Ultimele stiri

VIDEO Papp: "Am pierdut două puncte cu Petrolul, suntem cu toții supărați"

captura Papp

Papp (24 de ani) a atins mingea cu mâna în careu în minutul 89, dar oaspeții a scăpat de un penalty dictat împotriva lor. La finalul meciului, fundașul împrumutat până în vară de la Chievo Verona a spus că Astra a pierdut două puncte, fiind egalată pe final, iar asta a declanșat supărarea în echipa lui Isăilă.

VIDEO&SONDAJ Petrolul a cerut penalty în minutul 89. A procedat corect Haţegan?

captura hent papp

Petrolul a remizat, 1-1, cu Astra, în etapa a 23-a a Ligii 1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), după un meci în care oaspeții au condus din minutul 43 și au fost egalați în al doilea minut al prelungirilor.

VIDEO Hoban: „Cu un ochi râd, cu altul plâng. Nu ne-a ieșit jocul, egalul e echitabil”

captura Hoban

Marcatorul golului egalizator al Petrolului, în minutul 90+2 al meciului cu Astra (DETALII), Ovidiu Hoban, a recunoscut la finalul partidei că jocul echipei sale nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit, dar că prahovenii nu vor abandona lupta la titlu, chiar dacă sunt acum cu nouă puncte în urma Stelei.

VIDEO Moți a marcat al cincilea gol al sezonului în tricoul lui Ludogoreț

cosmin moti ludogoret

Fundașul Cosmin Moți a marcat un gol în victoria cu 2-1 obținută duminică de Ludogoreț Razgrad în fața lui Litex Loveci, în turul sferturilor de finală ale Cupei Bulgariei. A fost al cincilea gol al fostului dinamovist în actualul sezon.

VIDEO U Mobitelco Cluj - CSU Ploieşti 68-78. Ploieștenii, pe locul 1 în Liga Națională

asesoft u cluj

CSU Ploieşti a urcat pe primul loc în Liga Naţională de baschet masculin. Echipa antrenată de Vladimir Arnautovic poate fi egalată la puncte de CSU Sibiu, care joacă împotriva lui BC Timişoara, în direct la Digi Sport 2, luni, de la ora 18:00.

Înfrânt în ultimul meci din Belgia, Rednic a ratat ocazia de a se bate la titlu cu Gent

mircea rednic kaa gent

KAA Gent, echipa antrenată de Mircea Rednic, a ratat calificarea în play-off-ul pentru titlu în campionatul Belgiei, după înfrângerea suferită duminică pe teren propriu în fața lui Zulte Waregem, scor 0-1 în ultima etapă a sezonului regulat (a 30-a).

VIDEO Hamza a marcat, Curtean două pase de gol, la Botev Plovdiv, în victoria cu rivala locală Lokomotiv

hamza gol

Younes Hamza este golgheterul noii sale echipe, Botev Plovdiv, reușind să marcheze în primele patru partide de șase ori, după transferul din ianuarie, de la Petrolul.

Fuchse Berlin - HCM Constanța 28-26. Campionii României nu mai pierduseră de 6 luni și jumătate!

hcm constanta-1

Campioana României din ultimele 5 sezoane, HCM Constanța, a pierdut la două goluri diferență pe terenul germanilor de la Fuchse Berlin, scor 28-26, în etapa a patra a Grupei D din Cupa EHF.

Grozav, Bokila și Boudjemaa au fost în tribună la Petrolul - Astra

captura Grozav Bokila

Petrolul a avut și suporteri speciali la meciul de duminică seara, cu Astra, din etapa a 23-a a Ligii 1. În tribunele stadionului Ilie Oană s-au aflat trei dintre cei mai importanți jucători din ultimele două sezoane ale prahovenilor, transferați la echipe din străinătate.

VIDEO Gyor-Midtjylland și Vardar Skopje-Buducnost, semifinalele Ligii Campionilor

thomsen midty

Danezele de la Midtjylland au reușit să se califice în Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, după victoria de pe teren propriu cu 26-20 în fața echipei germane Thuringer.

VIDEO Ol. Lyon-AS Monaco 2-3. Prima înfrângere acasă pentru lyonezi în șapte luni

lyon monaco

AS Monaco s-a impus pe terenul lui Olympique Lyon în derby-ul etapei a 29-a din Ligue 1. Echipa lui Ranieri a deschis scorul rapid, prin Valere Germain. Căpitanul oaspeților l-a învins pe Anthony Lopes, după o pasă primită de la Berbatov (4).

VIDEO Campioana Rusiei e regina Europei: Dinamo Kazan–VakifBank Istanbul 3-0

captura volei finale

Dinamo Kazan este regina Europei. Voleibalistele din Rusia s-au impus cu 3-0 în finala Champions League, cu VakifBank Istanbul. Finala mică a fost câştigată de Rabita Baku.

VIDEO Cagliari - Lazio 0-2. Ștefan Radu a fost integralist la oaspeți

cagliari lazio

Lazio a reacționat excelent după înfrângerea din etapa trecută, în fața Atalantei. Cu Radu Ștefan integralist, dar fără cel mai în formă jucător, Candreva, suspendat, echipa lui Edy Reja a deschis scorul prin Lulic, la Cagliari.

Galeria Petrolului a afișat un banner cu un mesaj pentru fostul antrenor: "Cosmine, jos pălăria!"

contra mesaj suporteri

Cosmin Contra s-a despărțit luni de Petrolul, acceptând oferta venită din Primera Division, de la Getafe, dar suporterii ploieșteni nu au resentimente față de tehnicianul care a reușit să cucerească un trofeu, Cupa României, cu formația prahoveană.

Irina Begu a câștigat turneul ITF de la Sao Paulo, atât la simplu, cât și la dublu

begu finala sao paulo

Jucătoarea de tenis română Irina Begu a câștigat duminică, 16 martie, turneul ITF de la Sao Paulo, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Românca a învins-o în finală pe rusoaica Alexandra Panova, a treia favorită a competiției, cu scorul 7-5, 4-6, 6-4.

VIDEO Tripla prin care Messi a devenit golgheterul all-time al Barcelonei

messi barcelona - osasuna

Lionel Messi a reușit un hat-trick pentru FC Barcelona în meciul cu Osasuna, din etapa a 28-a din La Liga, iar cu aceste reușite a ajuns la 371 de goluri în tricoul catalanilor (233 în La Liga), devenind cel mai bun marcator din istoria clubului, după ce l-a depășit pe Paulino Alcantara, care a îmbrăcat tricoul blaugrana în urmă cu un secol.

VIDEO Robert Vâlceanu a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Stelei

valceanu

Trimis în teren de Laurențiu Reghecampf în minutul 77 al partidei Steaua-Gaz Metan Mediaș, la scorul de 2-0 pentru roș-albaștri, Robert Vâlceanu a reușit să înscrie golul al treilea al meciului, dintr-o lovitură liberă perfectă, de la 20 de metri de poartă, în al doilea minut al prelungirilor.

VIDEO Protest al suporterilor FC Universitatea, împotriva patronului Adrian Mititelu

captura fani craiova

Aproape 300 de suporteri ai FC Universitatea Craiova au protestat duminică după-amiază la Craiova, împotriva patronului echipei, Adrian Mititelu. Protestul a avut loc în spatele peluzei cu tabela de marcaj de la stadionul Ion Oblemenco și a fost unul lipsit de incidente.

VIDEO Golul săptămânii vine din Iordania. Un sirian a marcat cu călcâiul de la 35 de metri!

sirian gol

Cel mai frumos gol al acestui weekend s-a marcat într-un campionat mic, fără amploarea campionatelor europene. Și fără jucătorii de zeci de milioane din acestea.

VIDEO AC Milan - Parma 2-4. Parmegianii sunt neînvinși de 16 partide

milan parma

Parma a câştigat cu 4-2 pe terenul Milanului şi rămâne în cursa pentru un loc de Europa League. Formația fostei legende a rosso-nerilor, Roberto Donadoni, este a treia echipă din Serie A care reuşeşte două victorii în campionat contra milanezilor.

VIDEO Amauri a dat o bijuterie de gol, la un minut după ce Milan egalase Parma

amauri gol

AC Milan a pierdut duminică după-amiază pe teren propriu în etapa a 28-a din Serie A, 2-4 contra Parmei, într-un meci cu o desfășurare plină de imprevizibil.

Bourceanu a jucat 68 de minute în victoria lui Trabzonspor contra echipei lui Roberto Carlos

bourceanu trabzon

Alexandru Bourceanu se adaptează din ce în ce mai bine la noua sa echipă, Trabzonspor, românul fiind titular duminică după-amiază, în meciul din deplasare cu Sivasspor, din etapa a 25-a a Super Ligii turce.

VIDEO Punct superb luat de Federer în fața lui Dolgopolov, în semifinala de sâmbătă

federer indian wells dolgopolov

Roger Federer a trecut în două seturi de ucraineanul Alexandr Dolgopolov, scor 6-3, 6-1, dar misiunea în fața revelației turneului de la Indian Wells a fost mai grea decât o arată scorul.

Manchester, umilită de Liverpool: 0-3! A doua victorie a cormoranilor pe Old Trafford secolul ăsta

suarez gerrard

Liverpool s-a impus pe Old Trafford într-un mod categoric, câștigând cu 3-0, prin golurile lui Gerrard (ambele din penalty) și Luis Suarez. Stevie G. a ratat ocazia de a face hattrick din penaltyuri, trimițând în bară la a treia lovitură de la 11 metri.

VIDEO Montpellier - Bordeaux 1-1. Egal brazilian în Ligue 1

montpellier bordeaux

Montpellier şi Bordeaux au terminat la egalitate disputa din etapa a 29-a a Ligue 1. Doi brazilieni au înscris şi s-a încheiat nedecis, 1-1.

VIDEO Barcelona - Osasuna 7-0.Cea mai clară victorie din 2014 vine înainte de primul El Clasico din acest an

barcelona - osasuna 7-0 la liga

Barcelona a câștigat cu 7-0 în fața Osasunei și a obținut cea mai clară victorie din 2014. Lionel Messi a punctat de 3 ori (18, 63, 88) și a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, ajungând la 371 de goluri. Celelalte reușite ale echipei lui Gerardo Martino au fost semnate de Alexis Sanchez (22), Iniesta (34), Tello (78) și Pedro (90).

VIDEO Courtois a primit un genunchi în cap şi a rămas inert pe gazon 

Courtois

Atletico Madrid a învins-o cu 1-0 pe Espanyol (VIDEO AICI), dar partida de pe Vicente Calderon putea să-i aducă o accidentare gravă portarului Thibaut Courtois.

VIDEO Atalanta - Sampdoria 3-0. Nica a fost din nou rezervă

Atalanta Sampdoria

Atalanta şi-a continuat seria bună şi a ajuns la trei victorii consecutive. Carmona a deschis spectaculos scorul la Bergamo, cu al doilea său gol în acest sezon.

Chiricheș: ”După meciul cu Southampton pot reveni în orice partidă”

chiriches tottenham

Vlad Chiricheș are șanse minime să mai rămână la Tottenham și din sezonul viitor. Adus de Andre Villas-Boas în Anglia, internaționalul român nu mai este dorit de gruparea din Londra.

VIDEO Keșeru a fost în premieră titular la Steaua. În 13 minute a marcat!

keseru

Keșeru a marcat contra celor de la Gaz Metan Mediaș și demonstrează, de la meci la meci, că se simte tot mai bine în tricoul Stelei.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult