Ultimele stiri

VIDEO EXCLUSIV Reacția incredibilă a tribunei clujene la golul lui Chipciu

bucurie stelisti

Steaua a câștigat sâmbătă seara la Cluj, 1-0 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), partida contra CFR-ului, din etapa a 22-a a Ligii 1. Alex Chipciu a marcat golul victoriei în minutul 83 al întâlnirii din Gruia.

VIDEO Ceahlăul-Petrolul, 0-0. Ploieștenii se îndepărtează de locul 1!

rosu direct

În direct la Digi Sport, Ceahlăul şi Petrolul nu au reuşit decât un 0-0. Ploieştenii, care au jucat în zece oameni încă din minutul 28, au asediat poarta nemţenilor pe final, însă rămân la şapte puncte în spatele liderului Steaua.

România a trecut pe primul loc în Cupa Europeană a Națiunilor la rugby

romania

În urma victoriei cu 29-10 în faţa Belgiei, de sâmbătă, de la Constanţa, care, prin realizarea a 4 eseuri, i-a adus şi punctul bonus ofensiv, echipa de rugby a României a trecut pe primul loc în Cupa Europeană a Naţiunilor, beneficiind, totodată, şi de jocul celorlalte rezultate.

VIDEO Iosif Rotariu: "Nu am jignit pe nimeni de la Dinamo. Dorin își va ajuta clubul"

iosif rotariu

Scandalul iscat în jurul contractului dintre Dorin Rotariu și Anamaria Prodan a ajuns la cote ridicate, mai ales după ce întrega suflare din Ștefan Cel Mare a ieșit să atace apartenența stelistă a noului impresar al puștiului talentat de la Dinamo.

VIDEO Negoiță răspunde atacurilor lui Reghe: ”Sub orice critică. Impresara îi face doar deservicii”

ionut negoita

Situația lui Dorin Rotariu, care a semnat cu un alt impresar imediat după ce frații Becali au ajuns la închisoare riscă să se transforme într-un caz. Întors din drum de familie și de clubul Dinamo, fotbalistul a decis să rupă contractul cu soția antrenorului Stelei, Anamaria Prodan, justificându-și gestul astfel: ”M-am grăbit când am semnat”.

Încă o mediale pentru spadasinele române într-o etapă de Cupă Mondială: bronz la Barcelona

scrima barcelona

Spadasinele din România au urcat din nou pe podiumul unei etape de Cupă Mondială, la Barcelona.

România, alături de vicecampioana mondială și continentală la CE de polo

romania nationala polo campionat european

Prima reprezentativă de polo a României a fost repartizată în Grupa A a Campionatului European din 2014 competiție la care a ajuns după ce a învins-o clar pe Marea Britanie în barajul pentru accederea la turneul final.

În premieră! VIDEO Piovaccari și Keșeru pot fi titulari cu Gaz Metan. Reghe are probleme cu suspendații

chipciu gol keseru dinamo

Steaua a plătit scump succesul obținut pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0 (VIDEO). După ce au fost avertizați în ultimul meci, Cristi Tănase, Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu vor lipsi etapa viitoare din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Espanyol - Elche 3-1. Victorie la meciul 100 în propriul fief

espanyol - elche espanyol

Espanyol Barcelona - fără Torje în lot - a câştigat din nou în Primera, după două etape de secetă, în faţa lui Elche, la care Săpunaru a absentat din cauza unei accidentări.

Hat-trick Habibou! Rednic are cea mai în formă echipă din Belgia. E la un gol de playoff!

habibou gent

Echipa lui Mircea Rednic, Gent, a obținut, duminică, a treia victorie consecutivă în campionat și este cea mai în formă echipă din Belgia, în acest moment. "Bizonii" au câștigat cu 4-1 pe terenul lui Cercle Bruges și a ajuns la un singur gol de ultimul loc ce duce în play-off.

VIDEO David Villa a devenit al 11-lea golgheter din istoria Primerei! Messi, pe 3 în top

villa atletico

Atacantul spaniol David Villa (32 de ani) a marcat o "dublă" decisivă, grație căreia Atletico Madrid s-a impus în deplasarea de la Celta Vigo cu 2-0 (VIDEO). Villa a punctat în minutele 62 și 64.

VIDEO Sorin Frunză, despre condamnările din Dosarul Transferurilor: "Îi aud pe mulți șocați și mă pufnește râsul"

BUN sorin frunza dosarul transferurilor

Fostul mijlocaş al Unirii Urziceni şi al Rapidului, Sorin Frunză, vede pedepsele din Dosarul Transferurilor ca pe un lucru benefic pentru fotbalul românesc.

VIDEO Vedetele de la CSU Ploiești au jucat handbal! "Burlacu ar fi fost un pivot bun"

captura burlacu

Partida a avut loc la finalul primei semifinale a Cupei României, iar ploieșteanul Alexandru Dedu, noul președinte al Federației Române de Handbal, a îmbrăcat și el tricoul Asesoftului.

Bogdan Stancu a marcat din nou pentru Genclerbirligi și are 12 goluri în acest sezon!

bogdan stancu turcia

Bogdan Stancu (26 de ani) e în formă mare în acest început de an 2014. El a marcat încă o dată pentru Genclerbirligi, în partida de pe teren propriu cu Sivasspor.

VIDEO EXCLUSIV Rotariu vrea să rupă contractul, după scandalul de la club: "M-am grăbit!"

captura rotariu

La foarte puţin timp după ce a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, dinamovistul Dorin Rotariu vrea să rupă înţelegerea cu soţia antrenorului Stelei, fiind speriat de amploarea luată de acest caz în ultimele zile (DETALII).

VIDEO CSM București - SCM Craiova 25-23. Talida Tolnai și Oana Manea au debutat!

captura handbal csm

Proiectul dream-teamului de la CSM Bucuresti începe să se contureze. ÎN DIRECT la Digi Sport, Oana Manea și Talida Tolnai au debutat pentru CSM în victoria de pe teren propriu cu SCM Craiova. Meciul a fost unul palpitant, în care portarul a făcut diferența.

VIDEO Petrescu, cea mai prestigioasă victorie: 4-2 cu ȚSKA, după 0-2 la pauză! Dinamo Moscova vrea titlul

dzudzak tosic

Partidă nebună în etapa a 20-a a campionatului rus, care s-a reluat în weekend. Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a învins pe arena "Khimki" campioana și rivala de moarte ȚSKA Moscov, scor 4-2, după ce oaspeții au avut avantaj de două goluri la pauză.

VIDEO Gaz Metan - Viitorul   4-0. Gazdele au obținut prima victorie din 2014

bucurie petre-1

Primul meci al zilei din Liga 1 se joacă la Mediaș, unde Gaz Metan primește vizita Viitorului, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 18:00.

VIDEO Cu gândul la Corona, Dinamo vinde tricourile clasice prezentate la derby

captura steaua dinamo tricouri

Fostele glorii de la Dinamo le-au dat o mână de ajutor suporterilor şi au pozat cu noile tricouri pregătite de fani.

Conflict după derby. Stoican a cerut întăriri la Dinamo, dar Anghelache l-a refuzat

stoican-1

Dinamo a reușit cel mai bun joc din acest sezon chiar în Ghencea, pe terenul marii rivale, dar echipa lui Flavius Stoican n-a reușit să obțină toate punctele în derby-ul încheiat 1-1 (VIDEO), deoarece Keșeru a egalat târziu pentru campioana în exercițiu.

VIDEO Rusescu a irosit două mari ocazii în victoria Bragăi

rusescu braga

Raul Rusescu a fost din nou integralist pentru Braga, în partida de acasă cu Nacional, din etapa a 22-a a campionatuli portughez. Fostul vârf al Stelei n-a reușit să înscrie în meciul câștigat cu 2-1 de echipa sa deși a avut două bune oportunități de a marcat în repriza secundă.

Stuttgart are antrenor nou. Maxim va fi pregătit de omul care a ridicat-o pe Schalke

huub stevens

Începând de duminică, Alexandru Maxim are un nou antrenor la VfB Stuttgart. Conducerea formației șvabilor l-a demis pe Thomas Schneider, înlocuindu-l cu olandezul Huub Stevens.

VIDEO Eto'o a marcat golul 300 în carieră și a dat replica celor care îl consideră bătrân

etoo golul 300 batran

Chelsea a câștigat cu 4 meciul cu Tottenham, iar Samuel Eto'o, cel care a deschis scorul pe Stamford Bridge, a marcat golul cu numărul 300 în carieră și i-a ironizat pe cei care i-au contestat vârsta, inclusiv pe Jose Mourinho, pozând în pensionar.

VIDEO Ibrahimovic este cel mai bun pasator din ligile de top! A ajuns la 12 "assist"-uri

zlatan ibrahimovic menez

Câștigarea titlului în Franța este doar o formalitate pentru PSG, dar nu numai golurile lui Zlatan Ibrahimovic au făcut ca parizienii să se distanțeze decisiv în clasament.

VIDEO Chipciu și greutatea de a fi lider: "Toate echipele refuză jocul și fac mici tertipuri, dezumflă mingi"

chipciu steaua victorie bucurie

Alexandru Chipciu a marcat cu șansă golul decisiv al partidei CFR Cluj - Steaua (1-0 VIDEO), iar punctele aduse de reușita sa au ajutat-o pe campioana în exercițiu să se distanțeze în clasamentul Ligii 1.

VIDEO Juventus - Fiorentina 1-0. Asamoah a decis revanșa campioanei, cu un gol superb

gol asamoah juventus

Juventus a câștigat, sâmbătă, cu 1-0 contra Fiorentinei și și-a luat revanșa pentru înfrângerea din tur, de altfel singura suferită în acest sezon de Serie A. În tur, toscanii câștigaseră cu 4-2 pe Artemio Franchi, la capătul unui meci cu o desfășurare nebună.

Victorie grea pentru Nadal, în debutul de la Indian Wells. Federer îl poate întâlni pe Wawrinka în "sferturi"

stepanek nadal

Liderul mondial Rafael Nadal a avut o misiune grea la primul său joc la turneul de la Indian Wells.

VIDEO Fotbalistul din Europa care driblează cel mai mult în 2014 joacă la Granada!

brahimi sanchez

Cristiano Ronaldo și Messi sunt fără îndoială jucătorii reprezentativi ai ultimilor ani însă începutul de 2014 îi aparține unui fotbalist mai puțin cunoscut, cel puțin din punct de vedere al drbilingurilor reușite. Într-o statistică publicată de jurnaliștii spanioli, un mijlocaș de la Granada este jucătorul din cele mai tari 5 ligi ale Europei care a reușit cele mai multe driblinguri.

Boloni e în cărți pentru preluarea naționalei Greciei!

ladislau boloni paok

România ar putea avea un adversar neașteptat în preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Ladislau Boloni se află pe lista candidaților pentru postul de selecționer al Greciei, echipă cu care ne vom duela pentru prezența la turneul din Franța!

Rapid are linie de mijloc de Liga 1: peste 600 de meciuri pe prima scenă pentru titulari

rapid braila

În iarnă, antrenorul Viorel Moldovan i-a avut pe toți la pregătiri și a apucat să îi "lege" ca echipă în săptămânile petrecute în cantonament. Acum, giuleștenii au o linie de mijloc care ar putea face față fără probleme în Liga 1, cu toti jucătorii apți de joc.

  • 23:00 LIVE Premier League: Arsenal-Chelsea
  • 23:45 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult