Ultimele stiri

VIDEO Miriuță nu se teme pentru postul lui: "N-am venit la Cluj să dau teste"

miriuta captura

CFR Cluj a schimbat deja doi antrenori în acest campionat, Mircea Rednic și Petre Grigoraș fiind înlocuiți, ultimul cu Vasile Miriuță, tehnician care a strâns doar două puncte din 9 posibile, în primele trei etape pe banca ardelenilor.

VIDEO Dedicația pentru MM i-a adus lui Chipciu suspendarea cu Gaz Metan

chipciu dezbracat de sus

Steaua a câștigat la limită meciul de la Cluj, cu CFR, 1-0 (VIDEO), prin golul marcat de Alex Chipciu în minutul 83. Imediat după gol, jucătorul Stelei a sprintat spre banca de rezerve a echipei sale, scoțându-și tricoul de joc.

VIDEO Chipciu, după golul din Gruia: 'Clasamentul arată realitatea! CFR a refuzat jocul'

chipciu interviu

Steaua s-a impus pe final în duelul cu CFR, scor 1-0, prin golul marcat de Alex Chipciu, care a deviat inspirat şutul lui Keşeru (VIDEO AICI).

VIDEO Reghecampf: „Am făcut un pas important spre titlul 25! Dedicăm victoria patronului și lui MM”

reghe captura

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, crede că prin victoria din Gruia echipa sa a făcut un pas important spre titlu, dar că mai e mult de jucat până la adjudecarea celui de-al 25-lea trofeu în competiția internă.

Chelsea-Tottenham 4-0. Lampard, al doilea jucător cu cele mai multe meciuri în PL

chelsea tott

Chelsea a câștigat sâmbătă, 8 martie, pe teren propriu, cu 4-0 în fața lui Tottenham Hotspur, în etapa a 29-a din Premier League.

VIDEO Udinese - AC Milan 1-0. Gură de aer pentru gazde

udinese milan

În primul meci al etapei a 27-a din Serie A, Udinese a învins-o pe Milan cu 1-0. Friulanii au avut prima ocazie prin Gran Pereira, dar Abbiati a intervenit la timp, iar Emanuelson a trimis apoi în corner.

VIDEO Potențialul patron al Rapidului are votul lui Moldo: ”Am încredere în el”

catalin misu

Cătălin Mișu (foto), proprietarul firmei Regata, principalul importator de gresie și faianță și cel mai mare distribuitor din România a fost prezent pe stadion la meciul Rapidului cu Brăila, încheiat cu victoria gazdelor cu 5-2.

VIDEO Larvik - Krim 28-22. Victorie de palmares pentru gazde

handbal larvik

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Krim a irosit orice şansă de a mai prinde Final Four-ul Ligii Campionilor în penultima etapă a grupelor.

VIDEO Bastia - PSG 0-3. Zlatan, gol și două pase decisive

zlatan bastia

Paris Saint Germain continuă marșul triumfal către al doilea titlu consecutiv: s-a impus fără probleme în Corsica, 3-0 cu Bastia, și mentine avansul față de AS Monaco.

VIDEO BC Timişoara-U Mobitelco 90-77. Jovanovic, cel mai bun la gazde

baschet timisoaraj

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, baschetbaliştii din Timişoara au obţinut o victorie mare în cursa pentru un loc de play-off din Liga Naţională.

VIDEO Moldovan: ”Le-am oferit un spectacol fanilor”. Când va juca Daniel Niculae

moldovan captura

Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, s-a declarat extrem de mulțumit de rezultatul partidei cu Brăila, 5-2, care a readus echipa din Giulești pe prima poziție a clasamentului Seriei 1 din Liga a doua.

VIDEO Balaj a oprit meciul de la Cluj din cauza scandărilor anti-maghiare ale suporterilor Stelei

captura oprire meci

Partida de la Cluj, dintre CFR și Steaua, a avut un prim moment tensionat în minutul 22, când arbitrul Cristi Balaj a luat decizia de a opri jocul. Centralul disputei le-a explicat jucătorilor și oficialilor că e vorba de un avertisment adresat galeriei steliste, aflată într-un colț al peluzei stadionului din Gruia.

VIDEO Dinamo-Unirea Dej 3-0. Bucureștenii, mai aproape de turul 2 din play-off

volei dinamo

Dinamo a făcut primul pas spre turul secund din playoff. În faţa propriilor suporteri, dinamoviştii au învins-o cu 3-0 pe Unirea Dej. Primele două seturi au fost strânse – Dinamo le-a câştigat cu 28-26 şi 27-25.

VIDEO Cadouri în alb și roșu: Dinamoviștii au împărțit flori femeilor de 8 martie

dinamo cadouri

Dinamoviștii au luat o pauză de la pregătirea meciului cu Corona şi au ieşit să ofere flori cu ocazia „Zilei internaţionale a femeii”. În frunte cu directorul Ionel Dănciulescu, şapte dintre elevii lui Flavius Stoican au făcut cadouri doamnelor care ţineau sau nu cu Dinamo.

Irina Begu e finalistă la Campinas, după ce Alexandra Dulgheru a abandonat în semifinale

irina begu

Irina Begu s-a calificat în finala turneului ITF de la Campinas (Brazilia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după abandonul Alexandrei Dulgheru, în meciul de sâmbătă, din semifinale, la scorul de 4-1 în favoarea Irinei.

VIDEO Suporterii Stelei au fost scanați cu detectorul de metale, la Cluj

scanner suporteri

Steaua s-a deplasat la Cluj pentru meciul din etapa a 22-a a Ligii 1, contra CFR-ului, partidă la care în tribunele arenei din Gruia au luat loc și aproximativ 500 de suporteri ai campioanei.

Tamaș, assist în Anglia. Românul a pasat decisiv la primul gol al lui Doncaster

doncaster tamas

Gabriel Tamaș a reușit o pasă de gol în meciul de sâmbătă, 8 martie, Doncaster-Huddersfield 2-0. Fundașul român, care a început titular, a pasat decisiv la golul lui Sharp, din minutul 28. Ulterior, Doncaster a mai înscris o dată, în minutul 55, prin Cotterill.

VIDEO Bastia, victima lui Ibra: în tur le-a dat un gol așa, acum assist pentru Lavezzi

bastia zlatan

Zlatan Ibrahimovic continuă să ofere cele mai spectaculoase și inedite momente pe un teren de fotbal, atacantul suedez al lui PSG fiind de neegalat în astfel de situații. A dovedit-o și sâmbătă seara, la Bastia, unde echipa sa a jucat în etapa a 28-a din Ligue 1.

VIDEO Valladolid-Barcelona 1-0. Catalanii n-au mai pierdut două meciuri consecutive „afară” de 6 ani

barca vall

Valladolid a reușit surpriza etapei în Spania, învingând-o pe FC Barcelona cu 1-0, prin golul marcat de italianul Fausto Rossi, în minutul 17. Catalanii pierd, astfel, al doilea meci la rând în deplasare, după înfrângerea de la Real Sociedad (3-1).

VIDEO Thuringer - Vardar 24-24. Gazdele au revenit după ce au fost conduse la pauză

handbal thuringer

Thuringer şi Vardar menţin suspansul în grupa intâi principală a Ligii Campionilor, după egalul din meciul direct. Conştiente că pot rata totul în cazul unui eşec, vedetele lui Vardar au început jocul în forţă, iar Lekic a fost principalul pericol pentru poarta adversă.

VIDEO Cum se bate un 7 metri. Lecții de la Marius Stavrositu

handbal cum se bate 7 metri

HCM Constanța s-a calificat sâmbătă în finala Cupei României la handbal masculin, după ce în semifinale a eliminat surpriza ediției, HCM Vaslui, scor 34-36.

VIDEO Știința Bacău și HCM Constanța sunt finalistele Cupei României

bucurie semifinale handbal

Ştiinţa Bacău s-a calificat în finala Cupei României la handbal. Echipa antrenată de Eliodor Voica a câştigat clar semifinala cu CSM Bucureşti.

Nou record pentru Bayern: prima echipă cu 16 victorii consecutive în Bundesliga

muller

Bayern Munchen s-a impus în meciul din deplasare, de la Wolsburg, din etapa cu numărul 24 din Bundesliga, cu 6-1, după ce, la pauză, scorul era 1-1.

VIDEO FC Universitatea Craiova-FC Bihor 0-0. Egal în primul meci oficial din 2014

craiova gogoasa fani stewarzi

După ce nu s-a prezentat la meciul cu FC Olt, din etapa trecută, pierdut la masa verde, scor 0-3, FC Universitatea Craiova a remizat acum la Severin împotriva celor de la FC Bihor, scor 0-0.

VIDEO N-a mai înscris de doi ani, din Serie B italiană, dar a marcat contra Barcelonei!

fausto rossi captura

Valladolid a deschis scorul în meciul cu Barcelona, în minutul 17, prin italianul Fausto Rossi, aflat la prima sa reușită în La Liga! Mijlocașul de 23 de ani nu mai înscrisese un gol din mai 2012, aproape acum doi ani, într-un Albinoleffe-Brescia 0-2.

Arsenal s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei. Ozil, primul gol din 2014

ozil giroud 1

Arsenal Londra s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după ce a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Everton, în sferturile de finală ale competiţiei.

VIDEO Maxim, gol şi pasă de gol împotriva lui Eintracht Braunschweig

maxim gol eintracht

Alex Maxim a revenit sâmbătă după-amiază la VfB Sttutgart, în meciul de pe teren propriu cu Eintracht Braunschweig, din etapa a 24-a a Bundesligii. Oaspeții au deschis scorul în minutul 24, prin Jan Hochscheidt, dar aceștia au păstrat avantajul doar 6 minute.

VIDEO Bobar: ”Nu e normal ce-a făcut Rotariu. Nu putem să nu ținem cont de rivalitate”

dorin rotariu steaua dinamo ocaize-1

Cristi Bobar le-a transmis fotbaliștilor să nu mai semneze contracte de reprezentare cu Anamaria Prodan.

Putin: Pregătirile pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Soci decurg bine

vettel

Pregătirile pentru primul Mare Premiu de Formula 1 organizat de Rusia, programat în luna octombrie la Soci, sunt pe drumul cel bun, l-a asigurat preşedintele Vladimir Putin pe responsabilul financiar al celei mai importante competiţii automobilistice din lume, Bernie Ecclestone.

România - Belgia 29-10. Victorie înaintea derby-ului cu Georgia

bucurie rugby

Naționala de rugby a României a făcut spectacol în Cupa Europeană a Națiunilor și a învins cu 29-10 reprezentativa Belgiei.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 13:45 Etapa 5 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult