Ultimele stiri

VIDEO EXCLUSIV Simona Halep a dat lovitura de start în Eternul Derby! A primit un cadou de la steliști

simon halep start

Simona Halep (22 de ani) a fost desemnată "sportivul anului" în 2013 în România, iar jucătoarea de tenis din Constanța a devenit o figură extrem de plăcută în peisajul din țară.

VIDEO Timișoara a avut un penalty clar neacordat, în meciul cu Săgeata

fault penalty neacordat

ACS Poli Timișoara a remizat pe teren propriu, 1-1, cu Săgeata Năvodari, în etapa a 21-a a Ligii 1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), după un meci în care a evoluat o oră în superioritate numerică.

Englezii cer interzicerea lui Tom Cleverley la națională! S-au strâns 7.000 de semnături

tom cleverley frank lampards

Spiritul Cupei Mondiale a cuprins deja Anglia, iar suporterii sunt foarte interesați de selecția pe care o va face Roy Hodgson. Ei au o singură pretenție de la antrenorul englez: să nu-l cheme în lot pe mijlocașul Tom Cleverley (24 de ani), de la Manchester United!

VIDEO EXCLUSIV Imagini din vestiare, înainte de derby

vestiar steaua

Dinamoviștii au ajuns primii în Ghencea, cu aproape două ore înainte de startul derby-ului cu Steaua, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1, de la ora 21:00. În vestiarul oaspeților totul e pus la punct cu mai multe ore înainte de sosirea jucătorilor.

Ana-Maria Brânză, pe locul 3 la concursul de la Saint-Maur

branza

Campioană europeană en-titre, scrimera Ana-Maria Brânză, a ocupat locul al treilea în concursul de spadă de la Saint-Maur (Franţa), etapă din Cupa Mondială, după ce a fost învinsă în semifinale de chinezoaica Anqi Xu, cu 7-6.

EXCLUSIV Jandarmii au confiscat arsenalul pirotehnic, dar fanii tot au introdus torțe pe stadion

torte derby

Jandarmeria a confiscat materialele pirotehnice de la firma care trebuia să se ocupe cu spectacolul dinaintea întâlnirii cu numărul 130 în Liga 1 dintre cele mai titrate echipe din România, relatează reporterii Digi Sport de la stadionul Ghencea.

VIDEO Ioan Andone încă mai visează să antreneze naționala. Condițiile în care ar putea deveni selecționer

nationala ioan andone nationala euro 2016

Ioan Andone a fost, în 2009, în cărți pentru preluarea postului de selecționer al echipei naționale a României, dar a refuzat, pe motiv că nu avea destulă experiență.

Stoican are nevoie de goluri! Dinamo va folosi un trident ofensiv pe Ghencea. Cum va arăta primul "11"

tucudean

Flavius Stoican s-a decis, în linii mari, ce formulă va folosi la derby-ul cu Steaua, care se joacă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Fazele VIDEO sunt în timp real pe www.digisport.ro.

VIDEO Gol memorabil al lui Lemoine, care poate trimite titlul în vitrina lui PSG

lemoine st etienne

Mijlocașul de la Saint Etienne Fabien Lemoine a deschis scorul în minutul 17 al partidei cu AS Monaco, de pe Stade "Geoffroy-Guichard". Reușita sa a fost una de generic!

VIDEO Dinu Gheorghe reacționează la critici: "Echipa aceasta nu va termina mai jos de locul 2"

dinu gheorghe astra

Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, s-a enervat foarte tare după eșecul suferit de echipa sa în deplasarea cu Universitatea Cluj, scor 0-1 (VIDEO). După meci, el i-a făcut praf pe jucătorii săi, dar i-a criticat și pe membrii staff-ului ales de președintele Dinu Gheroghe.

VIDEO U Jolidon - Fehervar 21-28. Misiune grea în returul de foc din Ungaria

u jolidon cluj pasca handbal

U Jolidon Cluj a pierdut turul sferturilor de finală din EHF Cup, 21-28 pe teren propriu contra maghiarelor de la Fehervar, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

VIDEO Bokila a calificat-o singur pe Terek în sferturile Cupei Rusiei, cu o "triplă"

bokila

Jeremy Bokila a reușit sâmbătă cel mai bun meci de când s-a transferat de la Petrolul la Terek Grozny, fostul goșgheter al ploieștenilor înscriind toate golurile echipei sale în victoria, 3-2, contra Mordoviei Saransk, în optimile de finală ale Cupei Rusiei.

Regal de box la Digi Sport! Doar un meci din patru s-a încheiat la puncte

brandon.adams

Patru meciuri spectaculoase au avut loc în Statele Unite în cadrul sferturilor de finală ale turneului Boxcino de la categoria mijlocie, gală transmisă de Digi Sport.

VIDEO Traseul fanilor alb-roșii până în Ghencea. 1.700 de "câini" au cântat și au scandat pe stradă 

galerie dinamo

Circa 2.000 de suporteri ai lui Dinamo vor asista în Ghencea la derby-ul cu Steaua, care va începe la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Crivoi a câştigat un turneu din Iran fără să piardă un set

crivoi tenis

Tenismanul român Victor Crivoi a câştigat turneul ITF de la Kish (Iran), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după ce a dispus în finală de croatul Toni Androic, cu 7-6 (6), 7-6 (5).

VIDEO Top 3 cele mai spectaculoase goluri ale etapei în Copa Libertadores

top goluri libertadores

În această săptămână s-a disputat etapa a doua a fazei grupelor în Copa Libertadores, care a adus, din nou, goluri spectaculoase, tipice fotbalului sudamerican.

VIDEO Lăcătuș: ”Steaua poate reedita acel 5-0 cu Dinamo!” Imagini de la un meci istoric

lacatus

Marius Lăcătuș spune că este o mare diferență între Steaua și Dinamo și că jucătorii roș-albilor vor afla pe propria-i piele ce înseamnă un meci n Ghencea.

Ferguson a vrut să-l dea la Barcelona, dar CR7 a refuzat: "Joc doar la Real!"

cristino ronaldo valdes

Cristiano Ronaldo s-a transferat în 2009 de la Manchester United la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro, sumă care reprezintă și până în prezent una dintre cele mai mari plătite în lumea fotbalului.Lusitanul s-a transformat rapid în jucătorul-cheie pentru trupa blanco și are o medie de peste un gol pe meci din momentul în care a ajuns pe Santiago Bernabeu: 232 partide și 237 de goluri înscrise.

Simeone, înainte de derby-ul Madridului: ”Real e într-un moment în care e temută de toată Europa!”

simeone

Real Madrid a profitat, în etapa a 25-a din La Liga, de pașii greșiți ai Barcelonei și ai lui Atletico Madrid, instalându-se în fotoliul de lider solitar al campionatului. Cu trei puncte avans în fața celor două rivale, „galacticii” au acum șansa desprinderii la șase lungimi de echipa lui Diego Simeone, în derby-ul capitalei Spaniei.

Un suporter stelist și-a pierdut două degete la spectacolul organizat înaintea meciului cu Dinamo

torta suporteri steaua

Unul dintre fanii Stelei, prezent vineri seară în Ghencea, a suferit o accidentare gravă și a ajuns la spital.

Halep va fi a șasea favorită la Indian Wells și are șanse să urce în topul WTA

simona halep fericita

De pe poziția a șaptea în clasamentul mondial, Simona Halep așteaptă cu încredere participarea la primul turneu WTA Mandatory, cel mai tare turneu organizat până acum în acest an, în afara primului Grand Slam, cel de la Melbourne.Premiile totale ale competiției se ridică la 5,18 milioane de dolari, suma cea mai mare acordată în circuitul WTA în fara celor patru turnee de Grand Slam. De același nivel sunt și turneele de la Miami, Madrid și Beijing.

VIDEO Universitatea Craiova, plânsă de fani. ”Știința”, la un singur pas de dezastru

lacrimi pentru craiova BUN

Universitatea Craiova nu s-a prezentat la meciul cu FC Olt și dacă n-o va face nici la cel cu Motru va fi retrogradată.

FIFA a aprobat purtarea vălului islamic și a turbanului în fotbal

turban fotbal

International Board (IFAB), organismul FIFA care se ocupă de regulile jocului, a aprobat, sâmbătă, purtarea vălului islamic şi a turbanului de către jucătoare, respectiv fotbalişti.

GALERIE FOTO BMW și-a prezentat noul model cu care va concura în 2014

bmw dtm3

Constructorul german BMW și-a prezentat noul model M4 DTM cu care va concura în 2014 în Campionatul German de Turisme. 1 martie era termenul limită pentru omologarea pachetului aerodinamic, zi în care bavarezii au publicat primele imagini.

VIDEO ACS Poli-Săgeata 1-1. Constănțenii au smuls un punct, în inferioritate

bucurie gol sageata

În afara marelui derby dintre Steaua și Dinamo, sâmbătă în Liga 1 se mai joacă un meci, duelul nou-promovatelor ACS Poli - Săgeata Năvodari.Precum au făcut-o și în startul sezonului, cele două formații au început cu dreptul competiția în noul an calendaristic și au obținut victorii importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Bănățenii s-au impus pe un teren unde se câștigă greu, la Mediaș (0-1 VIDEO AICI), iar trupa de la malul mării a învins surpriza primei părții a campionatului, FC Botoșani, cu același scor (1-0 VIDEO AICI).

La marketing, Dinamo e peste Steaua! „Câinii” știu să-și apropie fanii

dinamo marketing

Chiar dacă MM Stoica, managerul Stelei, i-a ironizat pe dinamoviști - ”Unii merg cu flori prin mall-uri, noi jucăm prin Champions League” - roș-albii sunt peste rivalii din Ghencea la capitolul marketing.

Stoican nu știe cum să joace contra Stelei. Singura certitudine, apărarea

stoican dinamo

Flavius Stoican a promis că echipa sa va face un meci mare în Ghencea și tocmai de aceea se mai gândește asupra formulei de start.

Victorii pentru favorite la reluarea Ligii a doua. Rezultatele primei etape

pancu rapid-1

În cursul zilei de sâmbătă s-a reluat competiția și în liga a doua, iar în cele două serii au fost programate 11 partide. Nouă dintre acestea s-au disputat, una va începe la ora 17:00, iar alta este posibil să se decidă la masa verde. Candidate la promovare, Rapid și ACS Berceni au reușit să păseacă în 2014 cu dreptul și și-au adjudecat cele trei puncte în duelurile cu SC Bacău, respectiv Rapid CFR Suceava.

CS Universitatea Craiova - ASA Tg. Mureș 1-2. Start ratat pentru formația lui Stângă

csu targu mures

Astăzi, de la ora 17:00, se va disputa cel mai tare meci al primei etape din 2014 în liga secundă, între cele mai bogate formații ale diviziei: CS Universitatea Craiova-ASA Târgu Mureș. Partida dintre cele două formații va avea loc pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie.

Vialli: "Moyes ar fi fost dat afară de trei ori până acum dacă antrena în Italia"

moyes man united

Manchester United este doar o umbră a formației care cucerea titlul în sezonul precedent. Diavolii nu mai au nicio șansă la vreun trofeu din competițiile interne, iar în UEFA Champions League au pierdut prima manșă a optimilor, pe terenul lui Olympiacos (0-2 VIDEO AICI).

  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:50 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult