Ultimele stiri

Gafă a oficialilor lui Arsenal, înainte de returul cu Bayern

ryo myaichi

Arsenal nu a reușit calificarea în sferturile UCL, remizând în deplasarea cu Bayern Munchen, scor 1-1 (VIDEO). Mai mult, înainte de meci, oficialii echipei au reușit să-l irite pe Arsene Wenger cu o gafă organizatorică mai rar întâlnită la acest nivel.

VIDEO Podolski a dat gol cu Bayern după un fault în atac

Podolski

După o primă repriză în care ocaziile mari au lipsit, Bayern și Arsenal au făcut spectacol în primul sfert de oră al reprizei secunde.

Suspendările Stelei, șansa lui Gabi Iancu. Mijlocașul poate reveni în primul 11

gabi iancu steaua chelsea 1

Steaua nu se poate baza în partida cu Gaz Metan Mediaș pe trei jucători esențiali din angrenajul ofensiv: Nicușor Stanciu, Alexandru Chipciu și Cristi Tănase sunt suspendați. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:15.

VIDEO România - Serbia 4-7. Ultimul joc din Liga Mondială

Romania polo

Naţionala de polo pe apă a României a fost învinsă de formaţia Serbiei cu scorul de 7-4 (2-1, 1-0, 1-2, 3-1), marţi seara, în Bazinul Steaua, în ultimul meci al tricolorilor în actuala ediţie a Ligii Mondiale.

VIDEO Kaka, brazilianul cu cele mai multe goluri în UCL și al treilea marcator din istoria lui Milan

kaka atl

Brazilianul Kaka a început titular meciul dintre Atletico și AC Milan, din returul optimilor de finală ale UCL, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. A fost meciul cu numărul 41 al brazilianului sosit de la Real Madrid în fazele eliminatorii din competiția supremă la nivel de cluburi din Europa.

VIDEO Costa, primul fotbalist care înscrie 7 goluri în primele 5 meciuri din UCL!

diego costa

Diego Costa a deschis scorul în meciul Atletico Madrid-AC Milan, din returul optimilor de finală ale UEFA Champions League, după doar 158 de secunde. A fost cel mai rapid gol marcat vreodată de Atletico în competiție și, totodată, cel mai rapid primit de Milan în UCL.

Simona Halep e în sferturi la Indian Wells! Aproape de eliminare, românca a trecut de Bouchard cu 6-2, 1-6, 6-4

simona halep tenis

Simona Halep a reușit să ajungă în sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (Statele Unite), după ce a învins-o în trei seturi pe canadianca Eugenie Bouchard (favorită 18), scor 6-2, 1-6, 6-4. Partida a durat o oră și 39 de minute.

VIDEO Atletico - AC Milan 4-1. Elevii lui Simeone merg în „sferturi” pentru a 6-a oară!

atletico milan

AC Milan încearcă, în această seară, să remonteze înfrângerea din tur, de la Milani, 0-1, în fața echipei lui „Cholo” Simeone. Misiune dificilă pentru rossoneri, dacă ținem cont că are nevoie neapărat de o victorie,

Isăilă nu-l mai are nici el la inimă pe Budescu: "Nu pot să fiu decât supărat pe el!"

Budescu

Astra a trecut cu 2-0 de Pandurii, iar giurgiuvenii continuă să spere la titlu, pe finalul unui sezon în care însă Steaua este marea favorită a competiției.

VIDEO Alex Chipciu este lider în clasamentul intermediar la concursul „Fotbalistul lunii”

chipciu

Chipciu, Măţel şi Lemnaru se bat pentru primul loc in concursul Fotbalistul Lunii. Lazăr, Temwanjera şi Astafei pot prinde şi ei unul dintre primele 5 locuri.

Undiano Mallenco va arbitra „El Clasico” și în retur, deși a fost contestat de madrileni

undiano barcelona

Alberto Undiano Mallenco (40 de ani) va arbitra El Clasico dintre Real Madrid și Barcelona, care se va juca duminică, 23 martie, în etapa a 29-a din La Liga, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO Negoiță: "Am nevoie de un partener serios! Sper să nu ajungem la insolvență"

stoican negoita dinamo

Roș-albii se confruntă în continuare cu probleme financiare, iar Ionuț Negoiță este conștient că nu o mai poate finanța pe Dinamo de unul singur (DETALII).

Dorit în iarnă de CFR, Okaka e în echipa ideală din Italia. 4 jucători de la Napoli incluși

bucurie Okaka

Napoli a învins-o pe AS Roma în ultima etapă din Serie A, scor 1-0, după golul marcat pe final de Callejon, iar echipa lui Rafa Benitez este acum la trei puncte în spatele formației din capitala Italiei (VIDEO AICI).

VIDEO Dragomir: "Jean Pădureanu e primul care va fi eliberat. E paradit rău de tot"

dragomir padureanu dosar

Sentinţa judecătorilor pentru Jean Pădureanu este prea dură, susține fostul său colaborator de la Bistriţa, Ioan Horoba. Preşedintele Gazului și Dumitru Dragomir nu cred în vinovăția lui Pădureanu și sunt siguri că el va fi primul eliberat din închisoare.

VIDEO Raț crede că venirea lui Contra la Getafe va crește eficacitatea lui Marica

cosmin contra razvan rat

Din foști colegi la echipa națională, Raț și Contra au devenit adversari în Spania. Fundașul lui Rayo se bucură de venirea antrenorului pe banca lui Getafe. „Sper ca echipa sa să reacționeze pozitiv”, a declarat Raț despre salvarea lui Getafe de la retrogradare.

Leverkusen nu mai speră la calificare, dar vrea să arate că știe „să joace fotbal”

leverkusen psg

Antrenorul lui Bayer Leverkusen, Sami Hyypia, conştient că echipa sa are puţine şanse miercuri să întoarcă situaţia în faţa lui Paris Saint-Germain, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a asigurat că echipa sa vrea ''să arate'' că ''ştie să joace fotbal''.

S-au tras la sorți meciurile din semifinalele Cupei României la volei, masculin și feminin

dinamo volei stiinta

Astăzi, 11 martie, s-au tras la sorți meciurile din semifinalele Cupei României la volei, atât în competiția masculină, cât și în cea feminină.

VIDEO Budescu, în conflict cu șefii. Sfatul lui Balint: 'Lasă capul jos, cere-ți scuze'

astra budescu astra

Gesturile pe care le-a făcut Constantin Budescu, după ce a fost schimbat de antrenor în timpul partidei Astra - Pandurii, scor 2-0, l-au deranjat pe Ioan Niculae, care a spus că mijlocașul va fi drastic sancționat (DETALII). În momentul schimbării, Budescu nu s-a dus pe bancă, ci direct spre vestiare, nu înainte de a-i înjura pe fanii giurgiuveni, care-l huiduiau pentru evoluția slabă.

Valdes se teme de City, chiar dacă Barca a câștigat în tur: ”Cu Aguero nimic nu e sigur”

kun aguero

Deși Barcelona s-a impus în tur cu 2-0 pe Etihad Stadium, în fieful celor de la Manchester City, Victor Valdes nu crede că echipa sa a scăpat de emoții, cu atât mai mult cu cât în echipa engleză va reveni, pe Camp Nou, Sergio „Kun” Aguero, absent în prima manșă a optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Hațegan va arbitra meciul Basel - Salzburg, din UEL

ovidiu hategan

Ovidiu Hațegan va arbitra un duel important din prima manșă a optimilor UEFA Europa League! Centralul român va conduce meciul dintre FC Basel şi Red Bull Salzburg, care va avea loc joi, pe stadionul ''St Jakob-Park'' din Basel.

Victor și Giovanni au rămas și fără licențele de impresari după intrarea în închisoare

gratii becali

Frații Becali, condamnați la închisoare cu executare: 6 ani și patru luni (Giovanni), respectiv 4 ani și opt luni (Victor), au mai primit o lovitură. Comisia pentru Agenți de Jucători a FRF a luat decizia de a le retrage licențele de impresari începând cu data de 10 martie, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

VIDEO Reghecampf nu-l crede pe Lucescu Jr.: ”Se va bate la titlu până la sfârșit”

reghe

Laurențiu Reghecampf nu crede că Petrolul nu se mai bate la titlu în Liga 1, așa cum a sugerat Răzvan Lucescu la conferința de presă de investire ca antrenor al echipei prahovene.

Universitatea Cluj joacă un amical cu porțile închise înaintea meciului cu Dinamo

bucurie U Cluj

Universitatea Cluj traversează o perioadă foarte bună în Liga 1, iar mai ales pe teren propriu, echipa lui Mihai Teja a dovedit că poate să pună probleme oricărui adversar.

OFICIAL Stângă și-a reziliat contractul cu CSU Craiova. Napoli e favoritul postului!

ovidiu stanga cs universitatea esec

Despărțirea dintre Ovidiu Stângă și CS Universitatea Craiova a devenit oficială, după o întâlnire care a avut loc marți seară. Antrenorul s-a despărțit amiabil de club, după ce a avut mai multe conflicte cu jucătorii din lot, de-a lungul șederii sale la echipă.

VIDEO Gest superb făcut de jucătorii lui Sanfrecce, în memoria victimelor tsunamiului de la Fukushima

hiroshima

Jucătorii lui Sanfrecce Hiroshima, din Japonia, au pierdut cu 2-1 meciul jucat în compania formației australiene Central Coast Mariners, în etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor Asiei, de luni, 11 martie. Dar gestul făcut de japonezi în momentul marcării singurului gol al echipei lor a făcut înconjurul lumii.

Pardew, suspendat șapte etape și amendat drastic

pardew-1

Antrenorul lui Newcastle, Alen Pardew, a fost suspendat șapte etape de Federația Engleză de Fotbal, după ce și-a recunoscut vina în lovirea cu capul a fotbalistului lui Hull City, David Meyler, în meciul direct dintre cele două echipe, de la începutul lunii.

Mesajul lui Mascherano către presă: "Nu ne îngropați!"

Mascherano

Fundaşul Javier Mascherano a cerut, marţi, presei să ''nu îngroape'' Barcelona, în ciuda pasei proaste din Campionatul Spaniei, subliniind că echipa este încă bine poziţionată în UEFA Champions League, înaintea returului din optimile de finală de miercuri.

Campionatul European de Snooker va fi organizat în România, în luna martie

snooker

România va găzdui în perioada 18-29 martie Campionatului European de snooker la Hotel Caro, în Bulevardul ”Barbu Văcărescu”, nr. 164 A, Bucureşti.

Schumacher nu e paralizat, dar a slăbit 20 de kilograme. "Probabilitatea vindecării scade de la o zi la alta"

michael schumacher la ski accident

Michael Schumacher, aflat în comă indusă în spitalul din oraşul francez Grenoble, nu este paralizat, dar a slăbit 20 de kilograme, scrie cotidianului italian La Gazzetta dello Sport.

Rockenfeller va fi coleg cu Scheider în noul sezon al DTM

rockenfeller1

Mike Rockenfeller, campionul DTM din 2013, va concura și anul acest sub culorile sponsorului Schaeffler.

  • 12:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:30 Etapa 5 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Mioveni
  • 13:15 Stirile Digi Sport
  • 13:30 Etapa 5 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Mioveni
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • 15:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:00 Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult