• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cea mai mică arenă olimpică din istorie a fost gazda etapei a şasea din Diamond League.

La Stockholm, Andre De Grasse a câştigat proba de 100 de metri. Canadianul care s-a impus şi la Oslo, a încheiat cursa în 9 secunde şi 69 de sutimi.

Ar fi fost cel mai bun rezultat mondial din acest sezon, însă acesta nu a putut fi omologat deoarece sportivii au fost împinşi de la spate de vântul puternic.

Cursa a fost extrem de strânsă la 200 de metri femei. Murielle Ahoure a încheiat prima, cu 22.68, la doar o sutime de secundă în faţa lui Crystal Emmanuel. Nemţoaica Rebekka Haase a terminat pe locul al treilea şi şi-a stabilit un nou record personal, 22 de secunde şi 76 de sutimi. 

Vicecampionul olimpic, Orlando Ortega, a câştigat proba de 110 metri garduri, după ce doi atleţi au fost descalificaţi pentru startul greşit.

Fostul fotbalist şi rugbist la juniori, britanicul Andrew Pozii, şi sud-africanul Antonio Alkana au fost eliminaţi, iar Ortega s-a impus cu 13.09, la o sutime de secundă în faţa lui Sergey Shubenkov.