconeri.

VIDEO Burleanu, impresionat după victoria cu Armenia la U21: "Jucătorii au uşile deschise la echipa mare"

captura burleanu

Victoria naţionalei de tineret a României împotriva Armeniei, în preliminariile Euro 2017, l-a impresionat pe Răzvan Burleanu. "Suntem încrezători în forţele noastre. Ne putem califica la turneul final", crede preşedintele FRF.

VIDEO Halep s-a calificat în sferturile de la Birmingham, după o victorie fără drept de apel, în 52 de minute

simo halep

Simona Halep va juca joi şi la simplu şi la dublu în cadrul turneului de la Birmingham (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari şi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, informează site-ul oficial al competiţiei.

VIDEO Surprize la Birmingham! Ivanovic şi Bouchard au fost eliminate. Azarenka s-a retras

eugenie bouchard

Turneul de la Birmingham a rămas fără deţinatoarea titlului. Ana Ivanovic a fost eliminată surprinzător de portugheza Michelle Larcher de Brito, scor 6-4, 3-6, 7-6 pentru jucătoarea clasată pe locul 135 în lume.

Fostul internaţional Silviu Lung a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

masina lui lung

Fostul portar al echipei naţionale, Silviu Lung, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în cazul accidentului pe care l-a provocat la începutul anului 2014.

VIDEO România are viitor! Tricolorii mici visează să ducă naționala mare la CM 2018

romania tineret

Tricolorii mici au visuri mari! Titulari incontestabili la naționala sub 21 de ani, Pușcaș, Bumba sau Manea pot fi oamenii care să ducă România la un nou Mondial, după 20 de ani.

VIDEO Popov s-a sfătuit cu Iliev, înainte de a veni la CSU. "Sper să ajut echipa să meargă în Europa"

apostol popov-1

CS Universitatea Craiova s-a reorientat rapid, după ce l-a pierdut pe Geraldo, care a semnat cu Astra. Oltenii și-au prezentat primul transfer al verii - Apostol Popov, care în ultimii 6 ani a evoluat în Bulgaria, la CSKA Sofia.

VIDEO Echipamentul Petrolului pentru sezonul 2015/16: "Sperăm să ne poarte noroc"

petrolul-1

Petrolul şi-a prezentat echipamentul pentru sezonul 2015/16, iar fanii nu au ratat şansa de a discuta cu noul antrenor al echipei, Tibor Selymes.

VIDEO Medalia de argint de la Baku le dă speranțe kaiacistelor noastre

kaiaciste

Medalia de argint obţinută la Jocurile Europene de la Baku le-a dat încredere kaiacistelor Roxana Borha şi Elena Meroniac. "Ne-am bătut cu echipaje valoroase, iar asta ne dă speranţe într-un rezultat bun şi la Olimpiadă", au spus româncele.

Preţul succesului. Cluburile trebuie să plătească salarii de peste 200 de milioane € pentru a câştiga UCL

barcelona ucl

Cluburile care ţintesc cucerirea trofeului UEFA Champion League trebuie să plătească salarii de cel puţin 200 de milioane de euro anual, arată rezultatele unui studiu realizat de divizia sport a celebrei companii americane KPMG.

Dezvăluire din interior despre transferul lui "El Tigre" la Chelsea: "Falcao și Cuadrado se vor ajuta"

falcao cuadrado

Transferul lui Radamel Falcao la Chelsea este tot mai probabil, iar selecționerul Columbiei, Jose Peckermann, a făcut un anunț care a dat de gol intenția londonezilor de a-l lua de la AS Monaco pe căpitanul naționalei "Los Cafeteros".

VIDEO Vidal s-a certat cu polițiștii după accident: ”Îmi pui mie cătușele?”. Sampaoli l-a iertat, nu-l exclude din lot

sampaoli

Accidentul suferit de Arturo Vidal, starul naționalei chiliene, care și-a distrus autoturismul Ferrari, conducând sub influența alcoolului la volan, continuă să țină prima pagină a ziarelor din America de Sud.

Florentin Petre, noul antrenor de la Dinamo 2. "Sunt pregătit din toate punctele de vedere"

florentin petre dinamo 2

La 5 zile de la demisia lui Florin Bratu, Dinamo a găsit un nou tehnician pentru echipa secundă și l-a instalat pe Florentin Petre, fost căpitan al "câinilor roșii" și unul dintre cei mai apreciați jucători din ultimii 15 ani în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Un judecător spaniol a cerut mai multor cluburi europene să dezvăluie ofertele făcute pentru Neymar

neymar-2

Cazul Neymar se complică. Un judecător din Madrid a solicitat cluburilor Chelsea, Manchester City, Real Madrid şi Bayern Munchen să dezvăluie ofertele de transfer făcute pentru actualul jucător al celor de la FC Barcelona.

VIDEO George Bucur, învins în meciul pentru medalia de bronz la lupte libere la Jocurile Europene

george bucur lupte romania

George Bucur a ratat șansa de a câștiga a doua medalie a delegației României la Jocurile Europene de la Baku. Miercuri, românul a pierdut finala pentru bronz la lupte libere, categoria 65 kg. în fața turcului Mustafa Kaya.

  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Barcelona-PSG
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Manchester City-Real Madrid
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:30 Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • prunea

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Nuno Mendes (Paris SG) Lamine Yamal (FC Barcelone) FOOTBALL : Paris SG x FC Barcelone - Ligue des Champions - Quart de F

    FOTBAL: Barcelona - PSG, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0863697355

    FOTBAL: Bayern Munchen - Arsenal, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - PARIS SG v BORUSSIA DORTMUND, , Paris, France - 19 Sep 2023

    FOTBAL: Euro Fotbal, 22:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult