Ultimele stiri

VIDEO Juventus - Fiorentina 1-0. Asamoah a decis revanșa campioanei, cu un gol superb

gol asamoah juventus

Juventus a câștigat, sâmbătă, cu 1-0 contra Fiorentinei și și-a luat revanșa pentru înfrângerea din tur, de altfel singura suferită în acest sezon de Serie A. În tur, toscanii câștigaseră cu 4-2 pe Artemio Franchi, la capătul unui meci cu o desfășurare nebună.

Victorie grea pentru Nadal, în debutul de la Indian Wells. Federer îl poate întâlni pe Wawrinka în "sferturi"

stepanek nadal

Liderul mondial Rafael Nadal a avut o misiune grea la primul său joc la turneul de la Indian Wells.

VIDEO Fotbalistul din Europa care driblează cel mai mult în 2014 joacă la Granada!

brahimi sanchez

Cristiano Ronaldo și Messi sunt fără îndoială jucătorii reprezentativi ai ultimilor ani însă începutul de 2014 îi aparține unui fotbalist mai puțin cunoscut, cel puțin din punct de vedere al drbilingurilor reușite. Într-o statistică publicată de jurnaliștii spanioli, un mijlocaș de la Granada este jucătorul din cele mai tari 5 ligi ale Europei care a reușit cele mai multe driblinguri.

Boloni e în cărți pentru preluarea naționalei Greciei!

ladislau boloni paok

România ar putea avea un adversar neașteptat în preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Ladislau Boloni se află pe lista candidaților pentru postul de selecționer al Greciei, echipă cu care ne vom duela pentru prezența la turneul din Franța!

Rapid are linie de mijloc de Liga 1: peste 600 de meciuri pe prima scenă pentru titulari

rapid braila

În iarnă, antrenorul Viorel Moldovan i-a avut pe toți la pregătiri și a apucat să îi "lege" ca echipă în săptămânile petrecute în cantonament. Acum, giuleștenii au o linie de mijloc care ar putea face față fără probleme în Liga 1, cu toti jucătorii apți de joc.

Steaua mai are o singură deplasare dificilă în retur! Urmează nou-promovatele

nicusor stanciu deac

Calculele luptei pentru titlu sunt favorabile Stelei, după ce echipa lui Reghecampf s-a impus în ceea ce era considerată a fi cea mai grea deplasare a sezonului - la CFR Cluj (1-0 VIDEO). Până la finalul campionatului, Steaua mai are doar cinci meciuri pe teren străin, patru dintre ele fiind mai mult decât accesibile roș-albaștrilor.

6 eliminați și 46 de arestați, la derby-ul Levski - CSKA. VIDEO cu incidentele

levski - cska

Derby-ul bulgar dintre Levski și CSKA Sofia a fost plin de incidente, sâmbătă seară. Oaspeții au câștigat cu un gol marcat de fostul craiovean Emil Gargorov, din penalty (69), la capătul unui joc în care s-au dictat nu mai puțin de 6 eliminări (câte 3 de fiecare parte)!

Irlanda, favorită la câştigarea Turneului celor 6 Naţiuni după victoria în faţa Italiei

rugby irlanda

Echipa de rugby a Irlandei este mai mult ca niciodată favorită să câştige Turneul celor 6 Naţiuni ediţia 2014, după ce a reuşit să se impună cu 46-7 (17-7) în faţa formaţiei Italiei, sâmbătă, pe stadionul Lansdowne Road din Dublin, ocazie cu care internaţionalul irlandez Brian O'Driscoll a stabilit un nou record mondial de selecţii pentru sportul cu balonul oval.

A mai rămas Halep. Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, eliminate de la Indian Wells

sorana cirstea tenis

Aventura din SUA s-a terminat pentru jucătoarele române de tenis Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea. Cele două s-au oprit în turul 2 al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de 5.946.740 dolari, după ce au pierdut partidele disputate sâmbătă.

VIDEO Chirilă: ”Împotriva vicisitudinilor sorții n-ai ce să faci. Lemnaru, între primele trei vârfuri din țară”

chirila reactii

Concordia Chiajna a reușit doar o remiză pe teren propriu cu Universitatea Cluj, 1-1, dar Ionuț Chirilă este mai mult decât mulțumit.

VIDEO Tănase n-a scăpat de critici, după victoria cu CFR: "Nu prea pricepe ce trebuie să facă tactic"

tanase-critici

Steaua s-a impus la Cluj, 1-0 cu CFR (VEZI VIDEO ȘI DETALII) și rămâne principala favorită la titlu în Liga 1, după 22 de etape. Unul dintre cei mai importanți antrenori și jucători din istoria clubului, Emeric Ienei, a vorbit la Special, pe Digi Sport 1, despre succesul din Ardeal.

VIDEO Vasile Maftei, după înfrângerea cu Steaua: "Doar cu noroc puteam scoate un egal"

maftei captura

CFR Cluj a pierdut sâmbătă, 0-1, meciul de pe teren propriu cu Steaua, din etapa a 22-a a Ligii 1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO). Veteranul Vasile Maftei recunoaște superioritatea campioanei după un meci dominat clar, inclusiv statistic (DETALII), de către elevii lui Reghecampf.

VIDEO Celta - Atletico 0-2. „Dubla” lui Villa a adus victoria madrilenilor

Celta Atletico

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Atletico a profitat de eşecul Barcelonei şi a urcat pe locul 2 în Primera Division, după victoria cu 2-0 în deplasarea de la Celta Vigo.

Steaua a avut 65% posesie, CFR, niciun șut pe poartă!

statistica cfr steaua

Steaua a trecut cu o victorie de ceea ce chiar jucătorii campioanei au considerat că este cea mai dificilă deplasare din această primăvară în Liga 1, meciul de la Cluj, cu CFR. Chipciu a marcat golul victoriei în minutul 83, steliștii păstrând astfel avansul față de următoarele clasate în irarhia primei divizii (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO).

VIDEO Gigi Becali a decis: Steaua nu va avea alt manager în acest sezon: ”MM nu poate fi înlocuit”

reghe meme

Deși s-au vehiculat mai multe nume pentru posibili înlocuitori ai lui Mihai Stoica în postul de manager general al Stelei, printre care Eugen Pîrvulescu sau Daniel Stanciu, se pare că roș-albaștrii nu vor mai numi pe nimeni în această poziție.

VIDEO Steaua, prima echipă care învinge pe terenul CFR-ului, în acest sezon al Ligii 1

Steaua CFR-1

Steaua a mai făcut un pas spre titlu, după victoria cu 1-0 obţinută la Cluj, în faţa echipei lui Vasile Miriuţă (VIDEO AICI). CFR a suferit prima înfrângere pe teren propriu, după o serie de rezultate pozitive.

VIDEO S-a reaprins războiul: ”Meciul cu Dinamo, un accident. Comunistul Anghelache, afară din fotbal”

anghelache

Victoria împotriva CFR-ului și scandalul iscat în jurul faptului că Dorin Rotariu a semnat un contract cu soția sa, agentul Anamaria Prodan, a reaprins în Laurențiu Reghecampf flacăra războnică la adresa rivalilor de la Dinamo.

VIDEO Miriuță nu se teme pentru postul lui: "N-am venit la Cluj să dau teste"

miriuta captura

CFR Cluj a schimbat deja doi antrenori în acest campionat, Mircea Rednic și Petre Grigoraș fiind înlocuiți, ultimul cu Vasile Miriuță, tehnician care a strâns doar două puncte din 9 posibile, în primele trei etape pe banca ardelenilor.

VIDEO Dedicația pentru MM i-a adus lui Chipciu suspendarea cu Gaz Metan

chipciu dezbracat de sus

Steaua a câștigat la limită meciul de la Cluj, cu CFR, 1-0 (VIDEO), prin golul marcat de Alex Chipciu în minutul 83. Imediat după gol, jucătorul Stelei a sprintat spre banca de rezerve a echipei sale, scoțându-și tricoul de joc.

VIDEO Chipciu, după golul din Gruia: 'Clasamentul arată realitatea! CFR a refuzat jocul'

chipciu interviu

Steaua s-a impus pe final în duelul cu CFR, scor 1-0, prin golul marcat de Alex Chipciu, care a deviat inspirat şutul lui Keşeru (VIDEO AICI).

VIDEO Reghecampf: „Am făcut un pas important spre titlul 25! Dedicăm victoria patronului și lui MM”

reghe captura

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, crede că prin victoria din Gruia echipa sa a făcut un pas important spre titlu, dar că mai e mult de jucat până la adjudecarea celui de-al 25-lea trofeu în competiția internă.

Chelsea-Tottenham 4-0. Lampard, al doilea jucător cu cele mai multe meciuri în PL

chelsea tott

Chelsea a câștigat sâmbătă, 8 martie, pe teren propriu, cu 4-0 în fața lui Tottenham Hotspur, în etapa a 29-a din Premier League.

VIDEO Udinese - AC Milan 1-0. Gură de aer pentru gazde

udinese milan

În primul meci al etapei a 27-a din Serie A, Udinese a învins-o pe Milan cu 1-0. Friulanii au avut prima ocazie prin Gran Pereira, dar Abbiati a intervenit la timp, iar Emanuelson a trimis apoi în corner.

VIDEO Potențialul patron al Rapidului are votul lui Moldo: ”Am încredere în el”

catalin misu

Cătălin Mișu (foto), proprietarul firmei Regata, principalul importator de gresie și faianță și cel mai mare distribuitor din România a fost prezent pe stadion la meciul Rapidului cu Brăila, încheiat cu victoria gazdelor cu 5-2.

VIDEO Larvik - Krim 28-22. Victorie de palmares pentru gazde

handbal larvik

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Krim a irosit orice şansă de a mai prinde Final Four-ul Ligii Campionilor în penultima etapă a grupelor.

VIDEO Bastia - PSG 0-3. Zlatan, gol și două pase decisive

zlatan bastia

Paris Saint Germain continuă marșul triumfal către al doilea titlu consecutiv: s-a impus fără probleme în Corsica, 3-0 cu Bastia, și mentine avansul față de AS Monaco.

VIDEO BC Timişoara-U Mobitelco 90-77. Jovanovic, cel mai bun la gazde

baschet timisoaraj

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, baschetbaliştii din Timişoara au obţinut o victorie mare în cursa pentru un loc de play-off din Liga Naţională.

VIDEO Moldovan: ”Le-am oferit un spectacol fanilor”. Când va juca Daniel Niculae

moldovan captura

Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, s-a declarat extrem de mulțumit de rezultatul partidei cu Brăila, 5-2, care a readus echipa din Giulești pe prima poziție a clasamentului Seriei 1 din Liga a doua.

VIDEO Balaj a oprit meciul de la Cluj din cauza scandărilor anti-maghiare ale suporterilor Stelei

captura oprire meci

Partida de la Cluj, dintre CFR și Steaua, a avut un prim moment tensionat în minutul 22, când arbitrul Cristi Balaj a luat decizia de a opri jocul. Centralul disputei le-a explicat jucătorilor și oficialilor că e vorba de un avertisment adresat galeriei steliste, aflată într-un colț al peluzei stadionului din Gruia.

VIDEO Dinamo-Unirea Dej 3-0. Bucureștenii, mai aproape de turul 2 din play-off

volei dinamo

Dinamo a făcut primul pas spre turul secund din playoff. În faţa propriilor suporteri, dinamoviştii au învins-o cu 3-0 pe Unirea Dej. Primele două seturi au fost strânse – Dinamo le-a câştigat cu 28-26 şi 27-25.

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult