• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

România a terminat la egalitate duelul cu Surinam din cadrul galei Golden Fighter de la Craiova. Adrian Mitu a primit centura intercontinentală WKU (World Kick Box Union) la categoria 77 kg, după ce l-a învins pe Marvin Sansaar, aflat la al 100-lea meci din carieră.

Meciuri spectaculoase în cadrul celei de-a doua ediţii a galei Golden Fighter, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport! Românii au luptat de la egal la egal cu compatrioţii lui Remy Bonjasky, Ernesto Hoost sau Marco Pique.

În vârstă de 18 ani şi la doar al 3-lea meci la profesionism, Joni Mate a fost nevoit să abandoneze lupta cu surinamezul Artur Jashkul. S-a reatras in prima repriză, după ce s-a accidentat la genunchi.

La rândul său, Blejd Lennart a controlat în ring meciul cu Mihai Tudorie. Acesta îl înlocuise cu numai 2 zile în urmă pe Roberto Cercel, accidentat la antrenament.

Prima victorie a României a fost adusă de Alexandru Irimia. Campion naţional de kempo, bucureşteanul l-a trimis la podea în repriza secundă pe Kani Ingiohairo, renumit pentru KO-urile pe care le reuşeşte prin lovitura de picior. Surinamezul a continuat lupta, dar a pierdut prin decizie unanimă.

Main event-ul galei i-a adus faţă în faţă pe Adrian Mitu şi Marvin Sansaar, aflat la a 100-a luptă a carierei. Românul a făcut un meci spectaculos şi a câştigat prin decizie unanimă. Mitu a primit şi centura intercontinentală WKU la categoria 77 kg.