• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cel mai echilibrat duel din sferturile Ligii Naționale de baschet este cel dintre CSU Sibiu și BC Mures. Învinși în prima partidă, mureșenii au câștigat la diferență de 21 de puncte meciul secund, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Record negativ pentru CSU Sibiu, care a fost una dintre cele mai în formă echipe din Liga Națională de baschet, pe parcursul sezonului regulat. După victoria din prima partidă a play-offului cu BC Mureș, sibienii au evoluat catastrofal în meciul secund.

Jucatorii lui Dan Fleşeriu au marcat doar 54 de puncte, în timp ce oaspetii au jucat aproape fără greșeală. Martinic a semnat 20 de puncte, 6 recuperări și 7 pase decisive pentru BC Mureș, care conducea cu 40-30 la pauza mare. În partea secunda, vicecampionii en titre s-au distanțat la peste 20 de puncte: scor final CSU Sibiu - BC Mureș 54-75.

Sferturile de finală se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, următoarele două fiind programate la Târgu Mureş, pe 20 şi, eventual, 22 aprilie.