Ultimele stiri

Cristiano Ronaldo este liderul victoriilor din campionatele mari în ultimii 12 ani

cristiano ronaldo gol levante-1

Real Madrid a trecut la pas de Levante (3-0 VIDEO AICI), trupă care nu mai pierduse niciun joc de 8 etape încoace. Prin acest succes, trupa blanco și-a consolidat prima poziție în La Liga.

VIDEO Valencia-Athletic Bilbao 1-1. Meci decis de două erori de arbitraj

valencia ath

Valencia şi Athletic au remizat, 1-1, la capătul unei partide spectaculoase! Bascii au ratat ocazie după ocazie în prima repriză, dar liliecii au fost şi ei aproape de victorie. Rezultatul a fost decis până la urmă de două erori făcute de arbitri!

VIDEO Mutu și Zicu, puși la zid: "Au rămas datori. Au venit într-un campionat mai tare decât credeau"

adrian mutu petrolul gol

Petrolul a făcut cel de-al doilea pas greșit din cele trei meciuri jucate în Liga 1, de la reluarea competiției. Prahovenii s-au împiedicat și în deplasarea de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul (0-0 VIDEO AICI), iar antrenorul Cosmin Contra a dat vina pe teren.

VIDEO Napoli-Roma 1-0. Capitolinii, învinși în Derby del Sole, își iau adio de la titlu

napoli roma

Napoli s-a impus în derby-ul sudului Italiei, din etapa a 27-a a Seriei A, 1-0 cu AS Roma, prin golul marcat de Callejon în minutul 81 al meciului, în fața a 42.000 de spectatori de pe arena San Paolo.

VIDEO Acuzat de Hamza, Contra reacționează: "A stat numai pe telefoane, ca să plece"

petrolul hamza

Younes Hamza a plecat de la Petrolul la Botev Plovdiv, unde se simte excelent, iar lipsa tunisianului se simte în atacul prahovenilor. Deși a trecut mai bine de o lună de la transferul său, atacantul a rămas cu un gust amar după transferul în Bulgaria.

Miriuță a primit ultimatum și încă două etape! Se trage linie după derby-ul Clujului

miriuta ultimatum

CFR Cluj a schimbat deja trei antrenori în acest sezon, Vasile Miriuță înlocuindu-l pe Petre Grigoraș, după ce la startul campionatului pe bancă a stat Mircea Rednic. Tehnicianul venit în decembrie are două egaluri și o înfrângere în palmares în meciurile oficiale pe banca clujenilor și nu e departe de demitere.

VIDEO Costel Ilie: "Cu Petrolul a fost un rezultat echitabil. Sper să sparg gheața la Galați"

costel ilie ceahlaul

Ceahlăul a obținut cea de-a treia remiză la rând din acest an, pe teren propriu, cu Petrolul (0-0 VIDEO AICI). Costel Ilie rămâne neînvins în mandatul început în 2014 la cârma nemțenilor, după plecarea lui Vasile Miriuță la CFR Cluj.

VIDEO Hoban a ratat victoria Petrolului, în prelungiri, cu poarta goală, din 2 metri

hoban rateaza 2m

Ceahlăul-Petrolul s-a încheiat la egalitate, 0-0, dar prahovenii puteau să-și adjudece, spre final, toate cele trei puncte, în ciuda faptului că jucau în zece oameni, după eliminarea lui Pablo De Lucas.

VIDEO Nove Zamky – Corona Brasov 4-2. Brașovenii au început cu stângul finala Ligii MOL

corona

Corona Brașov a început cu stângul finala Ligii Mol. Hocheiștii ardeleni au pierdut primul meci cu Nove Zamky, dar se pot reabilita astăzi - a doua partidă a finalei se joacă de la ora 18:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

VIDEO Nici Adi Mutu nu mai e ce-a fost! Două execuții ratate ale "Briliantului"

mutu executii

Adi Mutu a fost transferat în pauza competițională la Petrolul, dar n-a reușit să convingă până acum în primele trei partide oficiale jucate în culorile ploieștenilor. Duminică, echipa sa a remizat fără gol la Piatra Neamț (VEZI VIDEO ȘI DETALII), într-o partidă în care Mutu a fost a treia oară căpitan.

VIDEO Cosmin Contra: ”De trei etape vă spun că Petrolul nu mai luptă la titlu”

cosmin contra

Cosmin Contra, tehnicianul Petrolului, s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi la Piatra-Neamț și spune că echipa sa a pierdut două puncte din cauza stării proaste a gazonului.

VIDEO&SONDAJ Ceahlăul a cerut penalty la un henț comis de Gerson în careu

hentz gersson

Pe teren propriu, Ceahlăul a reușit să încurce Petrolul (0-0 VIDEO AICI) și a stabilit cel de-al treilea rezultat de egalitate din acest an.În afara ocaziilor care au alternat atât la o poartă, cât și la cealaltă, nemțenii au solicitat o lovitură de la 11 metri în minutul 67.

VIDEO Karabelas a înscris un autogol antologic în partida cu Real Madrid

karabelas levante autogol

Real Madrid își păstrează fotoliul de lider, după victoria obținută pe teren propriu, cu Levante (3-0 VIDEO AICI). Echipa antrenată de Carlo Ancelotti a câștigat prin golurile lui Cristiano Ronaldo (11) și Marcelo (49), dar și grație autogolului lui Karabelas.

VIDEO Thaer Bawab vrea să dea gol Stelei, în Ghencea: "Nu e o echipă invincibilă!"

bawab steaua

Gaz Metan Mediaș a învins sâmbătă cu 4-0 Viitorul (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), ultima reușită a gazdelor fiind semnată de iordanianul Taher Bawab, la doar al doilea gol al sezonului.

Simona Halep e în optimi la Indian Wells. Are șanse mari să urce pe 6 WTA

simona halep locul 7

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o în trei seturi, pe Lucie Safarova, scor 6-2, 4-6, 6-4.

VIDEO HCM Constanța a câștigat Cupa României la lovituri de departajare

HCM CUPA

HCM Constanța a câștigat Cupa României după ce a învins Știința Bacău, într-un meci record, care a durat aproape trei ore. A fost nevoie de executarea loviturilor de departajare de la 7 metri pentru a stabili câștigătoarea. Handbaliștii lui Zvonko Sundovski s-au impus cu 45-44.

VIDEO Hagi a vorbit prima oară după verdictul din Dosarul Transferurilor: "Cu Popescu până la moarte!"

hagi popescu

Marți, 4 martie, Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor (VEZI AICI DETALII). Popescu a primit verdictul cu o zi înainte de alegerile pentru funcția de președinte al FRF, unde era candidat, fiind susținut de cumnatul său, Gică Hagi.

Irina Begu a câștigat turneul ITF de la Campinas

irina begu titlu campinas

Irina Begu a izbutit să cucerească trofeul pus în joc la turneul ITF de la Campinas (Brazilia). În finala competiției din Brazilia, reprezentanta noastră a învins-o pe rusoaica Alexandra Panova.

VIDEO CSM Oradea - BC Mureş 75-76. Gazdele au ratat primul loc în Liga Națională

csm oradea baschet

BC Mureş a reuşit a 15-a victorie din Liga Naţională de baschet, pe terenul lui CSM Oradea. Jucătorii antrenaţi de Srecko Sekulovic au terminat primul sfert al partidei din Arena Antonio Alexe cu avantaj de două puncte, 23-21.

VIDEO Real Madrid - Levante 3-0. Gol și assist pentru CR7

cristiano ronaldo gol levante

Cristiano Ronaldo își mărește avansul în clasamentul golgheterilor din La Liga, prin cel de-al 24-lea gol din acest sezon. Portughezul a deschis scorul în partida de pe teren propriu cu Levante. În meciul care este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, singurul gol al primei reprize i-a aparținut deținătorului Balonului de Aur, care a reluat cu capul spectaculos, în urma unui corner executat de Angel Di Maria.

Anamaria Reghecampf: "Să plătească Negoiță jumătate de milion de euro și Rotariu semnează cu oricine"

dorin rotariu

Dorin Rotariu a semnat un contract de impresariere cu Anamaria Reghecampf imediat după condamnarea fraților Becali, în Dosarul Transferurilor, iscând un scandal uriaș în fotbalul românesc.

VIDEO Marian Iancu: ”Rotariu trebuie să rămână sub contract cu frații Becali”

iancu marian

Marian Iancu, fostul conducător al Politehnicii Timișoara, a ținut să intervină, la emisiunea Special, de la Digi Sport 1, în „cazul Dorin Rotariu”, sfătuindu-l pe jucătorul dinamovist să nu renunțe la contractul cu firma fraților Becali.

VIDEO Cristi Dulca: "Ne bucurăm de victorie, după care ne gândim deja la meciul cu Steaua"

cristi dulca captura

Gaz Metan a obținut primul succes după o secetă de 6 etape, și de asemenea, cea dintâi victorie în Liga 1 în 2014. Elevii lui Cristi Dulca s-au impus pe teren propriu, 4-0 cu Viitorul (VIDEO AICI). Antrenorul Gazului a ținut să își felicite jucătorii la finalul partidei și a explicat cum a pregătit meciul cu trupa care le încurcase pe Dinamo și CFR Cluj.

Man. City, cu Pantilimon titular, a fost eliminată în „sferturile” Cupei Angliei

manchester city cupa

Manchester City și-a găsit „bestia nera” în Cupa Angliei: Wigan, echipă clasată pe locul 7 în liga secundă engleză Championship.

Piți, confirmat de Burleanu: "Cel mai competent antrenor pe care-l putem avea"

piti confirmat

Ales marți președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu e decis să continue cu Victor Pițurcă selecționer, chiar dacă antrenorul are contestatari, inclusiv la nivel înalt, președintele LPF, Gino Iorgulescu, fiind unul dintre ei.

VIDEO Fehervar - U Jolidon Cluj 24-21. Clujencele, eliminate din Cupa EHF

jolidon fehervar

U Jolidon Cluj a părăsit Europa. Handbalistele antrenate de Horațiu Pașca au pierdut cu 21-24 returul cu Fehervar, din sferturile de finală ale Cupei EHF.

VIDEO Inter-Torino 1-0. Echipa lui Mazzari a câștigat în zi aniversară

inter torino

Inter a ajuns la 20 de meciuri fără înfrângere în fața lui Torino. În ziua în care s-au împlinit 106 ani de la înființarea clubului, trupa lui Walter Mazzari a avut un început slab de meci.

Juve, echipa 1-0. De 6 ori a învins „Bătrâna Doamnă” la limită în acest sezon și de 333 de ori în istorie!

juvent

Juventus a învins cu 1-0 în derby-ul cu Fiorentina, prin golul lui Asamoah, în etapa cu numărul 27 din Serie A. A fost a șasea victorie cu 1-0 în acest sezon pentru bianconeri, record al ediției 2013-2014 în campionatul italian.

VIDEO Mr. Fair-Play! A primit un penalty, dar i-a spus arbitrului că decizia e greșită

aaron hunt weder

Werder Bremen traversează un sezon slab și în pofida ultimelor două victorii din Bundesliga, este abia a 11-a echipă din campionatul german. Sâmbătă, elevii lui Robin Dutt au evoluat în deplasare, pe terenul lui Nurnberg, unde s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Di Santo (40) și Bargfrede (68).

VIDEO Lille - Montpellier 2-0. Victorie pentru podium

lille montpelier

În direct la Digi Sport, Lille a învins-o pe Montpellier, în duelul fostelor campioane ale Franței, și și-a consolidat a treia pozitie în Ligue 1.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult