DigiSport Special / Fotbal European / Fotbal Club / Saptamana de handbal
logo Sporting Braga Sporting Braga
0 - 2
Pandurii logo Pandurii
La pauză: 0-1
Sporting Braga logo team 1
logo team 2 Pandurii
'14
'16
'23
'44
'45+1
'49
'55
'55
'59
'82
'85
'90+4
'95
'95
'102
'107
'108
'117
120 S-A TERMINAT PARTIDA!!!! PANDURII ESTE ÎN GRUPELE EUROPA LEAGUE
119 team ULTIMA SCHIMBARE LA PANDURII. A ieșit Buleică, a intrat MAMELE
117 team GOOOOOOOOOOL PANDURII: 0-2, CIUCUR. Jucătorul gorjenilor a marcat cu o execuție de finețe la colțul lung
113 team Portughezii atacă cu toate liniile. Rubin Micael a tras, dar mingea a fost deviată în corner. 
108 team OCAZIE ULUITOARE PANDURII. Contraatac rapid al gorjenilor, Ciucur a intrat în careu și, după un dribling scurt, a tras, dar mingea a izbit transversala.
107 team ALTĂ bară în contul lusitanilor. Același Eder a intrat în careu și a tras în transversală, după care mingea a revenit în teren, iar fundașii gorjenilor au scos.
106 A început a doua repriză de prelungiri
105 S-a terminat prima repriză de prelungiri
105 team Cartonaș galben pentru Christou
102 team Altă oportunitate de a marca pentru lusitani. Salvador a reluat spre poartă, iar Rubin Micael a ratat de puțin întâlnirea cu mingea, care putea fi extrem de periculoasă pentru poarta lui Mingote. 
95 team Intervenție magistrală a lui Erico, care l-a blocat în ultimul moment pe Eder, aflat într-o poziție foarte bună de a marca. 
95 team Contraatac a gorjenilor, prin Ciucur, dar șutul său a fost reținut de Eduardo. 
92 team Portughezii au început în forță prelungirile. Mauro și-a încercat și el șansa, dar mingea expediată de el s-a dus cu mult peste poarta lui Mingote. 
91 A început prima repriză de prelungiri
90+5 Fluier final după cele 90 de minute. Cum scorul general este 1-1 vor urma două reprize de prelungiri
90+4 team CEA MAI MARE OCAZIE A MECIULUI. Rubin Micael a reluat de la 11 metri, din voleu, milimetric pe lângî bara din stânga lui Mingote
88 team Mingote este de netrecut în seara aceasta. Portarul gorjenilor a ieșit inspirat și a prins mingea centrată de Baiano. 
85 team Șansă pentru Pandurii. Eder, bine lansat în careu de Salvador, n-a putut relua cum trebuie mingea, care l-a lovit în umăr și pericolul a fost îndepărtat.
84 team A DOUA SCHIMBARE LA PANDURII. A ieșit Nicoară, a intrat CIUCUR.
82 team Eder a și bifat prima ocazie de gol, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. 
81 team ULTIMA SCHIMBARE LA BRAGA.  A ieșit Yazalde, a intrat EDER
78 team Și Nicoară a fost avertizat
74 team Luiz Carlos a primit și el un cartonaș galben.
69 team PRIMA SCHIMBARE LA PANDURII.  A ieșit Eric, a intrat CRISTEA.
68 team Ungurușan a fost avertizat cu un cartonaș galben. 
65 team A DOUA SCHIMBARE LA BRAGA. A ieșit Alan, a intrat SALVADOR AGRA
65 team PRIMA SCHIMBARE LA BRAGA. A ieșit Edinho, a intrat PARDO
59 team Portughezii și-au mai trecut o ocazie în cont. Edinho a reluat cu capul, din centrarea lui Alan, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. 
55 team Replica alor noștri n-a întârziat. Buleică, bine găsit cu o pasă de Eric, a tras, dar Eduardo a reținut. 
55 team Alan, ajuns la marginea careului, a tras direct la poartă, dar Mingote atent, a reținut. 
54 team Ruben Micael și-a încercat și el norocul, dar mingea s-a înălțat ca un zmeu.
49 team CEA MAI MARE OCAZIE A CELOR DE LA BRAGA. Edinho a tras cu forță o lovitură liberă din afara careului, dar Mingote a respins senzațional de la vinclu. Mingea a căzut apoi pe transversală, după care a ieșit afară. 
47 team Gorjenii au început bine și repriza a doua. Același Eric a centrat în careu spre Buleică, dar mijlocașul, în loc să tragă, a preferat o recentrare spre nimeni.
46 A început repriza a doua
45+2 PAUZĂ
45+1 team Gorjenii au avut șansa de a intra la pauză cu 2-0, dar Matulevicius a făcut o preluare greșită și a ratat oportunitatea.
44 team Cea mai importantă fază de poartă a celor de la Braga. Alan a tras foarte bine, dar mingea a ocolit de puțin poarta unui Mingote bătut.
36 team Erico a primit un cartonaș galben 
35 team Yazalde a respins, in-extremis din propriul careu în corner centrarea lui Eric. Tot Eric a centrat spre Erico, dar mingea expediată cu capul a trecut peste.
29 team Santos a primit un cartonaș galben ca urmare a unui fault comis asupra lui Matulevicius
26 team Baiano a primit un cartonaș galben, ca urmare a unui fault comis asupra lui Nicoară. 
23 team Acțiune de atac a celor de la Pandurii, Nicoară a centrat, dar Eduardo a prins exact înainte ca Buleică să reia în plasă.
22 După golul marcat de Buleică, portughezii au trecut la atac și evoluează cu fundașii la mijlocul terenului
16 team GOOOOOL PANDURII: 0-1, BULEICĂ. Mijlocașul a profitat de lejeritatea la marcaj a lui Joaozinho și a marcat cu capul pe colțul scurt al porții lui Eduardo.
14 team Luiz Carlos de la Braga a încercat să-l surprindă pe Mingote cu un șut de la distanță, dar mingea s-a dus și departe de poartă. 
11 team Gorjenii au beneficiat de prima lovitură de colț a partidei, dar centrarea lui Eric n-a avut nicio finalizare spre poarta lui Eduardo.
8 team Acțiune de atac a portughezilor, dar Yazalde a fost blocat foarte bine de Erico da Silva.
6 team

Eric a recepționat o minge în plex, la o lovitură liberă executată de Coelho pentru Braga și a avut nevoie de câteva secunde pentru a-și reveni.

5 Momentan, niciuna dintre cele două echipe nu și-a creat vreo ocazie de gol. 
1 A început partida
event type Faze meci
event type Goluri
event type Ocazii
Toate Evenimentele


Liran Liany
Shabtai Nahmias
Oren Borneshtain
1
Eduardo
15
Baiano
4
Nuno Coelho
33
Santos
5
Joazinho
8
Luiz Carlos
63
Mauro
30
Alan
14
Rubin Micael
36
Edinho
28
Yazalde
23
Cristiano
91
Hebert
11
Luis Silva
18
Rafa Silva
17
Eder
28
Salvador Agra
90
Pardo
A Jesualdo Ferreira
80
Mingote
18
Ungurușan
21
Erico
5
Christou
4
Momcilovic
19
P. Anton
28
Breeveld
7
Buleică
24
Eric
26
Nicoară
99
Matulevicius
33
Stanca
3
Sipo
6
Mamele
25
Pleașcă
8
Cristea
90
Ciucur
11
Adrovic
A Cristi Pustai

VIDEO Braga - Pandurii 0-2. Ciucur a adus calificarea în grupele UEL, în minutul 117

Braga, tărâm românesc

Probabil că nici cei mai optimiști suporteri ai celor de la Pandurii nu mai sperau la o calificare istorică în grupele Europa League după înfrângerea din tur de pe Cluj Arena (0-1).

Atunci, declarația lui Eric, care a spus că “vom merge la Braga să câștigăm și să ne calificăm“, a fost pusă pe seama complezenței și a faptului că oricum gorjenii n-au ce face și mai trebuie să bifeze o partidă.

Ei bine, joi seara, la Braga, pe același teren unde și CFR s-a impus anul trecut, cu același scor, dar în grupele Champions League, brazilianul reinventat de Pustai la Târgu Jiu și colegii săi au jucat de parcă de acest meci depindea viața lor.

Extrem de bine așezați în teren, disciplinați tactic, oltenii nu s-au aruncat orbește în atac din primul minut, dar nici n-au stat mult să se gândească atunci când Zeița Fortuna le-a făcut cu ochiul.

Astfel că, în minutul 16, lusitanii au recepționat prima lovitură. Buleică, care a zburdat până atunci pe teren, de parcă meciul cu Braga era al 100-lea pentru el în Europa, a marcat cu o execuție de mare atacant. A fost mai rapid cu o secundă față de un Joaozinho adormit și a punctat cu capul la colțul scurt. Scorul general se egalase, iar ipoteza potrivit căreia Pandurii avea șanse să ajungă în grupele Europa League era din nou valabilă.

Cu o linie defensivă foarte bine pusă la punct, portughezii au fost în imposibilitatea de a-l pune în încurcătură pe Mingote. Alan, argintul viu al lui Jesualdo Ferreira, a încercat să marcheze golul care să liniștească apele, dar repriza s-a încheiat cu avantajul alor noștri.

La patru minute de la reluare, Edinho a dat mari emoții celor 250 de suporteri ai Pandurilor. Alan și-a încercat și el șutul, de la marginea careului, fără succes însă.

De-abia trimis în teren, Eder a fost aproape de egalare. Fostul jucător al lui Porto și Atletico Madrid, Ruben Micael putea încheia meciul în timpul regulamentar, dar șutul său a trecut pe lângă poartă.

Au urmat două reprize dramatice de prelungiri. Eder a zguduit vinclul porții lui Mingote, dar Ciucur a egalat situația la bare, un minut mai târziu. Omul care a calificat Pandurii și în dubla cu Hapoel, a dat lovitura și la Braga. În minutul 117, a reuşit, cu un şut în cros din marginea careului, golul care duce echipa lui Cristi Pustai în grupele Europa League, la prima participare în cupele europene.

Sporting Braga - Pandurii 0-2
Au marcat Buleică 16, Ciucur 117

Braga: Eduardo - Baiano, Nuno Andre, Aderlan Santos, Joaozinho - Ruben Micael, Mauro, Luiz Carlos - Alan (Salvador Agra 65), Edinho (Pardo 65), Yazalde (Eder 81). Antrenor: Jesualdo Ferreira.

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Erico, Paraskevas, Momcilovic- Anton, Breeveld - Buleică (Mamele 120), Eric (C. Cristea 70), Nicoară (Ciucur 84) - Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.


Video rezumat: Sporting Braga - Pandurii

0 Comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.