• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gabriela Szabo şi Mihai Covaliu sunt singurii candidaţi la preşedinţia COSR. Ambii au un CV impresionant, iar Ion Ţiriac consideră că amândoi sunt capabili să revitalizeze sportul românesc. Fostul jucător de tenis a venit și cu o propunere inedită.

"Szabo știm cu toții cine este. Atenție! A fost cea mai bună atletă a anului în nu știu ce an, campioană olimpică, campioană mondială, personalitate, ministră a sportului și așa mai departe. Pe domnul Covaliu îl cunosc mult mai puțin. E un mare sportiv, campion olimpic și în special la un sport care este de elită, aș putea spune" a declarat fostul jucător de tenis.

Ion Țiriac a propus și o primă masură care ar trebui luată imediat după alegeri. Momentan, Nicu Vlad este președinte interimar al COSR, după demisia lui Alin Petrache pentru neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice.

"Să se facă grădinițe sportive, nu școli sportive, pentru că e prea târziu. Să se ducă la guvern și să-i întrebe ce au făcut în 26 de ani pentru tineretul român!" a mai adăugat Țiriac.