• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fenerbahce Istanbul a mai făcut un pas spre Final Four-ul Euroligii de baschet masculin. Turcii au reuşit a doua victorie în faţa lui Real Madrid şi mai au nevoie de un succes pentru a obţine calificarea.

Fenerbahce Istanbul a reuşit a doua victorie în faţa deţinătoarei Euroligii, Real Madrid. Turcii au avut un start excelent de partidă şi au condus cu 27 la 14 după primul sfert. Actul secund a avut o desfăşurare aproape identică. Madrilenii au reuşit de această dată 15 puncte, iar, la pauza mare, gazdele au avut un avantaj liniştitor, 54-29.

Până la finalul sfertului al treilea, turcii au mai adăugat încă trei puncte la diferenţa de pe tabelă, astfel că spaniolii nu au mai putut reveni. Ekpe Udoh a reuşit 18 puncte pentru Fenerbahce, care s-a impus cu 100-78. Seria meciurilor din play-off se va muta la Madrid, acolo unde sunt programate următoarele două meciuri. Turcii mai au nevoie de o victorie pentru a ajunge în Final Four-ul de la Berlin.

CSKA Moscova - Steaua Roșie 77-76

Într-un alt meci disputat azi în play-off-ul Euroligii masculine, CSKA Moscova a trecut cu emoții de Steaua Roșie Belgrad. Meciul a fost unul echilibrat de la un capăt la celălalt.

Primul sfert s-a încheiat la egalitate, 20-20, iar la pauza mare formația vizitatoare avea un avantaj de 4 puncte, 48-44. Defensiva rușilor și-a făcut datoria în a doua jumătate a partidei, una în care sârbii au marcat în total 28 de puncte, tot atâtea cât reușiseră în sfertul al doilea.

CSKA Moscova s-a impus la limită, 77-76 și conduce seria cu 2-0. Rușii mai au nevoie de o victorie, însă aceasta va fi greu de obținut în următoarele două meciuri, ambele programate la Belgrad.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Kyle Hines, de la CSKA Moscova. Americanul de 29 de ani a reușit 19 puncte, 4 recuperări și o pasă decisă.