• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Biroul sherifului din Allegheny County investighează un jucător de fotbal american după ce acesta a lătrat la un câine polițist, înaintea unui meci. Fotbalistul poate fi acuzat de infracțiune de gradul trei, conform legii din Pennsylvania, pedeapsa maximă fiind în acest caz de 7 ani de închisoare.

Jucătorul lui Oakland Riders, Ray-Ray Armstrong, și-a ridicat tricoul și s-a repezit lătrând spre un câine de poliție ținut în lesă de un ofițer, pe tunelul care ducea spre vestiare, pe Heinz Field, arena celor de la Pittsburg Steelers. Armstrong a fost identificat și poliția a declarat că există o investigație în curs. 

Enervarea unui câine ofițer de poliție se pedepsește drastic în Pennsylvania, în plus Armstrong riscând să fie acuzat și de alte delicte, poliția declarând că în astfel de situații consecințele pot fi grave, persoanele din apropiere putând fi mușcate de câine.

Deocamdată nu există un punct de vedere oficial al jucătorului și nici acuzații oficiale la adresa sa.