• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Steaua a revenit pe locul secund în Liga Națională. ÎN DIRECT la Digi Sport, roş-albaştrii au condus de la un capăt la altul meciul cu BCMU Piteşti, care a închis etapa a 6-a din faza secundă a sezonului regulat.

Baschetbaliştii lui Jukka Toijala au început în forță şi şi-au asigurat un avantaj de nouă puncte încă din primul sfert. Randal Falker a fost autor al unui double double cu 15 puncte şi 13 recuperări.

Şi Runkauskas a fost în zi mare. Lituanianul şi-a trecut în cont 19 puncte şi victoria i-a revenit Stelei, cu 89-74. BCMU Piteşti a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în faza a doua a competiþiei interne.

"Din nou am căzut puțin în sfertul doi, totuși am revenit foarte bine în joc după pauză, după discursul motivant al antrenorului și suntem ok" a declarat la final stelistul Vlad Negoiţescu. "Consider că ne-am apărat bine în multe situații, dar cred că ei au avut 15-16 recuperări ofensive, au avut mai multe oportunități de a înscrie coșuri ușoare și cred că aici s-a făcut diferența" a fost de părere Vlad Corpodean, jucătorul celor de la BCMU Pitești