Ultimele stiri

VIDEO Daniel Niculae explică eșecul cu CSMS Iași: "A venit primăvara mai devreme, noi suntem o echipă mai boemă"

niculae iasi

Daniel Niculae nu a avut parte de bucurie la primul meci în Giulești de la revenirea la Rapid. Echipa lui Viorel Moldovan a pierdut derby-ul cu CSMS Iași dar și primul loc în Seria întâi a Ligii a doua (VEZI AICI DETALII).

VIDEO Ricardo Cadu îl apără pe Miriuță de nervii șefilor: "Ar fi o prostie să fie demis!"

captura Cadu

După 2-2 în deplasare la Corona Brașov, CFR Cluj a rămas fără victorie în 2014. Ardelenii au ratat victoria după ce au condus cu 2-0 la pauză și au ratat un penalty prin căpitanul Cadu.

Alarmă la Red Bull, după ce Vettel a încheiat dezamăgitor calificările de la Melbourne

sebastian vettel mp australia

Campionul ultimelor patru sezoane de Formula 1, Sebastian Vettel, s-a clasat pe un surprinzător loc 13 în calificările de sâmbătă și beneficiază de retrogradarea lui Valtteri Bottas pe grila de start, pentru a pleca de pe 12 în prima cursă din 2014.

VIDEO Reghecampf: "Nu am lăsat-o pe Gaz Metan să joace și să aibă ocazii"

reghe-1

Laurențiu Reghecampf a avut, ca de obicei, un discurs echilibrat la finalul partidei jucate de Steaua. Roș-albaștrii au învins Gaz Metan cu 3-0 în Ghencea (VIDEO), iar antrenorul campioanei și-a lăudat jucătorii pentru efortul depus, ÎN DIRECT la Digi Sport 1:

VIDEO CSM Digi Oradea - Radnicki 6-16. Bihorenii rămân doar cu un punct

captura polo oradea

CSM Digi Oradea rămâne fără victorie în grupa B a Ligii Campionilor. Poloiştii antrenaţi de Dorin Costrăş au reuşit să joace de la egal la egal cu liderul Radnicki Kragujevac doar în primele minute ale meciului, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 3.

VIDEO Dulca, depășit clar de Steaua: "Când pierzi cu 3-0 nu mai poți să comentezi"

captura Dulca

Steaua s-a impus categoric în meciul cu Gaz Metan Mediaș, 3-0, în etapa a 23-a a Ligii 1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO). Campioana a dominat categoric disputa și superioritatea i-a fost recunoscută chiar de către adversari.

VIDEO Cum a ajuns Vâlceanu să bată lovitura liberă a Stelei și cui i-a dedicat golul

captura Valceanu arunca tricoul

Robert Vâlceanu a debutat cu gol în Liga 1, punctând dintr-o lovitură liberă și stabilind scorul final în Steaua - Gaz Metan 3-0. Mijlocașul în vârstă de aproape 17 ani i-a dăruit tricoul tatălui său, la finalul meciului și i-a dedicat reușita lui Laurențiu Reghecampf.

EXCLUSIV Dan Alexa a plecat din Cipru și o va antrena pe ACS Poli Timișoara

Alexa

Înfrângerea cu FC Brașov, scor 0-1 (VIDEO AICI), i-a fost fatală antrenorului Aurel Șunda. Conducerea lui ACS Poli a ales să-l schimbe pe experimentatul tehnician cu Dan Alexa.

VIDEO Robert Vâlceanu, 16 ani, a marcat golul Stelei dintr-o lovitură liberă perfectă

captura lovitura libera Valceanu

Steaua a învins Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0 (VIDEO), în etapa a 23-a a campionatului. Ultima reușită a meciului a fost semnată de tânărul mijlocaș ofensiv Robert Vîlceanu, care va împlini 17 ani peste două săptămâni.

Bayern - Leverkusen 2-1. Bavarezii lui Pep pot deveni campioni peste o săptămână

Mandzukic

Bayern Munchen se apropie de câștigarea titlului în Bundesliga, cu nouă etape înainte de finalul sezonului din Germania, după 2-1 pe teren propriu cu Bayer Leverkusen.

PSG face totul pentru Zlatan: a schimbat bucătarii și a modificat bugetul

ibrahimovic paris

Paris Saint-Germain face totul pentru a-l mulțumi pe Zlatan Ibrahimovic. Recent, campioana Franței a a concediat doi bucătari, după ce suedezul s-a plâns de mâncarea primită în cantonamente.

De ce a scăzut forma lui Neymar? 'Tata' Martino crede că scandalul transferului de la Santos l-a afectat

neymar city

Barcelona duce o luptă grea pentru titlul din Spania și pentru trofeul UCL, iar starul brazilian Neymar trece printr-o scădere de formă evidentă. Din fericire pentru catalani, Leo Messi nu și-a pierdut pofta de gol, iar Gerardo "Tata" Martino știe de ce Neymar nu se află la potențial maxim, așa cum se întâmplă cu golgheterul argentinian.

VIDEO Stoican a vrut să-l schimbe pe Cosmin Matei, cu un minut înainte ca acesta să marcheze golul victoriei

captura Stoican

Dinamo a câștigat sâmbătă seara la Cluj, 1-0 cu Universitatea (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), Cosmin Matei înscriind golul victoriei în minutul 59. Mijlocașul dinamovist a fost cât pe ce să nu mai fie pe teren în acel minut.

VIDEO Lemnaru a ratat o ocazie imensă în prelungirile meciului cu Dinamo

Lemnaru U Dinamo

U Cluj nu a reușit să obțină nici măcar un punct în fața lui Dinamo (VIDEO AICI), scor 0-1, deși în precedentele cinci partide de pe teren propriu a izbutit tot atâtea victorii, sub comanda lui Mihai Teja.

VIDEO Kompany și-a vărsat nervii pe tunel, după eliminarea din meciul cu Hull

eliminare kompany hull - manchester city

Căpitanul lui Manchester City, Vincent Kompany, a fost eliminat sâmbătă, la meciul de pe terenul lui Hull City, iar pe drumul spre vestiare și-a descărcat nervii pe pereții tunelului de pe KC Stadium, lăsând chiar urme de crampoane.

România și-a găsit adversar pentru al doilea amical din luna mai: Albania

albania

Reprezentativa României va juca două partide de verificare la finalul lunii mai, în Elveția, sâmbătă găsind al doilea adversar, după ce primul fusese stabilit cu mai bine de o lună în urmă.

VIDEO Teja: "Nu este ușor să pierzi dintr-un fault! Așa se poate face diferența"

Teja

Dinamo a plecat cu toate cele trei puncte de la Cluj, scor 1-0, Cosmin Matei reușind golul decisiv împotriva Universității. (VIDEO AICI)

VIDEO Cosmin Matei, afectat de ironii: "Ne-am simțit urât, nu suntem jucători low-cost!"

captura interviu Matei

Dinamo continuă parcursul ascendent din Liga 1 și a învins cu 1-0 pe terenul Universității Cluj, în etapa a 23-a a campionatului (VIDEO). Unicul gol al partidei a fost marcat pe un contraatac fulgerător de Cosmin Matei, care a oferit un scurt interviu la final:

VIDEO Steaua - CSM Oradea 83-97. Steliștii, prima înfrângere după 4 victorii

captura baschet steaua

CSM Oradea a dat lovitura la Bucureşti. După două eşecuri, cu CSU Ploieşti şi BC Mureş, bihorenii au reuşit să se impună, în deplasare, în faţa Stelei, echipă care nu pierduse niciuna dintre ultimele patru partide.

VIDEO Ducu Ninu: "Am dominat, dar au fost greșeli pe care nu mi le explic"

captura ninu

Contra lui Dinamo, Universitatea Cluj a pierdut primele puncte pe teren propriu din ultimele 4 luni și echipa lui Mihai Teja a înregistrat o sincopă mare în lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO Federico Piovaccari, gol la primul meci ca titular după 3 luni

captura bucurie Piovaccari

Federico Piovaccari și-a consolidat poziția de golgheter al campioanei României, grație golului înscris sâmbătă în meciul Steaua - Gaz Metan Mediaș 3-0. Italianul a ajuns la cota 8 în clasamentul marcatorilor din Liga 1, acolo unde lider este Antal, cu 12 reușite.

VIDEO Gol după 6 luni! Mesajul lui Matei pentru frații Ioan și Victor Becali

captura mesaj tricou matei

Cosmin Matei a marcat sâmbătă seara la Cluj doar al treilea gol al acestui sezon, mijlocașul dinamovist aducând victoria echipei sale pe terenul Universității (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

VIDEO Bucur i-a pus piedică lui Petrescu! "Bursucul", doar 1-1 în deplasare, la Kuban

dan petrescu

Dinamo Moscova a ratat șansa de a se apropia de titlul din Rusia, după ce a remizat, scor 1-1, în deplasarea de la Kuban Krasnodar. Deși trupa lui Dan Petrescu a avut 1-0, fosta echipă a "Bursucului" a egalat, în minutul 73. Gigel Bucur a intrat pe teren în minutul 70.

VIDEO Werder - Stuttgart 1-1. Maxim, rezervă la primul meci cu Stevens pe bancă

Huub Stevens

VfB Stuttgart n-a ieșit din criză nici după numirea lui Huub Stevens pe banca tehnică! Echipa lui Alexandru Maxim a a ajuns la 10 meciuri fără victorie, după 1-1 cu Werder Bremen.

La 41 de ani, Rivaldo a decis să se retragă din activitate! "Povestea a ajuns la final"

rivaldo brazilia

Brazilianul Rivaldo, ajuns la vârsta de 41 de ani, și-a anunțat retragerea din activitatea fotbalistică, după 24 de ani petrecuți la nivel profesionist.

Villas-Boas revine! "Mi-a spus că se va duce la Zenit"

hulk villas boas

Din neglijență sau absolut conștient, antrenorul portughez Jorge Jesus (Benfica) a dezvăluit că prietenul și compatriotul său, Andre Villas-Boas, și-a ales deja viitorul club cu care va semna. Asta, în condițiile în care Zenit St. Petersburg nu are acum un antrenor în funcție!

VIDEO Raț a câștigat derby-ul retrogradării în Primera! Rayo Vallecano - Almeria 3-1

captura Rat

Răzvan Raț și-a câștigat locul de titular la Rayo Vallecano și antrenorul Paco Jemez l-a trimis pe teren din primul minut și în meciul cu Almeria, de pe teren propriu, din etapa a 28-a a Primerei Division.

VIDEO Viorel Mazilu e nemulțumit de arbitrii din Liga Națională

mazilu arbitri

Reprezentantul noului val de antrenori din handbalul românesc, Viorel Mazilu, trăieşte cu aceeaşi intensitate meciurile de pe banca Stelei ca pe cele din perioada de jucător. Fostul centru al roş-albaştrilor şi al naţionalei, care s-a retras în decembrie anul trecut, e nemulţumit de regulamentul Federatiei Romane de Handbal, pe care îl consideră prea permisiv pentru arbitri.

Vlad Munteanu și Ionel Dănciulescu, o premieră pentru fotbalul românesc

captura vlad munteanu si danciu

Partida de la Cluj, dintre U și Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1, a consemnat o premieră pentru fotbalul românesc, șefii celor două echipe văzând meciul unul lângă celălalt, în tribune. O situație absolut firească în campionatele puternice din vestul continentului, dar inedită în România.

VIDEO Contra a readus golurile la Getafe, care nu mai marcase de 3 ori într-un meci de campionat de 20 de etape!

contra pedro leon getafe

Getafe nu a obținut mai mult de un egal în partida cu Granada (3-3 VIDEO), dar jocul echipei preluate de Cosmin Contra oferă speranțe de viitor suporterilor madrileni.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult