• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

A fost spectacol la Mamaia, care, pentru o seară, a fost capitala kickbox-ului mondial, cu ocazia Colosseum Tournament. În ring, reprezentanţii României şi-au arătat superioritatea în faţa luptătorilor din Germania.

Favoriţii publicului au început ca din tun. Alexandru Voicu l-a învins pe Tobias Blumenstengel, iar Costin Mincu a câştigat prin KO meciul cu Fabio Canitano.

Nici Mădălin Crăciunică, la categoria 75 de kilograme, nu i-a dat şanse adversarului. Adrian Roşca a dus scorul la 4-0 pentru România, după ce l-a învins pe Dung Kuang, şi a câştigat centura de campion european A.F.S.O.

În meciul greilor, Dănuţ Hurduc a făcut senzaţie. L-a pus de trei ori la pământ pe Robin Salehi, încă din prima repriză, şi a obţinut victoria.

Invincibilitatea luptătorilor români a fost continuată de Cristian Milea, care a câştigat la puncte duelul cu Slawka Wittmer.

Seara a fost încheiată cu meciul dintre Amansio Paraschiv şi Tim Muller pentru titlul intercontinental la categoria 71 de kilograme. Ploieşteanul a avut o misiune dificilă, dar a obţinut victoria în ultimele secunde, când a reuşit un KO senzaţional.

Astfel, românii au încheiat gala cu succese pe linie.