• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Usain Bolt, marele star al atletismului mondial, care a lipsit de pe pistă în ultima perioadă din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat, va reveni în competiţie pe 24 iulie, cu ocazia reuniunii de la Londra, din cadrul circuitului Diamond League, programată pe acelaşi stadion pe care a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2012 şi care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport.

"Am amintiri foarte frumoase legate de probele în care am concurat pe Stadionul Olimpic în vara lui 2012, precum şi de reuniunile anterioare care au avut loc la Londra", a precizat Bolt, într-o declaraţie dată publicităţii de Federaţia britanică de atletism.

După ce a declarat forfait pentru reuniunile Diamond League de la Paris şi Lausanne, din cauza unor accidentărilor, absenţa lui privându-i pe spectatori de un duel mult aşteptat cu americanul Justin Gatlin, cel mai rapid pe suta de metri în acest sezon, Bolt a asigurat că "Londra este un loc foarte special" şi din acest motiv este "axat pe reuniunea Sainsbury's Aniversary Games din 24 iulie".

Cel mai rapid om al planetei a concurat ultima oară în meeting-ul din capitala britanică în 2013, când a câştigat proba de 100 m în 9,85 secunde.

Usain Bolt nu a fost capabil să coboare, însă, sub 10 secunde pe suta de metri de la începutul acestui an şi nici sub 20 de secunde la 200 m, probe în care deţine recordurile mondiale.

Campionul jamaican speră să atingă totuşi o formă cât mai bună în vederea CM de la Beijing, din luna august, unde urmează să-şi apere cele trei titluri mondiale mondial cucerite la Moscova, în 2013.

Sursa: Agerpres