• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Spectacol total în cursa pentru diamante: nu mai puţin de 31 de medaliati olimpici s-au întrecut la Paris, în cel de-al 12-lea meeting al circuitului Diamond League, competiție transmisă în direct de Digi Sport. La 400 de metri garduri, campionul de la Rio și liderul clasamentului mondial, Keron Clement, a încheiat proba pe locul al doilea. Americanul a fost devansat de campionul mondial de anul trecut, Nicholas Bett.

Deținătoarea unui titlu olimpic la ștafetă, Natasha Hastings a încheiat prima cursă de 400 de metri femei, cu 50 de secunde și 6 sutimi. Atleta din Statele Unite ale Americii a fost urmată de două sportive din Jamaica. Vicecampioana olimpică de la Rio la ștafetă, Stephenie Ann McPherson, a ieșit pe locul doi, în timp ce Christine Day a incheiat pe locul al treilea.

La aruncarea discului, dubla campioană olimpică, Sandra Perkovic, a obținut cea de-a 33 a victorie de etapă. Croata a câștigat ultimele patru ediții din Diamond League și rămâne marea favorită și pentru cel de-al cincilea.

Ultima cursă a reuniunii de pe Stade de France, proba de 100 de metri bărbați a fost câștigată de Ben Yousef Meite. Sportivul ivorian și-a egalat recordul personal, 09.97.