294033834_175666491535096_1582425788316816777_n
Foto Este nepoata unei legende din Giulești și i-a ”suflat” Rapidului Cupa României. ”Sentiment ciudat”
mariana costa
Mariana Costa a pozat în Playboy, iar la 12 ani distanță a venit în România
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor, după un meci fără istoric. VakifBank şi-a păstrat trofeul cucerit anul trecut

06.05.2018, 20:35

Alba Blaj nu a avut replică pe măsură în faţa lui VakifBank Istanbul şi a pierdut în trei seturi finala Ligii Campionilor (17-25, 11-25, 17-25), însă rămâne singura echipă din România ajunsă în ultimul act al celei mai importante competiţii la nivel de cluburi.

finala volei
Foto: cev.lu
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

VakifBank Istanbul a fost o nucă prea tare pentru Alba Blaj şi şi-a păstrat titlul de regină a Europei cucerit anul trecut.

Ardelencele au fost depăşite clar în debutul finalei din Sala Polivalentă din Bucureşti - au reuşit doar un punct din primele zece. Primul set le-a revenit clar turcoaicelor, scor 25-17.

VakifBank a lămurit în mare măsură soarta învingătoarei după ce şi-a adjudecat la 11 actul secund. Fosta campioană a României a punctat la impresia artistică în setul al treilea, pe care l-a condus până aproape de jumătate. A fost din nou 25-17 pentru echipa din Turcia, care şi-a trecut în palmares a patra Ligă a Campionilor.

Podiumul competiţiei a fost completat de Volley Conegliano. Italiencele s-au impus în trei seturi în finala mică disputată cu Galatasaray.



UPDATE 20:16, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25, 17-25. Din păcate, diferenţa dintre cele două finaliste a fost mult prea mare. VakifBank îşi păstrează trofeul cucerit anul trecut, după o victorie clară, în doar o oră şi 10 minute de joc.

UPDATE 20:13, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25, 14-23. Lucrurile sunt clare în acest moment. Echipa din Turcia îşi va păstra cu siguranţă trofeul cucerit anul trecut.

UPDATE 20:05, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25, 11-14. Echipa din Istanbul a reuşit să întoarcă rezultatul în setul 3 şi chiar să se desprindă pe tabelă.

UPDATE 20:00, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25, 8-7. Turcoaicele nu vor să scape controlul meciului şi au revenit spectaculos, reducând diferenţa din acest set la un singur punct.

UPDATE 19:57, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25, 8-4. Elevele lui Darko Zakoc încearcă să le ofere fanilor bucuria câştigării unui set. Evoluţie foarte bună în această perioadă, iar avantajul a crescut la patru puncte.

UPDATE 19:54, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25, 4-1. Fetele noastre nu cedează şi au început decise setul al treilea, aflându-se pentru prima oară la conducere.

UPDATE 19:48, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 11-25. Inevitabilul s-a produs. VakifBank a câştigat şi al doilea set, în doar 20 de minute, şi e la un singur pas de câştigarea trofeului pentru al doilea an la rând şi a patra oară în istorie.

UPDATE 19:46, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 9-21. Dezechilibru evident în setul al doilea. Echipa din Istanbul se îndreaptă fără emoţii spre câştigarea actului secund.

UPDATE 19:39, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 4-16. Se pare că şi setul al doilea se îndreaptă spre un deznodământ clar. Echipa noastră nu reuşeşte să găsească soluţii în faţa unui adversar în mod evident superior din toate punctele de vedere.

UPDATE 19:37, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 4-12. Scorul în setul al doilea continuă să ia proporţii. Turcoaicele au deja un avantaj de 8 puncte şi controlează autoritar meciul.

UPDATE 19:31, Alba Blaj - VakifBank 17-25, 1-6. Şi al doilea set începe după scenariul primului. Echipa din Istanbul are deja un avantaj important.

UPDATE 19:25, Alba Blaj - VakifBank 17-25. Turcoaicele şi-au adjudecat fără mari emoţii primul set al finalei, în care s-au desprins încă din start şi apoi nu au mai cedat iniţiativa. Doar 25 de minute a durat primul act. 

UPDATE 19:20, Alba Blaj - VakifBank 13-19. Diferenţa rămâne constantă, în ciuda tentativelor timide ale feteleor noastre de a se apropia.

UPDATE 19:15, Alba Blaj - VakifBank 10-16. Echipa noastră continuă să aibă dificultăţi şi nu reuşeşte să reducă din avantajul pe care adversarele l-au luat încă din startul setului.

UPDATE 19:10, Alba Blaj - VakifBank 6-11. Fetele noastre încearcă să rămână în mecişi au reuşit să mai reducă din diferenţă, după un parţial bun.

UPDATE 19:05, Alba Blaj - VakifBank 1-7. Lucrurile nu se îmbunătăţesc. Ba din contră, avantajul turcoaicelor se măreşte.

UPDATE 19:02, Alba Blaj - VakifBank 1-5. Turcoaicele, mari favorite, au început foarte tare şi au deja un avantaj de 4 puncte, forţându-l pe Darko Zakoc să ceară primul time-out al meciului.

UPDATE 19:00 - A început finala Ligii Campionilor la volei feminin. VakifBank a fost prima la serviciu


VIDEO Alba Blaj - Galatasaray 3-1 (23-25, 25-17, 25-22, 25-22)Sportivele de la Volei Alba Blaj au reușit ceea ce puțini credeau la începutul sezonului și anume calificarea în finala Ligii Campionilor. Victoria cu Galatasaray, obținută sâmbătă seară în Sala Polivalentă din București, a fost una uriașă, dar adevăratul test abia acum urmează. Româncele se vor lupta cu deținătoarea trofeului, VakifBank Istanbul, echipă cu un buget de 10 milioane de euro și cu trei Ligi în palmares până acum: 2011, 2013 și 2017.

Fetele antrenate de Darko Zakoc au pierdut primul set, dar au revenit incredibil şi nu au mai putut fi oprite. Turcoaicele, care au mai jucat în Final Four şi în urma cu cinci ani, au fost depăşite clar. Alba Blaj a câştigat următoarele două seturi, apoi a continuat să menţină ritmul ridicat şi a avut opt mingi de meci în setul al patrulea. Chiar dacă Galata le-a dat emoţii fanilor din Sala Polivalentă, româncele au reuşit să închidă confruntarea şi să se califice în ultimul act.

Meciul care poate aduce primul triumf pentru voleiul feminin românesc în Champions League va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, mâine, de la ora 19:00.

Darko Zakoc (53 de ani)tehnicianul echipei noastre, a fost extrem de fericit la finalul partidei, extrem de tensionată, din Sala Polivalentă din București. Sârbul a dat frâu liber emoțiilor și a trăit în genunchi minunata calificare în finala Ligii Campionilor la volei feminin.

”Este un succes incredibil. Nu sunt mulți oameni care se așteptau la așa ceva, dar noi ne-am dorit mult și cu acest joc pe care l-au făcut fetele am obținut ceva incredibil. E un succes mare pentru Alba Blaj, dar și pentru voleiul și pentru sportul românesc cred. 

Vom juca finala cu echipa care a dominat Europa în ultimii ani. Azi am văzut și ceva probleme în jocul lor. Am rugămintea la fetele mele să nu se oprească aici. Nu avem ce să pierdem și trebuie să profităm de fiecare șansă pe care o avem. Mai avem de făcut un pas mare de tot. Dacă există și sanse de un procent noi o să credem”, a spus Zakoc, la Digi Sport.

VOLEI FEMININ:CS VOLEI ALBA BLAJ-GALATASARAY ISTANBUL, FINAL 4 LIGA CAMPIONILOR (5.05.2018)
Darko Zakoc se bucura dupa meciul de volei feminin dintre CS Volei Alba Blaj si Galatasaray Istanbul

Antrenorul echipei noastre speră într-o atmosferă de vis la finala de duminică, 6 mai, care va începe la ora 19:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

”Ele sunt favorite absolute, asta e realitatea, dar la sport nu poți să spui că favorita câștigă sută la sută un meci. După acest meci în care am dat tot o să încerăm să ne refacem să ne pregătim bine și mâine vrem să fie un spectacol și un joc bun. Eu sper ca la finală toată sala să fie cu noi”, a mai spus Zakoc, la Digi Sport.

 "Emoțiile sunt imense, cred că încă nici nu realizăm unde am ajuns. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge să jucăm cu trofeul Ligii Campionilor pe masă. Ne-am concentrat acum doar pe meciul acesta, seara aceasta a fost foarte importantă și am dat totul ca să câștigăm”, a spus și Adina Salaoru, căpitanul echipei noastre.

"A fost un meci foarte frumos, pentru că l-am câștigat. Atmosfera a fost excelentă, vrem să le mulțumim celor care au fost alături de noi și ne-au susținut și în momentele dificile. Împreună am scris istorie. Am crezut în șansa noastră. Chiar dacă am făcut greșeli în primul set, am zis că dacă suntem atente putem să jucăm și mai bine și să câștigăm. Suntem 14 jucătoare și orice jucătoare este foarte importantă. Toată lumea merită respect pentru această performanță", a declarat Nneka Obiamaka Onyejekwe.

Astfel, duminică se vor disputa finalele pentru medalii, între învinsele Imoco Volley Conegliano - Galatasaray, pentru bronz (ora 16.00, Digi Sport 3), respectiv pentru trofeul Ligii Campionilor, între VakifBank Istanbul şi Volei Alba Blaj (19.00, Digi Sport 2).

Volei Alba Blaj s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă, iar celelalte participante au trecut şi prin faza Play-off 6 pentru accederea în ultimul act de la Bucureşti.

CITIȚI ȘI

  1. VIDEO Prima reacţie după performanţa uluitoare reuşită de Alba Blaj: "Am scris istorie!"
  2. VIDEO ”Nu sunt mulți care se așteptau la asta!” Cum a trăit calificarea Darko Zakoc, antrenorul de la Alba Blaj
  3. VIDEO CALIFICARE ISTORICĂ! Alba Blaj e prima echipă din România care va juca finala Ligii Campionilor

Etichete: finala ligii campionilor , alba blaj , volei liga campionilor , vakifbank istanbul , live video alba blaj , alba blaj finala , alba blaj vakifbank istanbul live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura
becali
Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!
Bristol City v Manchester City - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Ashton Gate
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Citește și
Doliu în voleiul românesc. Roxana Dumitrescu a murit la doar 46 de ani
roxana-dumitrescu
Rapidiștii i-au dedicat Cupa României fiicei antrenorului. A fost ucisă la școală. ”Pentru ea, îngerul meu”
11
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Rapid a câștigat Cupa României la volei în fața rivalei de la CSA Steaua
428599942_375013858635729_1380334659624832462_n

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”