• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

România a cedat în faţa Bulgariei, în ultimul meci disputat în cadrul turneului internaţional de la Cluj. Tricolorii au pierdut, scor 76-83, dar Marcel Ţenter nu este îngrijorat. „Echipa a arătat o faţă promiţătoare, avem pe ce construi anul viitor”, a spus selecţionerul României. 

Un nou eşec pentru România la turneul internaţional de la Cluj. După înfrângerea contra Ungariei, baschetbaliştii antrenaţi de Marcel Ţenter au cedat şi în faţa Bulgariei, în ultimul meci al competiţiei. Oaspeţii au preluat controlul încă din start, dar „tricolorii” au ţinut aproape - la pauza mare, diferenţa era de 4 puncte în favoarea Bulgariei, 45-41.
România a condus o singură dată pe tabelă în sfertul trei, 53-52, dar bulgarii au revenit şi nu au mai cedat iniţiativa. S-a terminat 83-76 pentru naţionala lui Lybomir Minchev. „Tricolorii” au avut un procentaj slab la aruncările de trei puncte - au fructificat doar trei din 24.

Selecţionerul României, Marcel Ţenter, spune că nu este îngrijorat de rezultatul înregistrat de echipă. „Încheiem o perioadă extrem de lungă şi obositoare în această campanie de pregătire a CE. Chiar dacă am pierdut meciul, echipa a arătat o faţă foarte promiţătoare şi avem pe ce construi. Important este că în meciul de azi, chiar dacă am pierdut, am arătat că suntem pe drumul cel bun şi am arătat un spirit de echipă şi spirit de luptă”, a declarat selecţionerul României, Marcel Ţenter.

În celălalt meci al zilei, Ungaria a reuşit să învingă Estonia, cu 54-53. Deşi balticii au cotrolat jocul în primele trei sferturi, echipa maghiară a revenit în ultimul act. Ungaria a reuşit să-şi adjudece victoria graţie unei lovituri libere transformată cu patru secunde înainte de final.