Ultimele stiri

VIDEO Croitoru, 9 zile de coșmar: umplut de sânge, cu mandibula ruptă şi eliminat

captura croitoru

Marius Croitoru este unul dintre cei mai ghinioniști jucători ai începutului de primăvară. În doar 9 zile, mijlocașul lui FC Botoșani a trecut printr-o sumedenie de ipostaze, totul culminând cu eliminarea de luni și cu verdictul dur primit mați dimineață: dublă fractură de maxilar.

Probleme la United: Moyes a pierdut vestiarul, Ferguson se gândește la revenire! 

david moyes ryan giggs conferinta

Locul 7 în Premier League, la 18 puncte de lider. Aproape eliminați din optimile Champions League. Eliminați din Cupa Angliei, eliminați din Cupa Ligii Angliei. Este tabloul sumbru în care se regăsește Manchester United, club ajuns în derivă sub comanda lui David Moyes.

Doar 4 echipe din Liga 1 nu şi-au schimbat antrenorul în acest sezon

reghecampf pustai

Liga 1 şi-a consumat etapa cu numărul 23, iar Steaua şi-a majorat distanţa faţă de principalele urmăritoare în lupta pentru titlu. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a învins-o pe teren propriu pe Gaz Metan Mediaş (3-0 VIDEO AICI), în timp ce Petrolul şi Astra au remizat la Ploieşti (1-1 VIDEO AICI).

VIDEO Assist-ul lui Victor Râmniceanu, primul al unui portar în Liga 1 după aproape 3 ani

ramniceanu

Ultimul meci al etapei a 23-a s-a terminat cu o victorie suprinzătoare a Concordiei pe terenul Pandurilor lui Pustai. Ilfovenii s-au impus prin golul lui Wellington din minutul 84, pasa decisivă aparțindu-i portarului Râmniceanu.

VIDEO Totti, gol la revenire. Reușita cu numărul 233 în Italia pentru căpitanul Romei

totti as roma golul 233

Francesco Totti a revenit pe teren cu un gol, după o absență de o lună, cauzată de o accidentare suferită la începutul lui februarie. Căpitanul Romei a deschis scorul pentru capitolini în meciul de luni, câștigat cu 3-2 în fața lui Udinese.

VIDEO Konopylanka, "mai aproape de Tottenham decât de Liverpool". Un sfat inedit

konoplyanka tottenham dnepr

Dorit insistent de Liverpool în pauza de iarnă, mijlocașul de bandă Yehven Konoplyanka (24 de ani) va ajunge în cele din urmă în Premier League, dar se va instala la Londra! Cel puțin așa îl sfătuiește patronul de la Dnepr Dnepropetrovsk, Igor Kolomoisky.

VIDEO Robert Vâlceanu e al doilea cel mai tânăr marcator la debut din istoria Ligii 1

robert valceanu steaua gol piovaccari

Robert Vâlceanu a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din istoria primului eşalon fotbalistic românesc, la 16 ani, 11 luni şi 17 zile, sâmbătă seara, când a înscris pentru Steaua, în meciul cu Gaz Metan Mediaş (3-0 VIDEO AICI).

EXCLUSIV Schimbări majore la Oțelul: patronul vrea să coopteze un asociat

otelul galati schimbari

Deși directorul general Narcis Răducan a anunțat că Dan Adamescu va vinde Oțelul Galați, surse din cadrul clubului susțin că principalul finanțator al campioanei din 2011 vrea doar să-și aducă alături un asociat, nicidecum să iasă de tot din cărți de la gruparea moldavă.

VIDEO Chelsea – Galata 2-0. Eto'o și Cahill au înscris golurile, iar londonezii sunt în sferturile UCL

bucurie cahill

Didier Drogba revine în premieră pe Stamford Bridge ca adversar al lui Chelsea şi al lui Jose Mourinho, în acestă seară, de la 21:45, în direct la Digi Sport 1.

Ibrahimovic e cel mai bine plătit jucător din Ligue 1. PSG are 7 fotbalişti în Top 10

zlatan bani

Zlatan Ibrahimovic este golgheterul Ligue 1, cu 25 de reuşite în 29 de etape, dar şi cel mai bine plătit jucător din campionatul francez, suedezul de la PSG având un salariu anual brut de 18 milioane de euro, informează ediţia tipărită a France Football.

OFICIAL Villas-Boas o va antrena pe Zenit

villas boas

După experiențele mai puțin plăcute din Premier League, portughezul Andre Villas-Boas și-a găsit echipă tocmai în Rusia. Demis de Tottenham în decembrie 2013, tehnicianul de 36 de ani s-a înțeles cu Zenit și va fi prezentat oficial, joi 20 de martie.

Cristi Borcea și frații Becali au fost internați de urgență la spitalul penitenciarului

cristi borcea tribunal

Viața după gratii nu este ușoară pentru oamenii de fotbal condamnați în Dosarul Transferurilor. În cursul dimineții, Cristi Borcea, dar și frații Victor și Ioan Becali au ajuns în spitalul penitenciar Poarta Albă, anunță rtv.ro.

Luca Zidane, convocat pentru prima dată pentru Franța

luca zidane

Fiul cel mic al lui Zinedine Zidane, Luca, a bifat prima selecție pentru una din reprezentativele Franței. Portarul a fost convocat la naționala U16 din Hexagon pentru un stagiu de pregătire care se va desfășura între 24 și 27 martie.

VIDEO Mai greu în defensivă. Atacantul Roux, aproape de un autogol spectaculos!

captura interventie francez

Bănel Nicoliță a fost martorul unei faze spectaculoase în partida Lille - Nantes, din etapa a 29-a a Ligue 1. Partida s-a terminat 0-0, dar gazdele au fost aproape de marcarea unui autogol, în debutul reprizei secunde.

Reghecampf i-a cerut lui Becali să investească în vară într-o bază modernă

reghe becali

Steaua e lider în Liga 1 și are șanse foarte mari să cucerească cu Laurențiu Reghecampf pe bancă al doilea titlu consecutiv. Dacă pe prima scenă a fotbalului românesc roș-albaștrii se descurcă excelent, Reghecampf vrea să ridice ștacheta în Europa și i-a cerut lui Becali ca la finalul sezonului să investească într-o bază modernă de pregătire.

Messi poate depăși chiar pe Bernabeu un record stabilit de o legendă a Realului

messi gol barcelona

După ce a devenit, în weekend, cel mai prolific marcator din istoria Barcelonei, grație hat-trick-ului reușit în victoria cu 7-0 contra Osasunei, Lionel Messi țintește un nou record.

Miami, turneu interzis pentru Nadal! N-a câștigat niciodată în Florida, deși a jucat 3 finale

nadal djoker

Liderul mondial Rafael Nadal (27 de ani) conduce lista celor 96 de jucători prezenți pe tabloul turneului de la Miami, transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSVITATE pe Digi Sport și www.digisport.ro.

Halep, între primele 4 jucătoare din 2014. Cum se poate schimba topul WTA după turneul de la Miami

halep indian wells la revedere

Poate neașteptat pentru mulți specialiști, Simona Halep (22 de ani) a pornit ca din tun în noul sezon competițional, iar rezultatele de la Australian Open, dar mai ales de la Indian Wells au propulsat-o pe locul 4 în clasamentul din 2014 din circuitul WTA.

3 recorduri pe care Steaua vrea să le bată până la sfârșitul sezonului

stanciu steaua-1

Egalul dintre Astra și Petrolul a trimis Steaua la 6 respectiv 9 puncte în fața urmăritoarelor din provincie și titlul 25 e aproape adjudecat de formația lui Laurențiu Reghecampf. Pe acest final de sezon roș-albaștrii au însă și alte obiective.

