• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

BC Mureş a câştigat primul meci din sferturile de finală ale Ligii Naţionale, pe terenul lui SCMU Craiova. Gazdele au început bine şi s-au distanţat după primele trei minute la 13 puncte.

La finalul primului sfert a fost 28-21 pentru SCMU Craiova, dar diferenţa a scăzut la doar patru puncte până la pauza mare (49-45). Înaintea sfertului patru, oltenii au condus cu 74-66, dar oaspeţii s-au apropiat la cinci puncte, astfel că antrenorul gazdelor a cerut time-out, la care Aaron Johnson a înţeles cu greu indicaţiile (VIDEO: 0:35).

Johnson a luat pe cont propriu următoarea acţiune şi a adus alte două puncte, dar ultimele secunde ale sfertului patru au fost dramatice. La 89 egal, tot Johnson a obţinut două aruncări libere, pe care însă le-a ratat, iar partida a ajuns în prelungiri.

Tîrg-mureşenii au fost mai pragmatici şi au reuşit să se impună, cu 98-95. Doi americani au fost cei mai buni marcatori. Darius Hargrove a înscris 35 de puncte pentru olteni, iar Alhaji Mohammed şi-a trecut în cont 34 de puncte pentru învingători.

Meciul al doilea este programat miercuri, tot la Craiova, în direct la Digi Sport 4, de la ora 18:00. Prima echipă care ajunge la trei victorii se califică în semifinale.

Sursă foto: Facebook Scm U Craiova Baschet

Embed: