Ultimele stiri

Cristi Chivu s-a decis! Își va rezilia contractul cu Inter Milano și va veni la FRF 

cristi.chivu

Operat pentru a patra oară la degetul care nu l-a mai lăsat să joace deloc din luna mai a anului trecut, Cristi Chivu urmează să-și anunțe zilele următoare rezilierea contractului pe care îl mai are până în vară cu Inter și retragerea definitivă din activitatea de performanță.

VIDEO Olympiakos a luat titlul în Grecia înaintea returului cu United din UCL

bucurie vestiare Olympiacos

Olympiakos Pireu şi-a asigurat cel de-al 41-lea titlu de campioană a Greciei din istoria sa, cu cinci etape înainte de încheierea sezonului, graţie victoriei cu 2-1 înregistrată în faţa formaţiei Panathrakikos, sâmbătă, la Atena.

VIDEO Stoican are nouă victorii cu Dinamo în Liga 1. Cinci dintre ele au fost obținute cu scorul de 1-0!

Dinamo U Cluj

Dinamo este la șase puncte de podiumul Ligii 1, după victoria de la Cluj cu Universitatea, scor 1-0, adusă de căpitanul roș-albilor, Cosmin Matei.

VIDEO Aston Villa - Chelsea 1-0. Călcâiul lui Delph reaprinde lupta pentru titlu

cech chelsea aston villa

Chelsea, liderul la zi din Premier League, a pierdut la limită partida disputată în deplasare cu Aston Villa, scor 0-1, în cadrul etapei a 30-a din Premier League, pe care a încheiat-o în nouă jucători şi cu antrenorul portughez Jose Mourinho în tribune.

Irina Begu s-a calificat în finala turneului ITF de la Sao Paulo

begu finala sao paulo

Irina Begu s-a calificat în finala turneului ITF de la Sao Paulo (Brazilia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a dispus în semifinale de Maria Irigoyen (Argentina/N. 5), cu 6-2, 6-1.

VIDEO Benzema, lovit de Cristiano Ronaldo, ar putea rata meciul cu Barcelona

benzema accidentat malaga- real

Real Madrid are emoții cu privire la starea medicală a atacantului Karim Benzema, înaintea primului El Clasico din 2014. Real - Barcelona se joacă duminică, 23 martie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

VIDEO Verona - Inter 0-2. Eșecul 100 din carieră pentru Andrea Mandorlini

mandorlini-1

Inter nu a avut milă de fostul său jucător, Andrea Mandorlini. Nerrazurii s-au impus cu 2-0 pe terenul Veronei și i-au produs a 100-a înfrângere din cariera de antrenor fostului tehnician al CFR-ului.

Finala Ligii Campionilor: VakifBank Istanbul - Dinamo Kazan, astăzi (17:00) VIDEO

vakifbank istanbul 1

VakifBank Istanbul şi Dinamo Kazan se vor înfrunta în finala Ligii Campionilor, duminică, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Irlanda a învins Franța la Paris și a câștigat SixNations. O'Driscoll s-a retras victorios!

odriscol

Irlanda a câștigat sâmbătă Turneul celor Șase Națiuni la rugby după o victorie pe terenul Franței, 22-20, în ultimul meci pentru Brian O'Driscoll pentru selecționata trifoiului.

VIDEO Malaga - Real Madrid 0-1. Gol Ronaldo, înainte de primul El Clasico al anului

cristiano ronaldo malaga - real

Cristiano Ronaldo a fost din nou eroul Realului, în victoria cu 1-0 obținută sâmbătă, pe terenul Malagăi. Starul portughez a marcat singurul gol al meciului și a ajuns la 25 de reușite în La Liga, în acest sezon.

VIDEO Arbitrul nici n-a dat fault la o fază în care Pepe trebuia eliminat

captura intrare Pepe

Real Madrid a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Malaga, gol Cristiano Ronaldo, dar partida a fost una în care gazdele au acuzat arbitrajul lui Juan Martinez. Pepe ar fi trebuit eliminat în minutul 59 al disputei, după o intrare extrem de dură asupra lui Duda.

VIDEO Daniel Niculae explică eșecul cu CSMS Iași: "A venit primăvara mai devreme, noi suntem o echipă mai boemă"

niculae iasi

Daniel Niculae nu a avut parte de bucurie la primul meci în Giulești de la revenirea la Rapid. Echipa lui Viorel Moldovan a pierdut derby-ul cu CSMS Iași dar și primul loc în Seria întâi a Ligii a doua (VEZI AICI DETALII).

VIDEO Ricardo Cadu îl apără pe Miriuță de nervii șefilor: "Ar fi o prostie să fie demis!"

captura Cadu

După 2-2 în deplasare la Corona Brașov, CFR Cluj a rămas fără victorie în 2014. Ardelenii au ratat victoria după ce au condus cu 2-0 la pauză și au ratat un penalty prin căpitanul Cadu.

Alarmă la Red Bull, după ce Vettel a încheiat dezamăgitor calificările de la Melbourne

sebastian vettel mp australia

Campionul ultimelor patru sezoane de Formula 1, Sebastian Vettel, s-a clasat pe un surprinzător loc 13 în calificările de sâmbătă și beneficiază de retrogradarea lui Valtteri Bottas pe grila de start, pentru a pleca de pe 12 în prima cursă din 2014.

VIDEO Reghecampf: "Nu am lăsat-o pe Gaz Metan să joace și să aibă ocazii"

reghe-1

Laurențiu Reghecampf a avut, ca de obicei, un discurs echilibrat la finalul partidei jucate de Steaua. Roș-albaștrii au învins Gaz Metan cu 3-0 în Ghencea (VIDEO), iar antrenorul campioanei și-a lăudat jucătorii pentru efortul depus, ÎN DIRECT la Digi Sport 1:

VIDEO CSM Digi Oradea - Radnicki 6-16. Bihorenii rămân doar cu un punct

captura polo oradea

CSM Digi Oradea rămâne fără victorie în grupa B a Ligii Campionilor. Poloiştii antrenaţi de Dorin Costrăş au reuşit să joace de la egal la egal cu liderul Radnicki Kragujevac doar în primele minute ale meciului, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 3.

VIDEO Dulca, depășit clar de Steaua: "Când pierzi cu 3-0 nu mai poți să comentezi"

captura Dulca

Steaua s-a impus categoric în meciul cu Gaz Metan Mediaș, 3-0, în etapa a 23-a a Ligii 1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO). Campioana a dominat categoric disputa și superioritatea i-a fost recunoscută chiar de către adversari.

VIDEO Cum a ajuns Vâlceanu să bată lovitura liberă a Stelei și cui i-a dedicat golul

captura Valceanu arunca tricoul

Robert Vâlceanu a debutat cu gol în Liga 1, punctând dintr-o lovitură liberă și stabilind scorul final în Steaua - Gaz Metan 3-0. Mijlocașul în vârstă de aproape 17 ani i-a dăruit tricoul tatălui său, la finalul meciului și i-a dedicat reușita lui Laurențiu Reghecampf.

EXCLUSIV Dan Alexa a plecat din Cipru și o va antrena pe ACS Poli Timișoara

Alexa

Înfrângerea cu FC Brașov, scor 0-1 (VIDEO AICI), i-a fost fatală antrenorului Aurel Șunda. Conducerea lui ACS Poli a ales să-l schimbe pe experimentatul tehnician cu Dan Alexa.

VIDEO Robert Vâlceanu, 16 ani, a marcat golul Stelei dintr-o lovitură liberă perfectă

captura lovitura libera Valceanu

Steaua a învins Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0 (VIDEO), în etapa a 23-a a campionatului. Ultima reușită a meciului a fost semnată de tânărul mijlocaș ofensiv Robert Vîlceanu, care va împlini 17 ani peste două săptămâni.

Bayern - Leverkusen 2-1. Bavarezii lui Pep pot deveni campioni peste o săptămână

Mandzukic

Bayern Munchen se apropie de câștigarea titlului în Bundesliga, cu nouă etape înainte de finalul sezonului din Germania, după 2-1 pe teren propriu cu Bayer Leverkusen.

PSG face totul pentru Zlatan: a schimbat bucătarii și a modificat bugetul

ibrahimovic paris

Paris Saint-Germain face totul pentru a-l mulțumi pe Zlatan Ibrahimovic. Recent, campioana Franței a a concediat doi bucătari, după ce suedezul s-a plâns de mâncarea primită în cantonamente.

De ce a scăzut forma lui Neymar? 'Tata' Martino crede că scandalul transferului de la Santos l-a afectat

neymar city

Barcelona duce o luptă grea pentru titlul din Spania și pentru trofeul UCL, iar starul brazilian Neymar trece printr-o scădere de formă evidentă. Din fericire pentru catalani, Leo Messi nu și-a pierdut pofta de gol, iar Gerardo "Tata" Martino știe de ce Neymar nu se află la potențial maxim, așa cum se întâmplă cu golgheterul argentinian.

VIDEO Stoican a vrut să-l schimbe pe Cosmin Matei, cu un minut înainte ca acesta să marcheze golul victoriei

captura Stoican

Dinamo a câștigat sâmbătă seara la Cluj, 1-0 cu Universitatea (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), Cosmin Matei înscriind golul victoriei în minutul 59. Mijlocașul dinamovist a fost cât pe ce să nu mai fie pe teren în acel minut.

VIDEO Lemnaru a ratat o ocazie imensă în prelungirile meciului cu Dinamo

Lemnaru U Dinamo

U Cluj nu a reușit să obțină nici măcar un punct în fața lui Dinamo (VIDEO AICI), scor 0-1, deși în precedentele cinci partide de pe teren propriu a izbutit tot atâtea victorii, sub comanda lui Mihai Teja.

VIDEO Kompany și-a vărsat nervii pe tunel, după eliminarea din meciul cu Hull

eliminare kompany hull - manchester city

Căpitanul lui Manchester City, Vincent Kompany, a fost eliminat sâmbătă, la meciul de pe terenul lui Hull City, iar pe drumul spre vestiare și-a descărcat nervii pe pereții tunelului de pe KC Stadium, lăsând chiar urme de crampoane.

România și-a găsit adversar pentru al doilea amical din luna mai: Albania

albania

Reprezentativa României va juca două partide de verificare la finalul lunii mai, în Elveția, sâmbătă găsind al doilea adversar, după ce primul fusese stabilit cu mai bine de o lună în urmă.

VIDEO Teja: "Nu este ușor să pierzi dintr-un fault! Așa se poate face diferența"

Teja

Dinamo a plecat cu toate cele trei puncte de la Cluj, scor 1-0, Cosmin Matei reușind golul decisiv împotriva Universității. (VIDEO AICI)

VIDEO Cosmin Matei, afectat de ironii: "Ne-am simțit urât, nu suntem jucători low-cost!"

captura interviu Matei

Dinamo continuă parcursul ascendent din Liga 1 și a învins cu 1-0 pe terenul Universității Cluj, în etapa a 23-a a campionatului (VIDEO). Unicul gol al partidei a fost marcat pe un contraatac fulgerător de Cosmin Matei, care a oferit un scurt interviu la final:

VIDEO Steaua - CSM Oradea 83-97. Steliștii, prima înfrângere după 4 victorii

captura baschet steaua

CSM Oradea a dat lovitura la Bucureşti. După două eşecuri, cu CSU Ploieşti şi BC Mureş, bihorenii au reuşit să se impună, în deplasare, în faţa Stelei, echipă care nu pierduse niciuna dintre ultimele patru partide.

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 13:45 Etapa 5 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult