• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Conducerea "Bătrânei Doamne" a luat recent decizia de a schimba emblema clubului de fotbal, lucru care a reprezentat o surpriză neplăcută pentru fanii bianconerilor. Acum, torinezii au decis ca și echipa de baschet a clubului Juventus să-și schimbe emblema.

Clubul italian de fotbal Juventus şi-a prezentat, într-un eveniment organizat la Milano, noua siglă, cu două dungi albe pe fond negru, care formează litera "J", emblemă pe care o va folosi din iulie 2017. Din păcate pentru fanii clubului din Torino, de noul logo va beneficia și echipa de baschet, asta după ce câteva poze cu noul echipament al ”zebrelor” au apărut pe site-ul echipei.

Majoritatea fanilor lui Juve s-au declarat dezgustaţi de noul logo al clubului favorit şi nu au ezitat să critice conducerea pe reţelele de socializare. Torinezii nu au scăpat nici de ironiile rivalilor. "Noua emblemă a lui Juventus este probabil cel mai urât lucru din istorie", a sunat un comentariu. "Noul logo al lui Juventus este un gunoi.

Trebuia păstrat cel vechi", a adăugat al suporter. Noul logo reprezintă un simbol creat în jurul literei "J" şi aduce aminte de o celebră declaraţie a lui Gianni Agnelli: "Mă entuziasmez de fiecare dată când văd în ziare un cuvânt care începe cu litera "J"".


Juventus este unul dintre cele mai mari cluburi din Italia şi după ce a câştigat 5 titluri consecutive în Serie A TIM.