VIDEO&SONDAJ Vâlceanu sau Danci? Mijlocașii care au înscris goluri de poveste  

robert valceanu steaua gol

Două goluri din lovituri libere au fost reușite în etapa a 23-a a Ligii 1, ambele de o importanță deosebită pentru doi tineri ce se arată cel puțin promițători: stelistul Robert Vâlceanu (17 ani pe 29 martie) și botoșăneanul Cristian Danci (26 de ani pe 15 iulie).

Victoria cu United a reaprins speranţele "cormoranilor". Gerrard: "Putem lua titlul!"

stevie g

Steven Gerrard a fost protagonistul derby-ului câştigat de Liverpool pe Old Trafford, scor 3-0 (DETALII AICI). Căpitanul "cormoranilor" a reuşit o dublă, din penalty, şi a ratat o a treia lovitură de la 11 metri. Emblematicul mijlocaş al trupei de pe Anfield este convins că formaţia sa se va bate la titlu în Premier League.

VIDEO Villarreal-Athletic 1-1. Bascii țin „Submarinul” la 7 puncte de locurile de UCL

villarreal bilbao

Derby de Liga Campionilor între Villarreal și Athletic Bilbao - bascii au reușit să revină de la 0-1 pentru a câștiga un punct pe El Madrigal și o țin pe Villarreal la șapte puncte distanță de locul patru.

VIDEO Burleanu s-a întâlnit cu Ștefan Radu: "Am toată încrederea că o să-l revedeți alături de echipa națională"

radu stefan

Președintele Federației Române de Fotbal a făcut o vizită fulger de o zi la Roma, unde s-a întâlnit cu cel mai în formă și mai constant jucător român din Serie A, fundașul și căpitanul lui Lazio, Ștefan Radu.

VIDEO Steaua e singura gazdă care a câștigat în etapa a 23-a. 5 victorii ale oaspeților

gardos steaua medias

Steaua este singura echipă, din etapa a 23-a, care a izbutit să se impună pe propriul teren. În schimb, Dinamo, FC Brașov, FC Botoșani, Ceahlăul și Concordia sunt protagonistele rundei.

VIDEO Roma-Udinese 3-2. Capitolinii rămân la 3 puncte în fața lui Napoli

roma totti

Presată de victoria lui Napoli la Torino, Roma a răspuns cu un succes la limită împotriva lui Udinese. Revenit pe teren după o lună de pauză, Totti nu a iertat-o pe una din victimele sale preferate din Serie A.

VIDEO Râmniceanu a fost eroul Chiajnei cu Pandurii: "Șumudică ne-a spus că vom câștiga!"

decl Ramniceanu-1

Concordia Chiajna a câștigat la Tg Jiu în ultima partidă a etapei a 23-a din Liga 1, scor 1-0 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), în meciul de debut pe banca ilfovenilor pentru Marius Șumudică.

Craioveanu crede că „Guriță” va reuși lucruri mari la Getafe: ”A readus lumea la stadion”

contra getafe-1

Gheorghe Craioveanu îi prevede un viitor strălucit lui Cosmin Contra pe banca lui Getafe. „L-a resuscitat pe Marica și a readus publicul la stadion”, spune încântat fostul jucător al madrilenilor.

Marius Copil, învins în primul tur al calificărilor la Miami

copil miami

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de kazahul Andrei Golubev, cu 6-4, 7-6 (3), luni, în manşa inaugurală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Miami (SUA), dotat cu premii totale de 4.720.380 dolari.

VIDEO Șumi: ”L-am învins mereu pe Pustai. Ne mai trebuie trei victorii”

marius sumudica-1

Marius Șumudică era fericit și mulțumit la finalul primei sale partide ca antrenor al celor de la Concordia Chiajna. Tehnicianul explică de ce a așteptat cu încredere partida cu gorjenii, bazându-se pe palmaresul direct pe care-l are cu Pustai.

VIDEO HC Dunărea Brăila – HCM Baia Mare 20-22. Al 21-lea succes al liderului

HANDBAL BRAILA

HC Dunărea Brăila a pierdut meciul cu HCM Baia Mare, din ultima etapă a sezonului regulat şi a ratat şansa de a intra în play-off de pe podium.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult