Ultimele stiri

VIDEO Vlad Munteanu: "Nimeni nu ne dădea șanse, dar ne-am întărit în iarnă"

captura Vlad Munteanu

Victoria de vineri, din etapa a 21-a, i-a adus pe clujeni aproape de ieșirea din zona retrogradării, iar președintele "Șepcilor Roșii", Vlad Munteanu, pune revirimentul pe seama pregătirii de iarnă, când antrenorul Mihai Teja a avut mai mult timp să lucreze cu jucătorii.

VIDEO Dinu Gheorghe: “Am jucat prost, nu puteam obține mai mult azi!”

captura Dinu Gheorghe

La finalul meciului pe care Astra l-a pierdut la Cluj, contra celor de la “U” (0-1), Dinu Gheorghe a fost marcat de eșecul echipei sale. Președintele formației din Giurgiu a fost extrem de critic la adresa jucătorilor din lotul lui Daniel Isăilă, spunând lansând totodată și o amenințare voalată la adresa tehnicianului.

VIDEO Lemnaru a învins Astra: "Am înscris repede, a fost avantajul nostru"

captura Lemnaru U Cluj

U Cluj a reușit surpriza etapei a 21-a a Ligii 1 învingând a doua clasată, Astra, cu 1-0 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), grație golului reușit de Valentin Lemnaru, în minutul 9 al disputei de pe Cluj Arena.

VIDEO Teja, după "U" Cluj-Astra 1-0: "Grupul poate învinge orice individualitate"

captura Mihai Teja

Universitatea Cluj a obținut a cincea victorie consecutivă pe teren propriu, 1-0 cu Astra Giurgiu și este aproape ieșită din zona retrogradării, iar antrenorul Mihai Teja pune seria bună pe seama muncii depuse de întreaga echipă.

Isăilă: “Este frustrant cum am pierdut! Am avut 5-6 ocazii mari, iar Clujul doar una!”

captura Daniel Isaila

Astra a pierdut surprinzător la Cluj contra celor de la Universitatea, iar șansele echipei antrenate de Daniel Isăilă la titlu s-au redus considerabil. Dacă Steaua va trece cu o victorie de derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, atunci roș-albaștrii vor avea un avans de 6 puncte în clasament.

VIDEO Corona Braşov - CSM Bucureşti 26-22. Prima înfrângere pentru Mette Klit

captura handbal corona

Handbalistele de la Corona Braşov au provocat prima înfrângere pentru CSM Bucureşti cu Mette Klit pe bancă. Ardelencele s-au impus cu 26-22 pe teren propriu şi rămân pe poziţia secundă în clasamentul Ligii Naţionale, în timp ce echipa din Capitală se află pe locul şapte.

VIDEO HC Zalău - HCM Roman 22-19. Echipa lui Tadici rămâne pe 6

captura handbal zalau

Handbal Club Zalău şi-a consolidat poziţia a şasea în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici a câştigat cu 22-19 pe teren propriu, în faţa lui HCM Roman.

VIDEO Lato nu-i vede bine pe rivali la derby: "Presiunea e mai mare pe Ghencea"

iasmin latovlevici steaua - dinamo

Iasmin latovlevici, autor al unui gol de poveste în turul cu Dinamo, nu se lasă deconcentrat de la tensiunea derby-ului României, cu toate că Steaua este văzută drept favorită clară în fața lui Dinamo, la meciul de sâmbătă, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00.

VIDEO Yoda, scos de Isăilă la doar 25 de minute după ce a fost introdus pe teren

captura Yoda Astra

Un moment mai puțin întâlnit pe un teren de fotbal s-a consumat în minutul 71 al partidei dintre “U” Cluj și Astra. Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a decis să-l introducă pe teren pe atacantul Denis Alibec, care a intrat în locul lui Abdoul Karim Yoda.

Bogdan Vintilă: "Un egal cu CFR e un rezultat bun, dar supărarea este mare!"

Vintila

Viitorul a pierdut printre degete o victorie mare contra celor de la CFR Cluj, după ce formația patronată de Gheorghe Hagi a fost egalată în cel de-al doilea minut al prelungirilor.

VIDEO Torțe și încurajări din partea suporterilor, la ultimul antrenament al Stelei

fani steaua-1

Duelul Steaua - Dinamo și-a consumat prefața încă de vineri seara. Peste 500 de fani ai roș-albaștrilor au fost în Ghencea, unde i-au încurajat pe jucătorii lui Reghecampf, carora le-au cerut a șaptea victorie consecutivă în derby de Romania.

Miriuță crede că CFR merita victoria. "Viitorul a avut o singură ocazie și a marcat!"

miriuta.Viitorul - CFR

CFR a luat un punct in extremis pe terenul celor de la Viitorul, dar antrenorul clujenilor consideră că echipa sa ar fi trebuit să plece cu toate cele trei puncte din suburbia Bucureștiului.

CFR Cluj are linia de mijloc descompusă pentru meciul cu Steaua

eliminati cfrcluj

CFR Cluj a reușit doar două rezultate de egalitate în primele două etape din sezonul de primăvară, 0-0 cu FC Vaslui, acasă (VEZI DETALII ȘI VIDEO) și 1-1 la Chiajna, cu Viitorul (VEZI DETALII).

Federer mai poate! Elvețianul l-a învins pe Novak Djokovic în semifinalele de la Dubai!

federer.dubai.beats.djokovic

Deși nu puțin au fost cei care i-au prevestit finalul tot mai apropiat al carierei, Roger Federer încă este capabil să furnizeze rezultate neașteptate.

Oțelul nu ia măsuri speciale pentru Mutu, la meciul cu Petrolul, de duminică

mutu otelul

Tot Ploieştiul aşteaptă cu sufletul la gură debutul lui Mutu şi Zicu pe Ilie Oană. "Lupii" au poftă de goluri după ce n-au scos decât un egal la Braşov în primul joc oficial al anului, 1-1.

Iancu și Neagu nu sunt în lot pentru derby. Alți doi steliști vor vedea din tribună meciul cu Dinamo

gabi iancu derby

Steaua - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, fiind partida care stârnește interes maxim în acest început de primăvară în Liga 1.

Velici, gol pentru Dinamo 2. Cioinac a fost integralist la meciul de „pedeapsă”

cioinac dinamo-1

Fotbaliștii trimiși de Dinamo la echipa a doua cu o zi înaintea derby-ului cu Steaua - Ionuț Cioinac, Raul Krausz și Gelu Velici - au fost integraliști, vineri, în remiza „roș-albilor” cu CS Balotești, 2-2, în etapa a 16-a din Seria 3 a Ligii a 3-a.

Mexicanul Perez, cel mai rapid pilot și în cea de-a doua zi a testelor din Bahrein

perez 1

Sergio Perez se anunță drept unul dintre cei mai în formă piloți în ediția CM de Formula 1 care bate la ușă. La o zi după ce a impresionat în prima zi a antrenamentelor de la Bahrein, mexicanul a fost și vineri cel mai rapid pilot din testele organizate pe circuitul Sakhir, la care participă timp de trei zile toate echipele participante în Marele Circ.

Lynn Howells a stabilit deja obiectivele României la Cupa Mondială de la anul

romania nationala rugby frr

România s-a calificat matematic la Cupa Mondială de rugby din 2015, iar "Stejarii" își fac deja planuri pentru competiția care va fi găzduită de Anglia.

Adversarele României din preliminariile Euro 2016 joacă miercuri un amical, între ele

ungaria finlanda

România va debuta în septembrie în preliminariile Euro 2016 cu un meci contra Greciei, în deplasare, într-o grupă din care mai fac parte Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și Faroe.

VIDEO Dorinel Munteanu: "Suntem peste adversarele din grupă, dar ne va fi greu să ajungem la EURO 2016"

romania nationala euro

Deși vede echipa națională a României peste colegele sale de grupă - Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda și Insulele Feroe - Dorinel Munteanu spune că formației antrenate de Victor Pițurcă nu îi va fi deloc ușor, fiindcă trebuie să se concentreze la maximum la fiecare meci.

Moutinho știe de ce a venit la Monaco: “Vreau să câștig Champions League!”

moutinho

Joao Moutinho are gânduri mari în tricoul lui Monaco, echipă care l-a transferat vara trecută de la Porto pentru 25 de milioane de euro.

VIDEO Dorinel a jucat la ambele și a antrenat și Steaua și Dinamo: "Nu va fi un derby dezechilibrat"

dorinel derby

Steaua - Dinamo, care se joacă sâmbătă, de la ora 21:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, e văzut în această primăvară ca unul dintre cele mai dezechilibrate derby-uri din istorie. Campioana e prima în clasament, cu 16 puncte avans față de rivalii din Ștefan cel Mare.

UEFA anchetează 76 de echipe pentru încălcarea fair-play-ului financiar! Deficit total de 600 mil. €

platini uefa fair play

76 de cluburi care în acest sezon au participat în cupele europene sunt cercetate de UEFA pentru încălcarea regulilor privind fair-play-ul financiar. Ancheta se va desfășura pe parcursul mai multor luni, iar soluțiile în cele mai serioase cazuri vor fi anunțate în iunie.

ACS Poli Timișoara a adus un atacant de 19 ani de la Middlesbrough

Wilson Kneeshaw

ACS Poli Timișoara, ocupanta poziției a noua în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte acumulate în 20 de etape, a reușit să transfere un jucător crescut de Middlesbrough.

Manuel Pellegrini, suspendat două meciuri de UEFA pentru criticile aduse arbitrajului!

pellegrini-2

Manuel Pellegrini plătește scump declarațiile pe care le-a făcut (DETALII AICI) după meciul pe care Manchester City l-a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, contra celor de la Barcelona. Antrenorul l-a acuzat direct după meci pe arbitrul suedez Jonas Eriksson de faptul că i-ar fi avantajat pe catalane, lucru care a intrat imediat în atenția UEFA.

Dinamo jucase doar 10 meciuri oficiale când a bătut-o pe Steaua, în primul derby

meci steaua dinamo inceput

Steaua și Dinamo vor juca, sâmbătă, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cel de-al 130-lea meci direct în Liga 1, la 65 de ani și trei luni de la primul duel direct din istorie.

Van Persie dezminte atacul la adresa colegilor de la United: "Am fost înțeles greșit"

robin van persie manchester united

Manchester United a pierdut prima manșă din optimile UEFA Champions League, pe terenul lui Olympiacos (0-2 VIDEO AICI) și păstrează șanse puține pentru calificarea în faza următoare a celei mai importante competiții intercluburi din Europa. La finalul partidei, Robin Van Persie a oferit un interviu presei din Olanda, iar acesta a fost tradus și publicat și în ziarele din Insulă.

VIDEO Rezumatele celor 18 meciuri transmise în weekend pe Digi Sport şi digisport.ro

maraton-3

Spectacolul campionilor revine în acest weekend la Digi Sport şi digisport.ro. Nu mai puţin de 18 partide vor fi transmise în direct: 16 la TV şi două în exclusivitate pe site.

FOTO Noul transfer al Barcelonei e fan Ronaldo și are tatuat "Real" pe braț

halilovic

Barcelona a dat lovitura, reușind achiziționarea unuia din cei mai promițători tineri fotbaliști europeni, croatul Alen Halilovic, pentru suma de 10 milioane de euro, potrivit presei din Spania și Croația.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult